torek, 23. september 2008
Organizatorji sporočamo, da so prijave za ROT - štartnina 80€ podaljšane do četrtka, 18. septembra.
bivak_1Še enkrat sporočamo, da proga ni nikakršen baw baw, saj se pri nas najdejo tudi planote, doline in niso sami griči. Proga RES ni preveč zahtevna in JA, je primerna tudi za fizično manj pripravljene!

Imate še nekaj časa, da zberete ekipo in se prijavite. Obljubimo, ne bo vam žal!

Vmesni rezultati: najhujša konkurenca bo v kategoriji POPOTNICE, saj je tu zaenkrat prijavlnjenih največ ekip.
1190632211_imgp4158Idrijski taborniki vas še zmeraj vabimo na Republiško orientacijsko tekmovanje, da si po naših gozdovih malo pretegnete zaležane kosti, se ob tem maksimalno zabavate, spoznate kakšnega fletnega tabornika ali tabornico in hkrati obnovite svoje taborniško znanje v orientaciji, bivakiranju, prvi pomoči, skici terena, krokiju,toda le, če si upaš?

Prve ekipe so se že opogumile in prijavile, storite to tudi vi in ne čakajte na zadnji trenutek!

thumb_scan0004Vsem, ki se še vedno odlocate ali bi se udeležili ROT-a ali ne, pa sporocamo, da proga ni prevec fizicno zahtevna in je primerna tudi za tiste z malo slabšo kondicijo. Na forumu in mailu - E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript smo vam na voljo za vsa vprašanja, ki vas zanimajo glede tekmovanja.

Vabimo pa tudi vse ekipe, ki bi se še posebej rade pripravile na ROT, da si pred 26. septembrom vzamete dan ali dva prosta dneva za priprave v naši taborniški koči na Pšenku.

Na sliki je ekipa RSK Idrija na ROT-u leta 1964 v Celju pri kuhanju golaža. Ja, bilo je malce drugače.

Bodite pozorni na 33. in 35. člen v propozicijah tekmovanja!

Želiš preizkusiti samega sebe, svoje znanje, fizično sposobnost, adrenalin in lovljenje skritih kontrolnih točk?

rot_idrija

ROT 2008 (republiško orientacijsko tekmovanje) ponuja prav to... spoznal boš fletne tabornike in tabornice, okolico Idrije in še in še,…

Seznanite se lahko z razpisom tekmovanja, propozicijami, opremo, ki je potrebna za na pot, prijavami, lokacijo tekmovanja in ostalim.

 

Vprašanja, pripombe in podobno pa lahko zastavite na FORUMU

cinabaritGradivo za tematski test na letošnjem ROT-u.Tema tematskega testa je: "500-letnica odkritja cinabaritne rude''.

Gradivo najdete pod tem besedilom (za prenos) ali pa si ga preberete kar na spletni strani tekmovanja: Gradivo za tematski test

Gradivo za tematski test - ROT 2008 (.pdf)


  Se vidimo v petek, 26. septembra v Idriji!