Parkeringsmordet – möjlig förövare

Jag satte igår upp ett vad där jag frågade om någon vill sätta emot att mördaren är en kulturberikare. Hittills har ingen satt emot. Förmodligen smart:

25-åring gripen misstänkt för dödsmisshandeln i Landskrona

Personnummer: 19860812
Namn: Ahmad Akileh
Ort: Landskrona

Parkeringsmordet, Landskrona: namn på misstänkt gärningsman

Förhörda/förhörs: Man i 25-årsåldern: Ahmad Akileh, född 1986-08-12, från Landskrona. Är bror till bilägaren (Mazdan). Libanesisk muslim. Enligt uppgifter plockades Ahmad Akileh in till polisen vid 20.00 tiden torsdag kväll.

Återstår att se om ovanstående är den skyldige – men jag tror inte någon kommer sätta emot mitt vad i alla fall.

Uppdatering: Akileh nekar till brott. Polisen undersöker även hans släktingar

59 kommentarer

 1. Men helt ärligt, det är ju inte ens en sport att sia rätt,
  Nattens händelse, http://hd.se/helsingborg/2010/04/02/anmalan-om-valdtakt/
  - gissa etnisk bakgrund?

  Tycker du skall fundera på om ni i SD ska överväga ett vackert ord i valkampanjen:

  Repatrition
  (Repatriera)

 2. Du borde ta bort personnumret, personen är bara misstänkt och som riksdagskandidat kan det skada dig ifall någon anmäler.

 3. Givetvis sätter vi inte emot. Vi visste redan från början att det skulle visa sig vara en berikare. Tror t o m att dom politiskt korrekta misstänkte det på tidigt stadium men det kommer dom naturligtvis aldrig att medge.

  • De kunde inte ens komma med ett signalement, var gång det sker så vet man att det är en mörkhyad med utländskt utseende…
   Media har som regel att aldrig offentliggöra sådana fakta.

 4. Hur vet ni att han är muslim, det finns kristna i Libanon också
  det finns kristna svin också, Mats Alm är säkert kristen eftersom han är från Sverige och alla andra psykopat mördare i Sverige, om man nu ska gå efter dina regler att man själv har den religonen som är störst i landet. Jag själv tycker att alla religoner är av ondo och bara förstör.

 5. Vad är poängen med att det var en ”svensk-libanes” som utförde misshandeln? Varför skriver ni inte om t ex Mats Alm som dödade en ”svensk-kines”? Ett brott är ett brott. Mord är inte en del i någon världsreligion eller kultur.

 6. Ni är bara för mycket. Ett parti som hänger ut MISSTÄNKTA förövare. Oavsett detta falls utfall så är ni alltså för att MISSTÄNKTA ska hängas ut. Anhängare vill kasta ut hela familjen, släkten….helst jagade av fackeltåg. Ni vill vara med och styra Sverige efter en svensk modell? Är det er svenska modell?

  Låt oss straffa den skyldige när så fastställts. Oavsett hudfärg, härkomst, politisk agenda eller korrekthet.

  Vilket jävla katastrofparti ni mer och mer visare er vara.

 7. Nej, skulle aldrig sätta emot:-) Min första tanke var direkt, här har vi ett typiskt muslimskt/arabiskt rasist brott. Är det inte en bomb på ett flyg, en skola, eller på en buss med civilia oskyldiga så dödar de pensionärer på parkeringplatser. Detta Jihad betende måste stoppas! Det sjuka är står man för sanningen så kallas vi rasister, men för guds skull läs koranen och tänk sedan efter. Vilka är det som är de riktiga rasisterna?

  Nu skall det i ärlighetens namn sägas ”Det är sant att inte alla muslimer är terrorister, men det är också sant att nästan alla terrorister är muslimer”.

  Kommer rösta på SD i valet, Lycka till Kent och hoppas nu att vi kan få fira våran kristna högtid påsk i frid utan massa intifadan i Sverige.

