Fjärde nyförvärvet: en gammal bekanting!

Han inte bara kom, sågs och segrade - han återvände dessutom! Bois is back in town!


Tidigare idag stod det klart att klubben och sportchefen Henrik Evertsson vunnit dragkampen om Frölundas Johan Andersson: under eftermiddagen undertecknades nämligen kontraktet som innebär att den 25-årige tuffingen återvänder till Småland och Växjö Lakers.

 

- Vi är naturligtvis mycket nöjda med att Johan återvänder till oss, det var många stora klubbar med om budet. Kontraktet vi skrev idag löper på fyra år och Johan är en perfekt grundpelare att bygga laget kring i vår vidare satsning, berättar Henrik Evertsson.

 

- Johan Andersson är en suverän kille både på och utanför isen. Han trivdes väldigt bra förra gången han var här och vi har hela tiden hållit kontakten med Johan under de två år han tillhört Frölundas organisation. Detta i kombination med att Växjö numera är en ännu attraktivare klubb att spela för, vägde till slut över till vår fördel. Med ny arena som väntar bakom hörnet och mycket annat spännande på gång inom klubben tycker Johan själv att det skall bli jätteroligt att spela för Växjö Lakers igen, avslutar en mycket nöjd sportchef.

 

Johan spelade i Hockeyallsvenskan och Växjö säsongerna 05/06 och 06/07, han lånades också in till klubben i sju matcher säsongen 07/08, och totalt har den Mariestadfostrade forwarden på 94 matcher i Växjös tröja producerat 79 poäng.

 

Så småningom kommer givetvis en intervju med huvudpersonen själv. Växjö Lakers Hockey hälsar Johan varmt välkommen tillbaka till klubben!

 

 

Text
Magnus Petersson
Foto
Jonas Ljungdahl
Tillbaka
 
© Copyright Växjö Lakers Hockey 2007
Arabygatan 11, 352 46 Växjö
Tel: +46 (0)470-74 88 70 Fax: +46 (0)470-74 88 79
Epost: kansli@vaxjolakers.se
Information om cookies