2009. szept. 30. 12:34 - írta Szollosi77 Fodor Marcell kiverte a biztosítékot az internetes hozzászólóknál azzal a nyilatkozatával, miszerint ő és társai „nem tudtak eléggé felpörögni” a tegnapi meccsre. Nem csoda, hogy annak a nézőnek, aki délben elindult Debrecenből, miután nagy nehezen (és nem túl olcsón) jegyhez jutott, majd háromnegyed órás tipródás után bejutott a stadionba a beléptetésre használt két kapu valamelyikén, szóval a szurkolónak kinyílt a bicska a zsebében, amikor ezt a szerencsétlenül sikerült nyilatkozatot olvasta.

Ráadásul szakmailag is elég nagy ostobaság, hiszen ha itt valaki nem pörgött fel, az a Lyon csapata volt, amely végig utazósebességen zakatolva, különösebb erőfeszítés nélkül lőtt egy félóra alatt három gólt a Debrecennek, de – amint Kovács Ferenc mesteredző a díszpáholyban megjegyezte – nem igazán derült ki, hogy mit is tudnak a vendégek, mert nem voltak rákényszerítve, hogy megmutassák. Feri bácsi mondhatja, az UEFA-kupában háromszor győzte le a Videotonnal a franciák akkori sztárcsapatát, a PSG-t (három meccsen hét gól).

Szerintem valamelyik őszi meccsen elérkezik a pillanat, amikor bőrig fog ázni a Puskás Stadion közönsége, s akkor még élesebben bizonyosodik majd be, ami már tegnap is fájdalmasan látható volt: nincs futballmeccs rendezésére alkalmas stadion Magyarországon.

Tegnapelőtt örömmel vettem át a DVSC vezetőitől a mérkőzésre szóló két VIP-jegyet, s álmomban sem gondoltam, hogy újságírónak lenni még mindig jobb a Stadionban, mint a Loki VIP-vendégének.

Mondjuk parkolójegy a sajtóakkreditációhoz sem jár (sebaj, hangulatos dolog metróval meccsre menni, kár, hogy ha az ember egy győztes találkozó után még sokáig ünnepli a fiúkat, az utolsó szerelvényt már lekési – jó, a BL-ben erre, mármint az ünneplésre nem sok az esély), de arról azért nem volt szó, hogy a VIP-beléptetés a következőket jelenti a DVSC–Lyon összecsapáson: a biztonsági őr kioktat, hogy nem ott kell bemenni, ahol próbálkozol, majd az ellentétes irányba mutat, mint amerre valójában menned kell. Ha nem vagy résen, körbeküldenek az egész létesítményen, ami körülbelül háromnegyed órás séta. Mi jó irányba megyünk, de az egyetlen, működő Dózsa György úti kapun mintegy ötezer drukker próbál meg bejutni, ami azt eredményezi, hogy percekig nem is mozdul a tömeg, akkora a torlódás. Félórányi taposgálás után feltűnik a háromlépcsős beléptetés sárgamellényes rendszere. Közben mindenütt sört árulnak (ez nyilván törvénytelen, valamiért ilyenkor még sincs soha ellenőrzés), és a mocsokban, büdösben tömörülő debreceniek kórusban szidják Budapestet, ami eléggé bánt. De nem hőzöngök, már csak azért sem, mert a mögöttem nyomuló részeg dagi meggyőződéssel ismételgeti, hogy „Az Orbán is meg lesz….va, a kö..g Gyurcsánnyal együtt, meg a Kósa Lajossal, mert az is meg lesz b…va”.

A nagyképűbb szurkolók közlik a motozó biztonságiakkal (akik az egységes BL-mellény jóvoltából „Stewarddá” lépnek elő erre az estére), hogy Liverpoolban nem volt ilyen cirkusz, öt perc alatt bejutottak a helyükre.

Miután bejutunk, még tíz perc bóklászás (jó itt a helyismeretem, de kitáblázva persze nincs semmi), mindenfelé vizelő emberek a stadiont övező sétány félhomályában. WC nincs, vagy csak túl messze a hosszú sorban álláshoz és a sok sörhöz képest.

Megérkezünk az alkalmi VIP-sátorhoz, amely a BL varázslatos világába hivatott emelni bennünket. Pompás hidegtálak, kedves hoszteszek… Illetve annyira mégsem kedvesek: amíg két Eb és egy vb vagy ötven belépőjegyét sikerült emlékbe elmentenem különösebb sérülés nélkül, most a hölgy határozott mozdulattal úgy tépi ketté barbár módon a jegyet, mint valami házassági szerződést. A levegő is megáll bennem: „Tényleg el tetszik tépni?!” Bizony el. Nemcsak úgy beszakítani kicsit, hanem teljesen ketté tépni, és az egyik felét el is kobozni (nem a perforált ellenőrző szelvényről van szó, azt már leszakították a kopaszok a bejáratnál). Biztosan sok a visszaélés. Tévé viszont nincs sok, így csak a beszűrődő morajokból halljuk, hogy már rég megy a meccs. Mindegy, e pár perc alatt csak nem maradunk le semmiről…

Belelesünk a meccs hivatalos műsorfüzetébe, amelyet valami megmagyarázhatatlan okból egy új szó létrehozásával „Mérközésismertetőnek” neveztek el az alkotók, s megrökönyödve vesszük tudomásul, hogy a szertárost is megemlítő stáblistából valahogyan kimaradt a DVSC talán leginkább emblematikus alakja, Horváth Béla technikai vezető, s hogy úgy látszik, az UEFA Európában csak Budapesten nem tart igényt a BL-szponzorokat megillető kizárólagosságra: terjedelmes Honda-hirdetés szerepel a műsorfüzetben, feltehetően a Ford nagy örömére.

Amikor végül kivergődünk a lelátóra (vigyázat, a vörös szőnyeg alatt erősen inog a padló!), óvatosan pislogunk a nagy eredményjelzőre, hátha lemaradtunk valamiről. Nem derül ki, mert az óriástábla nem működik, tíz perce elment a kép… Kapunk egy gólt, s amikor megjavul a kép, kiderül, hogy nem is 1–0-ra, hanem már 3–0-ra vezet a Lyon…

Hurrá, tizennégy év után újra BL-meccs Budapesten!

Azt pedig, hogy mit mondott nekem a vendéglátókról a francia küldöttség egyik tagja, egész egyszerűen nem merem ideírni, mert Szima Gábor klubelnök bizonyosan felpofozna. Pedig tényleg mondta.

Szima amúgy a lyoni Jean-Michel Aulas 22 éves elnöki pályafutása és több mint száz európai kupameccse során az első klubelnök volt, aki nem vett részt a klubvezetők ilyenkor szokásos, meccset megelőző, közös udvariassági ebédjén.

Szöllősi György

 
 
2,9 (37)
Jelentkezz be a szavazáshoz!

Címkék

Bajnokok Ligája , Debrecen , Fodor Marcell , Lyon , Puskás Ferenc Stadion , Szima Gábor

Eddig 260 komment érkezett ()

 • 1.  flacchus
  2009. 09. 30. 13:05

  Kár, hogy csupa negatívum szerepel ebben az írásban, és még nagyobb baj, hogy nem nagyon lehet vele vitatkozni. Sajnos nagyon messze vagyunk még minden tekintetben az áhított európai színvonaltól!

 • 2.  christvhu
  2009. 09. 30. 13:06

  Kínos...

 • 3.  Frontline
  2009. 09. 30. 13:09

  "Azt pedig, hogy mit mondott nekem a vendéglátókról a francia küldöttség egyik tagja, egész egyszerűen nem merem ideírni, mert Szima Gábor klubelnök bizonyosan felpofozna. Pedig tényleg mondta."

  Engem nagyon érdekelne... Áruld el!

 • 4.  DeLaCo
  2009. 09. 30. 13:11

  Ezt vártam, Gyurikám...!! Te egy igazi überf@sza gerek vagy! Nagyjából pont mindíg oda sikerül sz@rnod, ahonnan eszel! Gratulálok, jellemességből csillagos ötös! (Szerintem ezt a metró témát nem kellene erőltetned, mert vki véletlenül felismer, és kér egy "autogrammot"...)

 • 5.  Simbio
  2009. 09. 30. 13:11

  Szőllősi te mekkora tapló vagy nem hiszem el! Nem hiszem el hogy a nemzetisport ilyeneknek enged írni. egy pozítív mondatot nem tud leírni soha. Őrüljünk hogy a Bl-be vagyuk ha 10-0 ra kapunk ki az se baj! Pár éve még azon károgtál hogy a vaduzt nem tudjuk megverni most meg ez se tetszik?! Most mi tetszik neked te szánalmas ..sz!

 • 6.  gabrus1
  2009. 09. 30. 13:11

  Nem tudom mi volt ez tegnap. Azaz mégis. Hát az, hogy magyar viszonylatban van egy jó csapat. Ez a Loki. Európai viszonylatban van egy átlagcsapat. A Lyon ezt az utóbbi időkben többekkel eljátszotta már. Idegenben sok gól. Lazaság. Szerintem túl volt ez pörgetve megint...s emiatt megint nagyobbat csattant...erről kéne leszoknunk, és szépen fejlődni felfelé...mit gondolsz?

 • 7.  raschi
  2009. 09. 30. 13:13

  Azért remélem a következő blogbejegyzésből kiderül, hogy mit is mondott a francia küldöttség egyik tagja

 • 8.  Sianismorion1
  2009. 09. 30. 13:13

  „Az Orbán is meg lesz….va, a kö..g Gyurcsánnyal együtt, meg a Kósa Lajossal, mert az is meg lesz b…va”.

  Ezt a mondatot kihagyhattad volna. Hacsak nem politikai a blog. A helyzetkép e nélkül is átjön.

 • 9.  man77s
  2009. 09. 30. 13:14

  És akkor még a kifelé jövetről nem is beszéltünk. Még több idő volt mint a belépés. Nem tudom ha szükség lenne egy gyors kiüritésre, akkor mi lenne. Katasztrófa egy stadion.

 • 10.  pipinyo
  2009. 09. 30. 13:14

  Velemenyem szerint nemzetkozi szinten te is csak egy loki szintu ujsagiro vagy:)

  improve yourself pocsos, improve.

 • 11.  Lenart Attila
  2009. 09. 30. 13:14

  Szollosi ur!

  Grenobleban elek csak az on kedveert ez Lyontol 100km.Rendszeresen latogatom az OL t a gerlandban ugyanis berletem van tobb szurkoloi anketon voltam es elofizetek az OL tv re is.Nos tegnap 5 oras musor volt a bl el kapcsolatban ahol a pesident is nyilatkozott.Szoval nem emlitett rossz viszonyokat es udvariatlan banasmodot.Gondolom On tokeletesen beszel franciaul de nem idezi mit is mondott valojaban.Elarulna nekem miert dezinformalja az olvasokat es miert akarja roosz szinben feltuntetni az elnok urat?Kovetkezo anketon szova fogom tenni az On altal itt leirtakat es kerni fogom hogy tegyenek lepeseket az ellen hogy jott ment firkaszok bemocskoljak az amugy tokeletes uriember becsuletet.Remelem nagy felhaborodast fog kivaltani es On aki ezeket le merte irni elbucsuzhat a pennajatol.Szollosi most a fagyi visszanyal.

 • 12.  greensteve
  2009. 09. 30. 13:16

  Nagyon jó írás, minden szava igaz. Szánalmas, hogy nincs egy kulturált stadionunk; szánalmas, hogy még ilyenkor se tudják egyesek félretenni a főváros-vidék ellentétet; szánalmas, amit Szima művelt; szánalmas, hogy egy újabb hazai tétmeccsre álltunk ki 1 csatárral. Szánalmas az egész úgy ahogy van. A Debrecen nulla ponttal fog zárni, már csak az a kérdés, hogy lőnek-e egyáltalán gólt...

 • 13.  DeLaCo
  2009. 09. 30. 13:16

  Annyit még hozzátennék a cikkhez, hogy az a kilóméteres sor ugyanott állt alevszki elleni selejtező idején is, a stadion oldalában nagyjából pont ennyi részeg, vagy ittas egyén pisilt akkor is, a többi rendezési hiányosságról és a "nagyarcú" debreceniekről nem is beszélve. Ezek után mégis oda evett a fene a hidegtálakhoz, tömni az egyébként nem sovány fejedet. De emlékeim szerint akkor kussolni kellett, mert az eredmény nem adott alapot egy ilyen gyönyörű, karakteresen kidolgozott okádék leírására. Eljött az időd keselyű, repülj a dögre!!!! Jellemtelen senkiházi.

 • 14.  Mate66
  2009. 09. 30. 13:18

  Mit mondott a csigazabáló??????

 • 15.  pappistuta
  2009. 09. 30. 13:20

  Remélem, ezt a cikket Lokifalván is elolvassák.
  A hibákból tanulnak és javítják azokat.
  Pl. hogy egy ilyen magát újságírónak nevező alaknak az életben többet nem adnak VIP belépőt, de még az akreditálást is megtagadják tőle.

 • 16.  pappistuta
  2009. 09. 30. 13:22

  11. Lenart Attila!
  Remélem, szavatartó ember vagy!

 • 17.  Sianismorion1
  2009. 09. 30. 13:24

  Kit érdekel, hogy mit mondott?
  Kíváncsi vagy a francia-magyar barátság újabb megnyilvánulására?
  DeLaCo-val egyetértek. Most kritizálni időszerű, mert vesztett a Loki?

 • 18.  sailor
  2009. 09. 30. 13:25

  Lenart Attila: szerintem te totálisan félreértettél valamit...

  "A következő ankéton szóvá fogom tenni.." hehe.. aztán majd az OL sportdiplomáciai lépésekkel eltávolítja a Szöllősit (akit amúgy nem tisztem védeni):)

  sajnos volt szerencsém pár válogatott meccshez az elmúlt időszakban a puskás stadionban és hát sajnos a körülmények azok olyanok, amilyenek.. leginkább szarok..

 • 19.  Riazor Blues
  2009. 09. 30. 13:27

  már a Levszki meccsen feltűnt, hogy a Debrecen sokkal jobban rendezi a meccseit, mint az MLSZ. tegnap a Dózsa György felől 4 perc alatt be lehetett menni 8 körül...
  remélem, hogy a sok sportból élő ingyensz.r egyre jobban rákap a metrozásra és nem lesz nekik vip parkoló meg ilyenek. ha naponta több százezer átlagember bír metrozni, akkor ez a sportújságíróknak is megfelel majd. nem árt érintkezni a célcsoporttal néha-néha, mégha utalsz és lenézel is minket, belőlünk és nekünk köszönhetően élsz ilyen jól. amúgy a metro 23:10-ig jár alapból, de tegnap 23:30-kor is fel lehetett még rá szállni

 • 20.  hunok
  2009. 09. 30. 13:27

  Gyuri bá! Lénárt Attila hozzászólására majd válaszoljál már légyszíves! Kíváncsi vagyok rá!

  Egyébként ez is egy szar írás volt. Eddig 1 volt ami tetszett!

 • 21.  Lenart Attila
  2009. 09. 30. 13:29

  Kedves Forumozok.

  Megkerek minden olvasot hogy ne hadja magat befolyasolni ezen cikk alapjan mely szerint a Lyon i vezetok kifpgast talaltak volna a vendeglatasukkal kapcsolatban.A valosag az hogy mar amikor a repuloteren leszaltak egy csaladanya kedves ajandekokkal lepte meg a lyoni jatekosokat es vezetoket majd nehany kozos foto es puszi utan mosolyogva indultak tovabb a szalloda iranyaban.A OL tv en be is mutattak megerkezeskor.Majd az elnok ur nyilatkozataban elmondta hogy oriasi szerncsejuk volt hogy helyzetek nelkul pontrugasok utan sikerult hamar vezetest szerezniuk mert kulonben akar komoly bajba is kerulhettek volna latva a felfokozott hangulatot.Semmi negativumot nem mondott sot nagyon is szernyen es tisztelettudoan nyilatkozott es remeli hogy meg sokszor johet ebbe az altala idezem kedves varosba.Es aki hadja magat egy firkasz altal befolyasolni aki minden konkretum nelkul gyalazkodik azt tudom sajnalni.

 • 22.  Raul16
  2009. 09. 30. 13:33

  inkább örülni kellene hogy ott vagyunk a BL-ben
  nem volt olyan rosz a Debrecen. A Fiorentina ellen meglehet az első pont

  HAJRÁ LOKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • 23.  handras69
  2009. 09. 30. 13:34

  Igazad van Gyuri! Ez szánalamas, olyan magyaros! Ugyanezt éltem át a Magyar-Portugál meccsen! Az elmúlt időszak magyar tét meccsei szinte egy kaptafára "íródtak"! VB selejtezők, U20, BL! Nemzetközi szinten tét meccsen egy nagy nulla az összes csapatunk. A focistáink nem néznek külföldi meccseket? Nem látják a különbséget? Edzésen mit csinálnak? Hány magyar focista marad edzés után a pályán, szorgalomból szabadrugást gyakorolni? Nekik ez a munkájuk!!! Az ember mindig bizakodva ül le a TV elé és utána mindig csak a sikertelenség meg a csalódás. 40 éves vagyok és láttam azért szép sikereket a magyar labdarugásban. Az, hogy a Liverpooltól 1-0-ra kikap a Loki az nem siker! Mondjuk a döntetlen az már siker! A Vidi nagy menetelése az is siker volt! Sajnálom nagyon, hogy a mai fiatalabb korosztály ezekből kimarad és én sem tudom, hogy a hátralévő életemben lesz még sikeres a magyar foci!

 • 24.  valaki55
  2009. 09. 30. 13:36

  Ez nem lehet egy sportújságíró véleménye. Sokkal inkább egy ingyenélő, kiégett blogeré. Amúgy ennyit én is szívtam Levszki meccsen, pedig ingyen jegyet se kaptam. A másik, ha legalább ingyen jegyet kap akkor az esetleges problémákat lehetne jelezni a Loki vezetősége felé, nem pedig itt kitálalni, hogy milyen rossz a lebonyolítás. Öntől én nem várok hurrá hangulatú cikkeket, de legalább ha ír, akkor legalább a témába vágó több témát írjon. Amúgy max. Fodor, Bodnár meg Plekszi nem pörgött föl a többieknek helyén volt a szíve.

  Amúgy ha már bedobta, hogy Jean-Michel Aulas nem volt a közös ebéden akkor ne kéresse magát, mint holmi cafkák és írja le, hogy mivel volt problémája pontosan a tisztelet klubtulajdonosnak?

 • 25.  Lenart Attila
  2009. 09. 30. 13:36

  Sailor.

  Nem tisztem elbiralni mit es miert tesznek a Lyoni sportvezetok de felhivnam szives figyelmedet arra hogy ilyen kaliberu csapatnal az image megteremtese es megtartasa az egyik legfontosabb feladat.Lehet hogy egy magyar csaptnal mindegy mi jelenik meg roluk a mediaban errefele ez maskepp van.Hidd el ennek hirerteke van miszerint rossz szinben tuntetik fel oket minden valosagot nelkulozve.

 • 26.  Mate66
  2009. 09. 30. 13:37

  Mondjuk az, hogy szar a stadion az nem inkább demszkygrád népének a bűne, aki elviseli ezt s*ar városvezetést 20 éve. Azért a húgyszaggal lehett volna kezdeni vmit a rendszerváltás óta.

 • 27.  Raul16
  2009. 09. 30. 13:37

  Ez az írás egy nagy hazugság csak a magyar focit fricskázza.
  Szőlősi úr ez borzasztó

 • 28.  Serginho212121
  2009. 09. 30. 13:39

  greensteve!
  miért lenne szánalmas, hogy egy csatárral állunk ki a lyon ellen? ég és föld a különbség a 2vb selejtező és a mostani BL meccs között...

 • 29.  handras69
  2009. 09. 30. 13:40

  XXI-dik században, Európában a stadion WC-jében még mindig a falat kell hugyozni!!! :-)))

 • 30.  ferenc1983
  2009. 09. 30. 13:40

  Akkor elmondom, hogy mit mondhatott a küldöttségi tag(hátha engem nem pofoz fel Szima):
  Szöllösi úr! A vendéglátásuk kritikán aluli!

  Ez az írás a mai magyarorzság állapotátt írja le tökéletesen. Nem gondoltam, hogy ezt mondom egyszer:
  Gratulálok Szöllösi úr az íráshoz. Végre valaki leírja, szóváteszi az igazságot.

 • 31.  Serginho212121
  2009. 09. 30. 13:43

  Lenart Attila!
  hol nem szarják le ezek h egy büdös balkáni országban egy utolsó szar újságíró mit ír róluk?:D vicces olvasni a sok hülyeséget amit írsz, az a baj h ezt komolyan is gondolod. persze Szöllősi ezzel a mondatta megsemmisítette a Lyon imidszét:D

 • 32.  Marci
  2009. 09. 30. 13:44

  parkolójegy, mi? Két nagy pofon, hogy felébredj végre.

