Nyheder


SIF tilknytter Kabous

Image

Silkeborg IF Invest A/S har lavet en kort kontrakt med den marokkanske landsholdsspiller Abderrahman Kabous, som i starten af marts var på prøvetræning i klubben.


26-årige Abderrahman Kabous er en boldfast midtbanespiller, som har både fransk og marokkansk pas - i landsholdssammenhæng har han ved 21 lejligheder og senest i efteråret repræsenteret Marokkos A-landshold.

Kabous er født og opvokset i Frankrig og spillede i RC Lens og FC Sochaux, inden han prøvede talentet af i marokkanske Ittihad Khemisset. Herfra rykkede han videre til Sverige, hvor IFK Norrköping og Degerfors IF var arbejdsgiverne, før han skiftede til den bulgarske storklub CSKA Sofia i 2007. Her gjorde han et så godt indtryk, at den spanske nyoprykker til Primera Division, Real Murcia, købte ham i januar 2008.

Real Murcia rykkede dog alligevel ned og fik sidenhen store økonomiske problemer - og i efteråret 2009 blev Kabous sammen med en række andre profiler i klubben fritstillet.

Siden har han være uden klub, men SIFs cheftræner Troels Bech tror på, at Kabous kan hjælpe SIF i det komprimerede forårsprogram:

- Vi så jo Kabous an i en uges tid i starten af måneden, og selv om han var lidt rusten, havde han bestemt nogle spændende kvaliteter især i pasningsspillet og boldomgangen. Han medbringer noget international rutine og er et interessant supplement til vores smalle trup i en periode med ekstremt mange kampe på kort tid, så vi er glade for at have lavet en aftale med ham, siger Troels Bech.

Hovedpersonen selv ser ligeledes frem til at optræde for SIF:

- Jeg ser i høj grad frem til at spille for Silkeborg IF, som jeg har fået et rigtig godt indtryk af - både under min prøvetræning og til søndagens kamp, som jeg overværede. Det er klart, at jeg ikke er på mit umiddelbare topniveau, for jeg har ikke spillet turneringskampe siden efteråret - men jeg er overbevist om, at jeg inden for kort tid kan komme ind og hjælpe holdet, siger Abderrahman Kabous.

Kabous tiltræder i SIF med omgående virkning på en aftale, der i første omgang løber til sæsonens afslutning midt i maj. Han har fået trøje nummer 21.

Fakta
Navn: Abderrahman Kabous
Født: 24. april 1983
Højde: 185 cm
Vægt: 79 kg
Tidl. klubber: RC Lens, FC Sochaux, Ittihad Khemmiset, IFK Norrköping, Degerfors IF, CSKA Sofia, Real Murcia
Landskampe: 21 A for Marokko

Abderrahman Kabous i kamp 700.jpg

Skrevet af: Michael Ravn  

Silkeborg IF Invest A/S
Papirfabrikken 34. 1. sal · Box 11 · DK-8600 Silkeborg
TLF. 8680 4477 · FAX. 8680 4647 · sif@silkeborgif.com