Main Destinations| Where to go?
Në Durrës Ju mund të shijoni diellin dhe detin në plazhet e shumta, të jetoni magjinë e së kaluarës në monumentet arkeologjike dhe të kaloni netët më të bukura të verës. Klikoni për të parë çfarë Durrësi ju ofron:
more
 
   
Main Activity | What to do?
 
 

International Poetry Festival - The fifth edition

September 2009

 
 

International Summerfest Film of Durres - Second Edition

August 2009

 
 

The International Festival of Modern and Contemporary Dance

August 2009

 
 

White Night, Durres

August 2009

 
more