virtuaalitalli Evergrey - Begin the celebration of SIN's.

Virtuaalitalli (Evergrey is a sim-game stable, so it exists only in the internet!) Evergrey on vuoden 2005 toukokuussa perustettu talli, jonka pääasiallisena tarkoituksena on aina ollut tarjota "katto pään päälle" omille virtuaalihevosilleni. Ensin Evergrey toimi pienehkönä puoliveritallina (ensimmäisiä asukkeja holsteinit ja FWB:t), mutta hevosmääräni paisuessa jatkuvasti ja innostukseni puoliverijalostusta kohtaan kasvaessa, päätin toimintaamme laajentaa ja alkaa panostaa pv-jalostukseen entistä enemmän. Näinollen entinen pikkutallimme, ja sen tontti, ei enää kapasiteetiltaan riittänyt tallin toiminnan kysymille vaatimuksille ja me muutimmekin v. 2005 isommille tiluksille. Nykypäivinä Evergrey toimii edelleen samoilla linjoilla kuin aina; koulupainoitteisuudesta ja "omista roduistamme" ei olla luovuttu missään vaiheessa!

Jalostus- ja kilpatoiminta tallin tiloissa on melko aktiivista ja tavoitteenamme onkin järjestää tiiviisti ympäri vuoden KRJ:n alaisia kouluratsastuskilpailuita, sekä tuoda laadukkaita hevosia näille kilpakentille. Jalostustoimintamme tuloksena kasvattejamme syntyy vain tarkoin valituista vanhemmista, niin klisee kuin se onkin, ja nämä varsat syntyvät SIN kasvattajanimemme alle. Jalostustoimintamme tähtää kyvykkäiden ja korrektirakenteisten kilpahevosten tuomiseen kouluratsastuksen eliittiin ja tässä olemme myös onnistuneet! Useat kasvattamamme hevoset ovat menestyneet aina GP-tasolla asti ja palkittu myös KRJ:n laatuarvostelussa, puhumattakaan näiden näyttelymenestyksestä! Suvullisesti hevosemme edustavat itselleni mielekkäiksi kokemiani suoritushevoslinjoja; holsteinit ovat suurinosa kantatammani Suntanzer PASS:n (ensimmäinen KRJ I-palkittu holsteintamma) perillisiä, trakehnereissa pyrin taas pitämään tammani Waldymphen linjoissani vanhojen legendojen lisäksi ja FWB:t ovat luonnollisesti vanhemman puoliverilinjan edustajia.

Tallin omistaa, ja sitä ylläpitää, jo kohtalaisen kauan virtuaalihommissa pyörinyt Sonoko D. (ent. Christina D., Harmony D. + tunnistanee myös nimimerkillä Absinth), jonka apuna mm. hevosten hoitamisessa ovat tallimestarimme - ja apulaisemme. Varsinaisia hoitajia / kisaajia tallillemme ei oteta. Tallin omistajasta, tallimestareista ja Evergreystä yleensäkin voit lukea lisää Esittely - sivulta, jonne olemme yrittäneet mahdollisimman kattavasti kuvailla tallia ja sen ympäristöä. Jos kysyttävää ilmenee, koskien tallia tai sen toimintaa, älä epäröi ottaa yhteyttä sähköpostin tai vieraskirjan kautta.

Ystävällisesti toivomme, että Sinä viihdyt vierailullasi Evergreyssä ja jätät merkkiä vieraskirjaamme lähtiessäsi!
~ lämpimin terveisin, tallinpitäjä-ja omistaja Sonoko D. (VRL-0100)

   Yhteistyössä:
      Cosgrove
      Dromerig Sporthorses
      Las Vegas
      Skurvash

   Suosittelemme:
      Mary's Siittola
      O' Polo Warmbloods
      Stonegarden
      Tropica

Tallia päivitetty viimeksi 17. kesäkuuta 2009.
Omistajaa laiskottaa, kasvatteja myyty ht.netissä.

Olemme       :n talli kävijöidemme mielestä.

     Edustamme ratsastusseura Kouluratsastajia.
     Sijaitsemme Hiisiveden virtuaalikylässä tontilla 10.
     vierailijaa Evergreyssä alkaen 27.09.2007.
     Moderoitu vieraskirjamme: lue tai kirjoita.
     Yleiskattavia kuukausittaisia tallikertomuksia voit lukea tallipäiväkirjasta!
     Yhteyden Evergreyn omistajaan saa parhaiten mailitse.

Sivuston pikkugrafiikoista & taustoista kiitos Ritva's Gallerylle.
Evergreyn sivut on suunniteltu Mozilla Firefoxille res. 1024 x 768 (true color).