Politiskt Inkorrekt 15:e största svenska nyhetssajten

POLITISKT INKORREKT I april skrev vi att Politiskt Inkorrekt var större än Newsmill. Då var PI rankad nummer 314 på Alexa. Sedan dess har vi ökat ännu mer (till plats 121, 17 juli) och har idag bland annat gått om de stora nyhetssidorna Nyheter24 och Realtid. Det gör PI till 15:e största svenska nyhetssida på nätet.

Det är statistiksidan status.st som sammanställt siffrorna (klicka på undersidan ”Bloggar” för att hitta statistiken). Där ligger föga förvånande de båda kvällstidningarna i topp och på 15:e plats hittar man alltså PI, som därmed är större än samtliga lokala dagstidningar, utom GP och Sydsvenskan. Men PI passerar nyhetssajter som Nyheter24, Realtid, Metro, Ny Teknik, Nyhetskanalen med flera.

Nyhetssidor rankade enligt alexa.com 13 juli 2010

sida plats
1 Aftonbladet 5 aftonbladet.se@alexa
2 Expressen 11 expressen.se@alexa
3 Dagens Nyheter 15 dn.se@alexa
4 SVT 23 svt.se@alexa
5 Svenska Dagbladet 24 svd.se@alexa
6 idg.se 27 idg.se@alexa
7 Dagens Industri 28 di.se@alexa
8 E24 40 e24.se@alexa
9 Sveriges Radio 46 sr.se@alexa
10 TV4 66 tv4.se@alexa
11 Göteborgs Posten 68 gp.se@alexa
12 Sydsvenska Dagbladet 71 sydsvenskan.se@alexa
13 Dagens Media 90 dagensmedia.se@alexa
14 Resume 110 resume.se@alexa
15 Politiskt inkorrekt 131 politisktinkorrekt.info@alexa
16 Nyheter 24 135 nyheter24.se@alexa
17 Realtid 148 realtid.se@alexa
18 Helsingborgs Dagblad 257 hd.se@alexa
19 Barometern 269 barometern.se@alexa
20 Newsmill 285 newsmill.se@alexa

Och det är tack vare er trogna läsare som PI lyckats nå dit vi är idag och vår ambition är att nå ännu fler läsare, så de kan upplysas om hur mycket av nyhetsflödet gammelmedia mörkar och vinklar.

PI har växt stadigt sedan februari, då vår egen server sattes i bruk.

Stöd PI

Att driva en sida i PI:s storlek med dagliga uppdateringar tar dock upp mycket av redaktionens tid och vi får varken presstöd eller andra former av bidrag för vår verksamhet. Därför är vi beroende av donationer från er läsare för att hålla maskineriet igång, i synnerhet kostnader för serverdriften som nu efter uppgraderingen går på några tusenlappar i månaden bara den. Vi tar tacksamt emot ert ekonomiska stöd oavsett beloppets storlek.

MVH
Redaktion för Politiskt Inkorrekt (PI)
Annonser
Dela denna nyhet:
 • Print
 • del.icio.us
 • Facebook
 • Twitter
 • email
 • Google Buzz
 • MySpace
 • Digg
 • StumbleUpon
 • Ringrostig
  Ingen dum idè av raggarsvin.Men som text räcker väl PI loggan.Lagom kontroversiellt för de flesta.Försök att trycka upp några t-shirts och sälj för.t.ex. 300kr.Skickar en hundring så länge.
 • Nils_1
  300 är ganska dyrt, men säg 150-200 kr.
  Tröjorna fungerar som vandrande reklampelare vilket gör att fler hittar hit. Det kan i sin tur leda till mer bidrag till sajten.
 • Nils_1
  Plats 122, snart topp 100!
 • Matte
  Och större lär ni bli!
 • Nisse på Manpower
  Ett bra sätt att donera är att skicka en slant VARJE månad. Om många av oss läsare skickar 25kr per månad automatiskt blir det mycket pengar totalt sätt. De flesta av oss här har jobb och betalar 5000-10000kr i skatt varje månad och vad får vi för det?

  Om vi i stället skickar 25-100kr per månad får vi f-n mycket mer valuta för pengarna. PI har verkligen tagit sig senaste månaderna. Fler skribenter, bättre kvalitet, roligare kommentarer, mer riktiga undersökningar och fler skurkar och våldsverkare avslöjade. Nu kör vi med MINST 25kr/ månad.
 • TorstenFransson
  Ja, det är en bra idé Nisse att donera lite varje månad!

  Själv har jag pengar jag aldrig använder innestående hos PayPal och jag tänker skicka en del av dessa till Politiskt Inkorrekt, men jag får inte upp bilden med mailadressen man ska skicka till (det är bara ett rött kryss i min dator)!