 • 33.  juve027
  2009. 09. 30. 13:46

  Baz' meg megadom az e-mail címem, vagy a tel. számom csak írd már le mit mondott.

 • 34.  hackle001
  2009. 09. 30. 13:47

  Futball meccsen vannak etikettek, de a francia embereket nem kell félteni. Tudnak ők is vendégül látni.

 • 35.  ferenc1983
  2009. 09. 30. 13:49

  hackle001
  mire gondolysz?

 • 36.  ferenc1983
  2009. 09. 30. 13:49

  gondolsz?

 • 37.  handras69
  2009. 09. 30. 13:52

  Én tudom mit mondott! "Chaque trimestre, un gentil, tous très bons, nous sommes heureux avec tout! Souhaitez-vous aux hôtesses du nombre petite blonde de téléphone?" :-))

 • 38.  handras69
  2009. 09. 30. 13:54

  Rosszul írtam bocsi: Tout cela est très agréable, tous très bons, nous sommes heureux avec tout! Souhaitez-vous aux hôtesses du nombre petite blonde de téléphone?

 • 39.  Forza Juve
  2009. 09. 30. 13:54

  Nem értem ezt az írást. A szakmai elemzés nulla, nincs is szó róla. A körülmények pedig kb 20 éve változatlanok. A Levszki elleni meccsen és a VB selejtezőkön is hasonló volt a beléptetés, és végig húgyszag volt a Dózsa György úton.

 • 40.  gábor lászló
  2009. 09. 30. 13:55

  A Fiorentina alázta a pool-t az első félidőben,benitez is elismerte! MOst a lokomotiv dvsc ave asvanyviz teva-n a sor!!!

 • 41.  SilentTom83
  2009. 09. 30. 13:55

  Kedves gz0rgz!

  Te nagy VIP ember. Hogy ezt miert nem tudod soha kihagyni a gyalaykodo irasaidbol....?? Mikozben rendesen dolgozo emberek nem jutnak ki...

  Szerinted uj dolgokat irsz le? Aki nem csak paholybol nezi a meccseket az millio eve tudja, hogy gusztustalan dolog meccsre jarni. Foleg idegenben (A Szusza stadion meg elegge rendben van).

  Hogy szarok vagyunk? Mit vartal? Kijut a DVSC es egybol felnovunk Europahoz? Szanalmnas egy alak vagy. A multkori irasdoban elemezted miert tart itt az U20as valogatott. gyorsan feljtesz... Kb ezert van itt a LOki is.

 • 42.  valaki55
  2009. 09. 30. 13:56

  Annak a szőke nőnek megtudná mondani a telefonszámát aki a kaját hozta?

 • 43.  handras69
  2009. 09. 30. 13:58

  valaki55:

  :-))) ugyan ezt írtam!!! :-)))

 • 44.  O84MCMXII
  2009. 09. 30. 13:59

  SZOLLOSI!!!!! TUDTAM <HOGY MEGINT JELENTKEZEL TE FEREG!!!!

  FOGJ EGY NOT MAGADNAK TE DAGADTFEJU IGENYTELEN MOCSOK ES NE KOMMENTALJ MINDEN EREDMENYT .

  TISZTA SZEGYEN VAGY! TE MIT TETTEL ,HOGY JOBB LEGYEN ITT VMI? TE SZEGYEN!!!

 • 45.  systemofadown
  2009. 09. 30. 13:59

  Én komolyan mondom, hogy nem értem ezt az eszméletlen nagy hisztit, amit Szöllősi "malacka" Gyuri újfent elénk tálal. Ő komolyan azt gondolta, hogy limuzinnal mennek majd a lakása elé, útközben lezárnak neki minden utat, és bársonyszőnyegen vonulhat majd be a VIP helyére, miközben persze minden – normálisan jegyet váltó – néző vigyázba vágja magát? Ezzel a gondolatmenetével még azokat is meggyőzte a mérhetetlen butaságáról, akiknek eddig legalább egy apró kételye is volt...
  Már most sajnálom a gyerekét, amiért évek múlva őt fogják majd körberöhögni az iskolában az apja miatt.

 • 46.  Barca22
  2009. 09. 30. 14:00

  Nem írtam még egyszer sem Sz.Gy. Bloghoz, de azt, azért hozzátenném kedves Lenart Attila, hogy az, amit az emberek egymás között beszélnek, meg az, amit a TV ben mondanak, nem mindig fedi egymást. Például a neves francia úriember gondolom van annyira kultúrált, hogy rosszat nem fog nyilatkozni a TVben, ami negatív a magyar csapat körülményeire vonatkozóan, még akkor sem, ha mások a tapasztalatai. Én nem tudom, hogy Ön volt e mostanában a Népstadionban, bár ez a Lyontól 100km re eső Grenobleból (ahol a magyarok is tökéletesen beszélik a francia nyelvet)minden valószínűség szerint nem lehet napi program, de sajnos el kell, hogy mondjam, hogy az az életkép, amit Sz.Gy. felvázolt, sajnos tényleg létezik. Magyarország - Svédország ; Mo. - Portugália. Tömeg. Húgyszag. Megközelíthetetlen stadion. Omladozó stadion. Nem lennék meglepve, ha a pompához szokott francia embereknek ez nem tetszene. Jah tényleg, mivel ez egy Blog, ezért a szurkolói ankéton valószínüleg igen méretes ívben fognak tenni, arra, hogy mi lett itt megírva. 2 ember tudja az igazságot. Az egyik azt állítja megtörtént, a másik meg soha nem vallaná be még ha így is történt volna. A magas lóról szálljunk már le.

 • 47.  madaras97
  2009. 09. 30. 14:00

  Szimpatikus csapat benyomását keltette a Lyon, nem derült ki róla mennyit tud, ha nem magyar csapattal játszana, azt mondom: Hajrá Lyon!

 • 48.  sailor
  2009. 09. 30. 14:00

  Lenart Attila:

  gondolom ez minden magára valamit adó csapatnál fontos.
  Csak szerintem te félreértetted azt, amit blogoló akart írni, tehát nem gondolom h ezzel negatív színben tüntette volna fel a lyont.

  amúgy jó érzés lehet olyan csapatnak szurkolni, amelyik tele van pénzzel és győzelemre esélyes minden meccsen. nem unalmas?:)

 • 49.  valaki55
  2009. 09. 30. 14:04

  Valahogy sejtettem franci nyelvtudás nélkül. De ezt még mindig Szimának kellett volna éppen akkor és ott jelezni.

 • 50.  Zsolesz.
  2009. 09. 30. 14:04

  Teljesen egyetértek az írással, bár a VIP dolgokat nem ismerem.
  A többi viszont nevetséges és szánalmas.

 • 51.  Kondás László
  2009. 09. 30. 14:10

  Kedves Lénárt úr!
  Szima Gábor elnök valóban nem ment el a díszebédre, amelyet a Debrecen adott a Lyon tiszteletére.
  Az ebéden Szilágyi Sándor cégvezető képvislete a Lokit.
  Az ebéden a Lyon elnöke szóvá tette, hol van a DVSC elnöke. Azt mondta, hogy eddigi BL-pályafutása során ilyet még soha nem látott (hogy a fogadó csapat elnöke ne legyen ott), ezt nem érti. Egyben hozzátette: remélei, hogy a december 9-i lyoni mérkőzésen Szima úr ott lesz a lyoniak által adott ebéden.
  A dolog megértéséhez pár tény:
  1. A DVSC felső vezetésében senki sem tud megszólalni egyetlen idegen nyelven sem. Angolul a titkárnő (B. J) beszél, nem véletlen, hogy ő volt ott a monacói sorsoláson. Sem Szima Gábor, sem Szilágyi Sándor, sem Bartha Csaba mukkani sem tud angolul, de más nyelven sem.
  2. Majd azt gondolja, hogy a Lyon elnöke ezt elmondja a tévében? Udvariasabb ember ő ennél. Mindenesetre ez tényleg bárdolatlan dolog volt, hogy Szima nem ment el.
  3. Szőllősi Györgynek ebben a cikkben mindenben igaza van!
  Nem fikázni kellene őt, hanem a dolgokból okulva a következő két hazai meccsen tökéletes rendezést produkálni.

  Tisztelettel:
  Kondás László

 • 52.  Nordstar
  2009. 09. 30. 14:18

  Szöllősi te egy szánalmas senkiházi vagy! Fel vagy háborodva, hogy az ingyenes jegyed nem jár ingyenes parkolás? Egész Budapesten alig lehet parkolni! Metróval kényszerültél meccsre menni? Hát megérezhetted, hogy mi a valóság jó páran járunk így nap mint nap munkába! Ezért hagy ne sajnáljalak! Te sportújságíró lennél? csak össze vissza fröcsögtél de sportról semmi szó nem jutott eszedbe. Nem hogy büszke lettél volna, hogy ujra BL meccset nézhetsz végig (RÁADÁSUL INGYEN) te még sírsz hát tudod mit én mélységesen szégyelném magad a helyedben (bár tudod te nem így vélekedsz). Az meg, hogy "újságíróként" iylen mondatokat, használsz, hogy ..." mondott valami rosszat de nem mondom meg..." szánalmas és egy országot járatsz le te állat. Én kérek bocsánatot helyetted mert te ugy se fogod! Sajnálom

 • 53.  OldBoy
  2009. 09. 30. 14:19

  A legundorítóbbnak azt tartom, amikor a sok "suttyó" úgy fikázza Budapestet, mintha bármelyik budapesti tehetne is arról, hogy Debrecenben nincs pálya...majd lesz! Egyébként szerintem ez a fővárosfóbia Mo-n túlzottan ki van élezve, beteges. Már a Levszki elleni meccsen is láttam, ahogy jön az M3-ról a sok dábrácáni szurkoló, a grundon focizó kölykök integetnek nekik, majd azok sörösdobozokat dobálnak feléjük és oda nem illő szavakkal illetik Budapestet.
  Eleinte úgy gondoltam, hogy majd szurkolok nekik, bár a stadionba azért mégsem mennék ki...a történetek viszont egyre jobban erősítik bennem a hitet, hogy a sok dábrácáni, mégiscsak kondás, ahogy azt mondani szokás.
  Szöllősi úr pedig annyira jó újságíró, mint az alább felsorolt szurkolók csapata...itthon még csak-csak elmegy, bár néha belefut pár "zakóba".
  Ebben a bejegyzésben is van valami hungarikum: "...Biztosan sok a visszaélés...", ez annyira csak a mienk!

 • 54.  valaki55
  2009. 09. 30. 14:26

  Azt nem értem, hogy pár alkoholbefolyásoltság alatt álló embereket, minek kellett leírnia a cikkben. Pesten is vannak hülyék meg balfaszok meg Debrecenben is,ennyi. Ezt nem kell túl ragozni. Ez csak felesleges szítás.

 • 55.  valaki55
  2009. 09. 30. 14:28

  Kondás Lászlónak inne is üzenem, hogy sikert a DVSC-DEAC-nak.

  Meg a Hugo gyerekről írjon pár sort mert nekem Lucassal együtt kész relytéj.

 • 56.  landzsa29
  2009. 09. 30. 14:28

  Szöllősi Úr!

  Úgy látom nem csak a rendezésben, hanem bennünk, nézőkben, jobb esetben szurkolókban is van azért hiba.

  Például:
  1. Miért az utolsó percben akar mindenki bejutni a stadionba?
  2. Miért üveges vagy dobozos sörrel a kezében próbál bejutni, holott tudja, hogy nem lehet bevinni?
  3. Miért nem veszi elő mindenki a jegyét, és fogja a kezében a bejáratnál, hogy ne ott kelljen keresgetni, és ezzel feltartani azokat, akik előre gondolva már előkészítették a jegyeket?

  Én pl. a Stafánia úti bejáratnál simán, tolongás nélkül bejutottam a stadionba, igaz ehhez az kellett, hogy fél nyolckor már ott legyek, és ne akkor kecmeregjek ki valamelyik közeli kocsmából, ( Ez régebben megesett velem, de tanultam az esetből, és így a mosdóba való járás miatt nem is maradok le egy gólról sem) pedig elhiheti szeretem a sört!
  Szóval összességében nekünk is jobban kell viselkednünk, és akkor nem lesznek kellemetlen élményeink a mérkőzést övező eseményektől.
  Még egy megjegyzés: nekem voltak ott ismerőseim a narancssárga mellényesek között, és egyikük sem volt kopasz! Igaz nem lehetnek mindenkinek olyan fürtjei, mint magának!
  Üdv:
  Lándzsa29

 • 57.  drehás
  2009. 09. 30. 14:28

  Nem csak a focink, hanem a körítés is szánalmas. A stadion 56 éve, ahogyan a labdarugásunk csak romlik. A birka magyar meg eltűri, mert megkapja a maga kenyerét és cirkuszát.

 • 58.  Mate66
  2009. 09. 30. 14:29

  OldBoy Ebbe ne menjünk bele hogy a budapestiek vagy a vidékiek utálják egymást jobban, mert lássuk be azért a pestieknek is megvan az a jófajta felsőbbrendű érzése a "vidékiekkel" szemben kb, mint a franciáknak a magyarokkal.

 • 59.  Xunilo
  2009. 09. 30. 14:31

  En nem is ertem mi folyik itt. OK, h ez sem egy pozitiv hangvetelu cikk. De latatlanban siman hiheto. Ezek vagyunk, erre vagyunk kepesek. Szanalmas h ez igy van. Az meg rendben lenne, h nem tudunk focizni, h csak arra kell torekednie a Debrecennek h hazai palyan ne kapjon tizet. De az h minimum kovetelmenyeknek ne lehessen eleget tenni a rendezes teren, az azert igy 2009-ben eleg kemeny.
  DE a legSZANALMASABBak a kommentelok (tisztelet a kivetelnek). Most oszinten, miert b*szogatjatok a cikk szerzojet? Mert az igazat irja? Mert le meri irni h egy fos az egesz? Mert nem mondja a feherre h fekete?
  En nemreg voltam egy ManUTD meccsen, erdekes modon 5 perc alatt be lehetett jutni. Nem VIP-kent, mezei szurkolokent. 5 perc! egy kva nagy stadionba! Van eleg WC, nem kell sorban allni, van teto, stb. Es nincs ketsegem, h a nyeuropai stadionok tobbsege ilyen. Mi meg nem tudunk egyet, konyorgom egyet kiallitani a nemzetkozi meccsekre az egesz kva orszagban.
  De szidjatok csak a Szollosit, biztos o tehet rola. Majd szidjatok a vegen is, amikor NULLA ponttal, talan egy-ket bebenazott gollal zarja a Debrecen a BL-t.

 • 60.  Forza Juve
  2009. 09. 30. 14:33

  OldBoy: gondolom a középső ujjukkal integethettek, ha tényleg ez történt. De gondolom csak kitaláltad, gyakran járok pestre, és nem látok grundokat, de még focizó gyerekeket sem, pláne nem az M3-as mentén. Mindenesetre ez semmi lenne ahhoz képest, hogy egy játékos leköp egy labdaszedő gyereket. Azt meg most nem magyarázom el neked hogy mit jelent a cívis szó és honnan ered, mert nem a te szinted. Pont a te fajtád gerjeszti a gyűlölködést, na meg az a tény hogy az álam mindig is a bp-i csapatokat támogatta, ezért szól csak a budapesti csapatokról a magyar futball sikertörténete, és ezért nem lehet BL-t rendezni Debrecenben, vagy más vidéki városban.
  A cikkhez kapcsolódóan: Nálam már a 2. mondat kiverte a biztosítékot. Az 1500 Ft szerintem példátlanul olcsó jegyár a BL történetében.

 • 61.  cronaldo021
  2009. 09. 30. 14:33

  szerintem jó meccs volt és örüljünk annak h végre van magyar csapat a BL-ben!Természetesen ennyivel jobb volt a Lyon és a Fiorentina is jobb lesz de ez nem baj az a lényeg h 40 000 ember volt és jó hangulatú mérkőzés volt még akkor is ha kikaptak

 • 62.  dragoNninja
  2009. 09. 30. 14:34

  Minek a stadionokon kattogni amíg a magyar foci nem vonzza az embereket?
  Lehet építeni palotát x milliárdból évi kb 10 meccsért ami meg is érdemli (BL+kupadöntő+válogatott meccsek),de enyhén szólva is pénzkidobás.
  A klubelnök hozzáállása meg vicc...
  Ha már ennyire nem vagyunk esélyesek a csoportban és adódik egy ilyen lehetőség legalább a kapcsolatok építgetné vagy tapasztalatokat szerezne, olyanoktól akiktől esetleg érdemes.

 • 63.  hunok
  2009. 09. 30. 14:35

  OldBoy!
  Én nem találkoztam ilyennel amit te mondasz pedig a Levszki ellen és most az OL ellen (itt nem a Bközépben voltam) is fennt voltam. Igazából konkrétan Budapest szidást sem hallottam. Ettől függetlenül persze megtörténhetett. De azok nagy trocskos bunkók lehetnek, ha sörösdbozokat dobálnak a gyerekek felé. Az olyanokat én is pofán basznám. Mindenhol meg vannak a gyökerek.
  A Budapestfóbia pedig abból fakad, h iszonyat sok öntelt emberrel van tele a főváros akik ki...ott lenézőek a vidékiekkel szemben. Ennyi! Magatokba kéne egy kicsit nézni! A másik pedig, h milyen lepukkant Budapest? Rengeteg leamortizált házzal van tele. Pedig tényleg nagyon szép lehetne, ha rendbe lenne vágva!

 • 64.  mike
  2009. 09. 30. 14:37

  Szöllösi te nem vagy újságíró!!!!!!!!!!!!!Honnan,kitől tanultad az újságírást????????

 • 65.  ftcfilakovo4ever
  2009. 09. 30. 14:38

  Jaj, már megint!!!
  Szidjátok itt SZGY-t, (régen én is szidtam) de nincs értelme. Leírni a valóságot = bűn. Ha azt írta volna, hogy minden szép és jó, akkor meg lehazugoznátok (de szép magyar szó).
  Ebben a csoportban 1 pontot nem fog fogni a loki, ez van. Mikor ébredtek fel? Felfokozott várakozás volt a válogatottnál is, és mi lett belőle? A Honduras elleni 0-3 az U20-nál szót sem érdemel....szarok vagyunk és kész!

  Legalább SZGY leírja, senki más, csak ő! Áltatjuk itt magunkat, közben meg 30 éves lemaradásunk van az európai focitól. Fejétől bűzlik a hal...én tegnap orosz is lettem volna, dagadó kebellel, hogy "nézzétek, ide jött a nagy Inter, Murinho-val és 1-1 lett! Kit érdekel, hogyan? 1-1!" TÖRTÉNELEM! A Loki mikor ír ilyen történelmet? Stadionjuk sincs...mondjuk BP-nek se. Elhiszem, hogy ez a csapat reményt adott, de ha nincs Platini nincs ez..lehet jobb lett volna magunkat megkímélni ettől? Megfontolandó. Horribilis különbség volt tegnap 2 csapat közt. Míg az egyik 80%-on pörgött, a másik 20%-on. Szarnám én le ha kikapunk, de nem így...nevetséges az egész, és lassan belefáradok, én is. A remény hal meg utoljára, de itt egyenlőre remény sincs...

 • 66.  OldBoy
  2009. 09. 30. 14:38

  Mate66 Magam sem vagyok tősgyökeres pesti, bár jó ideje, hogy itt élek. Ami viszont felháborít az, hogy sok debreceninek most elképzelhetetlen, hogy egy magyar érzelmű ember ne nekik szurkoljon. Ehhez képest ők (persze tudom, nem mindenki) úgy viselkednek, "fikáznak", mintha ők találták volna fel a spanyol viaszt. Kérdem én? Miért is kellene nekik szurkolnom? Bár én magam is úgy érzem (mindamellett, hogy más csapatnak szurkolok), ilyenkor szolidaritást kell vállalni velük, mint magyar csapattal. Ez a felsőbbrendűség dolog pedig tanultság kérdése. Manapság minden harmadik pesti, igazából vidéki. Ennyi!

 • 67.  ftcfilakovo4ever
  2009. 09. 30. 14:39

  Meg sem említem a 2 felállást tegnap...a vendégek játszanak 4-3-3..berosálok..

