Σοκ από το υπόμνημα

Διαψεύδει η Σχολή Μωραΐτη την «αποκλίνουσα συμπεριφορά» του Αλέξη Γρηγορόπουλου

 Αθήνα - Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2008  [ 07:25 ]
Εκτύπωση
Μικρό μέγεθος γραμματοσειράς Μεσαίο μέγεθος γραμματοσειράς Μεγάλο μέγεθος γραμματοσειράς
Προσθήκη στο Delicious Προσθήκη στο Digg Προσθήκη στο Facebook Προσθήκη στο Newsvine Bookmark

Σοκ έχει προκαλέσει το απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε στον 9ο τακτικό ανακριτή ο ειδικός φρουρός που κατηγορείται για τη δολοφονία του 16χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου στα Εξάρχεια.

Ο 37χρονος δεν εκφράζει σε κανένα σημείο του υπομνήματος τη λύπη του για το θάνατο του παιδιού, αλλά αντιθέτως τού αποδίδει «αποκλίνουσα συμπεριφορά», υποστηρίζοντας πως «ο θανών είχε αποβληθεί από τη σχολή Μωραΐτη και άλλαζε συχνά σχολεία».

Τους ισχυρισμούς αυτούς διαψεύδει η Σχολή Μωραΐτη, η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως ο Αλέξης «φοίτησε στη Σχολή Μωραΐτη από την Α' τάξη του Δημοτικού ως την Γ' Γυμνασίου. Μετά την κανονική αποφοίτησή του από το Γυμνάσιο, η μητέρα του, με την οποία το σχολείο είχε πάντα άριστη συνεργασία, αποφάσισε, όπως συμβαίνει και σε άλλες περιπτώσεις, να τον εγγράψει σε άλλο Λύκειο χωρίς καμία επέμβαση της σχολής».

Η Σχολή Μωραΐτη επισημαίνει ότι σε όλο το διάστημα της φοίτησής του «ο Αλέξανδρος είχε λαμπρές σχέσεις με τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές του, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο διδακτικό προσωπικό, είχε πολύ καλή συμπεριφορά και η διαγωγή χαρακτηριζόταν (και ήταν) πάντα κοσμιοτάτη». 

Περισσότερες Ειδήσεις

Συνέχεια...