Tarina Okinawalaisesta Mestarista

Opimme joka päivä uusia asioita. Se mitä opimme riippuu tietysti minne katsomme.
Voimme katsella eri asioita joka päivä, mutta uskon sellaisen olevan melkeinpä tuhoavaa, tai ainakin hämmentävää. Jos taas otamme sen kohteeksemme, mitä sanomme vaikka kutsumukseksi, olemme matkalla Mestariksi.

Lue koko artikkeli...

Will Smithin filosofiaa

Elä keveämmin, nopeammin, pitempään!

Miten tehdä se? Eliminoi sokeri ja lisää rasvaa ;) Tyydyttyneet rasvat ei olekaan ehkä niin pahoja kuin olemme saaneet ymmärtää. Varsinkin jos korvaamme rasvan sokerilla, tuskin päädymme mihinkään mielyttäviin tuloksiin.

Lue koko artikkeli...

Pölli tästä!

Terveypurulainen! Pölli tästä ja rahantuloa et voi estää!

Lue koko artikkeli...

Muistutus itselle ja muillekin!

Onnea matkallesi halki elämän!
Lue ajatuksiani hetki. Tutkaile sitten sydäntäsi: luulen, että huomaat sen olevan kanssani samaa mieltä. Mitä siis odotat?

Lue koko artikkeli...

Vielä ehtii tehdä uudenvuodenlupauksia!

Olen pitkään pohtinut ihmisessä tapahtuvia muutoksia ja niiden mahdollistamista. Muutoksissa tarvitaan tavotteita, ja tavotteiden toteuttamiseen tarvitaan suunnitelma. Ajattelemalla unelmiaan ja keskittymällä siihen mitä haluaa, sen sijaan, että keskittyy siihen missä on tai mitä ei halua, johtaa todennäköisemmin haluttuun tulokseen.

Lue koko artikkeli...

Treenausta

No niin! Nyt pääsette seuraamaan uuden blogini toistaiseksi parasta antia! Muutama päivä sitten kävin personal trainerilla. Otin vähän selkoa millainen olisi hyvä treeniohjelma minulle. Tämä koko aihe, optimaalinen harjoittelu, on vielä minulle kuin mystiikkaa, mutta joistain asiasta luulen tietäväni jotain (tonennäköisesti nekin tiedot ajan kanssa muuttuu).

Lue koko artikkeli...

Iherb ravintolisät

iHerb.com

Niin monet tästä aiheesta kyselevät, niin tehdään minunkin puolesta tästä pieni juttu. En niin mielellään tee juttua pillereistä vaan oikeasta ruoasta, mutta kysyntää tällekin on, ja ihmiset toisaalta käyttävät paljon rahaa epäluonnollisiin synteettisiin vitamiineihin, joten näissä on kuitenkin selkeä parannus.

Lue koko artikkeli...

Probioottinen juoma, Kefiiri!

Taistelu bakteereja vastaan alkaa olla lopuillaan. Antibiootit aiheuttivat resistenttejä bakteerikantoja, hygienia aiheutti allergioita ja kehittymätöntä vastustuskykyä. Emme voi enää taistella niitä vastaan, meidän on liityttävä heihin!

Lue koko artikkeli...

"Mitä sä sit syöt?"

Terveysmeemi on nyt lujaa vauhtia leviämässä. Me meeminkantajat näemme ruoan uudella tavalla. Se ei enää ole vain poistamaan nälkää tai vain nautintoaine. Ruoka on jotain minkä tiedostamme olevan rakennusmateriaalimme. Seurauksena on, että moni “tavallinen” ruoka jää pois. Tällaisia yleensä ovat mm. valmisruoat, valkoinen vehnäkauho, valkoinen sokeri, leipä, peruna ja pasta. Jättämällä pois monia ruokia voi epäilemättä’ parantaa terveyttään, mutta vain sillä ehdolla, että syö sitten jotain muuta tilalle.

Lue koko artikkeli...

« uudemmat · vanhemmat »

Kategoriat

Viimeisimmät artikkelit

Viimeisimmät kommentit

Muualla