 • 68.  mr.ki
  2009. 09. 30. 14:40

  Tényleg borzalmas állapotok vannak. Nem is lehet erre mit mondani. Én nem is nagyon használom a Puskás Ferenc stadion kifejezést,mert annyira szégyenteljes egy ilyen szutyok stadionra rátapasztani egy ilyen fantasztikus nevet. A népstadion viszont jó név,mindenki sz*rik,vizel benne... Emiatt is csak magunkat okolhatjuk. Mióta szól a fáma az új stadionról. Gyanítom a tervekre már többszázmilliót elkültöttek,de hogy hol lesz és hogy mikorra készül el az még jócská a jövő zenéje. Nomeg még többszázmillió Ft-ba,amit fizikálisan is a stadionra lehetne költeni...

 • 69.  ftcfilakovo4ever
  2009. 09. 30. 14:41

  Herczeg meg a játékosok jönnek ilyen sablonokkal, hogy "nem a mi szintünk, minden meccs ajándék" könyörgöm tegyenek már érte, hogy ajándék legyen, mert ha engem 20%-os pörgéssel megaláznának azt nem tekinteném ajándéknak. Etetés ezerrel. Nem volt kötelező vállalni, lehetett volna ebből EL-csoportkör is, abban lehet több keresnivalónk lett volna...

 • 70.  OldBoy
  2009. 09. 30. 14:42

  Forza Juve akkor mondanám neked, hogy az M3-as lejáró mellett a Nagy Lajos-on a templom mellett van egy kis grund...arról beszélnék, valamint az én fajtám a te fajtád is, bár szégyellem magam miatta rendesen, mármint a stílus miatt.

 • 71.  BBéci
  2009. 09. 30. 14:42

  A blog nem a meccsel foglalkozik (amivel lehet, hogy nem ártana), azt egy szóval nem említi. Csak a saját apró problémáit emeli ki. Vip szektorban hidegtálakat eszegetve későn ér le meccsre, ezzel a szerző önmagát jellemzi. Ha megírta volna, hogy mit mondott (vagy nem) a francia küldöttség tagja, akkor még lehet, hogy még lett is volna benne valami érdekes.

  A csapat nem játszott rosszul (önmagához mérten természetesen), de kapott egy pár gólt. Nem kell senkinek sem elkeseredni, fejlődnie kell még sokat a csapatnak, a magyar focinak, és talán majd pár év múlva...

  Hajrá LOKI, hajrá LOKI, hajrá LOKI...

 • 72.  Simbio
  2009. 09. 30. 14:44

  Érdekes én akárhányszor voltam focimeccsen stadionokba soha nem volt semmi gondom ott voltam a Levszki ellen is nem tapasztaltam semmi hiányosságot, időbe bejutottam megnéztem asrácok edzését is nem volt semmi gond, a lényeg nem az utolsó pillanatba kell beesni, mint szöllősinek, én még soh anem maradtam le meccs elejéről. Az hogy meg eltépi a jegyét mért nem szolt hogy ne tépje el én szoltam a jegytépkedőnek és nem tépte el mert megértette hogy el akarom rakni, Amúgy m,eg gondoljunk bele abba amikor mi elmegyünk valahova idegenbe, mekkorákat szoktunk szívni a rendezési hiányoságok miatt! Dehát nem lehet semmi tökéletes, majd ha 10 éven ekeresztül egyfolytába ott leszünk beleszokunk mindenbe!

 • 73.  Zizi6785
  2009. 09. 30. 14:45

  Nyugi, elfogja mondani, hogy mit mondott neki a francia küldöttség egyik tagja! A pofonokat pedig remélhetőleg valamelyik szurkolótól fogja begyűjteni előbb-utóbb, metrón meccsen, akárhol.

 • 74.  ftcfilakovo4ever
  2009. 09. 30. 14:45

  71. BBéci:

  az a baj, hogy minden évben ez megy, '86 óta..majd jövőre, majd pár év múlva....azóta milyen sikert értünk el? (kivéve FTC..)

 • 75.  ftxpmj2
  2009. 09. 30. 14:46

  Kondás László

  Bartha Csabának 4 diplomája van ás beszél angolul.

  Szilágyi Sándor Puhl Sándor partjelzője volt évekig nemzetközi meccseken is, UEFA, FIFA kerettag, beszél angolul.

  Szimát nem tudom, hogy beszél-e idegen nyelveket és hogy találkozott-e Aulassal vagy nem, de ha nem volt ott biztos jó oka volt rá, mert bevallottan is egyik példaképének tekinti a Rosenborg mellett a Lyont is, emellett üzletemberként tudja, ismeri a kapcsolatépítés fontosságát.

  És Ön valamiről hallgat!

  A Loki Levski elleni meccsén Ön mint a Loki sajtófőnöke nyilatkozott a TV2-nek, lehet, hogy kiadták az útját és így áll "bosszút"?

 • 76.  OldBoy
  2009. 09. 30. 14:47

  hunok Látod ezt nem is mondtam, hogy általánosan ez lett volna az összes debreceni viselkedése, viszont én sajnos találkoztam a jelenettel, és igazából a saját magam által tapasztaltakból ítélkezem. A házakról annyit, hogy ez már politika...én sem értek vele egyet, hogy itt tart Budapest. De az viszont általános, hogy a debreceniek a budapest-fikázást szinte már sportszintre emelték a BL-meccsek alatt is.

 • 77.  ftxpmj2
  2009. 09. 30. 14:52

  Természetesen ógy kell érteni, hogy Szöllősi volt a Loki Levski elleni meccsén a Loki sajtófőnöke a TV2-nek adott nyilatkozata szerint.

 • 78.  istvan44
  2009. 09. 30. 14:53

  En azt nem ertem ,hogy ki kenyszeriti szolot arra,hogy magyar focit nezzen?
  Hogy meccsre kelljen neki jarnia?
  Mert neki ez oriasi kinszenvedes lehet.
  Nekunk pedig az hogy ilyen hulladek alakok veszik korul a magyar labdarugast.
  Huzzon mar el ez a szerencsetlen .De ha lehet akkor tunjon el az orszagbol es keresse meg a maganak megfelelo helyet.

 • 79.  Lenart Attila
  2009. 09. 30. 14:56

  Tisztelt Kondas Laszlo!

  Nem all szandekomban "fikazni" a cikk szerzojet csak ha mar tenyszeruen szamol be egy altala megelt esemenyrol melyben valaki szajaba ad ki nem mondott szavakat akkor a tisztesseg megkivanja hogy mindezt bizonyitekokkal tamassza ala.Mert nagyon konnyu ugy vadaskodni hogy a megszolitott szemely mit sem tud a rola irottakrol.Tobb tenyszeruseget es kevesebb szenzacio hajhaszast szeretnek olvasni.

 • 80.  OldBoy
  2009. 09. 30. 14:56

  Tényleg Forza Juve....mit is jelent az a cívis? :-)))

 • 81.  Forza Juve
  2009. 09. 30. 15:00

  OldBoy: elnézést ha rosszul ítéltelek meg és megbántottalak. Tudod én magyar vagyok, így a 'dábrácáni' szót nem ismerem, gondoltam te máshova tartozol, ahol ez használatos, tifelétek. A latinból ered, (civitas) ennyit segítek.

 • 82.  DeLaCo
  2009. 09. 30. 15:01

  ftcfilakovo4ever, OldBoy! Nem az a baj, hogy leírja!! Hanem, hogy MOST írja le, mikor az adott körülmény kedvez egy ilyen senkiházi hangadónak! Ezek a körülmények megvoltak eddig is, ez a csapat játszott az ezt megelőző meccseken is, de akkor kussban volt!! Ez nem blogírás, ez hangulatkeltés!! Elejtett, befejezetlen megjegyzést ad a francia klubb elnökének a szájába! Kérem, gondolkodjunk már egy kicsit!! Ezzel az erővel azt is mondhatnám, hogy:Én is beszéltem az elnökkel, mikor együtt ettük a kaszinótojást, és azt kérdezte tőlem, hogy...áááá, el sem merem mondani!!! Pedig kérdezte, biz'Isten!!
  Na jó, csak elmondom! Megkérdezte, hogy ki ez a bönygyörfürtös, szakállas b.u.z.i, aki már negyedszer megy szedni a hidegtálból. Én meg annyira meglepődtem és ELSZÉGYELTEM magam, hogy majdnem meg is mondtam a nevét:Szőllösi György. Tényleg nem én találtam ki, Ő kérdezte....

  Értitek már, emberek......??

 • 83.  plexi
  2009. 09. 30. 15:01

  jó a cikk

  ez sajna az itthoni milliő

  amúgy csodálom, hogy az UEFA enged indulni olyan csapatot, akinek nincs pályája

  a Debreci foci meg -s ezt eddig is tudtuk - szar. Szerencsés sorsolás, meg könnyített selejtező. Így a 32 közé jutni, nem egy hajde. Asszem az NB1 kb száz éves történetének legsilányabb bajnoka

  az U20 hondurok elleni blamája sokkal jobban felidegesített, mert ott lehetett még várni valamit

 • 84.  OldBoy
  2009. 09. 30. 15:07

  Elnézést magyar barátom, akkor mi rokonok vagyunk, ágról-végről. A dábrácáni = azzal a jelenséggel, amit a korábbiakban leírtam, ha te debreceni lennél, akkor rád ez nem vonatkozik. Bár az, hogy az álad támogatta a bp-i csapatokat, fölöttébb megnevettetett :-)))

 • 85.  valaki55
  2009. 09. 30. 15:08

  plexi áruld el már nekem mitől jó ez a cikk?Mert én még nem tudtam rá jönni

 • 86.  fran
  2009. 09. 30. 15:08

  Abban mindenkinek igaza van, hogy Szőllösi hangvétele a cikkeinél cinikus. De hát Deák Ferencről is leírták, hogy nem csinált a meccsen semmit csak rúgott négy gólt, de még talán Sir Laurence Olivierről is írtak negatív cikket. S kibírták, elviselték. A hibákat azonban lehet orvosolni, vagy legalább látnánk a szándékot, hogy javítani akarnának. A stadionon, a vendégfogadáson, a taktikán, technikai képességeken, bármin. Soha nem elég jó az ember abban, amit csinál, s ezt elsőként magunkról kell így gondolnunk. Én azt várom a Lokitól, hogy javítson a játékán, nemzetközi kommunikációján, Szima menjen el és tanuljon meg franciául köszönni Aulasnak és elmondani, hogy örül, hogy találkoztak és vigyen el Debrecenből egy francia szakos lányt, hogy fordítson neki, lehet pénzt se kérne érte, mert gyakorolhatja a nyelvet. Ilyen egyszerű a megoldás. Kis lépésekkel kell előrébb lépni.
  Lenart László úriember csak a bajsza alá dörmöl, ha van valami problémája a vendégfogadással, nem a tv-ben mondja el, kivéve, ha van Gaalnak hívják.:)

 • 87.  Riazor Blues
  2009. 09. 30. 15:09

  bbécinek: milyen sikerei voltak a fradinak?

 • 88.  valaki55
  2009. 09. 30. 15:09

  Azért inkább a magyar állam szégyene hogy nincsenek rendes stadionjaink nem pedig az MLSZ vagy Debrecené.

 • 89.  bucsova
  2009. 09. 30. 15:11

  A nagy európai stadionokban mindenhol ráér 5 perccel kezdés előtt bemenni a szektorba a drukker, mert kb. 1 perc alatt megteheti. Aztán meccs után 5 perc alatt kiürül a stadion.
  Ugyanez a "nemzeti jelképünkben" (hogy dózerolná már el valaki) valóban úgy néz ki, hogy ha nem másfél órával előbb mész be, párezer szurkolótárs heréjébe és oldalbordájába kapaszkodva araszolhatsz hogy aztán a garantáltan agyhalott sárgamellényesek is jól felbasszák az agyad.

  MINDEZZEL EGYÜTT ELÉG NAGY GÁZ, HOGY EGY VIP-JEGGYEL AKREDITÁLT ÚJSÁGÍRÓNAK ENNYIRE FUTJA AZ ELSŐ HAZAI BL-MECCS KAPCSÁN, HOGY A VIP-PÁHOLY PROBLÉMÁIRÓL NYAFOG, MINT EGY HÜLYE ÓVODÁS.

  Ha ez a sportújságírás, jó szakma lehet. Szöllősi tud valami mást is, vagy csak idáig jutott el? (a Puskás-mítosz állandó újralihegésén túl nem emlékszem, hogy bármit alkotott volna.)

 • 90.  sporttárs
  2009. 09. 30. 15:14

  Nem szteretnék a cikkel vitatkozi, szubjektív az egész, kinek mi fontos és mi marad meg egy BL-meccsből, van akinek a játék, van akinek a VIP-sátor (mondjuk az keveseknek, mert kevesek jutnak be, bár nyilván ezen keveseknek is lehet bajuk vele) - de egy dolog objektíven téves állítás benne: hogy ti. nem volt kitáblázva semmi. Nem a fenét. Mint Európa összes stadionjában, ahol BL-meccset rendeznek, a stadion összes fontos része felé az UEFA szabvány táblái mutatták az irányt, több helyen, többször is.
  Persze lehet, hogy sötét volt.

  (A lyoni Gerland Stadionban pontosan ugyanilyen VIP-sátor állt, a kopott, mert kívülről tényleg kopott kulisszák között. Hogy ott eltépik-e a jegyet, nem tudom, mert nem voltam benne, csak kívülről láttam. :) )

 • 91.  sporttárs
  2009. 09. 30. 15:17

  A mérkőzéssel kapcsolatban pedig az a véleményem, hogy a Lyon igenis megmutatta, mit tud, és a Loki erre ezerszer inkább rákényszerítette ellenfelét, mint a válogatott a hazai selejtezőin. Ennyi a különbség, nincs mese, de ez nem jött volna ki, ha nem pörögnek a franciák.

  A svédek sokkal kevésbé erősebbek a magyarokhoz viszonyítva, mint a Lyon a Lokihoz, épp ezért fájt, hogy ők valóban félgőzzel is tudtak nyerni.

 • 92.  Forza Juve
  2009. 09. 30. 15:27

  OldBoy: nagyon kreatív vagy. Köszi, de én ezt nem veszem fel a lexikonomba, mivel a mögötte álló jelenség egy elfogult általánosítás, másrészt nem a magyar nyelv része. A stílusról meg annyit, hogy az 1. hozzászólásod szintjén válaszoltam. Elég gyakran írok be ide, a legtöbb emberrel normális stílusban el lehet vitázni, amíg nem jelenik meg egy bizonyos réteg. Mindeki úgy kap vissza, ahogy másoknak ad.

 • 93.  Mate66
  2009. 09. 30. 15:27

  Riazor Blues!
  Biztos arra ilyen büszkék itt egyesek, hogy a fradi és az ajax ellen kapott 9 gólt (tudom 2 meccsen) meg a realtól 6-ot. Akkor is most is ez a realitás sajnos!

 • 94.  PappaBear
  2009. 09. 30. 15:31

  ftxpmj2!

  Bartha Csabáról úgy tudom, hogy jogot végzett nem oly rég, és mivel minden diplomához manapság már minimum egy középfokú nyelvvizsgát össze kell hegeszteni, biztos van neki.
  De sajnos ő magyarul sem tud nyilvánosság elött tisztességesen megszólalni.
  Minden TV szereplés alkalmával feszeng, nyökög.
  Cirka egy hónapja a Sport1 vendége volt, minden mondatát úgy kezdte, hogy "Úgy gondolom" vagy "Én úgy gondolom" 15 perc alatt kb. tízszer.
  Minimum egy pár hetes kommunikációs tréningre el kellene küldeni azonnal.

 • 95.  Leone
  2009. 09. 30. 15:37

  Szánalmas ez az írás!
  A legfontosabb, hogy a VIP-ben ingyen zabálj??? Ezért lemaradsz a meccs egyharmadáról?
  SZÁNALMAS, vagy ahogy mondják: KURVA GYENGE!

  Remélem legközelebb nem kapsz INGYEN és ráadásul VIP jegyet!!!

  Milyen drága jegyárról beszélsz??? Az 1.500 Ft-ról???

 • 96.  OldBoy
  2009. 09. 30. 15:38

  Forza Juve ha elmondod, hogy mi az amiben nem tudnánk normálisan vitázni, illetve mi az a stílus, ami az első hozzászólásomban zavart (a dábrácánit kivéve), annak örülnék...viszont zavaró a bejegyzésed a "fajtámat" - bár ez a te fajtád is, nem is tudod, milyen közeli -, valamint a "szintemet" illetően, de azért ne haragudj, ha kiérződik egy fajta frusztráció az írásaidban Budapest felé...na ez az amiről a korábbiakban írtam. Ezt kellene levetkőzni, és akkor sokkal szimpatikusabbak lennétek. Ennyi!

 • 97.  Forza Juve
  2009. 09. 30. 15:48

  Maradjunk annyiban hogy lehúztad a debreceni szurkolókat, akik egyébként nem szidták Budapestet, pedig én is azon a kapun mentem be mint Szöllősi. Teljesen kultúráltan viselkedett a B közép is, mint ahogy mindig is szokott. Soha nem szoktak balhézni sem. Nagyképű fórumozók persze akadnak, mint ahogy minden szurkolótáborban. De te csak kondásozz, meg dábrácánizz, meg ne szurkolj a Lokinak, ha ez jól esik, csak pont az ilyen hsz-k gerjesztik tovább az indulatokat. További szép napot!

 • 98.  CJChris
  2009. 09. 30. 15:53

  Fradi szurkoló vagyok és én is kint voltam tegnap a meccsen. Sok minden igaz abból amit Szöllősi irt de...Az első félidőben tőlem 5méterre ült a másodikban már nem láttam.
  Biztos sietett nehogy lekésse a metrót...

 • 99.  OldBoy
  2009. 09. 30. 15:54

  Korábban már írta valaki, hogy miért épp most írja le SzGy ezeket a dolgokat? Ha nyert volna a Loki, akkor a következő szöveggel jelenhetett volna meg a bejegyzés: Bravúros győzelmet aratott a Loki a sokkal drágább Lyon felett, de....és következett volna a fennt említett cikk....

  Akkor most nem ennyit kapott volna, hanem 20X ennyit.....egyáltalán, mikor szabad ilyet leírni? Kinek az identitását sérti. Nem kötekedés; valóban érdekel.

 • 100.  juve027
  2009. 09. 30. 15:55

  tegnap a meccsen magyarul: "megkérjük a francia szurkolókat a mérkőzés után még negyed óráig ne hagyják el a stadiont."

 • 101.  OldBoy
  2009. 09. 30. 16:01

  Jól van Forza Juve...ha neked ez jött le a kommentemből, akkor sajnálom...egy jelenséggel szerettem volna felhívni a figyelmet arra, hogy a közeledéshez (kettő, vagy több szurkolótábor között) annál több kell, mint ahogy viselkedtek (vagy viszonyultok a pestiekhez), illetve a szomorúságomat öntöttem szavakba, hogy igazából szerettem volna szurkolni nektek, de a körülmények nem engedték, vagy ellene dolgoztak...neked is további szép napot!

 • 102.  Szántó Árpád
  2009. 09. 30. 16:06

  Gyurikám !
  Az írásod egy környezettanulmány, vagy meccsleírás! Mert a mérkőzésről nem olvashattam semmit!

 • 103.  Leone
  2009. 09. 30. 16:10

  Az hogy a franciák mit mondanak??? Kit érdekel??? Egy olyan nemzet akit más történelme nem érdekel. Pökhendi beképzelt brigád, de lehetne sorolni a többieket is... Svédország: a csapat kék mezben kénytelen játszani. Ajax anno: nem engedi be a magyar szurkolókat...
  Legalább egy kis fricskát kaphatnak, igazán megérdemlik. Amúgy meg? Azt gondolom, hogy a debreceni vezetők, rendezők a tudásukhoz, anyagi kereteikhez képest maximálisan igyekszenek kiszolgálni a vendégeket.

  Elég legyen csak annyi, hogy a kapzsinak és nagyképűnek tartott Szima Úr nagyságrendileg 100-120 Mft.-ot hagyott kihullani az ablakon, csak hogy ezt a három mérkőzést minél több debreceni meg tudja tekinteni.

 • 104.  Leone
  2009. 09. 30. 16:14

  Elég csak egy kis matekba belemenni.

  3 meccs közel 130.000 néző. Az olcsóbb jegyárakat megduplázza 1.500 helyett 3.000, 2.500 helyett 5.000 és ki is jön a szám.

  Csak, hogy Szima Úr azon gondolkodott, hogy a debrecenieknek még el is kell ide jutni.

  Inkább ezt a gondolkodást kellene megsüvegelni, meg azt, hogy nem az állam pénzéből csinálta a csapatot (FTC, Honvéd, UTE)

  Sebaj, lehet köpködni, aztán majd az új stadionba meg esetleg bekéreszkedni, ha rajtam múlik az ilyen írások kreálói a kapuknál tovább nem jutnak.

