I love the 90's - The party uitverkocht!

Het is gebeurd. I love the 90's 2010 is uitverkocht!
Maar niet getreurd ... De organisatie bekijkt momenteel met alle partners en artiesten of er een tweede show mogelijk is op vrijdag 9 april. Schrijf je nu in voor de wachtlijst en wees zeker van jouw ticket voor de grootste party van het land. Wacht niet met registreren, be part of history!

Update: Na overleg met alle partners en artiesten werd beslist dat er geen tweede show komt. Voor wie er dit jaar nog graag bij wil zijn, zijn er wel nog enkele vippakketten beschikbaar. Deze zijn verkrijgbaar via de ticketpagina.

Geplaatst op 11/03/2010 | 74 reacties Delen op Facebook

Waar zijn die handen?

Yes, hij is erbij! Voor het derde jaar op rij blaast Regi het dak van de Ethias Arena. Verwacht je aan de ultieme 90's platen en de vetste retro in the mix. Bestel nu je tickets ... voor het te laat is.


Geplaatst op 02/03/2010 | 6 reacties Delen op Facebook

Eenmalige reünie Def Dames Dope op I love the 90's!

Nadat MC Hammer eerder deze week zijn komst naar I love the 90's bevestigde, is het nu de beurt aan de Belgische dance-sensatie Def Dames Dope. Voor het eerst kruipt de populairste Belgische meidengroep uit de jaren negentig opnieuw samen op het podium, en dat met alle originele groepsleden.

Def Dames Dope was de groep van zussen Larissa (Can-D-Cash) en Axana Ceulemans (Snake) en danseressen Ingrid Gerits (H2O) en Edith Verlinden (Tabasco). Na het huwelijk van Larissa met Berre Bergen, op dat moment de basgitarist van De Kreuners, stapte ze uit de groep en werd vervangen door Yousra Lemaire (TRS). Speciaal voor hun eenmalige optreden op 'I love the 90's – The party' treden de vijf voor het eerst samen op.

Het sprookje van Def Dames Dope startte in 1993 toen hun single 'It's OK, It's All Right' het tot de hoogste plaats in de toenmalige BRT Top 30 schopte. Ook hun tweede single 'Ain't Nothin' To It' was een dikke nummer één en goed voor de Radio 2 Zomerhit van 1993. Later volgden onder meer nog 'Havin' A Good Time', 'Feel Free' en 'Don't Be Silly', de single die het taboe doorbrak en jongeren aanzette tot veilig vrijen met de legendarische woorden "Hey you, don't be silly / Put a condom on your willy". Axana verzorgt ook de choreografieën voor K3 en zetelde vorig jaar nog in de jury van de tv-show 'K2 zoekt K3'.

Geplaatst op 26/02/2010 | 20 reacties Delen op Facebook

Stop ... Hammertime!

I love the 90's verwelkomt ... MC Hammer! De rappende danser (of dansende rapper) zakt met een gezelschap van liefst dertien dansers naar de Ethias Arena in Hasselt af voor een spectaculaire totaalshow. MC Hammer werd wereldberoemd met zijn nummer U Can’t Touch This en de veelvuldig overgenomen catchphrase "Stop ... Hammertime!". Minstens even legendarisch zijn de opvallende harembroeken die Hammer in zijn clips droeg. Je weet wel, het type broek dat Natalia in de zomer van 2008 bijzonder verfijnd als "haar kakzak" omschreef. Benieuwd of die nog in zijn kleerkast hangen.

Later deze week worden de laatste namen voor I love the 90's 2010 bekendgemaakt, inclusief een verrassende reünie.

Geplaatst op 22/02/2010 | 10 reacties Delen op Facebook

Vanaf nu ook tickets bij Free Record Shop

Heb jij je tickets voor I love the 90's al? Wacht niet te lang met bestellen, de verkoop loopt als een trein. Tickets zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in alle winkels van Free Record Shop. Tot 10 april voor dé party van het jaar!

Geplaatst op 11/02/2010 | 2 reacties Delen op Facebook
Webdesign Inventis