 8. Kent Ekeroth!
  Varför inte skriva om Mats Alm! Som slår ihjäl en thailändska…….
  Betyder det att ALLA dalkarlar/svenskar är mördare då?
  Kent Ekeroth är ett stort skämt….finns det någon vettig människa som lyssnar på honom?!?
  Vad har gått snett i din uppväxt Kent?….

 9. Intressant vad. Nästan lika intressant som ett vad om att du INTE hade tagit upp det här om det redan från början varit fastslaget att det var en ursvensk lintott som låg bakom mordet. Skulle du sätta emot? Inte? Förmodligen smart. ;-)

  • Du menar alltså att det var självklart att detta begåtts av en ”kulturberikare”? Det skulle i så fall klassas som rasism av pk… vad ville du insuinera om Ekeroth sa du?

 10. Det är märkligt men även bland de sk etablerade partierna, muf v för vänstern, är många medvetna om att vårt land har problem med dessa muslimer. Vi äldre minns väl kommunpolitikern i Kristiandstad som trodde mikrofonen av urkopplad då han uttryckte sin uppfattning om muslimerna. En uppfattning som delades av många i andra partier än M. Jag vet, jag var med. Han blev utkastad och fick inte ens närvara vid högerns valvaka. Fråga Bosse. Dessvärre tror jag att alla problem till följd av den misslyckade invandrings- och flyktingpolitiken kommer att få svåra följder i framtiden. i är dock inte ensamma. Hela västvärlden har samma problem. Det blir inte bättre av att de religiösa gömmer de få som vi kan kasta ut.

 11. Peter Kadhammar,Aftonbladet, skriver:”det är inte kulturellt att döda äldre damer”,det kanske stämmer men att förneka kvinnor en egen åsikt är kulturellt. Slå ner en kvinna som vågar sätta sig upp emot en manlig individ läser vi ofta om och sådan ”uppstudsighet” kan också leda till döden för tex en syster!
  Förvånad-icke!!

 12. Har du ett journalistiskt intresse av att publicera namn på en misstänkt eller har du ett annat motiv?

  Att media gör fel utifrån deras säljperspektiv kan jag förstå även om jag inte gillar det på något plan (era konspirationsteorier ger jag inte mycket för).

  Att du som politiker publicerar namn på en misstänkt för att påvisa en poäng är bara ruttet utnyttjande av en tragisk situation för dina egna syftens skull (visserligen inte helt oväntat av en politiker men detta var ett rejält lågvattenmärke hur man än ser på det).

  Slåss du inte för ett bättre rättssamhälle? Vill du även hänga ut misstänkta om du får makten att styra juridiken dit?

  Hur ser dina partikamrater på detta?

  Är det svenskt att hänga ut misstänkta personer?

  • Eftersom det är helt enligt svenskt mediabruk att redan på misstanke hänga ut en etnisk svensk ska det gälla alla boende i Sverige, alltså såväl nysvenskar som tillfälliga gäster från Rumänien. Det senare är redan comme il faut i media har vi sett.

   Låt sanningar komma upp till ytan så att vi kan diskutera dem. Ovisshet och lögner leder ingen vart. De tjänar enbart dem som drar personlig nytta av dem.

   • Maja, det stämmer inte alls att det är praxis i Sverige, de pressetiska reglerna är mycket hårda vad gäller namnpublicering, ibland gör vissa medier ett undantag om de menar att det finns ett stort allmänintresse att veta namnen innan dom fallit, men det är inte alls det vanliga. Personnummer förekommer inte alls i seriösa medier och har inget alls allmänintresse utan måste syfta till något annat än att informera.

    Vad det syftet är vet jag inte men att konsekvenserna blir hot mot personen och familjen är redan klart.

    Denna publicering skulle definitivt bli fälld i vilken pressetisk nämnd som helst.

    Intressant om detta är SD:s politik.

  • Vad jag har förstått så var Flashback först med att hänga ut mördaren. Du får väl gå dit och ta upp det med dem istället.