 • 105.  egy_nem_loki_szurkolo
  2009. 09. 30. 16:16

  Üdv. mindenkinek!
  1. A végeredményről nincs mit beszélni. Kikapptunk. Most mindneki azért sír, hogy európa elitjéhez képest így le vagyunk maradva. Könyörgök ott vagyunk a BLben! Végre ott vagyunk, hogy európa elitjével játszhatunk. Eddig az volt a baj, hogy nem jutottunk ki, most meg az, hogy ott vagyunk és kikapunk? Nem lehet a semmiből BL-t nyerni. Ugyanez a válogatottal. Kikaptak a Portugáloktól és a Svédektől. Ez a realitás, bocs hogy nem sikerült csodát véghezvinni, szégyeljük magunkat. Tegyük már magunkat helyre emberek! Nem a csodát kell elvárni, hanem örülni kell neki! Megvertük Albániát, Máltát, ez is reális volt, elvárható. Ha X-elünk, kikapunk akkor kell hurrogni.
  2. Könyörgök, ilyen "szurkolótáborral" nem lehet nyerni.... Kint voltam a meccsen (8óra után 5 perc alatt bejutottam), de amit ott tapasztaltam azt nem hittem el. Kimegy a meccsre 42ezer ember, de van oylan pillanat amikor néma csönd van, és senki sem szurkol. Hogy akarunk mi Európa elitjéhez csatlakozni, ha 200 francia a meccs bizonyos részében hangosabb mint a magyar? Ez mi volt? Abban a szektorban ahol ültem volt egy srác (enyhén ittasan, de az nem lényeg) aki felállt és szurkolt. Mikor látta, hogy csak elenyésző százaléka a szektornak követi, megfordult és kérdezte, hogy mi ez? Ezért jönnek ki emberek a meccsre, hogy csöndben szotyizzanak? TELJESEN IGAZAT ADOK NEKI! Hogy mi volt a válasz? Nem nem az, hogy mindenki rázendített a Mindent belére, hanem az, hogy ülj már le öreg, maradj csöndben! Könyörgök, könnyű kritizálni, meg az rendben van hogy egy szektorban található vagy 30 szövetségi kapitány, és hogy van aki mindent tud, de több az olyan, aki mindent jobban tud. De akkor amikor a csapatnak szüksége van a szurkolókra, például 0:1nél, igenis álljunk fel és buzdítsuk a csapatot. Így akarunk európa elitjébe tartzozni? Rendben. lehet szídni a játékosokat, az edzőt, a bírót, az ellenfelet, a stadiont, de gyakorolhatnánk MI SZURKOLÓK egy kis önkritikát is. Mert rendben hogy telt ház van a Puskásban. De annak semmi értelme, hogy kintvan 40ezer néző, és 2ezer szurkoló? Ilyen hozzáállással ne is várjuk el a csapattól a jó szerplést!

  u.i.:Én sem vagyok loki szurkoló, de ha egyszer kimegyek a meccsre, ahol a lokinak szurkolok, természetesnek tartom, hogy teli torokból üvöltöm azt, hogy HAJRÁ LOKI! Ha valaki ezt nem érzi evidensek, legközelebb maardjon otthon, vagy csak válogatott meccsre jöjjön el...Szerintem a csapatnak is jobb, ha akár csak 20ezer ember van kint, de azok úgy odateszik magukat, ahogy azt elvárják a csapattól is!

 • 106.  vazze
  2009. 09. 30. 16:35

  Baszki, ha ilyen szar volt a VIP rész, akkor miért nem mentél be a sajtós részre?

 • 107.  Angelo
  2009. 09. 30. 16:40

  De sajnállak, öreg XDDDDD

 • 108.  vazze
  2009. 09. 30. 16:40

  Sőt, már várom a következő írásod, miért kellett a Debrecennek bejutnia a BL-be címmel?? Inkább csináltak volna egy rendes díszpáholyt, mint csapatot? Vagy egy olyan írást, hogy Szima Gábor monnyon le!

  Komolyan mondom, van akinek semmi sem jó.

 • 109.  Stacki
  2009. 09. 30. 16:41

  Többször leírtam már a honlapon, hogy egyre siralmasabb a magyar sportújságírás. A cikkek megírásához semmilyen különösebb tudás nem szükséges. Egy dolog kell: SPORTSZERETET! A stílusról nem kell beszélni, mivel nincs. A szóhasználat, a fordulatok silány szinten ragadtak, mint a magyar foci. Vele együtt süllyes. Immár 15 év olvasom midnen nap a Nemzeti Sportot, de lassan tényleg nem érdemes megvenni.

  Az írásról, és ezzel kapcsolatban a meccsről.
  Tegnap 7 ismerőssel mi is kimentünk a meccsre, tudtunk jegyet venni. Számolásom szerint kb 8kor el kellett volna foglalni a helyünket, hogy ne legyen tömeg. Sikerült a kapukhoz beállni 20.15-kor. Nagyon nagy tömeg várt, gondoltam, itt sosem jutunk be. Lehet sokat mondok, ha 5 percnél több volt a bejutás. Pedig a felső tribünre tartottunk... Nem is kellett tolakodni. Jegy a kézbe, KIS! betépés, és mehettünk be. Megmaradt a jegy is, mivel az ADIDAS ad vele kedvezményt... Lehet ezt kellett volna szóvá tennie :D

  A játék szánalmasan alacsony színvonalon folyt. Elárulom, a szektorban nem sok ősdebreceni volt, így szó szerint csak viccelődéssel és nevetgéléssel telt a meccs. Na és persze szotyi :)
  Egyszerűen nem lehetett bosszankodni sem a meccsen. Az első gólnál mindenki csak nevetni tudott körülöttünk. A másodiknál csak a fejét fogta a szurkoló. A harmadiknál csak csodálkozás, és a negyediknél valljuk be, szánalmas nevetés hallatszott.
  Ha a franciák edzésen így játszanak, szerintem büntető feladatot kapnak. De még lehet a magyarok is. Meg szeretném kérdezni, hogy jött ki a 112 futott??? kilóméter csapatonként. A védőik általában csak sétáltak. Egy sprintet nem láttam a mieinktől. Ráadásul a liverpooli hajtós, küzdős játék sehol nem volt.

  A WC helyzet kicsit eltúlzott. Kétszer mentem be a tribün alatt levőbe, és kb 2 emberrel találkoztam. Pedig meccs előtt 15 perccel történt az egyik, a másik utána.
  Remélem azért lesz rúgott gól, esetleg egy pont valahol a Lokinak.

 • 110.  T.T.
  2009. 09. 30. 16:44

  Sajnálom Sz.Gy-öt. Sajnálom,
  mert nem jutott neki VIP parkoló (De azért nem metróval ment, ugye?...),
  mert drága neki az 1500 Ft-os jegy (Bocsi, 14 éve a Fradi-Ajaxra is volt ennyiért...),
  mert a plebsszel együtt kellett benyomulnia a stadionba szegénynek (Nagyon rossz volt emberek között lenni?...),
  mert a hosztesz elszakította a jegyét (bár még mindig jobb, mintha néhány kommentelő a blogger arcával tenné, nem igaz, kedves SZ.GY.?...),
  mert lecsúszott az első két gólról (de azért a franciasali ugye nem bántotta kényes pocit?...),
  mert a vörös szőnyeg alatt erősen ingott a padló (Nocsak, nem csak a franciasali, hanem a cognac is ízlett?...) és
  végül sajnálom szegényt, mert megszületett! Borzalmas lehet szegénynek ebben a világban élni...

 • 111.  Csunderlik Péter
  2009. 09. 30. 16:48

  Végre. Végre leemelte mellkasunkról jeges ülepét a Sors-domina és fellélegezhetünk. Tizennégy évvel a Ferencváros történelmi, megismételhetetlen, és még ki tudja milyen randomgenerált Fradi-jelzőt igénylő csontig rágott bravúrja után ismét ott vagyunk 'az európai futball főutcájában', és annyi 'böjt után helyet foglalhatunk a bőség asztalánál'. Ezúton is gratulálok. Egység, erő, enbékettő.

  Ami az elmúlt másfél évtizedben olyanokkal se jött össze, mint az öntörvényű zseni, a földberúgással panyenkázó Alekszandar Jovics, vagy a saját legendája alatt összeomló és karrierjét maga alá temető Koplárovics Béla, az most sikerült a Debrecennek. A Bajnokok Ligája. A tejesmézes Kánaán, Ciprus, a puncilekvár. Akkora szerencsével, amellyel a magyaros, technikás focit szokta tízből kilencszer lenullázni a skandináv erőfutball. Kint szurkoltam a meccsen, de a gólok helyett inkább írnék arról a közép-kelet-európai párolgó pisaszagról, ami ismét megérintett. stb.

  Lásd: http://csucsuka.blog.hu/2009/08/28/les_2

 • 112.  T.T.
  2009. 09. 30. 16:48

  105. egy_nem_loki_szurkolo: Egyetértek. Évek óta nem voltam meccsen, gondoltam, most ráfér a buzdítás végre egy magyar csapatra. De ami a szektorunkban volt, az elég nevetséges volt: a körülöttem ülő kb 200 emberből öten szurkoltunk, a többi békésen szotyizott. A szurkolásunk is olyan, amilyen a focink: semmilyen.

 • 113.  vol
  2009. 09. 30. 16:52

  nem jar parkolojegy az ingyen VIP belepohoz? a hosztesz lanyok sem kedvesek? eltepik az ingyen jegyet? remelem legalabb a hidegtal finom volt!

  Szöllősi ur! oszinten milyen okbol kap maga VIP jegyet ingyen? Mit kap ezert cserebe a debreceni csapat? ezt a cikket? 1500-ert? kicsit sok..

  vegyen legkozelebb belepot, ingyeneles helyett, tamogatva ezzel a magyar focit!

  udv, g

 • 114.  vazze
  2009. 09. 30. 16:53

  :) Gyuri, az eddigi irományaidért téged ért szapuló hozzászólásokat nézve tiszta mák, hogy a tömegből senki nem ismert meg :)

 • 115.  T.T.
  2009. 09. 30. 16:54

  Ja, még valami: Le a kalappal a Loki tábor előtt, végigszurkolták a meccset.

 • 116.  Stacki
  2009. 09. 30. 16:56

  Miért írja mindenki, hogy 1500 volt a jegy? a legfeslő tribünön 2500 volt :)

  A szurkolásról annyit, hogy egy ASE-Kaposvár kosár bajnokin sokkal-sokkal nagyobb hangzavar és hangulat volt egy-két éve.

  A másik, talán a csapatnak nem kellene ennyire szánalmasan játszani, és mindenki szurkolt volna. De miután 6 perc alatt eldőlt kb minden...

 • 117.  gyszollosi
  2009. 09. 30. 16:57

  Azért, hogy megnézhessem, hogy milyen is ez a VIP, és leírhassam a blogban. Sajtós már voltam sokszor.

  Árpi bátyám!

  Ugyan, mit írhattam volna erről a meccsről? A Lyon B eljött edzeni egyet Pestre.

 • 118.  Stacki
  2009. 09. 30. 16:58

  T.T. a loki tábor kihangosítóval beszélő fővezérét épp hallottam a szektorból. Hát, ő elküldte az összes sajátját melegebb éghajlatra párszor, mert nem szurkolnak.
  A másik: 76. percben nem hallottátok mit mondott a B közép?
  Nézzetek a táblára...és ha jól hallottam az is elhangzott, hogy szégyelljétek magatokat.

  De ha rosszul hallottam, kérem megcáfolni.

 • 119.  T.T.
  2009. 09. 30. 17:05

  Stacki, a "Nézzetek a táblára" rigmust én is hallotam, a másikat nem.
  "A másik, talán a csapatnak nem kellene ennyire szánalmasan játszani, és mindenki szurkolt volna. De miután 6 perc alatt eldőlt kb minden..." mikor Kanada kiosztott minket a hoki VB-n, akkor is végig ment a szurkolás. A Loki kb annyira van a Lyontól, mint a hokisok Kanadától. A konzumszurkerek ilyenkor persze már nem szurkolnak, mert minek?...:-(

 • 120.  asdic
  2009. 09. 30. 17:08

  Hergel a firkász, jol telezabálva ingyen kajábol, te ki suta ns bulvár.

 • 121.  T.T.
  2009. 09. 30. 17:12

  Elsősorban nem a foci az én sportágom, mivel 17 éve kosarazom, és a saját csapatomnak - ASE - akkor is szurkolok, ha égnek mint a rongy. Volt ilyen is :)
  Amúgy ha nincs hangulat, az ember egymaga nem fog elkezdeni 2000 között felállva szurkolni. Tudom, ez kicsit birkaszellem, de ez a pszichológiája.
  Amúgy a Loki tábor is igen halk volt a meccs zömében...
  Félre értés ne essen, nem azért mentem ki, hogy mert tuti 1-es meccs, hanem hogy jó hangulatú meccset lássak, szurkolás, hajtás, küzdés, stb. Ebből melyik valósult meg?

 • 122.  Nerv
  2009. 09. 30. 17:14

  Teljesen korrekt, jó írás. (Nem értem miért vált ki ilyen indulatokat.)
  Az mellesleg nekem is fáj, hogy a bunkó paraszt Pestet szidja, holott, ha nincs Pest, meg Népstadion, akkor nincs BL meccs sem, na de hát ez van..
  Debrecenben alig öt éve még ott legeltek a tehenek a panelház tövében, most pedig ők a "civilizáció," ez bizony elég szánalmas.
  Mindenesetre magunkhoz méltóan játszottunk, és magunkhoz méltó gólokat kaptunk. Ennyi.
  Az írónak pedig gratulálok a cikkhez. Ez a legjobb dolog a tegnapi meccsből..

 • 123.  Stacki
  2009. 09. 30. 17:19

  T.T. az előző bejegyzésnél véletlenül a Te nickedet írtam be, ELNÉZÉST KÉREK!

 • 124.  errant77
  2009. 09. 30. 17:20

  Szölllösi man! Vettél volna európai viszonylatban is olcsónak mondható belépőt és ebben a " übernegatív" blogodban , foglalkoztál volna a pályán történtekkel!

 • 125.  lokisgabor
  2009. 09. 30. 17:25

  Kedves Szöllősi György!

  Előre jelzem, hogy elfogult vagyok természetesen a városom csapata iránt.
  Én személy szerint meg tudom érteni Fodor Marcit, hogy azt mondta, hogy nem tudtak felpörögni. A Lyon az első percektől kezdve (amit Ön nem látott a kaviárospirítósos asztal mögül) a kapujához szegezte a Lokit, egyáltalán nem engedte kibontakozni. Rögtön a harmadik percben már kaptunk is egy gólt, már ekkor nyilvánvaló volt, hogy nekünk ezen az estén sok babér nem terem. A fiúk hajtottak becsülettel, de én teljesen meg tudom érteni, ha egy fiatal játékos, aki nem rég került be egyáltalán a felnőtt csapatba, ezt nehezen tudja feldolgozni.
  Az, hogy a Puskás Ferenc Stadionban és környékén ilyen szégyenteljes állapotok uralkodnak, az nem a DVSC hibája. Mi lennénk a legboldogabbak, ha nem kellene a fél napot utazással töltenünk, és itthon egy gyönyörű kis stadionban fogadhatnánk a BL-ellenfeleinket. Erre a DVSC-nek nincs saját pénze, így marad a Puskás. Még egy jó darabig sajnos.
  Nem olyan rég a debreceni szurkolók többször is összetűzésbe keveredtek a ferencvárosiakkal, akik meg is üzenték, hogy na majd ha felmegyünk Pestre, lesz nemulass! Pár éve, amikor a Manchester ellen játszottunk Pesten, jött néhány pesti okos, hogy most mi mit csinálunk az ő városukban, takarodjunk innen. Egyértelmű, hogy van ellentét a vidéki és a pesti szurkolók között, ezen felesleges csodálkozni. Ha a pesti szurkolók jönnek Debrecenbe, ők meg Debrecent szidják. Nahát, milyen világban élünk! Én mondjuk inkább annak örülök, hogy a Keletitől a Stadionig vezető úton volt olyan ablak, ahol vagy három kisgyerek kint ült, és azt kiabálták nekünk, hogy Hajrá Debrecen! Ők rendesen vannak nevelve. Egyébként Önnek mint pesti embernek elképzelhetetlen az, hogy milyen nem pestiként élni ebben az országban. Elmondom: néha iszonyatosan kényelmetlen, mondjuk az utóbbi években hál' Istennek a mi városunk fejlődött annyit, hogy ezt ne nagyon érezzük.
  Ugyanígy felesleges most azon csodálkozni, hogy voltak bunkó szurkolók meg biztonságiak.
  Én személy szerint iszonyatosan szomorú voltam a meccs után, mert vesztettünk, mégis örülök neki, hogy egyáltalán eddig eljutottunk, mert akármennyire is mondják most a kárörvendők, hogy mennyire szétver minket mindenki (ami egyébként még nem történt meg, de van esély rá, hogy a következő meccseken is sok gólt fogunk kapni), akkor is ez az elmúlt tizennégy év legnagyobb magyar klubsikere. Sajnálom, hogy csak ennyi jutott. Én pedig büszke vagyok arra, hogy ezt az én csapatom érte el. Az eredményen felháborodni felesleges, mindennyian tudjuk, hogy legalább ekkora különbség van a két csapat között. Gondolom, Szöllősi Úr azt sem látta, hogy a 4-0-s súlyos vereség után is odahívta a "P-közép" a játékosokat, és megtapsoltuk őket, és elénekeltük együtt a Himnuszt. Nem azért, mert hű, de jó eredményt értünk el, hanem mert szeretjük őket ezután is.
  A Loki sajnálatos hibákat vétett a rendezésnél, szerintem nagyon szívesen veszi a vezetőség, ha Ön mint sokat látott sportújságíró gyakorlati tanácsokkal látja el őket. ezt teljesen komolyan mondom.
  Úgy gondolom, megegyezhetünk abban, hogy mindenkinek az lenne a legjobb, ha lenne Debrecennek egy BL-meccsek rendezésére alkalmas stadionja, és akkor Szöllősi Úrnak sem kellene metróra szállnia, maradhatna otthon a finom puha fotelben a tv előtt, és megspórolhatná magának a Loki-meccsekkel járó kellemetlenségeket.

  Üdvözlettel,
  B. Gábor

 • 126.  Light
  2009. 09. 30. 17:33

  Kedves Lokisgabor!
  Tessék majd akkor sikerről beszélni, ha legalább egy pont összejön a BL-ben, vagy esetleg győzni is tetszik, mint anno a Fradi..:PD
  Addig is, nulla ponttal és rúgott góllal nélkül tespedni a csoport utolsó helyén, szégyen és cinkes dolog, még akkor is, ha véletlenül valahogy sikerült elvergődni idáig.:)

 • 127.  Tomi
  2009. 09. 30. 17:36

  Srácok, egy valamit ne felejtsetek el: a Népstadion 'SZURKOLHATATLAN'! Pálya messze, beosztás katasztrófa, akusztika botrányos. Sajnos hiába voltam én még annó 70 000-es nézőszámú meccseken, tényleg fanatikus szurkolókkal, akkor is így volt. Mindig is így volt. Hiába szurkolt végig 2-3 ezer debreceni (én hallottam, mert felettük ültem) a hangulat nem ragadhatott át másokra, mert 20 méterrel odébb nem is lehetett hallani őket. Ehhez képest mérten jó volt a hangulat.

  Másrészt a cikk egy leereszkedő pökhendi ember igénytelen írása. Nem azért, mert nincs igazság a mondanivalójában, hanem azért, ahogy és amikor ezeket a gondolatait tálalja.

 • 128.  Light
  2009. 09. 30. 17:39

  Annyira fáj az igazság, hogy pökhendiségnek és leereszkedésnek tűnik?

 • 129.  Tomi
  2009. 09. 30. 17:49

  Fáj, persze hogy fáj. Voltam már nagy klubok stadionjaiban meccsen és mindig eszembe jut, milyen jó lenne, ha itt is ilyen körülmények között lehetne meccsre járni.

  Az nem tetszik, ahogyan és amilyen kontextusban adta ezt elő a cikk írója...a nagy VIPVIPVIPVIPVIP-s szakember kalandjai két kaviáros szendvics között...

 • 130.  Riazor Blues
  2009. 09. 30. 17:50

  Lightnak: na és a Fradi 1-6, 1-5, 0-4 szériája nem volt szégyen? valszeg a Lokinak is lenne némi esélye az aktuális svájci bajnok ellen, mit ad Isten, ők most nincsenek a csoportban.

 • 131.  gyszollosi
  2009. 09. 30. 17:54

  Kaviáros nem volt. Lazacos volt. És madártej!

