Compania
Cartierul I. C. Bratianu
Constructii
Portofoliu
Cariere
Contact
Stiri

 
Prezentare generala

        Suntem un grup de companii, cu sediul în Iaşi, serviciile pe care le oferim fiind de o mare varietate: construcţii de vile pentru persoane fizice, lucrări de construcţii industriale, construcţii sociale, amenajări de spaţii comerciale şi birouri.

    Grupul de companii FENE are în componenţă firme ce îşi desfăşoară activitatea şi în următoarele domenii:

     - asamblarea şi comercializarea calculatoarelor şi a altor componente, prin SC Tehnorom SRL şi Turbozone Computers (www.turbozone.ro)

    - dealer autorizat Bombardier si motoBoom prin TurboZone Motors (www.tzmotors.ro),

    - consultanta, cercetare şi proiectare în construcţii,

    - turism prin SC Integra Business Consulting SRL (www.bulgariahotel.ro)

    - producţia de tâmplărie din lemn stratificat si a mobilierului din PAL, prin SC Tehnorom SRL (www.mobilaiasi.ro).

        Înalta calificare, experienţa dobândită în domeniul construcţiilor, în special al construcţiei de vile, precum şi echipamentele performante specifice lucrărilor de construcţii-montaj ne-au permis abordarea unei game largi de lucrări realizate în condiţii de calitate deosebită.
        Caracteristicile enumerate mai sus, şi nu numai, ne situează în prezent printre cei mai importanţi constructori de vile de pe piaţa de profil din Iaşi, poziţie câştigată prin profesionalism şi respect deosebit acordat investiţiei clientului.
        Garanţie a seriozităţii şi a eficienţei, compania noastră a fost întotdeauna apreciată de clienţi şi partenerii de afaceri şi considerată una dintre firmele cu reale aptitudini pentru oferirea de soluţii moderne de locuit şi crearea de spaţii de lucru în stil occidental.
        Oferim cele mai bune soluţii de construcţii, performanţe care se datorează adaptării permanente la cerinţele clienţilor şi la condiţiile economice.
        Dovadă a adaptării noastre rapide la cerinţele pieţii este faptul că suntem compania care a demarat şi dezvoltă primul şi cel mai amplu proiect imobiliar privat din Iaşi şi chiar din regiunea Moldovei - construcţia ansamblului rezidenţial I. C. Brătianu, (www.cartierul-bratianu.ro) în zona Bucium.
        Vă invităm să vizitaţi secţiunile din pagina noastră de web pentru a vă familiariza cu lucrările pe care le-am executat, cu proiectele pe care le derulăm şi cu cele pe care ni le propunem pentru viitor, precum şi cu celelalte domenii în care activăm.

 
 
Copyright 2004: FENE Grup | Design si programare: TheSign