Băsescu şi Geoană în turul doi al prezidenţialelorSenatorii nu vor referendum în aceeaşi zi cu prezidenţialeleJohannis, onorat şi dispus să fie premierOrban este noul vicepreşedinte al Camerei DeputaţilorSindicatul Naţional al Funcţionarilor Publici spune NU minciunii şi promisiunilor electorale
Vineri, 16 aprilie 2010 | Ultima actualizare 24.11, ora 13:16
07-12-2008
Loto 6/49
41
22
13
34
3
27

07-12-2008
Noroc
3
0
9
5
1
9
7

11-12-2008
Loto 5/40
1
12
15
2
34
11

11-12-2008
Joker
29
35
40
21
42
3
Interesul Public » DEZVĂLUIRI » RAZBOI TOTAL IN TIGANIE - Imparatul Iulian si Regele Cioaba il fac praf pe deputatul Niky Scorpion

RAZBOI TOTAL IN TIGANIE - Imparatul Iulian si Regele Cioaba il fac praf pe deputatul Niky Scorpion

13 Februarie 2008 | de Sorana Ionescu | 1427 Afisari
Modifica marimea textului - +
Adauga comentariu Trimite articolul pe email Vezi comentarii Tipareste articolul
Close
Propunerea legislativa a deputatului Nicolae Paun - celebru in Bucuresti sub porecla de „Nicky Scorpion“ - care incrimineaza actul sexual intre minori, a stårnit nemultumirea romilor traditionali. Daca Paun spera ca prin noua lege sa poata stopa casatoriile timpurii in råndul romilor, liderii acestora il urecheaza pe deputat, acuzåndu-l ca vrea sa obtina capital politic in råndul ne-romilor, prin initierea unei legi impotriva romilor.

„Se impune incriminarea rela- tiilor sexuale intre minori, in vederea responsabilizarii sporite atat a parintilor, in ceea ce priveste educatia copiilor, cat si a copiilor, care, stiindu-se pedepsiti de lege, nu vor mai accepta sa se casatoreasca sau sa intret ina relatii sexuale inainte de majorat“, se arata in nota de fundamentare a proiectului propus de Nicolae Paun. Potrivit deputatului, initiativa sa trebuie sustinuta de mass-media si de organizatiile nonguvernamentale.

Regele Cioaba crede ca Paun vrea sa-si faca reclama

Contactat telefonic de reporterii „Interesul Public“, regele Florin Cioaba a declarat ca propunerea legislativa a lui Paun nu este altceva decat o incercare de a-si face reclama. „Nu stiu ce i-a venit domnului deputat Nicolae Paun sa propuna asa ceva. Cu totii stim ca in codul penal exista o prevedere care spune clar care sunt varstele minime la care doi oameni se pot casatori. Nu putem sa facem iar o lege prin care sa-i bagam pe romi la puscarie. Va spun sincer, si eu cred ca romii nu ar trebui sa se mai casatoreasca la varste fragede, numai ca domnul deputat vrea sa obtina capital politic in randul ne-romilor, insa uita ca daca se pune rau cu tiganii, nu mai intra in comunitat i. E o prostie ce face el. Ca deputat al romilor, domnul Paun trebuie sa lamureasca etnia din care face parte ca nu e bine sa se casatoreasca de mici“, a sustinut Cioaba. Mai mult, autointitulatul rege al romilor de pretutindeni, l-a acuzat pe Nicolae Paun ca incalca cutumele etniei. „Schimbarea trebuie sa vina din interiorul comunitatii. Daca ne-au trebuit 18 ani ca sa intram in Uniunea Europeana, nu se poate schimba de azi pe maine cutuma unei etnii, care dureaza de o mie de ani. Aceasta lege a domnului Paun este una impotriva romilor, e o chestie pe care o face din orgoliu. Chiar daca va avea sustinere, desi eu - ca rom caldarar n-o sa-l sustin, ce o sa faca? In fiecare saptamana sunt o suta de nunti in tara, o sa-i aresteze pe toti?“, s-a intrebat regele Cioaba.

Casa Regala a imparatului Iulian dezaproba initiativa lui Paun

Nici Casa Regala a imparatului romilor de pretutindeni, Iulian Radulescu, nu a primit bine initiativa deputatului Nicolae Paun. Apropiati ai imparatului Iulian au afirmat ieri ca acesta nu vrea sa comenteze ce vrea sa faca Paun. Asta pentru ca imparatul era foarte deranjat de afirmatiile lui Nicolae Paun. Concret, Iulian Radulescu era mahnit ca reprezentantul romilor in Parlamentul Romaniei face legi impotriva etniei sale, in loc sa incerce sa o scoata din mizerie si saracie.
1427 Afisari
Comentariile cititorilor (1)
  1. 3 panarame
    de dan (14-02-2008 13:19)
    2 maimutoi cu coroane si-un ospatar incult si obraznic