 • 132.  greensteve
  2009. 09. 30. 17:56

  Riazor Bluesnak: azért azt ne felejtsd el, hogy mi akkoriban még idegenben sem álltunk fel egy csatárral, nemhogy itthon. Az a Fradi felvállalta akkor a játékot, amiben persze benne volt a nagy verések lehetősége is, de a győzelemé is (ami össze is jött). És azt se felejtsd el, hogy nem egy Lyontól kaptuk a nagy zakókat, hanem az akkori címvédőtől, meg a Real-tól, ami azért más kategória. Ne szaladjunk annyira előre, de abban azért gondolom egyetértünk, hogy 0 ponttal zárni a csoportot az bizony totális leégés lenne. Én szurkolok hogy ne így legyen, de ahhoz el kellene kezdeni játszani...

 • 133.  fehérholló
  2009. 09. 30. 18:05

  "Mondjuk parkolójegy a sajtóakkreditációhoz sem jár (sebaj, hangulatos dolog metróval meccsre menni..."

  Miért, ki az újságíró? Vagy lehetett szerezni sajtójegyet?

  És hát lehet parkolni az utcán, este már nem kell fizetni...

 • 134.  fehérholló
  2009. 09. 30. 18:07

  Szima nem vett részt vagy az Aulas, vagy lemarad egy vessző..?

 • 135.  Riazor Blues
  2009. 09. 30. 18:08

  greenstevenek: na meg volt Porto 0-6, Slovan 1-4, Newcastle 0-4, AEK 0-4. éppen mikor ki jött szembe. de ez ugyanígy van a lilákokkal, mtk-val, zte-vel, kicsipesttel...

 • 136.  Kivlov111
  2009. 09. 30. 18:11

  Kell egy 50ezres stadion pestre, meg vagy 3-4 20-30as vidékre. Ha most épülne, akkor is vagy 10-15 évet késnénk vele.

 • 137.  Riazor Blues
  2009. 09. 30. 18:11

  annyi, hogy a többiek ezt nem hívják menetelésnek.

  Szőllősi!
  A lazacot az ósanból hozták, másnap járt le a szavatossága... Ki az az elmebeteg, aki madártejet eszik egy BL meccsen?

 • 138.  Riazor Blues
  2009. 09. 30. 18:12

  kivlovnak: ugyan minek? és kinek?

 • 139.  peter
  2009. 09. 30. 18:14

  52 másodpercnél felvetődött bennem egy nagy vereség.sajnos hamar realizálódott.liverpoolban is lehett volna kapni egy négyest.
  örüljünk ha rúgunk gólt az egész selejtezőben.ezena szinten már kevés a loki. a kalmar vagy a levszki is beleszaladt volna a késbe.ez van.
  8milió euró 208 ellen.az első gólnál látszott ez a különbség.gyorsaságban kell mindig fejlődnünk de még ezzel párosul a játéktudás ezen a sebességen.
  ilyen szintre magyar csapat soha nem jut el mint a lyon.
  a fiorentina is bejelentkezett az első két helyre.
  a pontszerzés csoda lenne,az ettől jobb játék nem.
  polekszicset azért le lehetne cserélni panticsra.

 • 140.  Kivlov111
  2009. 09. 30. 18:17

  Riazor Blues
  2009. 09. 30. 18:12

  Azért, édesapa, hogy legyen hol játszania a válogatottnak, 10évente néhány ilyen nemzetközi klubmeccset, pályázni BL-EL döntő rendezésre, koncerteknek meg azért mert inkább stadion legyen az adóból, mint 100millák a bkv-s zsebekbe, azért édesapa.

 • 141.  lokisgabor
  2009. 09. 30. 18:18

  Kedves Fradisták!

  Direkt azért írtam az elmúlt tizennégy évről, mert egyértelmű, hogy a mi mostani sikerünknél (bejutás) nagyobb volt az a BL-kör, ahol a ti csapatotok 5 pontot szerzett. Ezt nem nagyon van értelme vitatni. Lehet, hogy a többi európai csapat szemében égés lenne, ha 0 ponttal zárnánk a kört, de akkoris ez a legtöbb, amit az elmúlt 14 évben magyar csapat nemzetközi kupában elért. Ha nagyon szeretnétek, az elmúlt 20-ban a tiétek a legnagyobb szerintem. Na, most jó?
  Egyébként meg tessék megnyerni a bajnokságot, és felülmúlni az eredményeinket! Mondjuk tőlem vegetálhattok a 8-10. hely környékén is :) Jól áll.

 • 142.  jedi89
  2009. 09. 30. 18:32

  ez furcsa én bejutottam 2 perc alatt,simán megtaláltam a helyem pedig nem ismerem a stadiont, és a jegyemet se tépték ketté...;) majd pont a Vipbe persze....

 • 143.  Martin
  2009. 09. 30. 18:42

  Sziasztok!

  Nem volt időm végig olvasni a válaszokat meg a cikkeket sem de engem az érdekelne, hogy volt kint a meccsen egy nagy magyar százló és volt rajta egy felirat! Nem tudja valaki véletlenül, hogy mi volt ráírva!
  Előre is köszi, és bocsi ha már szerepel valahol!

  Üdv

 • 144.  Itsuki
  2009. 09. 30. 18:53

  a tegnapi meccsen mit lehet pozivként felfogni? az hogy ott volt a Loki és az nagy szó... másra várt valaki? az buta,Lyon nem kis csapat,Fio se lesz az... reálisan 0 pont,csoda kell hogy 1 pontot szerezzümk,de 1 gólt löjjünk azért... Hát ahogy leirta a szerző,sose mennék VIP szektorba...

 • 145.  Düsseldorf
  2009. 09. 30. 18:54

  Sportszerűnek nem nevezhető,ha egy firkász mond is valamit meg nem is. ilyet én is írhatnék,hogy mit hallottam,mit mondott az amcsi elnök nekem a önnel kapcsolatban. De le nem írom,mert akkor...

 • 146.  Light
  2009. 09. 30. 18:57

  A Fradi anno ikszelt a Reallal, a Grashoppersel, utóbbit meg is verte..
  Majd akkor tessék összehasonlítani, meg felemlegetni a zakókat, ha megvan az első debreceni pont a BL-ben..
  Az igazság azonban az, hogy a Loki max egy olyan csapat ellen lesz képes pontot szerezni, amelyik már mindenképpen továbbjutott, ezért megengedheti magának, hogy ellógjon egy meccset. És még így sem biztos, közel sem.

 • 147.  peterhangi
  2009. 09. 30. 19:46

  Miert nem takarodtok ki focizni ,mondd meg nekik Gyuri! :D
  Egyebkent itt mindenki gondolataban van valami jo .Kicsit birka nep a magyar mert lelkes,kicsit almodozni szeretne ,mert messze nem alom amiben el. Hugyszag Angliaban is van lepukkant hazak is vannak . Itt elek egy koszfeszekben es annyira penzszemleletu a haz tulaj hogy itt egy meszelesert ot Isteniteni kell .Majdnem irtam valami parasztosabbat.Szerencsere "kinyirtuk" a mosogepet ami 15 eves volt es most vett ujat :D
  En is paraszt gyerek vagyok ,es amikor a varosba kerultem kirekesztettnek ereztem magam , mert tajekozatlan voltam,fizettem a berletert ,mert en meg nem tanultam meg a menekulesi taktikakat ,meg hogy az ellenor az ellenseg , valamint koszontem ha bementem valahova ,ja es oszinte voltam es becsuletes ( egyertelmu hogy ilyen vetkekkel penzt nem lehet keresni egy paranoias varosban :D) .De voltak elonyok is : a buszos felt tolem ,nem en tole ,eltudtam bujni ha nem akartam szembesulni dolgokkal ,felvihettem csajokat a lakasomba ,ahol egyedul eltem satobbi :D
  De ha a gyerekem focista lenne en eheznek is hogy mehessen focizni. Nem keresek rosszul ,de megmondanam neki hogy ne hugyozzon a falra ,mert az budos lesz :D Es itt a kocsmakban ilyen WC -k vannak : egy kis folyosoba kell vizelni. rohogtem eloszor hogy meg melle is ment... SZGY csak allapotkepet festett ,de nem valogatta meg valoban hogy mas stilusban irja hogy a politika mennyire benne el a futballkulturalt kozegben... Nem kellene hogy igy legyen. Mi lenne ha az allam nem engedne hogy meccsre jarjunk ,vagy ki lennenk vezenyelve hogy nezzuk azt amit ok jonak latnak ? Kellett a demokracia ,hat ilyen gyonyoru neha...
  Az a baj hogy en nem hurrogtam meg le eletemben senkit? Viszont engem hurrogtak le ha nagyot almodtam volna ..:P

 • 148.  dp2411
  2009. 09. 30. 19:50

  Szánalmas károgó pesti paraszt. Senki nem kérte, hogy gyere ki a meccsre. Szima meg remélem kirugat és többé nem olvashatjuk a semmitmondó hazug firkálmányaidat. Hazug patkány ember...

 • 149.  humanda
  2009. 09. 30. 19:51

  Édes Istenem !
  Add már egyszer, hogy egy labdarúgó mérkőzést követő Sz.Gy kommetárban ne legyen egy sor politika sem. Se Orbán, se Gyurcsány.
  És ne legyen benne személyes sérelem se, amibe ugye a legnagyobb az volt, hogy ezúttal nem őt kérték fel sajtófőnöknek. Kapott is érte a Loki játékáról szóló blogban Szima rendesen, akinek arra sem adódott lehetősége az újságíró etika ( Sz,gy- mint etikai mérce- ugyan már ), hogy elmondja miért nem volt ott az ebéden, ahol minden bizonnyal jóindulatú cikkírónk megkérdezte a francia elnököt, különben az nem mondta volna edsig hogyan ebédelt az elnökökkel.
  Ha megteszed uram ígérem nem foglalkozom többet ezzel a sajtóba küldött tehetségtelen politikai komiszárral akinek gerinctelenségét évek óta van szerencsém látni.
  Szófia elleni meccs- minden szép és jó volt, Szöllősi volt a sajtófőnök, citálta is Viktort nyilatkozni.
  Most nem ő volt, hát tele is voltunk rendezői hiányosságokkal.Szánalmas az egész.

 • 150.  Norbi306
  2009. 09. 30. 19:53

  remélem a következő bl meccsre is kilátogat panaszkodni, mert ha találkozunk biztos leköpöm

 • 151.  dp2411
  2009. 09. 30. 19:59

  Amúgy meg én 5 perc alatt bejutottam, nem kellett tolakodnom, nem lökdöstek, pár perc alatt megtaláltam a helyem és büszkén néztem hogy kap 4-et a kedvenc csapatom egy európai elitcsapattól. Nem indultam haza debrecenbe a 80. percben, míg jó pár száz pesti divatszurkoló tiplizett haza mert nem tetszett neki amit lát. Ja és mellékesen ezeknek a férgeknek jóvoltából rengeteg loki drukker nem lehetett ott mert felvásárolták a jegyeket. A jegyüzérekről ne is beszéljünk. Miért nem ezekről írkál??? Fírkászkám

 • 152.  dp2411
  2009. 09. 30. 20:09

  A sok fagyival hasonlítóknak meg üzenem, hogy egy belga bajnokkal mi is felvennénk a versenyt. A többi csapattól meg ők is busásan kaptak gólt és szerintem azóta a labdarúgás javában fejlődött... Ez a loki sokkal jobb mint az akkor ferencváros.

 • 153.  Gazsi Bacsi lotetu
  2009. 09. 30. 20:26

  Nem is tudtam, hogy bizonyos súly fölött két VIP jegy kell a bejutáshoz.

 • 154.  sanyi
  2009. 09. 30. 20:29

  A VIP-jegyet másnak kellett volna adni. Olyannak, aki megérdemli. És az nso címoldalán ajánlóban a vizelés van kiemelve. Gratulálok ismét. Szégyenteljes az egész.
  Undorító médiafocimaffia.

 • 155.  fej
  2009. 09. 30. 20:33

  Szima Gáboré a legnagyobb tiszteletem!
  Egy valamiben tudom hibáztatni, miért nem Tiranát vagy Donyecket jelölte a második számú stadion helyszínéül!
  Elérte volna, hogy most a világ futbalszeretői népei bambán néztek volna, hogy milyen szép stadionja van a LOKI-nak

 • 156.  DeLaCo
  2009. 09. 30. 20:33

  Kedves Light! Látom, Te is azon szimpatikus, veleszületetten inteligens fradisták közé tartozol, aki még a halálos ágyán is a fradi 5 pontját fogja emlegetni... Hát lelked rajta, ha neked jó így, csináld. Azt meg nagyjából előre lehetett tudni, hogy itt csak nagy mázlival lehet meg 1 pont is, de ahogy elnéztem az eddigimecseket, tisztán látszik, hogy ez a három csapat "más kávéház". Ha ez neked, és a veled hasonszőrüeknek örömet okoz, őszintén sajnállak téged és a "szurkolótársaidat"! Sok örömed nem lehet az életben, mert fröcsög belőled a lehúzás, és a rosszindulat. Élj ezzel együtt barátom, csak sajnálni tudlak...!Mint ahogy a dagadtfejű Szöllösit is, aki lazacos szendvics és madártej miatt marad le a meccs feléről, utánna pedig osztja az észt, és fikáz mindent és mindenkit. Hányinger....

 • 157.  Csapláros
  2009. 09. 30. 20:49

  Nem gond srácok, most nyertek az U-21- esek 4-0 -ra, legalább ennek kapcsán kussban marad. :) Sajna ezen az eredményen nincs mit fikázni...

 • 158.  dp2411
  2009. 09. 30. 20:51

  Ez a patkány szokott a kész átverésben lenni???

 • 159.  greensteve
  2009. 09. 30. 21:01

  Riazor Bluesnak: A te szelektív memóriád már orvosi eset barátom. Ha már képes vagy leírni azokat az eredményeket, amikor zakózott a Fradi, miért nem írod oda a párharcok másik meccseit is? Amikor 2-0-ra vertük a Portot, amikor 4-2-re az AEK Athent, amikor 3-2-re a Newcastle-t. Hogy az olyanokat elhallgatod, hogy kivertük a CSKA Moszkvát, és az Olympiakost azon már meg sem lepődök. Nézz utána a tényeknek mielőtt össze vissza írogatsz, és ne hazudd el a magyar foci kevés sikerét is.

 • 160.  borlovag
  2009. 09. 30. 21:02

  ja az a poén, hogy a Levszki elleni meccsen rendbe volt minden a stadionba most meg egyből már lefikáz mindent ez a pesti semmirekellő köcsög.. Hajrá Loki

 • 161.  vacik1
  2009. 09. 30. 21:24

  már megint irtál valamit de mér mindig negatívot?
  levszki elleni meccs megmutatta tudsz te jokat is írni mér kell ez már megint?
  szegény kis országnak van elég baja így is mér kell neked még mindenkit elszomorítani ezzel a sok negatív szarral.
  mit aggodsz ha elázik a nép te ugy se ázol el vipbe hol érdekel téged emberek.
  milyen lyon B-röl beszélsz te madár??????????????????????? lyonnak jelenleg ez legerősebb összeállítása senkit se pihentethettek sérültek vannak itt is ott is.
  probáltál sorba állni wcre meccs szünetébe? jah biztos nem mer vipbe lehet személyre szóló wc-d van de ott nem ha nem akarzs bepisilni muszály valahogy megoldanod. még megkrédezném szurkoltál te már teli torokból válogatottnak mer kakro nem vipbe ülnél ha nem kanyarba vagy T szektorba.

  szoval múltkor bíztam benned fejlődsz de végképp lemondtam rólad köcsög vagy és az is maradsz ez itt a lényeg!!!!!!!!!

 • 162.  sevcsenko89
  2009. 09. 30. 21:28

  Nagyképűbb szurkolók? Ezt pont te mondod, amikor minden bejegyzésben megemlíted, hogy VIP-szektor, VIP-páholy. Te szánalmas, ingyenélő fasszopó zugfirkász! Képzeld, én 5 perc várakozás után bejutottam, és láttam az egész meccset. 1500 forintért. Néha kicsit "lealacsonyodhatsz" az átlagnézőkhöz, és nem a VIP-páholyból kéne ugatnod a faszságaidat!

 • 163.  OldBoy
  2009. 09. 30. 21:29

  Kedves Forza Juve barátom.....ahogy látom és te magad is láthatod, az utolsó kb 60 hozzászólás nemhogy rácáfolt volna, inkább megerősítette azt, amit a legelső kommentemben említettem....nagyon sajnálom, de...ez van! Nekem nincs szégyellnivalóm!

 • 164.  Gazsi Bacsi lotetu
  2009. 09. 30. 21:29

  Ha ennyire utáljátok Pestet, miért nem rendezte Szima Kolozsváron, inkább Funar, mint Demszky jelszóval. Ezen még röhögnék is. Amúgy az UEFA előírások értelmetlenségét tökéletesen kiemelte ez a meccs. A húgyszag ugyanolyan Debrecenben is, a fű is zöld, legfeljebb a hidegtálba került volna egy kis plusz hurka. Nabumm.

 • 165.  gyszollosi
  2009. 09. 30. 21:30

  Mi volt rendben a Levszki ellen?

  A BL történetében először elmaradt a BL-himnusz pl.
  De a legjobb, amit most elfelejtette a tegnapival kapcsolatban: a meccs huszadik percében szaladt ki egy ember a pályára egy zsák labdával, mert elfelejtették odakészíteni a labdaszedőknek a zsugákat :-)) BL...

 • 166.  Csapláros
  2009. 09. 30. 21:38

  Azon még nem gondolkodtatok el, hogy gyszollosi nem rossz újságíró? Félre értés ne essék, nem védeni akarom, messze áll tőlem. Sőt...
  Neki azért fizetnek, hogy olyan cikket, blogot írjon, amit elolvasnak. Mint látom, elég sokan tesszük ezt. A lapnak az az érdeke - akár nyomtatott, akár netes formában - minél többen olvassák. Ebből jut színes Nemzeti Sportra.
  Az, hogy gyszollosi milyen ember, más kérdés. Egy biztos, hazudik, mint a vízfolyás. Elvégre újságíró... :) A legnagyobb "büntetés" az lenne, ha senki nem olvasna több Szöllősi blogot.

 • 167.  gyszollosi
  2009. 09. 30. 21:40

  Kérem, ne írja,hogy hazudok, mert éppenséggel ez a hazugság.

 • 168.  Csapláros
  2009. 09. 30. 21:41

  Az érdek hazugság is hazugság...
  De ha ez boldoggá teszi : elnézését kérem!

 • 169.  gyszollosi
  2009. 09. 30. 21:42

  :-)

 • 170.  Forza Juve
  2009. 09. 30. 21:48

  BL himnusz? Tudtommal a selejtezőkön nem játszák BL himnuszt, ezért nem hallhattuk a Levszki ellen. Tegnap volt, bár a hangtechnika nem volt legjobb.

 • 171.  humanda
  2009. 09. 30. 21:51

  Tényleg nem hazudsz csak aljas vagy.
  Olvasd vissza a nem csak a húszéveseké a világ c. blogodat, amelyben nem győzöd ecsetelni, hogy szétvcerték az utánpótláscsapatot.
  Mindezt szakemberként megállapítod egy meccs után.
  Erre tessék: a szétvertek rúgtak egy négyest.
  Most már két meccs telt el, ha lehet most írd le mennyire vannak szétverve. vagy esetleg a harmadik meccs után, mert most sunyin lapítassz hátha... ha meg nyer a csapat majd témát váltassz ahogy szoktad.

 • 172.  Gila_Milan
  2009. 09. 30. 21:54

  Aranycsapat, VB döntő, Olimpiai arany, Fradi a BL-ben --> szép múlt... Debrecen a BL-ben = jelen. Én kint voltam a selejtezőn és a Lyon ellen is, és kint leszek a Fiorentina és a Liverpool ellen is, és esetleg 0-8nál a 90.percben is tapsolni fogok nekik. Mert mielőtt bejutottak, mi hatalmas sikerként könyveltük volna el, ha bejutnak. Habár evés közben jön meg az étvágy, realistának kell maradnunk, és minden meccsnek örülni, bármi is történik. Ez a részsiker jót tesz az országnak, ha hiszitek, ha nem. Hajrá Loki, Hajrá Magyarok!

 • 173.  Huszar Tibor
  2009. 09. 30. 22:02

  Szöllösi ur.
  Hol van a mea culpa,hol van a bocsanatkeres?
  Magyarorszag-Del Afrika 4:0
  Nemcsak kiosztani kell tudni,hanem elegansan veszteni is...

 • 174.  Hna09
  2009. 09. 30. 22:03

  dp2411!
  Jó neked, szerencsés vagy, h bejutottál időben! Mi sajnos szintén lemaradtunk jó pár percről...
  Annyit megjegyeznék én is, hogy a szervezés csapnivaló volt... Csak azt nem értem, hogy egy Válogatott meccsen miért nincs ilyen szintű fennakadás!?
  De az a fontos (és ennek kellene örülnünk), hogy BL-ben játszik az egyik legjobb csapatunk!!! Már az is dicsirétes, hogy ide eljutottunk! Fiúk elött, le a kalappal!!!