   • Robin, ”Flashback” har inte hängt ut någon, Flashback är ett disskutionsforum där någon av medlemmarna kanske skrivit ut namnet. Det kan snarast liknas vid ett kafferep eller en grupp skvallerkärringar.

    Att någon där namnger en misstänkt ger inte på något sätt andra publicister rätten att göra samma sak.

    Varje utgivare eller publicist är ansvariga för det de skriver, även bloggare och fullmäktigeledamöter som står på riksdagslistor. Det kommer man inte ifrån oavsett vad andra gör.

    Det skulle vara intressant att höra vad denna riksdagskandidat har för journalistiskt syfte med att publicera personnummer på en misstänkt.

    Jag trodde att man i Sverige var oskyldig tills motsatsen bevisades i en domstol, är det något som Kent vill ändra på i riksdagen och om inte är det då bara en policy som han själv tycker sig kunna strunta i?

  • Till undrande!
   Jag stödjer Kent Ekeroth till 100%.Han gjorde helt rätt som publicerade namn och personnr på denna jävla ”kulturberikare”.
   Och min kära undrande,gissa vilket parti jag tillhör.

 13. Jo, sin vana trogen så tänkte man ju direkt att det säkert är en berikare.. Vi som lever i städer som Landskrona, Malmö och andra ställen där invandringen gått överstyr ser dessa tendenser dagligen… Att så många ”flyktingar” kan känna sådant hat mot sitt nya hemland tyder på stora fel i hanterandet.. och inte fan kan de vara speciellt flyende heller.. för då hade tacksamheten åtminstone kunna beskådas någon gång ibland. Nä de är ofta lycksökande parasiter som med medias hjälp kavlas ut som ”ensamkommande flyktingbarn” och annat .. både med och utan skägg.. allt till en kostnad av minst 800.000 per ”flyende” och år.
  Överallt skall det dras in och sparas, men vem har hört talas om detta på migrationsverket ? Nä just det – INGEN !
  Något är väldigt sjukt i detta land..
  Man skäms för att vara svensk när man beskådar hur illa moder svea behandlas…
  Reifeldt och company slår sej på bröstet med sina 5 miljarder extra till pensionärerna, men ingen talar om invandringen, att den kostar 300miljarder+ varje år.. ett högt pris för att hysa falska flyktingar som hatar landet som ger dem allt.

  • BRA!
   Skönt att någon vågar tala om hur det verkligen förhåller sig i dagens Sverige!

 14. Lägg ner med ditt jävla förtäckta islamisthat, man blir bara äcklad. Att ditt hat mot ickevästerlänningar övergår alla moraliska och friska gränser framgår sen tidigare, men att du inte inser att du använder samma retorik och försöker sprida samma propaganda som en viss herr Goebbels gjorde mot din egen släkt bara för några decennier sen är bara skrämmande.

  • Hej islamistkramare.

   Islam är en politisk religös sektliknande ideologi.
   Som alla ideologier kan islam kritiseras.
   Islam specifikt bör kritiseras för sin terrormanual koranen.
   BokstavsInstruktioner som följs av troende vilket plågar livet ur muslimska kvinnor (stenas till döds för otrohet) och barn (tvångsgifte med kusiner) som en bråkdel av exempel.

   Om det är så den ideologin (eller religionen om ni insisterar) behandlar sina egna, gissa vad det vill göra med sina (icke islam-troende) fiender?

  • Varför skall Kenth Ekeroth sluta skriva om hur muslimer beter sig i verkligheten?

   Jag är själv från Landskrona och detta anti-svenska beteende är definitivt inget nytt. Vi har nog blivit värst ”berikade” av den där ”mångkulturen” som ni PK-artister och andra apologeter föröker pracka på Sverige.

   Visst. Man skall inte dra alla över en kam. Men när stora delar av den invandrade befolkningen hyser ett hat och ett förakt för svenskar och svenska värderingar så är det dags att tacka för besöket och repatriera de som bär sig illa åt.

