NetOnNet - Philips Cashback
Hemsida | Info | Artiklar | Länkar | Annonsera | Länkbyten | Kontakta | Gratisprogram | Kategorier | Antivirus

Vi har komponenterna

Ad: Bra webbhotell »

One.com Från 12 kr/mån, 3 klick för egen blogg & fotoalbum

Surftown Storfavorit bland billiga webbhotell

Binero Mycket omtyckta, har bland annat väldigt bra avtal

Loopia Webbhotellet jag använt i flera år, och som jag är mycket nöjd med

Box.se Från 0 kronor i månaden, väldigt låga priser

Ad: Antivirus »

Norton De mest populära säkerhetspaketen. 360 är komplett, enkelt att använda, resurssnålt - rekommenderas!

F-Secure Stabilt och tystlåtet skydd mot allt, håller sig bakgrunden, rekommenderas!

McAfee Lättskött och snabba uppdateringar för effektivt skydd

NOD32 Väldigt snabbt och resurssnålt, mycket enkelt att använda

Panda Lättanvänd säkerhetspaket, rätt stora i Sverige

Trend Micro Lätt att använda och ger dig licens för tre datorer i hemmet

Kaspersky Bra val för avancerade användare, massor av inställningar och utmärkt skydd

Ad: Tjäna pengar »

Commission Junction Världens största affiliate-företag! Bra system, lätt att tjäna pengar!

EuroAds Affiliatenätverk med bland annat program inom hälsa.

AgentInteractive Nytt affiliatenätverk som erbjuder höga ersättningar!

Affiliator Affiliatenätverk: du får 70 kr direkt!

Double Tjäna pengar på din hemsida!

Tradedoubler Sveriges största affiliatenätverk

Zanox Tjäna pengar genom att länka till företag

Populära artiklar »

Installera Mac OS X på en liten billig minidator

Mac OS X på minidator / netbookMinidatorer kommer oftast med Windows XP eller Linux förinstallerat - det är sällan man ser Mac OS X på den här fronten. I alla fall när det gäller maskinerna i butik. För det går så klart att installer Mac OS X även på en minidator, vilket är glada nyheter för alla Macanvändare som har kastat avundsjuka blickar på de här superbilliga små sköna maskinerna.

Gizmodo vet hur man gör en sådan här ominstallation, och de har skrivit ner alltihop steg för steg i artikeln Hackintosh a Dell Mini 9 Into the Ultimate OS X Netbook. Du behöver inte nödvändigtvis ha just en Dell Mini 9. Det går likabra med i stort sett vilken minidator som helst, eftersom så gott som alla har samma hårdvara. Men i det här fallet har man utgått från Dells maskin.

Annonser
Nyfiken på att starta eget eller företags- och personlig utveckling? Besök Sveriges största mötesplats för företagare.

Perfekta presenter! Jag lovar att du hittar massor här!

Starta ny hemsida? 29 kr för domän, 19 kr för webbhotell!

Mr Green! Prova Sveriges nya kasino, direkt i webbläsaren. Bli medlem gratis och få 25 kronor att spela för!

Egen domän och hemsida? Från 12 kr i månaden med DittNamn.se!

Vinn Playstation 3! Fyll i ditt namn och adress så är du med i utlottningen av tuffa PS3.

Grattis till er som vann Sandbergs sladd- och batterifria mus!

Sandberg musNu har jag äntligen dragit vinnarna i tävlingen om Sandbergs sladd- och batterifria mus! Jag ber om ursäkt för att det drog ut på tiden några dagar. Ni som har vunnit ska ha fått ett e-post från mig. Till alla andra får jag önska bättre lycka i nästa tävling… Det var ovanligt svårt att dra vinnare den här gången, för det var så många väldigt bra kommentarer!

Grattis till Emilia, Anton och Elisabeth!

Fler tävlingar kommer så klart att dyka upp. Just nu är det ingen inplanerad, men jag ska se vad jag kan ragga upp för några coola priser framöver. :-)

Bättre sökfunktion i WordPress - guide visar hur

WordPress plugin Search UnleashedSökfunktionen i WordPress är som standard inte speciellt bra. Själv tröttnade jag på den och la in Googles söktjänst istället, som jag tycker fungerar klart bättre. En “nackdel” är dock att Googles sökmotor bara listar de sidorna som har hunnit indexeras, och att sökresultaten inte sorteras efter datum. I mitt fall indexerar Google sidorna väldigt snabbt, fast ibland tar det ett dygn innan nya poster går att söka efter.

Det finns andra lösningar än Google Anders Karman demonstrerar hur du kan göra genom WordPress, och med hjälp av tillägget Search Unleashed. Det ger dig många olika inställningar för att bygga en bättre sökfunktion. Karman går igenom tillägget och visar hur du konfigurerar det för rätt användning.

En sökruta anser jag vara ett måste på en blogg, på samma sätt som det måste finnas ett arkiv. Det hjälper dina läsare att hitta bland alla dina gamla inlägg, och det underlättar också för sökmotorer som ska indexera din sajt. Många bloggare tenderar att glömma bort sina gamla inlägg. När man postat så faller de i glömska, vilket är synd eftersom äldre poster är en guldgruva till trafik från sökmotorer.

Här läser du vidare om hur viktigt det är att inte glömma dina gamla blogginlägg!

De 30 bästa nyheterna i Windows 7!

Windows 7Windows 7 ska komma till jul i år och det innebär en hel del bra nyheter. Som jag skrivit så många gånger tidigare tycker jag att Windows Vista har varit en flopp. Det levde verkligen inte upp till förhoppningarna. Men många av de saker som var planerade till Vista, och som inte dök upp, kommer istället i Windows 7. Bland annat därför kommer Windows 7 att bli en mycket intressant uppgradering.

Australienska PC Authority har publicerat en lång artikel som går igen om de 30 bästa nyheterna och funktionerna i Windows 7. Tidningen var enligt egen utsago en av de allra första av få börja testa den officiella betaversionen av Microsoft nya operativsystem. Därför har de kört systemet tillräckligt länge för att ha kött på benen när de presenterar en sådan här lista.

Det finns många spännande punkter att läsa, och jag gillar verkligen den första; att man inte behöver köpa en ny dator. Windows 7 kommer nämligen att vara det första operativsystemet i Windowsserien som inte kräver att man skaffar ny hårdvara för att orka dra runt det.

Better still, it runs happily on netbooks. Although we’ve seen a few netbooks such as the HP Mini-Note 2133 pre-installed with Vista Basic, most resort to Windows XP. However, we installed Windows 7 on an MSI Wind, with an Intel Atom 1.6GHz processor and 1GB of RAM, and it performed spotlessly.

Bara en sådan sak bådar gott inför jul!

Läs vidare om Windows 7:

« tidigare inlägg

De senaste 15 artiklarna


Klicka här    Följ mig på Twitter