 • 175.  joegazso
  2009. 09. 30. 22:10

  Múltkor még udvariasan és tiszteletemet fejeztem ki a blog szerzője iránt, no persze nem az aktuális bejegyzésén felbuzdulva, de mostanra kezd elegem lenni... Miért van az, hogy semmi pozítívumot sem tud leírni? Maximum olyannal kapcsolatban, ami anyagi és nem itthon fellelhető (pl. Szalai Ádámot látogatta meg a Real Madridnál és szátmállott a gyönyörűségtől, amit az edzőcentrumban tapasztalt).

  Borzalmas meccs volt, abban egyet értek. Node, attól még ezek a srácok ugyanazok maradtak, akik '96 után újra Magyarországot képviselik a Bajnokok Ligájában. Miért nem örülhetünk ennek egy kicsit? Miért nem lehet legalább a csoportmeccsek idejére megfeledkezni a sok szarról és kárpótolni (akár újságcikkekkel vagy blogbejegyzésekkel) a magyarságot egy kis örömmel. Kezd idejét múlt lenni, sőt fájdalmassá lenni, hogy még a sportújságokból is az elfogult és szarra fókuszáló magatartás vetül az olvasókra.

  Miért nem szentel kedves Szőllösi Úr egy bejegyzést például annak, hogy a Loki stadionjának gyepszőnyege mennyit fejlődött a közelmúltban - köszönhetően a BL-ben szerzett tapasztalatoknak (ezért már megérte bejutni a főtáblára...)

  Lehetne találni milliomnyi olyan dolgot, amivel el tudnák adni a lapjukat és nem kellene szenzációsra felpuffasztani a negatívumokat, amiről egyébként szinte mindenki tud. Magyarországon hihetetlen, hogy az a tendencia dívik még mindig, hogy a rosszból tanulhat csak(!!!) az ember! :-S

  Üdvözlettel:
  egy nem Debrecen drukker, de futballt kedvelő ember

 • 176.  tibcsi
  2009. 09. 30. 22:37

  gyszollosi,
  meglátszik, nem sokszor voltál magyar bajnokikon a lelátón. (A sajtó- vagy VIP helyekről nem tűnt fel mindez?) Akkor segítek:
  - örülj, hogy a biztonságiak csak kioktattak, és nem osztottak ki pár pofont (el sem hinnéd, kik biztosítanak a meccseken)
  - nyitva volt két kapu a beléptetéshez? az már egyel több, mint ami nyitva szokott lenni
  - kevés WC, össze-vissza vizelő emberek, mocsokban és büdösben tömörülő emberek - mi ebben az újdonság?
  És képzeld el, valakik ezért hetente még fizetnek is, és persze ők a neonácifasisztaszélsőségeshuligánállatok, mert még kíváncsiak a magyar focira, és esetleg begyújtanak egy görögtüzet, vagy szidni merészelik Kistelekit. Azt az utolsó senkiházi férget.

 • 177.  nekem8
  2009. 09. 30. 22:38

  Thury Gábor, Szöllősi György két kibic.
  Nekik semmi sem drága.
  És semmi sem szent.

  Az NS meg a szócsövük. Jól megvannak ők így. Tökéletesen.

  Nem fogunk tudni változtatni a gondolkodás-módjukon akármennyi blogbejegyzést írunk is.
  Teljesen leszaharják, hogy ki mit ír ide.

  De azért csak remélem:

  HÁROMSZOR VERI EZT KEND(EK)EN ....

 • 178.  tibcsi
  2009. 09. 30. 22:39

  ja, és a következő blogbejegyzésedben légyszíves, említsd meg az U20-as válogatottat, akik ma 4-0-ra nyertek. Ha már a 0-3-ról írtál pár sort.
  köszi
  üdv

 • 179.  ggggg1984
  2009. 09. 30. 22:40

  tejóég, mennyi f.ságot össze tudtok itt hordani...életemben először vettem a fáradságot, és végigolvastam egy ilyen blogot (többször ide se nézek, az biztos)..az hogy senki nem tud írni, az hagyján, de olyan taplók az emberek, h csak nézek...kicsit nézzen már magába mindenki...Van itt egy Sz. Gy. nevű ember, aki firkál valamit tökmindegy mit, erre jön mindenki hurrogva, csak úgy fröcsög a válogatott szitok...nem az, h kialakul valami normális légkörű vita a cikkről, esetleg a meccsről...á, egész Magyarországon ez van...ekkora suttyók vagyunk, h még ezen is csak vitatkozunk...nézzünk már körbe...más országokban egy ilyen szintű futballsiker után is csak megy a pocskondiázás? a seggünket verhetjük a földhöz, h a loki egyáltalán bejutott..ez van, ezt kell szeretni..jelenleg nicns job csapatunk...menjen már el a jó büdös p.ba, aki itt alázza a debrecent. Inkább maradjon kussban. Per pillanat ez a legnagyobb sikerünk...nemcsak per pillanat, hanem úgy 14 éve. Lehet, hogy ez ciki, meg szégyen az Aranycsapathoz képest, de ne arra verjük már a nyálunkat...az 50 éve volt. Most meg ez van, legalább ebből merítsünk már egy kis erőt, vagy kedvet. A cikkről meg annyit, h az 1500 ftos jegy rohadtul nem drága, főleg nem neked SzGy...

 • 180.  tomtom73
  2009. 09. 30. 23:22

  Én sem a Levszki-meccsen, sem most nem hallottam egyszer sem, hogy Budapestet szidták volna a szurkolók. Biztosan rossz szektorba szólt a jegyem.
  Sajnos a parkolási nehézségek, illetve a lépésben történő haladás miatt (amiben szerepet játszik a helyismeret hiánya is) mindkét meccsre éppen hogy beértünk a kezdésre, a kapuknál folytatott kb. 15 perces "tolakodás" után. Erre mindenképpen kellene valamilyen megoldást találni. Sajnos nem mindenki tudja megtenni, hogy szabadságot vesz ki a meccsek napjára, és már délben elindul Debrecenből. Úgy gondoltam joggal feltételezhetem, hogy 5 órai indulással számolva majd' 4 óra alatt kényelmesen el lehet jutni a 230 km-re lévő stadionba. Tévedtem.
  A meccsről: a gyorsan bekapott 2 gól sajnos elvette a nézők egy részének a kedvét a szurkolástól, így a több néző ellenére sem volt olyan jó a hangulat, mint a Levszki ellen. Persze a többség REMÉNYKEDETT egy jó eredményben, de sajnos ez a realitás.

 • 181.  Stacki
  2009. 09. 30. 23:23

  Még mindig nem írta meg, hogy hova lehetett beülni 1500 Ft-ért a meccsen, mert ha a legfelső tribün 2500 Ft... Nem értem. Amúgy tényleg nem drága. Egy sima NB 1-esnek csúfolt meccsen elkérnek ennyit. Itt azért mégis láthatott az ember igazi focistákat - nem fehérben játszottak tegnap este - :)))
  Sajnos tegnap is bebizonyult, hogy a Loki kb. 5 jól eltalált lövéssel került be a Bl-be, és a kapuhoz nem is tudnak férkőzni. 20 méternél minden csapat lezárja a területet.
  Még egy kis foci.:
  Poleksic szakmát váltott, elment lepkékre vadászni... Sajnos iszonyú gyengén védett.
  Kíváncsi leszek mi marad ebből a temérdek pénzből egy-két év múlva. Az biztos hogy aki tud egy egyenest rúgni a csapatból, azt elviszi egy angol második vonalas klub. Esetleg egy német, vagy talán holland. Szép jövő.

 • 182.  Light
  2009. 09. 30. 23:43

  "egy zsidó firkász vagy, undorító, csak hazudni tudsz, gondolom te játszottál bl meccset 42 ezer ember elött"

  Bakker, a zsidók legalább tudnak focizni..
  A magyar válogatott száját legalábbis rendesen elkenné Izrael, ha összekerülnének.

 • 183.  Emil
  2009. 10. 01. 0:20

  Amit írsz, abban sok igazság van, mint ahogy azzal azért lehet vitatkozni sok tekintetben. Gusztustalan viszont, hogy az ingyenjegy(ek) és az ingyenkaja mellé limuzint is szeretnél. Rendbontás nélkül vették tudomásul a fél napot utazók, hogy kapus nélküli csapatukat csúnyán elverték.
  A hozzád hasonló önérzetes zöldek meg a lilák felgyújtották volna a stadiont.

 • 184.  peterhangi
  2009. 10. 01. 0:58

  Csak a megosztas hoz letre uj erot...mint a sejtosztodas ...

 • 185.  balu
  2009. 10. 01. 2:45

  Többször olvastam már szöllpsi blogját és cikkeit és felhúztam magam minden alkalommal alaposan. Nem is tudom mi hajtott mikor megint ráklikkeltem de nem kellett "csalódnom". A hörgés és pocskondiázás még mindig megy. Persze mindenki tudja hogy szar a stadion hugyoznak az emberek jobbra-balra de nem azt néztem hogy mibe tudok belekötni. Amikor bekapcsoltam az internetet és láttam kiírva "Fiorentina-Liverpool alatta meg Debrece-Lyon" akkor valami büszkeség fogott inkább el. Annak ellenére hogy Fradi szurkoló vagyok mióta az eszemet tudom. Sajnos ilyen ez a proli megkeseredett magyar típus. Nincs BL? Miért nincs?! Szar a foci. Van BL? Miért nem jó a kaja miért Honda nem Ford bla bla bla...?!
  Igaz érthetetlen dolgok ezek de nem kell minden alkalommal úgy tenni mintha nem tudnánk és játszani az okost aki megmondja az igazat!
  Mindegy Szöllősi intézkedünk hogy le merd tenni a fenekedet a metrón az ülésbe szép tiszta legyen tán masszázs funkcióval ellátva.

  Milyen jó nekünk hogy van egy ilyen igazmondó bátor újságíronk...

 • 186.  lisztizh09
  2009. 10. 01. 4:52

  A cikk ìròja nem a dvsc - lyon BL mèrközésröl ìr, hanem a körülményekröl a stadionban.
  A cikknek nincsen cime, amivel behatàròlnà a témàjàt.
  Mindenröl akar ìrni és semmiröl se szòl tisztességesen. A megemlitett témàk legalàbb 5-6 cikkre valòak.
  Ìrjon egy témàròl, de arròl tökéletesen.
  Igy a cikk a stadion minöségével egyszinten van!
  Kritzàljon. de ne legyen sértö és becsmérlö.

 • 187.  lisztizh09
  2009. 10. 01. 5:24

  amit elfelejt megemliteni:
  - végre telthàz egy magyar csapat mérközésén
  - a nézök jò hangulatot teremtettek a stadionban
  - nincs verekedés és provokàciò a nézötéren
  - kikapott a loki, a nézök és a focistàk megköszinik egymàsnak az estét.
  - a jàtékosok küzdöttek és korrektül viselkedtek
  Ebböl lehet tovàbb èpitkezni, mert ezek értékek.

 • 188.  Gino911
  2009. 10. 01. 8:02

  "A nagyképűbb szurkolók közlik a motozó biztonságiakkal, hogy Liverpoolban nem volt ilyen cirkusz, öt perc alatt bejutottak a helyükre"
  Számodra az a nagyképűség, hogy valaki volt Liverpoolba?
  Ez nem pont a külömbségek firtatása?
  Tudod Te mi a külömbség a nagyképűség, és a realítás között?
  Az írásodban ott a válasz.
  INGYENÉLŐ

 • 189.  humanda
  2009. 10. 01. 8:14

  Az a különbség Gino, hogy különbség és nem külömbség.
  Aki meg elutazik kedvenc csapatának szurkolni SAJÁT PÉNZEN és nem ingye jeggyel , sajtós akkreditációval az joggal büszke erre és nem nagyképű.

 • 190.  szurkoló
  2009. 10. 01. 9:04

  tegnap végre megfordult a magyar foci szerencséje.
  az u17 a csoportot is megnyerte és az u20 is visszajött a meccsbe.

 • 191.  lestaktika9
  2009. 10. 01. 9:21

  Nerv..

  Te életedben még városban nemigen jártál...érződik a szaros gumicsizmád szaga...!Te aki faluról bekerültél ,a nagy faluba
  /Budapest/vicsorogva szidsz egy igazi várost!Tudvalévő...a sok földműves...mint Te,pitiáner fondorlattal...vallod magad
  Budapestinek!Azok az emlékek tolulnak elő...a tehenekkel kapcsolatban...ostoba fejecskédben,amikor még ezelőtt pár hónappal...őrizted őket!A tősgyökeres Budapestiektől elnézést,de ők naon kevesen vannak!A mérkőzésről annyit...
  ennyire képes a Debrecen...nem kell bántani őket˘!A beképzelt ,tájékozatlan franciák...mehetnek a....

 • 192.  Naiiiv
  2009. 10. 01. 9:54

  Ok. Biztos pisiszag van, meg a debreceni vezetök bicskával eszik a fagyit, minden elhiszek.
  Csupán egy kérdés: U20-as blogg mikor várható? Mert amikor 0-3, akkor egyböl. Amikor 4-0 akkor? Majd az arab legények elleni (neadjisten!!!!) 0-2-nél? Kíváncsian várom.

  Ja, igen, témához. SEHOL nem tartunk >> Levszki stadion, okés??? Viszont tanulni nem szégeyen, remélem elkezdjük.

 • 193.  fradika
  2009. 10. 01. 10:10

  Tisztelt újságíró úr, hosszú karrierje során már megszokta hogy mindenhova ingyen beviszi az akkreditációja, meg újságírói kártyája: színház, múzeum, étterem, focimeccs
  sajnos nem fenékig tejfel még az ujságíró élet sem!

 • 194.  SSLazio
  2009. 10. 01. 10:10

  Örülök neki hogy írod a blogodat, csak miért kell ilyen gyakran. Egy évre elég egy bejegyzés is tőled!

 • 195.  Galambos József
  2009. 10. 01. 10:11

  Minden tiszteletem Szöllősi úré de már megint "savanyú a Szöllősi".Öten kollégák Nyíregyházáról autóztunk fel a mérkőzésre.Az Orci téren parkoltunk.20 perc sétával elértük a stadiont,együtt haladva sok ezer boldog foci őrülttel.A kapun 5 perc alatt bejutottunk, a Dózsa György út felől.A WC 100méteren belül volt,a biztonságiak meglepően udvariasak voltak.Persze mi rászántuk az időt,mert tudtuk 42000nézőt várnak.Nem vártunk csodát egyszerűen részesei szerettünk volna lenni a foci ünnepének mint szurkoló/és nem néző/.Igaz mi nem VIP jegyet kaptunk,csak az 1500FT-OS tikettet vásároltuk meg.Jól akartuk magunkat érezni,és ha lehet akkor a Lokit segíteni buzdításunkkal.Mi nem csalódtunk/még az eredmény ellenére is.Ott leszek a Fiorentína és a Liverpool ellen is.A kollégáim csak azért nem,mert ők nem vették meg a 3mérkőzésre szóló bérletet,most persze fogják a fejüket.

 • 196.  gabike
  2009. 10. 01. 10:53

  kedves Szöllősi Úr!

  nagyon meglep, hogy ha valaki ilyen meccsrutinnal rendelkezik, mint ez esetben Ön, akkor hogy nem találkozott még hasonló esettel...személy szerint rengeteg meccsen voltam már, és csodák csodájára a legkevésbé zökkenőmentes bejutás a Bernabeuban volt...milyen érdekes...de talán erre Ön azt válaszolná: "spanyolok"...az Ön eszetlen blogjára én meg csak annyit mondok: "magyar" MAgának fogalma sincs a futball valódi mivoltáról, noha ezt néha egy-két valódi lexikális tudást tükröző álgondolattal leplezi. MAga tudhatná a legjobban, hogy ez nem a vip páholyról, és a vizelő emberekről szól. Egy maga fajta megsavanyodott ember a világ összes futball létesítményében találna kivetni valót, és kíváncsian hallgatnám mondjuk a Maracanaról a véleményét, ahol az ember tényleg sz@rban-h.gyban jár meccsre...elszomorító, hogy ilyen embereket hagynak szóhoz jutni a médiában...tényleg

 • 197.  Forza Juve
  2009. 10. 01. 11:06

  Problémák tényleg vannak, de ezek nem újkeletűek. A Népstadiont illetően már 10-20 éve ez van, lehet is róla írni, de pont a legalkalmatlanabb időpontban hozta fel a témát Szöllősi. Itt most annak kellett volna örülni, hogy 14 év után újra BL meccset láthattunk, és esetleg hálás lenni a DVSC-nek, hogy elhozta nekünk a BL-t, nem pedig lehúzni őket olyanért, amiről ők tehetnek a legkevésbé. Szakmai dolgokról is lehetett volna írni, hogy milyen nagy dolog egy ilyen gyenge bajnokságból idáig eljutni, és hogy mekkora a különbség a magyar bajnok és egy francia kirakatcsapat között, és esetleg ha már felhozta a Vidi-PSG-t, össze lehetett volna vetni az akkori viszonyokat, különbségeket a mostanival. Tehát a lényeg, hogy egy kicsit ízléstelen dolog pont egy ilyen alkalom adtán ilyen irományt publikálni.

 • 198.  ilozsik
  2009. 10. 01. 11:23

  lisztizh09!
  Egy dolog jut eszembe a felsoroltakról:
  "És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak
  Boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak !"

 • 199.  DiLazio
  2009. 10. 01. 11:37

  Bevallom, azt nem értem aki Szöllősit nem érti! Árulják el, hogyan lehet ezeket a dolgokat pozitívan látni?? Mi az ördög ebben a pozitív! Mert a VIP részéhez ugyan nem tudok hozzászólni ( bár a Magyarország - Argentína meccset volt szerencsém VIP jeggyel megnézni, akkor semmi kivetni valót nem találtam a bejutásban)de amit a stadionba bejutásról írt annak minden szava igaz!! Az időzítés talán az egyetlen, amit kifogásolnék, mert már a válogatott meccsek is úgy indultak, hogy felbosszantottak 40.000 embert! Hamarabb is megszülethetett volna ez a cikk! Nem is értem ezt a karám rendszert. Ki a felelős azért, hogy az emberek csak egymást letaposva,a vizeletben dagonyázva,összepréselődve jutnak be a stadionba? Vajon ezt egy UEFA vagy FIFA ellenőr látja? Aki ezt kitalálta, hallott már a Sheffieldi stadion katasztrófáról? Mert döbbenetes a hasonlóság, annyi a különbség,hogy itt nem egy szektorba nyomakodnak az emberek. Mellettem elsodortak egy embert, óriási szerencsével tudott feltápászkodni! Embertelen és félelmetes! Kinél lehet ez ellen kifogást emelni? Javasolnám a szenzációhajhász médiának,hogy 1 kamerás és egy riporter próbáljon bejutni a stadionba! Szóval, Szöllősi úr! Ön helyzetben van, próbáljon meg oda hatni ahova kell, mert a szurkolót nem sokáig lehet hülyére venni. Nem fognak az emberek meccsre járni, ha így bánnak velük! Vagy ez lenne a cél??

 • 200.  sl1982
  2009. 10. 01. 11:53

  Ez egy remek írás Szöllősi úr!

  Ebből is látszik hogy a szima még mindig csak egy senki. Az egész dvsc meg csak megalázza az amúgy is haldokló magyar focit. Viszont lesz pénzük jövőre is megvenni a kiscsapatokat ha az kell a Bl induláshoz. Jah és a Puskás stadion körülményei luxus-nak számítanak egy paksi vagy debreceni pályához. el kellene gondolkodni...

 • 201.  LAZIONALELF
  2009. 10. 01. 12:21

  Aki szerint a körülmények nem ilyenek, még nem járt a Stadionban, sőt talán még magyar futballpályán sem, mert mindenütt ez van. (feltéve, h nem 150 néző tombol egy meccsen)

 • 202.  Littled
  2009. 10. 01. 12:27

  En azt nem ertem, hogy egy ujsagiro aki MAGYARnak mondja magat, hogy mer ilyesmit irni egy csapatrol amely Magyarorszagot es a Magyar Futballt kepviseli Europa legrangosabb tornajan. Szegyen, hogy ilyen ujsagirok vannak idehaza.

 • 203.  medvedalnok
  2009. 10. 01. 12:31

  Ez jelent meg az imént a DVSC honlapján. No comment... :)
  A megsértődött újságíró
  2009.10.01. 12:15
  Szöllősi György nehezen viseli, hogy az UEFA álatal kifogásolt munkája miatt a DVSC lecserélte.