   Det är ju oförklarligt att någon vill ha kvar mördare och våldtäktsmän i Sverige. Men pk-stollarna förnekar sig inte.

   Jag instämmer till fullo med Keths artikel och han kommer att bli kryssad vid valet av undertecknad.

   Välj en Sverigedemokrat med civilkurage du också!

   UncleBob

 15. sd i rikksdagen NEJ TACK.ni kommer aldrig lyckas så gör inget ni ångrar sen.mvh shabbou

  • Svenska kulturjournalister har gjort Mohammad Omar i Uppsala till sin älskade Poet, men så blev Omar Islamist och stöder presidenten i Iran, så nu vill ingen kulturjournalist ta i Omar ”ens med tång”.

   Omar fick frågan vad han gör om 10 år:
   - då är jag partiledare i sveriges Riksdag.

   Vem vill vi ha i Riksdagen? Islamistparti med Omar i spetsen? Kommer det bli som han säger? Vad har svenska kulturjournalister gjort för att det skall hända? Allt! Men Omar hade inte visat sitt rätta ansikte, utan duperade hela svenska kultureliten.

 16. jag håller med, jag är ledsen för hennes skull och hennes familj, och jag hoppas innerligt att ni ändå inte drar alla över en kam, hur svårt det än är …

  • Nej, alla muslimer dras inte över en kam – faktiskt görs inga muslimer det.

   Men skämt åsido: alla som kommer till Sverige – oavsett religiös inriktning – för att göra sitt bästa för det här landet och allt vad som ligger i detta är FAKTISKT VÄLKOMNA. De som bara vill utnyttja landet för egoistiska och kriminella begär måste räkna med i alla fall missnöje.

   Många etniska svenskar och inte minst försvenskade gammelinvandrare är skitförbannade över att deras hårt ihopslitna skattepengar går den menings- och hopplösa massinvasionen som makthavarna tillåter.

   När vi måste betala för något som leder landet rakt ner i en katastrof och våra politiker verkar helt hjärndöda/hjärntvättade … då reagerar folk.

   Massinvandringen som ingen vill stoppa kommer alla – även du ”lightmuslim från Kosovo” – att drabbas av, för jag antar att du är en exemplarisk och värdig invånare i Sverige.

   Jag känner många gammelinvandrare som varit med om tuffare liv än vi svenskar och som vill dra ut och … gissa själv vad de vill göra.

   Det minsta som en upplyst svensk vill ska ske är att vi får veta sanningar och inte rena lögner genom media och politik. Detta får invånarna i våra grannländer där man försöker komma till rätta med sina problem och inte döljer dem som i Sverige.

   Jag hoppas att du läser detta, lightmuslim från Kosovo, och förstår lite bättre. Men naturligtvis finns det även unga svenska stridstuppar, som numera inte ens tillåts tumla om och leva ut aggressioner som värnpliktiga. Också ett politiskt felgrepp!

   • vi är inte Guds bästa barn, vi som kommer från Balkan. det vet väl alla. men en sak vet jag; vi slår inte de äldre!
    jag visste med en gång att gärningsmannen var från arabländerna nånstans.
    fy fan för den ”tuffingen”
    det här är kanske ”fel” forum för mig att skriva, jag representarar ju en del av de ni vill bli av med. jag är inte dum. men jag kan bara inte hålla käften längre för jag är minst lika trött på allt som har med araber att göra och religion överhuvudtaget så att jag funderar starkt på att lägga min röst på SD, trots att jag ”riskerar” min framtid i det här underbara landet …

 17. [...] påstås också att SD:s internationelle sekreterare Kent Ekeroth ska ha hängt ut den misstänkte gärningsmannen med personnummer när det i själva verket enbart [...]

