Barack Obama legt Flickr plat

9 Nov 2008 In: Alles, Foto's, Nieuws, Websites

Barack & Michelle ObamaToen David Katz, de vaste campagnefotograaf van Barack Obama, gisteren een reeks foto’s op Flickr plaatste, zorgde dat voor zo’n stormloop op ’s werelds meest populaire fotosite dat hij een tijdje onbereikbaar was. Het speciale aan de fotoreeks is dat we een blik kunnen werpen op Obama, zijn echtgenote, familie en medewerkers terwijl ze wachten op de uitslagen van de presidentsverkiezingen.

Wat vooral opvalt als je de foto’s bekijkt is de enorme vermoeidheid en hoe weinig emotie Obama uitstraalt, en dit in sterke tegenstelling tot zijn omgeving. Kan natuurlijk moeilijk anders als je de laatste weken zoveel hebt meegemaakt. Tot het moment dat hij het podium bestijgt om zijn overwinning als 44e president van de V.S. op te eisen, dan pas zien we terug de inspirerende vechtlust die we de laatste maanden zo vaak hebben gezien.

Barack Obama wacht op de uitslagen

Lees meer »

Milow - Ayo TechnologySinds roddeltante Perez Hilton himself (herself?) de lofzang over de cover van Ayo Technology door onze Leuvense Milow bezong is het nummer amper van de radio weg te slaan. Radio 1 over Radio Bomma tot Studio Brussel hebben blijkbaar een pakt gesloten om hun playlists te verzadigen met deze parel. Beetje spijtig eigenlijk dat het zo grijs gedraaid wordt…

Gevolg is natuurlijk dat ik het niet meer uit m’n hoofd krijg. Dus misschien als ik het hier achterlaat kan ik morgenvroeg eens opstaan zonder Ayo Technology ;-)

Jonathan (Milow himself) had terechte opmerkingen over het feit dat kwalitatief mindere versies het vooral goed doen op YouTube en daarom roept hij op de kwaliteitsversie een beetje meer te promoten. En daar gaan we natuurlijk graag op in:

Lees meer »

Indrukwekkend…

6 Nov 2008 In: Alles, Filmkes

Verkiezingen VS resultaat voor BelgiëDe verkiezingen voor een nieuwe Amerikaanse president zouden momenteel overtuigend gewonnen worden door Barack Obama, tenminste als de nieuwe president verkozen zou worden door Europeanen. MSN voerde onder de naam  Race for the White House een poll uit bij meer dan 500.000 surfers en daaruit bleek dat ruim 85% Obama verkiest boven zijn Republikeinse rivaal John McCain.

In België lag dat percentage bovendien nog gevoelig hoger, daar stemde zo’n 92% voor de Democratische kandidaat. Waarom kunnen wij hier nooit genieten van zo’n uitgesproken resultaat als het over onze eigen achtertuin gaat?

En niet alleen in de polls doet Obama het meer dan goed. Er zijn beelden van een dance-battle tussen Obama en McCain opgedoken en ook daar leidt onzen Barack (want zo mogen we hem intussen toch noemen) allerminst gezichtsverlies:

Lees meer »

Wassup versie 2008

27 Oct 2008 In: Alles, Filmkes

Als je niet weet waar de Wassup vandaan komt moet je hier maar eens gaan kijken.

Abonneer je op de RSS-feed van deze siteVoeg deze site toe aan Del.icio.usVoeg deze site toe aan je favorieten op TechnoratiStumble deze site!

Sponsors

Status

Op de iPod / In de CD-speler:
Death Magnetic - Metallica

Op het nachtkastje:
De Gevaren van Zes Snaren - Bart Peeters en Yurek Onzia

Categories

Archives

WieWatWaar

  • Blogging Blogs - BlogCatalog Blog Directory
  • Join ADANMM community on MyBlogLog
  • TwitterCounter for @JayAre
  • You Comment, I Follow