Astrit Ajdarevic är klar för ÖSK

Astrit Ajdarevic och ÖSK Fotboll är överens om ett flerårigt avtal.
Astrit Ajdarevic, som under en tid tränat och spelat med ÖSK, är nu klar för ÖSK för de kommande åren. Astrit har ett förflutet i bland annat Falkenbergs FF (2001-2007), Liverpool (2007-2009) och Leicester (2009-2010).

Lennart Sjögren

- Astrit har under sin tid hos oss visat intressanta kvalitéer som vi hoppas vidare kunna utveckla och få nytta av i ÖSK Fotboll. Astrit är ung och har haft en bra skolning i bl.a. Falkenberg, ungdomslandslag, Liverpool och Leicester. Vi ser gärna att hans kunnande vidare kommer utvecklas i takt med allsvenska matcher. 

- Vi kommer ge Astrit en tid för att bygga upp sin fysiska status så att han under hösten kan konkurrera på allvar om en plats i startelvan. Han har haft en period med skada och lite spel, så det är viktigt att ge honom rätt förutsättningar från början.

Astrit själv är nöjd med flytten till Örebro och kommer göra allt för att ta en plats i ÖSK.

- Jag kommer till en fin klubb som är med i toppen av Allsvenskan. Jag är väldigt tacksam som fått den här möjligheten. Det är oerhört stimulerande och jag mycket motiverad och kommer göra mitt bästa för ta en plats i laget. Det ska bli kul i Örebro, säger Astrit Ajdarevic

Dela med dig

Twingly Blog Search link:http://www.oskfotboll.se* sort:published Länkat till oskfotboll.se