 18. Jag är såå jävla trött på skiten.Jag röstar på SD i valet.

 19. Bra jobbat! förvånar mig inte att den skyldige har ett sådant namn.

 20. Jag undrar så klart, eftersom medierna enligt dig ljuger hej vilt om brottslingars härkomst: kan det inte vara så att ”Oskar”, killen som begick våldtäkt mot två skolkamrater i Bjästa, egentligen heter Muhammed eller Ahmed eller nåt sånt? För inte kan väl ljushåriga svenska pojkar vara så elaka..?Det mest tragiska i den här historien, förutom det vidriga mordet, är att det kan ge SD en spark rätt in i riksdagen. Gud bevare oss!
  En av etablissemanget

 21. @lightmuslim
  Du riskerar ingenting genom en röst på SD, däremot kommer du att vinna genom att du och dina ev. barn kan leva i ett betydligt tryggare och mer harmoniskt samhälle.
  Religionen är en privatsak. Så länge de praktiseras i den privata sfären utan tvingande inslag stör den ingen. Lägg din röst på SD – utan det budskap som detta sänder till övriga partier kommer INGET att ändras.

 22. Genom att avslöja förövarens identitet, finns det en övervägande risk att du hjälper Sverigedemokraterna.

 23. Du borde verkligen skämmas för det här inlägget, Kent. Det du gör när du publicerar personuppgifter på en misstänkt, oavsett om han är skyldig eller inte, är att bryta mot svenska lagar. Du förstör för den misstänktes familj och släktingar. Du förstör för den misstänktes framtid. och ja, alla har rätten att förbättra sig. Det här är en väldigt ung kille det handlar om, som begått ett fruktansvärt brott, men vem har sagt att någon förtjänar att leva ett fullständigt förstört liv? I så fall, om du tycker det, så skall du veta att ingen någonsin glömmer SD’s naziströtter som ni försöker putsa bort.

  Du är en del av det växande hotet mot hans familj, som innebär folk som mordhotar dessa och trakesserar. Är det svensk moral, anser du? Du är så fylld av dubbelmoral att man kokar när man läser och hör vad du säger. Jag hoppas av hela mitt hjärta att Sverigedemokraterna inte kommer in i riksdagen, och att ni då blir så jävla knäckta och liksom Ny demokrati lägger ner skiten.

  Sedan vill jag även uttrycka mitt medlidande för den avlidne Ingers familj. Sedan kan man ju för all del undra om det var lönt av den misshandlade mannen att kränka killen för hans etniska härkomst. Jag glorifierar inte gubben, men det är hemskt det som hänt honom och hans fru. fruktansvärt hemskt. Sånt skall förstås inte få förekomma. Jag blev verkligen ledsen när jag läste om det. Men det hade räckt med en örfil. Förlåt om jag låter elak när jag säger så. Jag tycker bara det är så fruktansvärt att det finns rasism i samhället, och om det inte hade varit för rasismen så hade inte det här hänt.

  • Det här var höjden om joller,hur tror du livet kommer att kännas för offrets framtid tack vare denna anafabets tilltag. När blev dem mer omsorgsfullt att tänka på en kallblodig mördares framtid än på offret dummskalle no:1.

  • http://www.facebook.com/group.php?gid=334138198459&ref=ts&v=info#

   Du kan här läsa om vad en annan invandrad brottsling och f d pojkvän till Emma gjort mot henne. Han har SLAKTAT henne. Och sen har han bytt namn. Det skedde i Kristianstad. Jag råkade bara läsa det på webben/facebook.

   Vad tror ni jag tycker om honom? Och den som mördat 78-åriga Inger i Landskrona? Det blir livstid och då menar jag tills de dör, skall de sitta inne.

   Du ”Fy skäms” är en idiot!

  • Skall såna här gärningsmän verkligen ha en ”framtid”, när inte 78-åriga Inger (eller ens hennes man) får en framtid? Läs här om en 19-årig Emma som fått hela sin framtid förstörd av en liknande gärningsman också från ett sånt där land, där de inte skyr att döda eller förstöra någons hela liv.
   http://www.facebook.com/group.php?gid=334138198459&ref=ts&v=info#

   Du ”Fy skäms”! Jag tycker det är du som skall skämmas när du skriver som du gör. Jag gillar inte din ton.

