VIRTUAALIHEVONEN | A SIM GAME HORSE  Freund Wino

nimi Freund Wino
kutsumanimi Wiino
syntynyt 18. heinäkuuta 2007, GER
ikä -vuotias (VHKR)
rotu suomenhevonen
väri punarautias
merkit tähti

sukupuoli ori
säkäkorkeus 151 cm
painotus esteratsastus
koulutustaso Ko HeB, Re 120 cm
rekisterinumero VH-00000
kasvattaja Alexiina C., Freundlich, GER
omistaja Fay, Kasarmitalli

Wiino on ostettu Freundlichista 23.2.2009, joten hän on ollut omistuksessani vuotta.


  Valokuva-albumi                      © KASARMITALLI
  Sukutaulu

i. ADE Räpeltäjä
sh, 149 cm, lrt

ii. Konkkaronkka KIR
sh, 152 cm, rt

iii. Kirveltäjän Kirous
sh, 157 cm

iie. Kirveltäjän Kilinä
sph, 141 cm

ie. Valkoisenjoen Neitoperhonen
sh, 154 cm, rt

iei. S.S. Punainen Aurinko
rt

iee. Auroran Kiana
sh, ? cm, lrt

e. AK Soturin Tytär
sh, 151 cm, rt

ei. HR Vire Nalle
sh, 157 cm, lrt

eii. STR Vallaton Viritys
sph, 145 cm, vko

eie. RT Lohdun-Kukka
kadonnut

ee. LiQuidin Pieni Tähti
sh, 152 cm, rnk

eei. LiQuidin Bumerangi
sh, ? cm, lrt

eee. LiQuidin Kuunvalo
sh, ? cm, lrt


Wiinon sukutaulu on täynnä vanhanlinjan suomenhevosia, ja sen sukutaulu yltääkin aina 2000-luvun alun hevosiin saakka. Wiinon isä on hieno liinakko ADE Räpeltäjä (149 cm). ADE Räpeltäjä on kisannut kapasiteettiinsa nähden harmittavan vähän, mutta vähäisistä kilpailuista monet ovat poikineet voittoja ja sijoituksia, joten laatu korvannee määrän :) Wiinon emä on kaunis tummanrautias tamma AK Soturin Tytär (151 cm), joka ei niin ikään ole juurikaan toiminut kilpahevosena, mutta on silti kerännyt muutaman sijoituksen painotuslajistaan esteratsastuksesta. Wiinon emänisä on rautias ori HR Vire Nalle (157 cm). Emänisä on oikea monilahjakkuus (Ko VaB, Re 120 cm), ja se onkin kilpaillut sekä esteillä että koulussa saaden myös hieman menestystä osakseen. Valitettavasti emänisänemä RT Lohdun-Kukka on päässyt ajan kuluessa katoamaan, joten mainittakoon tässä että Wiinon eiei. on C.S. Tosi Lohdutus ja eiee. Ruiskukan Hansissi.


  Luonnekuvaus

Kun näin Wiinon ensimmäistä kertaa, en tahtonut millään uskoa, että kyseessä oli jo lähes parikumppinen ori - tästä oriista riitti edelleen energiaa vaikka muille jakaa! Jos en vielä ratsastamisen jälkeen ollut aivan myyty niin viimeistään siinä vaiheessa, kun näin papereista oriin sukutaulun täynnä vanhanliiton suokkarihelmiä, jotka vain paranivat polvi polvelta! Vaikka Wiino onkin ikänsä ollut pelkkä harrasteratsu ja näin ollen ei ehkä herätä kaikkien titteleihin tuijottavien kasvattajien sympatioita, oli pian traileri auton perässä ja Wiino trailerissa matkalla kohti Kasarmitallia.

Vaikka Wiino onkin hyvin energinen tapaus, se käyttäytyy pääosin varsin arvokkaasti ja leppoisasti. Ori ei helposta hikeenny, ja se on sukupuolileimaltaankin hieman ruunamainen. Hoitaessa Wiino käyttäytyy pääosin hyvin, joskin herra kutiaa mahasta herkästi ja tällöin saattaa ärsyyntyä ellei hoitaja harjaa tarpeeksi napakoin ottein. Varusteiden laitto on Wiinolle vanhaa rutiinia, eikä ori ole moksiskaan edes satulavyön tiukkaamisesta.

Ratsastaessa Wiino on erittäin eteenpäinpyrkivä, mutta vähän raskas ratsastaa. Wiinon askellajit ovat hieman kulmikkaat eikä se aina oikein jaksa nostella jalkojaan kunnolla, mutta esteillä tämä ori on ollut aikoinaan oikea helmi. Wiinolla on niin ikään hypätessä melko raskas tyyli ylittää esteet, mutta kuin ihmeen kaupalla ori on kuitenkin onnistunut hyppäämään nuorempana vaivatta 120 cm ratoja. Wiino ei ole radoilla järin nopea eikä ori käänny helposti, mutta Wiino on erittäin varovainen jaloistaan.


  Jälkeläiset

Wiinolla on yhteensä 0 kpl jälkeläisiä. Oriista on otettu varmuuden vuoksi 7 kpl pakasteita, koska herra alkaa olla jo aika iäkäs.

ei vielä jälkeläisiä
Kasarmitalli on virtuaalitalli, eikä mikään tapahdu oikeasti. Materiaalin kopioiminen ilman kirjallista lupaa on ehdottomasti kiellettyä tekijänoikeuslain nojalla. Lue Kasarmitallin tekijänoikeuksista. Kaikki oikeudet pidetään. | Kasarmitalli is a SIM game stable and all the material on the site is completely fictional. Copying without a written permission is not allowed. About copyrights. All rights reserved.
© Fay 2009.