  Tegnap a Nemzeti Sport honlapján megjelent Szöllősi György (fotó) blogjában egy írás, amelyben negatív színben tüntette fel csapatunkat és klubunkat. Ennek oka, hogy a Levszki Szófia elleni mérkőzésen az említett újságíró volt a DVSC press officere, tartotta az UEFA-val a kapcsolatot, mindezt igen magas órabérért. Mivel azonban rosszul végezte a munkáját, ezért az Európai Labdarúgó-szövetség kérte klubunkat, hogy a további mérkőzéseinken erre a feladatra mást alkalmazzon. Liverpoolban és az első hazai csoporttalálkozón már Ganczer Gábor látta el ezt a feladatot, teljesen kifogástalanul, munkájával az UEFA is elégedett volt. A DVSC a rosszul végzett munka ellenére kifizette Szöllősi György számára a munkadíját, emellett két, Lyon elleni meccsre szóló VIP-belépővel is megajándékozta. Mégis, az illető a lecserélésén annyira megsértődött, hogy ilyen kicsinyes módon lehúzza cikkében a klubot.

  - Nagyon szomorú, hogy a magyar sajtóban ilyen emberek dolgoznak, mint Szöllősi György, aki egyéni sérelmei miatt szubjektíven fogalmaz meg olyan véleményt, amely nem felel meg a valóságnak – kommentálta röviden a történteket Szima Gábor, a DVSC elnöke.

 • 204.  egon007
  2009. 10. 01. 12:33

  www.dvsc.hu:

  Tegnap a Nemzeti Sport honlapján megjelent Szöllősi György (fotó) blogjában egy írás, amelyben negatív színben tüntette fel csapatunkat és klubunkat. Ennek oka, hogy a Levszki Szófia elleni mérkőzésen az említett újságíró volt a DVSC press officere, tartotta az UEFA-val a kapcsolatot, mindezt igen magas órabérért. Mivel azonban rosszul végezte a munkáját, ezért az Európai Labdarúgó-szövetség kérte klubunkat, hogy a további mérkőzéseinken erre a feladatra mást alkalmazzon. Liverpoolban és az első hazai csoporttalálkozón már Ganczer Gábor látta el ezt a feladatot, teljesen kifogástalanul, munkájával az UEFA is elégedett volt. A DVSC a rosszul végzett munka ellenére kifizette Szöllősi György számára a munkadíját, emellett két, Lyon elleni meccsre szóló VIP-belépővel is megajándékozta. Mégis, az illető a lecserélésén annyira megsértődött, hogy ilyen kicsinyes módon lehúzza cikkében a klubot.

  - Nagyon szomorú, hogy a magyar sajtóban ilyen emberek dolgoznak, mint Szöllősi György, aki egyéni sérelmei miatt szubjektíven fogalmaz meg olyan véleményt, amely nem felel meg a valóságnak – kommentálta röviden a történteket Szima Gábor, a DVSC elnöke.

 • 205.  egon007
  2009. 10. 01. 12:35

  tanulság: dugni is és szűznek is maradni egyidőben igen nehéz...

 • 206.  handras69
  2009. 10. 01. 12:47

  Látod így jár aki meg meri mondani az igazat! Deja vu! Mint az átkosban!!!

 • 207.  Scip
  2009. 10. 01. 12:48

  Az alábbi cikket a Loki honlapjáról másoltam át. Ez enyhe magyarázatot ad SZ.GY. írásának lehúzó mivoltára.

  A megsértődött újságíró

  2009.10.01. 12:15

  Szöllősi György nehezen viseli, hogy az UEFA álatal kifogásolt munkája miatt a DVSC lecserélte.

  Tegnap a Nemzeti Sport honlapján megjelent Szöllősi György blogjában egy írás, amelyben negatív színben tüntette fel csapatunkat és klubunkat. Ennek oka, hogy a Levszki Szófia elleni mérkőzésen az említett újságíró volt a DVSC press officere, tartotta az UEFA-val a kapcsolatot, mindezt igen magas órabérért. Mivel azonban rosszul végezte a munkáját, ezért az Európai Labdarúgó-szövetség kérte klubunkat, hogy a további mérkőzéseinken erre a feladatra mást alkalmazzon. Liverpoolban és az első hazai csoporttalálkozón már Ganczer Gábor látta el ezt a feladatot, teljesen kifogástalanul, munkájával az UEFA is elégedett volt. A DVSC a rosszul végzett munka ellenére kifizette Szöllősi György számára a munkadíját, emellett két, Lyon elleni meccsre szóló VIP-belépővel is megajándékozta. Mégis, az illető a lecserélésén annyira megsértődött, hogy ilyen kicsinyes módon lehúzza cikkében a klubot.

  - Nagyon szomorú, hogy a magyar sajtóban ilyen emberek dolgoznak, mint Szöllősi György, aki egyéni sérelmei miatt szubjektíven fogalmaz meg olyan véleményt, amely nem felel meg a valóságnak – kommentálta röviden a történteket Szima Gábor, a DVSC elnöke.

 • 208.  Laci
  2009. 10. 01. 12:51

  A bejutás tényleg felháboritóan van megszervezve. Idős embereket, gyerekeket és nőket láttam nyomorogni a tömegben. Nem lehet az szempont, hogy ki mikor ér oda (mennyivel a meccs elött). Aki fizetett a jegyért, annak oldják meg a kultúrált bejutást. Sok helyen voltam már meccsen a világban, de ilyen szégyengyalázatot még nem láttam bejáratnál.

  Az is vicces, hogy megmotoznak nehogy legyen valami veszélyes nálad. Aztán a stadion körül meg tele van minden kővel, murvával, betontörmelékkel....

 • 209.  Riazor Blues
  2009. 10. 01. 12:55

  ja, hogy innen fúj a szél? Szőlő, féreg vagy!

 • 210.  gyszollosi
  2009. 10. 01. 13:21

  Nyilván tök gáz és méltatlan az egész, de
  - Hatalmas hazugság az UEFA-s szöveg, az ügy minden részletét ismerem, minden oldalról, addig jó, amíg nem írom meg ezeket a dolgokat is, de tényleg nem akartam személyeskedni
  - A DVSC egy korábbi blogbejegyzés miatt cserélt le (a Levski-meccs után), mert már akkor is inkább az igazat írtam, mint Szima úr dicséretét
  - A lecserélésről azonban elfelejtettek szólni nekem, csak a kollégák hívtak sorban csodálkozva, akiket felkértek helyettem. Csak a harmadik vállalta, ő is csak azért, mert akkor tért haza Ausztráliából és nem tudta, hogy a helyemre akarják ültetni
  - A (feladathoz képest szerény) pénzt sajnos nem fizették ki mindmáig, és már aligha fogják
  - a fizetség részeként megígért VIP-jegyeket nem adták oda a Levszki-meccsre
  - Nyilván az ugyancsak az egyszésg részeként megígért Liverpool és Fiorentina-jegyeket sem fogják odaadni
  - Az UEFA egyetlen dolgot valóban kifogásolt (megvan a mail), hogy a szabályok ellenére a DVSC "elfelejtett" sajtófőnököt vinni a szófiai meccsre.

  És a franciák sem azért parasztozták le a debreceni vezetőket, mert én meg vagyok sértődve, hanem, mert olybá tűntek számukra.

 • 211.  dp2411
  2009. 10. 01. 13:24

  Tegnap a Nemzeti Sport honlapján megjelent Szöllősi György (fotó) blogjában egy írás, amelyben negatív színben tüntette fel csapatunkat és klubunkat. Ennek oka, hogy a Levszki Szófia elleni mérkőzésen az említett újságíró volt a DVSC press officere, tartotta az UEFA-val a kapcsolatot, mindezt igen magas órabérért. Mivel azonban rosszul végezte a munkáját, ezért az Európai Labdarúgó-szövetség kérte klubunkat, hogy a további mérkőzéseinken erre a feladatra mást alkalmazzon. Liverpoolban és az első hazai csoporttalálkozón már Ganczer Gábor látta el ezt a feladatot, teljesen kifogástalanul, munkájával az UEFA is elégedett volt. A DVSC a rosszul végzett munka ellenére kifizette Szöllősi György számára a munkadíját, emellett két, Lyon elleni meccsre szóló VIP-belépővel is megajándékozta. Mégis, az illető a lecserélésén annyira megsértődött, hogy ilyen kicsinyes módon lehúzza cikkében a klubot.

  - Nagyon szomorú, hogy a magyar sajtóban ilyen emberek dolgoznak, mint Szöllősi György, aki egyéni sérelmei miatt szubjektíven fogalmaz meg olyan véleményt, amely nem felel meg a valóságnak – kommentálta röviden a történteket Szima Gábor, a DVSC elnöke.

 • 212.  PappaBear
  2009. 10. 01. 13:27

  Ilyen hazug egy klubot, mint ez a DVSC.
  Méghogy kifogásolta az UEFA a munkáját és ezért a klub lecserélte.
  Egy frászt, Szöllősi nagy duzzogva, önmagát is meglepve hirtelen lemondott, mert össze volt esve a hab a madártejen.
  Azért kiváncsi lennék mit kifogásolt az UEFA, csak nem azt, hogy a meccs után többet szerepelt egy politikus a közvetítés során, mint a tényleges szereplők együttvéve.

 • 213.  aaasssaaa
  2009. 10. 01. 13:43

  Tegnap a Nemzeti Sport honlapján megjelent Szöllősi György (fotó) blogjában egy írás, amelyben negatív színben tüntette fel csapatunkat és klubunkat. Ennek oka, hogy a Levszki Szófia elleni mérkőzésen az említett újságíró volt a DVSC press officere, tartotta az UEFA-val a kapcsolatot, mindezt igen magas órabérért. Mivel azonban rosszul végezte a munkáját, ezért az Európai Labdarúgó-szövetség kérte klubunkat, hogy a további mérkőzéseinken erre a feladatra mást alkalmazzon. Liverpoolban és az első hazai csoporttalálkozón már Ganczer Gábor látta el ezt a feladatot, teljesen kifogástalanul, munkájával az UEFA is elégedett volt. A DVSC a rosszul végzett munka ellenére kifizette Szöllősi György számára a munkadíját, emellett két, Lyon elleni meccsre szóló VIP-belépővel is megajándékozta. Mégis, az illető a lecserélésén annyira megsértődött, hogy ilyen kicsinyes módon lehúzza cikkében a klubot.

 • 214.  Forza Juve
  2009. 10. 01. 13:49

  Szöllősi úr jobb lenne ha nem firkálgatna többet, mert csak saját magát járatja le, és már egyébként is elvesztette a hitelét. Nem most, de ez a firkálmány is tele volt ferdítésekkel. Legalább a franciákat nem kellene rágalmazni, nem ismerem őket, nem voltam ott a közös ebéden, de biztos vagyok benne hogy úriemberek.

 • 215.  gyszollosi
  2009. 10. 01. 13:55

  Ki mondta, hogy a franciák nem úriemberek?!

 • 216.  vacik1
  2009. 10. 01. 14:03

  már értelek te köcsög!
  kirúgtak, azt jol odamondasz!
  nagyon menő vagy ám, de télleg nem félsz te????????
  mire nézed te a napot???????????
  ne adja neked a jó isten hogy egyszer velem gyere szembe az utcán az ilyeneket mint te kéne elhajtani ebből az országból mint ami te is vagy, lehet jobban mennének itt dolgok.
  NSO-nak: Ezt a férget mért engeditek itt publikálni?

 • 217.  humanda
  2009. 10. 01. 14:06

  Tisztelt Szöllősi Úr !

  Egy állítás-egy tagadás. nem tudom kinek higgyek, az ön politikai nyumulása okán inkább Szimáékét fogadom el, de persze lehet, hogy tévedek.
  Ön azonban mindent helyre tehet(ne ) !
  Ha nem igaz amit a Loki honlap állít akkor kérjen nyílvánosságot, nyílvános vitát, ad abszurdum bírósági elégtételt.
  Én csak egyszerű marketing- kommunikáci szakos fiatal nő vagyok de ha egy ekkora fórumon tételesen bizonyíthatóan több hazugság jelenne meg rólam, biztosan nem hagynám annyiban.
  Persze az Ön esete nyilván más ! Annyian szidták már szánalmas politikai nyomulása miatt, hogy - úgy tűnik- a vastag bőr mindent elbír.
  Ha netán igaza is lenne, akkor is gusztustalan, hogy sérelme alapján nekimegy a Lokinak meccsről szólás ürügyén, de valójában pitiáner bosszú egykori alkalmazói ellen.
  A Lokinak bizonyítani kellene ha tényleg kifizette Önt, hiszen gondolom az adózás miatt ezt elkönyvelték. Ez csupán egyetlen tétel amely ebben az ügyben az ön hitelét ( nem az újságírói becsületét, mert azt már régen eljátszotta )visza állítaná.
  Nosza rajta ! Én ugyanolyan kíváncsian várom, miként azt is hogyan kommentálja a másik blogjában a korábban leírt szétvert magyar utánpótlást emlegetve a tegnapi sikert, illetve, hogy a szétvert utánpótlású U 17 is csoportelső lett.

 • 218.  smatte
  2009. 10. 01. 14:07

  érdekes...

 • 219.  dzsi0524
  2009. 10. 01. 14:11

  vajon miért van az hogy szőllösi bogyó minden bejegyzésében külön szerep jut a vip-jegyek kihangsúlyozásának?! nyáladzó kis bértollnok...

 • 220.  PappaBear
  2009. 10. 01. 14:13

  Szöllősi!

  Két kérdésem van.

  Ha szerinted szerény a fizetség a feladathoz képest, mi a faszért vállaltad el, de ha elvállaltad, utólag miért hánytorgatod fel?
  Ha annyira gecik, hogy nem fizetnek, és már a Levski meccsre se adták oda a VIP-jegyeket - pedig akkor még pozícióban voltál - , akkor miért adták oda a mostani jegyeid, mikor picsán vagy rúgva?

  Egyébként meg, ha volt szerződés gondolom számláztál, ők meg utaltak, vagy cashben kaptad és aláírtad az átvételt.

  Ha meg nem volt papír, és schwarzban ment a buli, akkor ne nagyon feszengj, mert úgy jársz, mint Bozóky haverod, aki addig sajtótájékoztatott, meg fényezte magát a Spoon hajón, míg elrendelt az APEH egy revíziót. Ki is buktak a többszáz millás disznóságai.

 • 221.  gyszollosi
  2009. 10. 01. 14:15

  Számla volt, elküldtem három hete, csak fizetség nem volt. Nyilván megterheli a büdzsét. Azért vállaltam, mert BL. És jó emlékeim voltak erről a munkáról Prágából, Londonból...

 • 222.  Sypy77
  2009. 10. 01. 14:16

  Ez az ember most volt először kint meccsen????Teljes mértékbe egyetértek tibcsi-vel(177-es hozzászólás).Tipikus megkeseredett,rosszindulatú ember.Maradjon csak otthon,senkinek nem fog hiányozni.

 • 223.  kertombt
  2009. 10. 01. 14:31

  Tisztelt Szőllősi Úr!

  Kívánom ,hogy találja meg fodrászát,mert ahogyan a sporttelevízióban osztotta az észt, az minden volt csak nem civilizált ábrázat,Önhöz képest a prímás bajszú Várhidi úr egy matyóhímzés.Ja és a zakója kitűzőjén lévő fej is jól áll magának.Szegény Öcsi bácsi!
  Egyébként mi a haverjainkal több órát álltunk sorba a jegyekért, kitartóan buzdítottuk a Lokit,utaztunk 300km-t,az eredemény ellenére nagy élmény volt.Mint ahogy hasonlóan nagy élmény volt a levszki ,a két vállogatott mérkőzés,ugyanis nekünk fontos hogy tétmérkőzéseken a mieinknek szoríthassunk.Egyébként nincs közöttünk debrecen szurkoló.
  Gondolom az Ön szájából is felharsant a Hajrá Loki!!! Ha nem az sem baj ,vagyunk úgy is elegen akik a magyar fociért szorítunk,nem abból és az ikonjainkból élünk,élősködünk!

 • 224.  PappaBear
  2009. 10. 01. 14:42

  Egyszerű a helyzet, mutasd be a Zuhanyhíradóban a számlát, - az összeget akár kitakarva - jól láthatóan a dátumot, és akkor nekik is lépniük kell, ha később csak olyan átutalási megbízást tudnak bemutatni amin mai vagy még későbbi dátum van, akkor ők cinkeltek.
  Ennyit csak megérsz a Sport TV-nek, nézettség is lenne.

 • 225.  kavicsutca77
  2009. 10. 01. 14:57

  KIBÚJT A SZÖG A ZSÁKBÓL!!! EZT TESSÉK ELOLVASNI!
  http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?ID=2833&source;=/lapok/Default_hu.aspx

 • 226.  jardajágr
  2009. 10. 01. 15:14

  Édes szüzanyám...nem focimeccsről van itt szó? A magzar stadionok állapota különben szégyen, ilyen nincs sehol közép-Európában. Meg mi ez a süketség, hogy magyar csapat játszott és akkor , hogy mondhat ilyet? Minden ami mgyar az remek és szép? Mindenki bedilizett? Hogy nyomul politikailag Szőlősi(tényleg nem simerem a hátteret, érdeklődésből kérdem)? Vagy megint valami csak a Balkánon termő fata morgana? Nem tetszettt neki, hát mi van, nem kell megenni őt,voltam én is ez-az akción a szervezés mindig szar volt, ez valami magyar divat lehet. amúgy pedig remélem nem hazudik, ami a lóvés részt illeti , mert akkkor ugye hitelvesztés áll fenn.

 • 227.  dp2411
  2009. 10. 01. 15:17

  Prágából, Londolból??? Na neee!

 • 228.  Péter
  2009. 10. 01. 15:19

  Ha Szima Gábor nem is ment el az ebédre (lehet ment a hasa, vazze :)), az sincs akkora taplóság, mint ha valaki ilyen kisstílű, durci blogbejegyzést ír "bennfentesként". Ne harapjunk bele a kézbe, amit etet; ne várjunk úriember viselkedést, ha magunk is fényévekre vagyunk ettől.

  És minden - a helyszínből és a Loki tapasztalatlanságából borítékolható - igénytelenség ellenére azért ez a meccs jobban meg volt rendezve, mint egy válogatott meccs, és jó volt hallani a BL himnuszt végre ismét Magyarországon.

  A DVSC honlap beszállásával kialakuló adok-kapok nagyon kisstílű, ellenőrizhetetlen infokon alapul, arról kár is beszélni. Annyit azért igen, hogy Szima - minden hibája ellenére - a teljesítményével (magyar csapatot juttatott a BL-be) kiérdemli a tiszteletet. Ez a blog és szerzője nem.

 • 229.  szeszka
  2009. 10. 01. 15:29

  Gratulálok Szöllósi Ur!

  Remek az írás!

  A gond az az, hogy olyan szaga van, mint egy elbocsájtott, sértődött újságíró " igaz" története.
  A DVSC honlapján olvastam, hogy az UEFA "kérésére" ( utasítására) mondtak fel magának, mert ez volt az ő kérésük. A DVSC kifizette magának a szerződésében szereplő összeget holott a munka nem volt megfelelő amit maga végzett.
  Nagy hiba volt magának még ajándékba 2 VIP jegyet adni, mert ha nem kapta volna meg akkor a VIP helyiségről nem tudott volna mit írni :-)
  El kell gondolkozni, hogy olyan újságíró mint maga a Nemzeti Sportnak ÍR!

  Tisztelettel egy nem DVSC szurkoló hanem egy Magyar állampolgár, aki külföldön él és ilyen és ehhez hasonló írásokból próbál tájékozódni az otthon történtekről.

 • 230.  gyszollosi
  2009. 10. 01. 15:37

  Nyilván tök gáz és méltatlan az egész, de
  - Hatalmas hazugság az UEFA-s szöveg, az ügy minden részletét ismerem, minden oldalról, addig jó, amíg nem írom meg ezeket a dolgokat is, de tényleg nem akartam személyeskedni
  - A DVSC egy korábbi blogbejegyzés miatt cserélt le (a Levski-meccs után), mert már akkor is inkább az igazat írtam, mint Szima úr dicséretét
  - A lecserélésről azonban elfelejtettek szólni nekem, csak a kollégák hívtak sorban csodálkozva, akiket felkértek helyettem. Csak a harmadik vállalta, ő is csak azért, mert akkor tért haza Ausztráliából és nem tudta, hogy a helyemre akarják ültetni
  - A (feladathoz képest szerény) pénzt sajnos nem fizették ki mindmáig, és már aligha fogják
  - a fizetség részeként megígért VIP-jegyeket nem adták oda a Levszki-meccsre
  - Nyilván az ugyancsak az egyszésg részeként megígért Liverpool és Fiorentina-jegyeket sem fogják odaadni
  - Az UEFA egyetlen dolgot valóban kifogásolt (megvan a mail), hogy a szabályok ellenére a DVSC "elfelejtett" sajtófőnököt vinni a szófiai meccsre.

