23. listopad 2008.

Ubijen Ivo Pukanić

U strogom središtu Zagreba, u Vlaškoj ulici ispred zgrade Nacionala je u 18 sati i 20 minuta eksplodirala bomba ispod automobila koja je usmrtila Ivu Pukanića, vlasnika Nacionala i Niku Franića, direktora marketinga NCL Grupe.

Novinar Nacionala Plamenko Cvitić HTV-u je potvrdio da je do eksplozije došlo u dvorištu redakcije Nacionala i kako ima poginulih. Na pitanje je li poginuo Ivo Pukanić, odgovorio je da vjerojatno jeste. Prodavačica obližnje trgovine rekla je da je čula snažnu eksploziju, nakon čega je pogledala na ulicu. Preko ulice Junija Palmotića u tom je trenutku pretrčavao muškarac starosti između 30 i 35 godina s tamnom šilt kapom na glavi. Kako kaže, nije se osvrtao ni lijevo ni desno nego se tek jednom okrenuo kada je odmakao. Prema njenim riječima, cestu je pretrčavao ne obazirući se na automobile.

Na mjestu događaja nalaze se i policija i hitna pomoć, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić te glasnogovornik ravnateljstva policije Krunoslav Borovec. Policijski očevid je u tijeku, a grad Zagreb je ponovno pod policijskom blokadom.

(HRT, H)

Niste pretplatnik?

ključne riječi

Ivo Pukanić

komentari (3)

sherry00:29
24.10.08.

koliko mora biti jadan i bijedan ubojica koji se hrani krvlju i ljudskim mesom, kako nitko ne prepozna takvu nakazu u svojoj blizini kad trpa u sebe ljudsku KRV!? molim se bogu da ga kazni po zasluzi...a bit će kažnjen! MORA BIT!

miami08:28
24.10.08.

Ubojstva su slična seriji likvidacija u Beogradu- prije par godina...

Barbosa09:21
24.10.08.

Sve ovo me jako ljuti, ja sam odrastao u onom sistemu kada si zbog oružja i droge mogao završiti cijeli život u zatvoru, a milicija i tajne službe su , gledajući iz ove perspektive, stvarno dobro radile svoj posao, ako nisi bio kriminalac i nisi pjevao ustaške stvarno si se osjećao sigurno!
Onaj sistem nije bio dobar, ali ovo danas je blagorečeno KAOS, gore nego u ratu,!
Pun je Zg balavih i čelavih likova sa bijesnim autima punim droge koje policija uopće ne doživljava, ali zato ih doživljavaju naša dijeca !
Na kraju..."riba uvijek smrdi od glave"

Citiraj Ubaci link Podebljaj tekst Nakosi tekst Podcrtaj tekst
broj znakova: 4000 Pošalji poruku