• INFORMASJON
  • Konsoll:
  • Nintendo DS
Fang Shaymin hos GameStop   1. april 2009

Endelig får norske Pokémon-fans sjansen til å fange Pokémon #492!

I samsvar med lanseringen av Pokémon Platinum Version får alle norske Pokémon-fans endelig sjansen til å fange den ekstremt sjeldne Pokémon #492 - Shaymin! Her følger all informasjon du trenger:

Hvordan får jeg sjansen til å fange Shaymin?
Om du forhåndsbestiller Pokémon Platinum Version (lanseres 22. mai) hos GameStop så kommer du til å få Shaymin før de fleste andre Pokémon-trenere! En uke før Pokémon Platinum Version lanseres, den 15. mai, kan du dra til din lokale GameStop-butikk og få tak i Shaymin, men kun dersom du har forhåndsbestilt Pokémon Platinum Version hos dem!

Du kan også besøke din lokale GameStop-butikk på lanseringsdagen den 22. mai og en uke framover for å få fatt i Shaymin. Dette gjelder alle.

OBS! Du kan altså KUN få tak i Shaymin hos GameStop!


Laster jeg ned Shaymin direkte i butikken eller er det en gjenstand som indirekte gir meg tilgang til Shaymin?
Du laster ned en gjenstand som heter Shaymin Wonder Card via Mystery Gift-funksjonen i spillet. Mystery Gift dukker opp på samme skjerm som spillfilen din når du slår på spillet.

Når du har fått Shaymin Wonder Card er det bare å gå til nærmeste Poké Mart (butikkene med blått tak) og ta imot Shaymin av mannen som er kledt i grønt.


På hvilke Pokémon-spill kan jeg laste ned Shaymin Wonder Card?
Du kan KUN laste ned Shaymin Wonder Card til Pokémon Diamond Version og Pokémon Pearl Version. Det går ikke an å laste ned Shaymin Wonder Card til Pokémon Platinum Version, men Shaymin kan overføres som alle andre Pokémon fra Diamond og Pearl til Platinum.


Hva trenger jeg å gjøre i spillet? Trenger jeg noen spesielle gjenstander?
- Pass på at din Nintendo DS er godt ladet før du kommer til GameStop! Det er ikke gøy om batteriet i din Nintendo DS helt plutselig går tomt mens du laster ned Shaymin Wonder Card!

- Du må ha fått Pokédex med Professor Rowan i spillet. Du trenger IKKE å ha National Pokédex som du får når du har sett 150 Pokémon. Det holder med det første Pokédex som bare dekker Sinnoh-regionen (som du får i begynnelsen av spillet).

- Foruten Pokédex må du se til at du ikke har flere enn to Wonder Cards. Har du tre eller flere Wonder Cards så kommer du ikke til å kunne laste ned Shaymin. Slett et Wonder Card om du har for mange!

- Nintendo DS-konsollen din må være innstilt med riktig dato! Er den ikke det så får du ikke lastet ned Shaymin. Se i Nintendo DS-manualen dersom du ikke vet hvordan du endrer dato.

- Når du har mottatt Shaymin Wonder Card må du passe på at du har en plass til den sjeldne Pokémon i ditt party. Altså kan du ha med deg maks fem Pokémon innen du snakker med mannen som er kledt i grønt i nærmeste Poké Mart!


Hvilke modeller av Nintendo DS kan jeg benytte meg av til nedlastingen?
Du kan bruke alle tre modellene, Nintendo DS, Nintendo DS Lite eller Nintendo DSi!


Kan jeg benytte en av Game Boy Advance-modellene?
Nei, du kan kun benytte Nintendo DS til nedlasting av Shaymin Wonder Card.


Jeg har en amerikansk/japansk versjon av Pokémon Diamond/Pearl Version. Kan jeg laste ned Shaymin Wonder Card da?
Nei, du må ha europeisk versjon av spillene.


Hvordan vet jeg om jeg har europeisk eller amerikansk versjon?
Det ser du lett på spillets eske. Står det "PEGI 3+" er spillet europeisk, står det "ESRB: E" er spillet amerikansk.


Kan jeg få tak i flere Shaymin på samme spill?
Nei, du kan kun laste ned ett Shaymin Wonder Card per spill. Selv om du prøver å slippe Shaymin fri (slette den) eller bytte den bort til et annet spill så kan du fremdeles ikke laste den ned på nytt. Det eneste måten å laste ned flere Shaymin på er å slette spillfilen din og begynne helt på nytt.


Hva gjør jeg om min Shaymin skulle forsvinne, for eksempel om jeg ved et uhell slipper den fri etter at jeg har fått den?
Da må du enten slette spillfilen din og laste ned en ny Shaymin eller laste den ned på et annet Pokémon-spill.


Kan jeg bytte bort Shaymin via Global Trade Station (GTS) i Jubilife City?
Nei, denne Shaymin kan ikke byttes bort via GTS.


Jeg har lest på nettet at man må ha en gjenstand som heter Oak's Letter for å fange Shaymin. Hvorfor nevnes ikke Oak's Letter i denne sammenhengen?
Denne Shaymin er spesiell i og med at den fås på en helt annen måte enn det som har skjedd i vissa andre land. Du trenger ikke Oak's Letter for å få denne Shaymin.
  •  Nyheter
  • Spørreundersøkelsen