  És a franciák sem azért parasztozták le a debreceni vezetőket, mert én meg vagyok sértődve, hanem, mert olybá tűntek számukra.

 • 231.  gyszollosi
  2009. 10. 01. 15:39

  Nem hiba volt 2 VIP-jegyet adni, hanem a megegyezés része.

 • 232.  szeszka
  2009. 10. 01. 15:56

  Hát Uram egyszerű a helyzet, linkelje vagy illessze be ide az UEFA email-ét és mindannyian olvassuk majd, hogy magának van igaza!

 • 233.  DiLazio
  2009. 10. 01. 16:06

  Ebben az országban,mindenhol,mindig ez van! Van egy állítás és később izomból jön egy cáfolat vagy egy másik állítás. Pedig,csak egy igazság van! Rém egyszerű lenne kideríteni az igazságot, csak ez senkinek nem áll érdekében,mert akkor kiderülnek a turpisságok! A bratyi, a sumák,stb.stb. Nem állítom,hogy ebben az esetben is jelen vannak ezek,de akkor mi a fészkes fenéért nem védekezik az akit besároznak! Én tuti nem hagynám magam!! De, ha szigorúan a körülményeket nézzük,( ha sértődött Szöllősi úr, ha nem )teljesen igaza van!Mindegy, nem ez a legnagyobb gondom sem nekem, sem az országnak! Még kimegyek a maradék 2 BL meccsere,jobban mondva átgázolok a vizeleten, végig nyomakodok a karámig, ahol majd látom, hogy a kigyúrt, IQ bajnok steward, szétnyitva a kordont, beengedi a nem kevésbé szimpatikus cimboráit. Aztán megvárom míg lesz egy normális stadionunk, ahol mi szurkolók is számítunk majd! Lehet,itthon többet nem megyek meccsre?

 • 234.  kavicsutca77
  2009. 10. 01. 16:09

  Nem az a gond magával, hogy ír, hanem minden egyes megnyilatkozása negatív. Igazából csak kineveti az ember ezért, mert úgy látszik, hogy sokaknak tetszik ez a fúrkálódó, köpködő stílus.
  Loki szurkoló vagyok. Ott voltam, amikor Szima Úr átvette a csapatot. Tudom -elhiheti-, hogy mi történt ezzel a klubbal az elmúlt években. Sorra járom a meccseket, kijártam az edzésekre.
  Hihetetlennek tartom, hogy a sportcsatornákon szereplő "szakértők" alig tudnak valamit erről a klubbról. Nagy neveket mondok, akiknek jó fizetést jelent megjelenni egy fél vagy egyórás műsorban. Olyan közhelyek hangzanak el a Lokiról, hogy "példaértékű munka", "nagy tettet vittek véghez" stb. Egyedül Bognár György az, akin látszik, hogy nemcsak tájékozott, de szimpatizál is a klubbal.
  Sajnos ma is csak a budapesti csapatok mámorában élnek a fociról nyilatkozók. De vajon igazuk van?
  Magának legfeljebb annyi a dolga, hogy bemutatja, honnan-hova ment a Debrecen! Nem lehúzni a jelent, hanem elmondani, hogy milyen távlatok vannak itt. Mert egyetlen hazai klubb sem áll ilyen szinten, mint a Debrecen.
  Kommentárjaiban rámutathatna, mit illene tudni erről a többéves építkezésről, ameben maga semmilyen részt nem válallt.

 • 235.  D
  2009. 10. 01. 16:14

  Hát elszomorított az amit olvastam...Kár hogy mi még ezt is le tudjuk járatni...

 • 236.  wolfie
  2009. 10. 01. 16:19

  Szőllő!

  Híres lettél.
  Headliner a hírek között.
  Fent vagy a LOKI hivatalos honlapján.
  www.dvsc.hu

 • 237.  rth645dv
  2009. 10. 01. 16:42

  Szőllő!

  Garantálom, dalra fogod fakasztani a debreceni drukkereket a következő Fiorentína elleni BL meccsen.
  Emlékezz csak Lédererre!

 • 238.  PioDVD
  2009. 10. 01. 16:58

  "Nem csoda, hogy annak a nézőnek, aki délben elindult Debrecenből, miután nagy nehezen (és nem túl olcsón) jegyhez jutott, majd háromnegyed órás tipródás után bejutott a stadionba a beléptetésre használt két kapu valamelyikén, szóval a szurkolónak kinyílt a bicska a zsebében, amikor ezt a szerencsétlenül sikerült nyilatkozatot olvasta."

  Na, eddig kellett olvasni, hogy rájöhessen az írást felfogó olvasó, hogy a szerző megsértődött, mert leváltották.

  1. Nem túl olcsón. 1500-nél kezdődtek a jegyek. Ez drága???
  2. 8 körül, kicsit utána mentem be és nem volt 5 perc a bejutás. A biztonságiak teljesen korrektek. (Nem tudom, a hírhedt TCS-féle brigád volt-e, de semmi gáz nem volt velük bemenetelkor.)

  Hazugság, csúsztatás, a Puskás adottságait a Lokin elverni akaró hányás az egész.

 • 239.  ticso
  2009. 10. 01. 17:03

  Mit lehet még ehez hozzá fűzni? Szinte már mindent leírtak az előttem szólok, de azért azt megjegyezném, hogy nem nagyon értem a Nemzeti sportot hogyan engedhet ilyen embernek cikket megjelentetni az oldalán. Amúgy a Loki honlapján (olvassátok el érdemes)világosan és egyértelműen le van írva, hogy ez a sz@rházi aki újságírónak mondja magát miért irt ilyen negatív cikket. Jó lett volna ha az elvégzett "munkájáról" is ilyen lelkesen és negativan emlékezik meg néhány sorban.

 • 240.  gyurmy
  2009. 10. 01. 18:21

  Szöllösi!!A Levszki meccs után mit lehetett negativumokat irni a Debrecenről??2-1 idegenben ,illetve 2-0 itthon a Puskásban:))Csodálkozik??áááááááááááá

 • 241.  kumbajja
  2009. 10. 01. 18:21

  Úgy döntöttem, hogy minden hozzászólásomnál bemásolom a dvsc honlapon által leírt mondatokat!
  Arra kérnék mindenkit csatlakozzon hozzám lépjünk fel közösen az ilyen emberek ellen!
  Nézzük meg a két U20 meccs után írt dolgokat, tényleg ilyen gyorsan pálfordulásokat csináló embereknek akarunk hinni?
  Egyet ne felejtsünk el a Loki ott van Bl-ben előszór,lehetnek még hibák de ott van és adott a Népstadion is.
  "Nagyon szomorú, hogy a magyar sajtóban ilyen emberek dolgoznak, mint Szöllősi György, aki egyéni sérelmei miatt szubjektíven fogalmaz meg olyan véleményt, amely nem felel meg a valóságnak – kommentálta röviden a történteket Szima Gábor, a DVSC elnöke. "

 • 242.  kumbajja
  2009. 10. 01. 18:23

  Nem véletlenül mondja ezt Szima Gábor!!

  Nagyon szomorú, hogy a magyar sajtóban ilyen emberek dolgoznak, mint Szöllősi György, aki egyéni sérelmei miatt szubjektíven fogalmaz meg olyan véleményt, amely nem felel meg a valóságnak – kommentálta röviden a történteket Szima Gábor, a DVSC elnöke.
  Hajrá U20-ok:)

 • 243.  szeszka
  2009. 10. 01. 18:23

  "Nagyon szomorú, hogy a magyar sajtóban ilyen emberek dolgoznak, mint Szöllősi György, aki egyéni sérelmei miatt szubjektíven fogalmaz meg olyan véleményt, amely nem felel meg a valóságnak – kommentálta röviden a történteket Szima Gábor, a DVSC elnöke. "

 • 244.  gyurmy
  2009. 10. 01. 18:28

  Magát biztos annyira szeretik hogy az Ön helyére senki nem akar ülni:)))Anyám is még fényezi magát!!!Azt hittem csak a Timbuktuból hazatérő újságirók veszik át az Ön munkáját amit idáig olyan tökéletesen csinált(a 90 százalék ocsárolja önt),mert azok már magyarul is elfelejtettek.Ha azért kap fizetést az NS-től ,mert sokan irnak az ön blogjába az oké csak az a gáz az egész amit maga müvel újságirás gyanánt az nem ér egy fabatkét sem.

 • 245.  gyuri
  2009. 10. 01. 18:43

  " Nagyon szomorú, hogy a magyar sajtóban ilyen emberek dolgoznak, mint Szöllősi György, aki egyéni sérelmei miatt szubjektíven fogalmaz meg olyan véleményt, amely nem felel meg a valóságnak – kommentálta röviden a történteket Szima Gábor, a DVSC elnöke. "

 • 246.  balmaz61
  2009. 10. 01. 18:55

  "Nagyon szomorú, hogy a magyar sajtóban ilyen emberek dolgoznak, mint Szöllősi György, aki egyéni sérelmei miatt szubjektíven fogalmaz meg olyan véleményt, amely nem felel meg a valóságnak – kommentálta röviden a történteket Szima Gábor, a DVSC elnöke. "

 • 247.  egy szurkoló
  2009. 10. 01. 19:06

  A megsértődött újságíró

  Szöllősi György nehezen viseli, hogy az UEFA álatal kifogásolt munkája miatt a DVSC lecserélte.

  Tegnap a Nemzeti Sport honlapján megjelent Szöllősi György (fotó) blogjában egy írás, amelyben negatív színben tüntette fel csapatunkat és klubunkat. Ennek oka, hogy a Levszki Szófia elleni mérkőzésen az említett újságíró volt a DVSC press officere, tartotta az UEFA-val a kapcsolatot, mindezt igen magas órabérért. Mivel azonban rosszul végezte a munkáját, ezért az Európai Labdarúgó-szövetség kérte klubunkat, hogy a további mérkőzéseinken erre a feladatra mást alkalmazzon. Liverpoolban és az első hazai csoporttalálkozón már Ganczer Gábor látta el ezt a feladatot, teljesen kifogástalanul, munkájával az UEFA is elégedett volt. A DVSC a rosszul végzett munka ellenére kifizette Szöllősi György számára a munkadíját, emellett két, Lyon elleni meccsre szóló VIP-belépővel is megajándékozta. Mégis, az illető a lecserélésén annyira megsértődött, hogy ilyen kicsinyes módon lehúzza cikkében a klubot.

  - Nagyon szomorú, hogy a magyar sajtóban ilyen emberek dolgoznak, mint Szöllősi György, aki egyéni sérelmei miatt szubjektíven fogalmaz meg olyan véleményt, amely nem felel meg a valóságnak – kommentálta röviden a történteket Szima Gábor, a DVSC elnöke.

  Azért ezt sem árt tudni! Ezt miért nem közli a mindig mindent annyira tudó nso???

 • 248.  Shift
  2009. 10. 01. 19:07

  "Nagyon szomorú, hogy a magyar sajtóban ilyen emberek dolgoznak, mint Szöllősi György, aki egyéni sérelmei miatt szubjektíven fogalmaz meg olyan véleményt, amely nem felel meg a valóságnak – kommentálta röviden a történteket Szima Gábor, a DVSC elnöke. "

 • 249.  lestaktika9
  2009. 10. 01. 19:12

  Nem csodálom,Szöllősi....ilyen cikkeket ír....
  Mindenhol lejáratja az újságírást!

  KIRÚGTÁK A DEBRECENTŐL IS...AZ UEFA KÉRÉSÉRE....MERT KÉPTELEN VOLT MEGFELELŐ KAPOCS LENNI!Ő VOLT A LEVSZKI MÉRKŐZÉS LOKI SAJTÓSA...!

  OLVASSÁTOK EL A DVSC HONLAPOT!

  SZÖLLŐSI MILYEN EMBER!

 • 250.  egy szurkoló
  2009. 10. 01. 19:42

  Egyébként ha nem baj én is elmondanám a tapasztalataimat!
  1. Én nem tudom, hogy maga hol ment be a stadionba, de mi 8 óra után mentünk be és kb. 5 percbe telt, amit szerintem ki lehet bírni
  2. Nem tudom magának mi volt drága a jegyben (mivel megdobták 2 ingyen vip jeggyel és még utaznia sem k8ellett, ja bocs metrózni, nagyon fárasztó lehetett), de már 3000 Ft-ért is meg lehetett nézni a meccset egy debreceninek és ebbe benne van a belépő és a vonatjegy ára oda-vissza! Ha belegondolok, hogy tavaly egy nb1-es mérkőzésre (az I szektorba) 1700-ért tudtam bemenni, akkor szerintem ez egy kifejezetten korrekt ár!
  3. Nem kötelező Önnek olyan meccsre menni, amit nem akar megnézni és semmi kedve: metrózni, sorba állni a stanionnál! Ez lehet, hogy Önnek fárasztó, de mi meg Debrecenből utaztunk vonattal, ami fél 5-kor indult. Pesten volt 7óra 10 perckor, kimentünk a stadionig, bementünk kb. 5 perc alatt (pedig a táskánkat is átvizsgálták) és megnéztünk a meccset, úgy hogy minden egyes percét láttuk! Utána hazamentünk szintén vonattal, és 2óra 45 perckor görültünk be az állomásra! 2 órás alvás után reggel (6 órakor) mehetett mindenki dolgozni!
  4. Nem hiszem, hogy a fiúk szégyent vallottak volna, mivel a lyon egy jó csapat, a fiúk pedig az utólsó percig becsületesen küzdöttek! Le a kalappal előttük!
  5. Egyébként lehet, hogy maga nem nézte meg a statisztikát, de az kiderült belőle, hogy nem játszottunk alárendelt szerepet, tény, hogy gyorsabbak voltak, és a helzetkihasználásuk egyértelműen látszik az eredményből
  6. 14 év óta még csak az sem sikerült egyetlen csapatnak sem, hogy bekerüljön a Bajnokok Ligája főtáblájára! Most ez sikerült! A fiúk küzdöttek! Kétségtelenül megfogta őket a hamar kapott gól, de kit nem fogott volna meg?

  Összességében én nem tudom, hogy hogy lehetnek olyan emberek akik földöntúli csodát várnak a Lokitól! Én azt hiszem, hogy már az is csoda volt, hogy idáig eljutottak (emlékszünk még arra, hogy a levszki a sorsolást követően úgy nyilatkozott, hogy örülnek a lokinak, a legkönnyebb ellenfelet kapták, akit csak lehetett--> hát láthattuk mi lett belőle, és csodálatos volt :))!
  Vagy most hogy 14 év után bekerült egy magyar csapat a bl-be az azt jelenti, hogy döntőt kell játszani a magyar bajnoknak? De gyanítom, ha tényleg eljutnánk odáig és kikapnánk, akkor megint le lenne húzva a csapat, hogy miért nem nyerték meg?
  Azért próbáljunk már meg a földön járni!!!
  Hajrá Loki!!! Büszkék vagyunk Rátok Fiúk! Élvezzétek a meccsek minden pillanatát, és ne törődjetek semmivel! Ez egy élmény Nektek is és a szurkolóknak is (már aki igazi szurkoló, és nem csak egy ilyen...)!

 • 251.  szem
  2009. 10. 01. 20:49

  Erről van szó. remekül összefoglaltad a lényeget. A többi az meg csak üres és rosszindulatú duma.

 • 252.  MUSKÁTLIS
  2009. 10. 01. 20:58

  Szőllősi úr(?)
  Debrecenből (nem tudom tudja e hol van ez a város)az út 2 óra kocsival, senki nem indult délben, és csak az vett drága jegyet aki feketén vásárolt, mert én nem tudom ilyen kaliberű meccsre hol lehet még európában 1500 ft-ért jegyet venni! A bicska az ilyenek miatt nyílik ki a zsebünkben mint maga!Nem mi tehetünk róla, hogy önöknek 500 milliárdot adnak új metróra nekünk meg 3 milliárdot sem egy új stadionra! Arról meg milyen állapotban van a Puskás végképpen nem mi tehetünk! Össze vissza hazudozik, sértett emberként, és próbálja lejáratni az egyetlen magyar klubcsapatot ami el ért valamit az elmúlt években!
  IGEN, PARASZTOK VAGYUNK. VIDÉKIEK! TUDJA AZOK AZ EMBEREK AKIK KEMÉNYEN DOLGOZNAK AZÉRT,HOGY SZERETETT CSAPATUKAT ELKÍSÉRJÉK A FŐVÁROSBA! Jegyet vesznek, hogy a Klub ebből a pénzből megetesse az ilyen éhenkórász semmittevő ingyenélőket mint maga! Ha választani kellene...én inkább maradnék paraszt, mintsem olyan legyek mint ön!

 • 253.  Egri Károly
  2009. 10. 01. 21:02

  Szemét HAZAÁRULÓ vagy, Szöllősi!

 • 254.  Norbi KTM
  2009. 10. 01. 21:10

  Emberek!

  Hagyjuk már ezt a küzdöttek Süketelést 20 éve!! Kikaptunk ennyi.És még jo darabig ki is fogunk mert nincsenek jo focistáink, más országoknak, egyesületeknek meg vannak.
  Miért baj az ha valaki leirja hogy egyszerüen fociban szarok vagyunk, néha ki-ki csuszik egy egy győzelem akkor a nagy PR mindenkit belekesit hogy kimenjen a stadionba és megtömje az MLSZ zsebét.Miért baj ha kimondjuk nem vagyunk jok most ebben a sportban haelyett hogy magyar szokás szerint kenjük szét a szart, hogy küzdöttek, meg felpörögtek, meg helytálláss....
  Unom már ezt , de nagyon.
  Lehet Szöllössy emberke nem mindig fogalmaz szépen és belemászik néhány ember lelkébe,de a sorok közt van igazság csak sajna mi magyarok vagy nemtudom kik ilyenek vagyunk hogy megsértödünk, mert az a legkönnyebb,.Megy itt is a süketeleés hogy a vacsorán ott volt nrm volt ott, ki hazudik ki nem. Nem volt a Sziam és kész.. Ennyi. Miért az ő tudja,más meg nem. Nem kell ezt tulmagyarázni.
  C sak könyörgöm már ne dugjuk a fejünket a homokba, ne szorjuk apudert kikaptunk. Ennyi, ez a lényeg.

  Üdv.

 • 255.  Maximas
  2009. 10. 01. 22:38

  nem, hogy örülnél, hogy kaptál ingyenjegyet még fikázol itt mindent??? komolyan a húgom nem rinyált ennyit amikor kivittük a loki-levskire pedig mi nem vip páholyban voltunk. szemét ingyenélő köcsög blogger!

 • 256.  Maximas
  2009. 10. 01. 22:39

  JA és osztom MUSKÁTLIS (252.) véléményét 100%-ban :)

 • 257.  loki
  2009. 10. 01. 22:50

  Nevetséges ez a cikk, fogadjunk ez a szőlő kint sem volt a meccsen, vagy más meccset nézett...

  "WC nincs, vagy csak túl messze a hosszú sorban álláshoz és a sok sörhöz képest." A meccset kell nézni nem a wct!!

 • 258.  dani
  2009. 10. 01. 23:13

  Sziasztok!
  Miskolcon tanulok és onnan mentem pestre a meccsre!
  Vonattal és egyáltalán nem negatívumként gondolok erre a meccsre! Nagyon jó volt a hangulat és elég szégyen az(ami tényleg fontos) hogy csak a B középben szurkolnak az emberek!
  Több 10 ezer ember csak ült, ezért vettek jegyet???
  A vip páholyról meg annyit, hogy szurkolni mentek oda, nem enni és luxus körülmények közt lenni, minek megy mecsre aki nem is ismeri a csapatot, sok divatdrukker! Nem tudjátok mi az igazi szurkolás! SZURKOLJATOK!!!
  Mindörökké LOKI!
  Egyébként meg ez a szöllősi csak sértődésből írt ilyet, az ilyen riporter nem igazi sportriporter!
  A loki tény hogy játszhatott volna jobban is, de még szoknia kell, de legalább most álljunk mögéük!
  Üdv

 • 259.  szalead
  2009. 10. 01. 23:22

  http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?ID=2833&source;=/lapok/Default_hu.aspx

 • 260.  loki
  2009. 10. 02. 17:01

  Hajrá Loki!!!!!!!!!!!!!

Mondj valamit

A szövegben nem lehet HTML-t használni, a linkeket pedig automatikusan aláhúzzuk. Ha van felhasználóneved, itt bejelentkezhetsz.


Az IP címedet megjegyezzük, de ezt csak a komment spam jellegének vizsgálatához használjuk fel.