Hvem er du Utro

februar 24, 2010 by Katrine Berling  
Filed under Sextips

Jeg har lige læste Anja Lysholms bog, Hvem er du utro. Den er fantastisk. Og jeg anbefaler alle, at læse den.
Den har så mange fine overvejelser om hvad kærlighed, ærlighed, og jalousi er. Den giver så meget stof til eftertanke. Så køb den, læs den med din partner, og tal om det som rammer dig, sammen med din partner. Det vil med garanti få jer til at komme tætter på hinanden.
Gennem hele bogen reflekterer Anja over parforholdets finurligheder, og fortæller åben og hjerteligt om sine egne oplevelser. Og hun gør det på en meget smuk måde.
Selv om bogen egentlig handler om polyamori, hvilket vil sige at man kan have et kærligheds forhold til flere partner på en gang, mener jeg at alle kan få så meget glæde af at læse den. Fordi den rammer os alle. Bogen handler nemlig ikke kun om at være Utro og polyamori, men lige så meget om, er vi tro mod os selv, lyver vi  for os selv eller vores partner.
Det som ramte mig mest, er netop det med at være tro mod sig selv, at sige sandheden til ens partner, også selv om det gør ondt. Det er efter min mening noget at det sværeste for de fleste par, og jeg ser det gang på gang i parterapi, at folk ikke for sagt tingene til hinanden, netop fordi de ikke vil gøre den anden ondt. Men det er jo lige netop det der er med til at skabe afstand mellem os, og det er jo ikke det vi ønsker.
Og ja, nogle gange gør virkeligheden og sandheden ond, men det er også den der kan bringe os tætter på hinanden, hvis vi tør.

Læs mere om bogen, eller køb den her

  • Facebook
  • Twitter
  • MySpace
  • Klik for at dele med andre

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!

Get Adobe Flash playerPlugin by wpburn.com wordpress themes