  • Vad vet du om ”att mannen kränkte killen för hans etniska härkomst”? Det KAN DU INTE VETA, bara om du är släkt med eller vän till den 23-åriga killen. Och du kallar mannen för ”gubben”. Och det enda du bryr dig om är att ”23-åringen skall få en framtid och hans släktingars framtid”. Du är antagligen en muslim eller släkting till 23-åringen som måste vara ”sjuk i huvudet”. Hans ”familj känner sig hotad”, jaha: Bra! Det är de som uppfostrat monstret, så de hatar säkert svenskar och kallar alla för ”horor, käringar, gubbar, rasister” eller? Nej ut ur landet med 23-åringen och hans familj. NU!

  • Fy skäms: ”Sånt skall förstås inte få förekomma. Jag blev verkligen ledsen när jag läste om det. Men det hade räckt med en örfil.”

   Så du menar att det är rätt att ge gamla personer en örfil? Du kanske också borde bli — som vi får hoppas att den du ömmar om blir — satt i fängelse!? ;)

   Sen skriver du att du ”inte glorifierar gubben”. Vad menar du med det? Att säga att någon inte ska glorifieras är en antydan om att denne gjort något illa, vilket i detta fall är fullständigt felaktigt. Har du själv invandrarbakgrund och kanske även har relation till den skyldiges familj och därför vill ge minsta belastning på de som är dräparens offer?

   Vidrigt!

   Samma problem gäller din antydan om att rasism — och då får man förmoda rasism från offret mot gärningsmannen — orsakade detta. Den enda rasism jag ser kan ha orsakat detta är aversion mot svenskar från särskilt muslimer som jag sett på skolor och i det muslimska samhället i stort.

   Vad menar du med att det finns rasism i samhället? Menar du att ett stopp på en invandring som inte några decennier kan ge muslimsk majoritet i flera svenska städer och om ett halvsekel göra att Sverige närmar sig muslimsk majoritet och att Sverige som nation och kultur därmed upphör är ett scenario som man är rasist om man är emot?

   Menar du att det som sociologer och statsvetare visar skapar ett otryggare och mer våldsamt samhälle, nämligen en höggradig så kallad ”mångkultur” är något som man är rasist om man är emot?

   Menar du att media som idag aldrig publicerar namn på invandrade kriminella men ofta gör det med svenska kriminella är rasister om de skulole behandla människor lika?

   Vad menar du förresten är dåligt med om förövaren här får lida för det han gjort genom att hängas ut? Det är fraktiskt straff och lidande som gör att en människa kan återvinna respekt — dels genom att det verkar som ett incitament att denne själv reder upp sitt liv och dels genom att lidandet som bärandet av skammen ger utgör en sorts försoning gentemot samhället, precis som för andra straff.

   I nuläget finns det inga som helst skäl att tycka synd om denne person, utan denne ska — trots att han är invandrare… (om du inte är familjemedlem eller palestinier, utan svensk antar jag att är du en s k batikhäxa eller på annat sätt ”pk-knarkare”) — få ta sitt straff på samma sätt som andra. Assimilering handlar f ö just om att man behandlar alla lika.

   Om du själv inte har palestinska eller famijeskäl att vara så totalt ”off” som du är, säg till när du fattat nåt…

 24. Har tidigare debatterat en del på fria nyheter för att sätta mig in i hur SD:s väljare tänker. Där flödar det av rasistiska och infantila kommentarer. Av några mer sansade debattörer får man ofta höra att man ska läsa vad partiet säger och inte bry sig om idioter i kommentatorsfälten. Tyvärr får vi konstatera att Kent här sällar sig till den traditionen som politiskt inkorrekt och fria nyheter står för. Det är också därför som man från SD-håll alltid diskvalificerar sig från debatten. Det finns givetvis en del poänger i era åsikter. Integrationen lämnar en hel del övrigt att önska. Nu är det ju inte många som tror att just SD har något att tillföra här. Tyvärr visar man gång på gång att det är ett missnöjesparti utan förslag. Mycket möjligt att ni trots detta når riksdagen. Tror att partiet sedan kommer att dö sotdöden likt Ny Demokrati.

