Backen Ville Mäntymaa till Frölunda Indians

Frölunda Hockey Club och den finländske backen, 24-årige Ville Mäntymaa har i dagarna undertecknat ett avtal som gäller över två säsonger, till och med 2011. Mäntymaa kommer närmast från nyblivna finska mästarna JyP i Jyväskylä, där han spelat de två senaste säsongerna.

Ville Mäntymaa:
-Jag har varit två år i JyP och den senaste säsongen vann vi mästerskapet, så det passar perfekt att byta klubb nu. Jag vill nu ta nästa steg i min karriär och bli en bättre ishockeyspelare och det tror jag att jag kan göra i Frölunda.

-Frölunda har en mycket stark trupp, professionell organisation och en vilja att vinna mästerskapet, därför valde jag Frölunda.

-Jag har dessutom hört att Frölunda har bra supportrar. Jag kommer att göra allt jag kan för att bidra till en framgångsrik säsong.

Kent Norberg, General Manager Frölunda Hockey Club:
-Ville är en allround back som utvecklats mycket starkt de senaste åren. Han är stor och stabil med bra spelsinne. Vi ser honom som en framtidsman.

Tränar på tisdag
Ville Mäntymaa ansluter till Frölunda Indians i morgon eftermiddag och tränar med laget den här veckan. Första träningen med laget blir på tisdag.

Försäsongsträningen startar
Försäsongsträningen inleds i Friidrottens Hus, vid Frölundaborg, i morgon måndag, med start klockan cirka kl 09:00.

Gå till sida: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 968.

Senaste Nytt

Prenumerera på Senaste Nytt om Frölunda Indians.


Webbshop

Tävla i Hockey Känns!

Bli medlem i Frölunda

Mobil - FrölundaNews

Signature Collection

Community - Bli medlem!

Community - bli medlem

Driftas med EPiServer