AaB Sport
Søgning


1. december 2008
Magnus Pehrsson ny cheftræner i AaB

Af Brian Andersen kl. 16.04

AaB Fodbold har skrevet en tre-årig kontrakt med svenske Magnus Pehrsson, der tiltræder i klubben den 1. januar 2009.

Magnus2Magnus Pehrsson kommer til AaB fra den svenske Allsvenskan-klub GAIS, hvor Pehrsson havde to år tilbage af sin kontrakt.

Magnus Pehrsson stoppede på grund af en alvorlig skade sin aktive karriere i 2003, hvorefter han slog sig direkte ind på trænergerningen.

Pehrsson har med succes været træner i IK Sirius, Åtvidaberg og senest GAIS, mens den aktive karriere er gået over Djurgårdens I.F., Bradford City, IFK Göteborg og igen Djurgårdens I.F.

AaB’s sportsdirektør Lynge Jakobsen udtaler:

- Vi er glade for, at det lykkedes at sikre os ét af Nordens allerstørste trænertalenter, som vi har udvalgt efter grundig research, tests, referencer og flere samtaler.

- I vores trænerjagt har vi haft en strategi om at finde en mand, der både på SAS Liga-niveau, på talentområdet og rent ledelsesmæssigt kan udvikle AaB. Vi er overbeviste om, at Magnus Pehrsson og AaB er et rigtigt match, siger Lynge Jakobsen.

Magnus Pehrsson glæder sig til sin nye udfordring.

- Jeg ser frem til at bygge videre på det flotte arbejde, som trænerteamet og spillertruppen sammen har udført.

- AaB er en klub med stort potentiale, hvilket senest blev bevist med mesterskabet i den forgangne sæson. Jeg ser frem til at udvikle AaB yderligere, så positionen i toppen af dansk fodbold kan fastholdes, slutter Magnus Pehrsson.       

Magnus Pehrssons første betydende opgave for AaB bliver UEFA Cup-sekstendedelsfinalen i februar.

 

Læs også