 25. Ingen välmående 23-åring vid sina sinnes fulla bruk skulle begå något sådant. Det är en fullkomligt meningslös parallelldragning med etnisk bakgrund och detta tragiska illdåd. Vilken samhällsgrupp ska ni skylla eländet på när invandrarna är borta? Och kom ihåg: i en demokratisk rättsstat (som Sverige) så är man oskyldig tills man är dömd.

 26. 2010 är Sverige Demokraternas år!
  Inte ett dugg för tidigt, snarare 20 år för sent!
  Men, bättre sent än aldrig.

  Gör Sverige en tjänst och rösta på Sverige Demokraterna.

 27. Bra jobbat Kent!

  Se nu till att städa upp i Sverige i det kommande valet!

 28. Skäms alla ni som i olika former försvarar detta våldsbrott. Är det på något vis förmildrande att gärningsmannen är muslim ?

 29. När jag fick höra historien bakom den här händelsen visste jag direkt att det var en Arab.

  Varför !

  Min egen erfarenhet från multikulti/krimi Malmö.

  Jag har massor erfarenheter med konfrontationer med araber. för många.

  Den vanligaste kränkningen är nog när de går på en med flit men det finns alla möjliga metoder de kan kränka en på i alla möjliga situationer.

  Feghet är något som är synonymt med araber.

  De är alltid fler än de de muckar med eller som i detta fall, en äldre människa som inte har en enda liten chans att försvara sig!

  Läs min senaste kontakt med multikulti:
  Va på väg hem till lunch (ca 200 meter) och hade gått ca 20 meter när jag ska gå förbi de här 3 (mellanöstern) individerna när en av dom (helt oprovocerat) rusar fram och måttar ett slag riktat mot mitt underliv. Jag parerar och sätter ett knytnävsslag i axeln på honom varpå han direkt avbryter sitt utfall. Hans kumpaner rör inte en fena och säger ingenting.

  Jag går vidare som om inget har hänt och märker att en annan (Svensk) kille har sett allt men säger inget.

  Ringde polisen som menar att jag är skyldig eftersom jag parerade med ett slag !
  Frågade vad man skulle göra vid en sån här incident? De svarade att man ska upprätta en anmälan genom att ringa 114 14 dvs ”ärenden till Polisen som inte är akuta” och uppge signalement på individerna.

  I USA säger man ”To Serve and Protect” i Sverige säger man Vi har inga resurser!

  Svenskt polis och rättsväsende är ett (dåligt) skämt!

 30. Hej, du tänker inte publicera mina två kommentarer eller? De där jag svarade Robin och Maja om namnpubliceringen?

  Ser att kommentarer gjorda efter jag gjorde dessa är publicerade, för det är väl inte så att du både väljer att publicera personnummer på misstänkta (då ej åtalade) personer SAMT utövar censur på den följande debatten? Det är ju en bra publicistisk sed för någon som vill in i riksdagen.

  /Masungo

 31. Tja igen ,det är så en del krimenella svenskar här kallar sig för SD ,och en del krimenella invandrare som snart bildar en politik parti och kallar sig för ID(invandare demokrater)

 32. Om den här djupt tragiska historian – kommenterade jag igår HÄR.

 33. vad säger ni om det ni som tror det bara invandrare som är brotslingar????????????????????

 34. Han ar oskyldig till motsatsen ar bevisad. Det skrev jag i bloggposten ocksa. For ovrigt var informationen redan offentlig, publicerad osv. Min postning gor knappast en skillnad

 35. Här grips dubbel- mördaren av polis

  Eddie Jönsson, 23, misstänks bland annat för kidnappning Han nekar till brott. Har varit på flykt sedan februari. Greps efter polisjakt.
  Vet du mer? Hör av dig! MEJLA eller MMS:a till 71717! så faktist är det det finns krimenella svenskar .

Lämna ett svar