Németh Balázs kerül Talmácsi helyére

2009.05.26 11:32:37 | Utolsó módosítás: 2009.05.26 15:06:10 | 2 hozzászólás
Sajtóértesülés szerint Németh Balázs válthatja Talmácsi Gábor világbajnok gyorsaságimotorost a Balatonring Teamnél. A nemzetisport.hu a gpone.com olasz szaklapra hivatkozva kedden arról számolt be, hogy a 21 éves versenyző indul vasárnap a csapat színeiben a mugellói Olasz Nagydíjon.

Németh nem számít rutintalannak, igaz, eddig négyütemű motorokkal indult: részt vett a szupersport-világbajnokságon (legjobb eredménye egy 16. helyezés a Nürburgringen), az Alpok-Adria bajnokságon, valamint a Superstock 1000 Világkupán is. Érdekes, hogy a szupersport-vb-n is egy Talmácsit váltott a Factory Racingnél, ugyanis Talmácsi Gergő helyét vette át a Hondával versenyző csapatnál a nürburgringi futamra.

A magyarok közül hárman vannak (Tóth Imrét leszámítva), akik megfordultak már világbajnoki futamon - Kovács Nikolett, Rizmayer Gábor és Győrfi Alen. Ami az egyik legnagyobb tehetségnek tartott Sebestyén Pétert illeti, ő azért nem jöhet szóba, mert még csak 15 esztendős, márpedig a negyedlitereseknél az alsó korhatár 16 év.

Talmácsitól elbúcsúzott a csapatfőnök
Talmácsitól elbúcsúzott a csapatfőnök


Talmácsi Gábor és Jorge Aspar Martínez spanyol csapattulajdonos hétfőn közös sajtótájékoztató keretében jelentette be, hogy végleg elválnak útjaik. "Szeretnék folytatni a projektet és már holnap bejelentjük, ki lesz az a magyar pilóta, aki Gábor helyére kerül a Balatonring Teamben" - mondta akkor Martínez.
Tilos a Blikk.hu bármely fotójának, írott anyagának, vagy részletének a szerző illetve a kiadó írásbeli engedélye nélküli újraközlése.
Az oldalról kivezető linkeken elérhető tartalmakért a Blikk.hu semmilyen felelősséget nem vállal.
Nemzeti Sport Online IM-NET Bravo Képessport Tina