Svenska Uppsala

Main menu:

Sök på sidan

Kategorier

maj 2009
m ti o to f l s
« Dec    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Etiketter

Fria Nationalister

Grupper och organisationer

Nyhetsmedier

Övrigt av intresse

Om lejonet och TV4:s avslöjande

I TV4:s lokalnyheter den 11 december avslöjades att det lejon som Svenska Uppsala har som symbol är påfallande likt det lejon som används av Uppsala kommun. Detta är naturligtvis en koppling som känns ytterst obehaglig för oss i Svenska Uppsala, då vi på intet sätt vill sammankopplas med den genomkorrumperade och landsförrädiska kommunstyrelsen. Läs mer »

Salemkampanjen fortsätter

Arbetet med Salemkampanjen fortsätter och här är våra senaste aktiviteter.
Under måndagskvällen var aktivister ute och delade ut flygblad och satte upp klistermärken i bostadsområden vid city och besökte även två gymnasieskolor som fick en uppiffning med klistermärken.
Aktivisterna fick totalt under kvällen upp ungefär 900 klistermärken, mestadels Salem, samt cirka 900 flygblad delades ut. Läs mer »

Flygbladsutdelning i Stockholm och klistermärken i Knivsta

Under lördagen var en grupp aktivister på plats i Stockholm city för att hjälpa Fria Nationalister Stockholm med en flygbladsutdelning inför Salemmanifestationen. Utdelning gick lungt till väga tills kommunister och andra röda försökte störa utdelningen. Konfrontation skedde och minst 2 kommunister, är bekräftat, fick föras till sjukhus.

För vidare läsning:

http://info14.com/2008-11-29-konfrontation_i_stockholm.html

Under lördagen var även en grupp aktivister och satte upp 300 klistermärken i Knivsta.

Flygbladsutdelningar

För att starta årets Salemkampanj inför den årliga Salemmanifestationen. Det är manifestation emot svenskfientligt våld och en minnestund för Daniel Wretström som mördades i Salem av ett mångkulturellt gäng. Sju aktivister åkte under lördagen till först city och sedan Gränby för att ha flygbladsutdelningar.
De ställde upp sig på gågatan utanför St. Pergallerian för att börja aktiviteten.
Efter cirka 45 minuters delande försökte två antangonister att ta flygblad ifrån en aktivist men dessa fick direkt en tillrättavisning varav ena åkte i backen.

Efter det så bestämde sig gruppen för att röra på sig och tog sig ut till det väldigt besökta Gränby Centrum som hade en mässa för UF-företag under helgen. Väl där så började de med att lappa hundratals bilar på parkeringen och när de fick nog utav det så ställde de sig och delade ut blad vid ingångarna som gick åt väldigt fort. Totalt delades det ut cirka 1300 blad under aktionen som fortlöpte på det hela taget utan större förhinder.

Under natten till fredagen begav sig två aktivister till Nåntuna för att dela ut flygblad ifrån Svensk Ungdomkampanjen till resterade hushåll så att hela området skulle få upplysning om kampanjen.

Flygbladsutdelning

Under gårdagsnatten var aktivister ute och trotsade kylan för att sprida det nationella budskapet. De delade blad ifrån Svensk Ungdom-kampanjen till mer än 300 hushåll i Nåntuna och Vilan. De ville egentligen dela ut Salem-kampanjens blad med då de inte har kommit än fick de lov att ta Svensk Ungdombladen istället. Aktionen förflöt felfritt.

Klistermärken

Under söndagen den 16:e var aktivister ute och satte upp klistermärken ifrån Fria Nationalister, Svenska Ungdom-kampanjen samt våra egna. Celciusskolan samt delar av city och Årsta blev förfinade.

Aktivism i centrum

Under cirka 1½ timme så var aktivister ute i centrum inatt och satte upp våra egna klistermärken samt för Svensk Ungdom-kampanjen och Fria Nationalister. Det sattes upp cirka 400 klistermärken totalt såväl stora som små.

Själva kärnan utav centrum och viktiga gågator täcktes med det nationella budskapet och en plats som fick lite extra uppmärksamhet och välförtjänt upppiffning var Ungdomens Hus, vilket är ett välkänt rödinghak i centrum. Aktivisterna tyckte helt enkelt inte att alla de uppochnervända AFA-klistermärkerna som satt där var så vackert…

Affischer och klistermärken

Under natten mellan lördag och söndag var aktivister ute i Tierp och satte upp cirka 200 klistermärken och gjorde ett antal sprayningar.

Under natten till idag var det Björklinge som var målet. Där sattes ungefär 80 affischer upp ifrån info-14 och Svensk Ungdom-kampanjen och ett 150-tal klistermärken ifrån Fria Nationalister, info-14, Svensk Ungdom-kampanjen samt våra egna.

Svenska Uppsala i Stockholm

Under lördagen åkte en grupp aktivister ner till Stockholm för att närvara vid en flygbladsutdelning med Svenska Motståndrörelsen, Fria nationalister Stockholm och Aktionsgrupp Roslagen på Medborgarplatsen på Söder. Aktionen varade i ungefär två timmar och flygblad för Motståndsrörelsen och Svensk Ungdom-kampanjen delades ut.

Plakatuppsättning och flygbladsdelning

Igår kväll var en grupp aktivister ute och prydde Storvreta med plakat ifrån info-14 och Svensk Ungdom-kampanjen och delade ut cirka 200 flygblad ifrån Svensk Ungdom-kampanjen.  Ett trettiotal plakat sattes upp och aktionen för flöt felfritt.