  Vilken mailadress ska man skicka till om man donerar från PayPal?
 • mathiasn
  Helt klart! Avstå ett paket cigaretter eller säg upp den statliga tv licensen och sätt in den sparade slanten till PI - så blir det en god natts sömn med ett gott samvete!
 • Sätter in en 25:a*10 vid löning med min signatur. Tror flickvännen gör likadant, men kanske en 10:a*10 allt är som det ska! ;)

  (jag sköter alltid alla betalningar räkningar etc samma dag - en regel utan undantag för mig!)
 • mathiasn
  Det är ingen tillfällighet att Sahlin och Ohly nu uttrycker oro över en alltför okontrollerad yttrandefrihet i landet som anonyma bloggare och opinionsbildare på nätet som oss själva. Jag är övertygad om att internet och den fria och ocensurerade median (PI) är en bidragande faktor till att påverka väljare och valet i rätt riktning - så fortsätt med det goda arbetet och uppdatera och analysera politiskt korrekta nyheter, snart går ni om Sydsvenska Dagbladet.
 • Nisse på Manpower
  Tänk att vårt samhälle är så orättvist - efter så många års sosse-styre.
  Allt detta prat om de utslagna - efter så många års sosse-styre.

  Ju mer vänstern beskärmar sig över samhällets tillstånd, desto mer
  orolig blir jag över vänsterns förmåga att göra något annat än att fördela fattigdom.

  Problemet med kapitalism är den ojämna fördelningen av rikedom.
  Problemet med kommunism och socialism är den jämna fördelningen av fattigdom.
 • knattefnattetjatte
  Expressen idag 16.7.10. Se atikel nedan. Citat : Det är inte en tillfällighet att Sveriges mest lästa politiska blogg är Politiskt Inkorrekt.
  Lite gratisreklam från dansken

  http://www.expressen.se/debatt/1.2066065/kritik...
 • hsonlarsson
  Jag har donerat tidigare, funderar nu på att slänga in nån hundring igen...
 • raggarsvin
  Om jag ska stödja er ekonomiskt så vill jag ha en t-shirt som säger "Jag ställer upp på ocensurerade nyheter!"
  /Raggarsvin :-)
 • frustreradtomte
  Bra jobbat! Är pi som har omvänt mig, från att kanske rösta till sd till att inte se ngt annat alternativ, förhoppningsvis blir inte sd en fluga som ny demokrati utan står pall för trycket, tror jag också. får hoppas detblir stopp på fördärvet innan det är försent. ska själv göra mitt bästa för att sprida budskapet, många diskussioner med gråsossar har det blivit å fler lär komma :)
 • MX
  SD har nog lärt mycket av NyD:s misstag och kommer akta sig noga för att göra om dem. NyD slängdes ju ihop på några månader i princip och fick därmed en hel del knäppgökar med sig. Dessutom växte de alldeles för snabbt. SD har växt sig stora sakta men säkert och hunnit rensa ut oönskade element i sina led.
 • cavatus
  Låter toppen! Hoppas flygbladskampanjen gjort sitt för att bidra med folkbildningsarbetet av det svenska okunniga folket. Snälla! Fortsätt att dela ut flygblad. ALLA ska känna till PI, som har en enorm sprängkraft i samhället. Flygbladen finns här:

  www.korta.nu/flygblad
 • sorjav
  Jag är helt övertygad om att din flygbladskampanj har gett ett mycxket stort tillskott till PI:s explosiva ökning.
  En annan är att PI trädde fram med en namngiven redaktör och det allt bredare kontaktnätet som skapat nya informationskanaler, vilket har gett mer intressanta nyheter.
  En annan positiv faktor är mycket bättre bildmaterial som gjort sidan ännu mer läsvärd.
 • Fortsätt stödja PI med flitigt besökande, bra för statisktiken.
  Besök även www.vitbok.se
  Beställ ditt ex och stöd därmed den suveräne Jan Milld.
 • Vi tackar för stödet, men vi accepterar inte reklam för andra sajter på PI. Inget tjat således eller spam under varenda post om vitboken.
 • David von Arnold
  Tror PI lätt kommer in på tio i topp listan om inte till och med fem i topp med lite tur. Fler och fler börjar hitta hit när dom tröttnar på den politiska korrekta skiten dom andra tidningarna och sidorna håller på med.
 • OsloBO
  grattis! ni gör ett strålande jobb!
 • malmoemollan
  Grattis!
  Ni klättrar nog snart in på topp 10!
 • marcellafernadenz
  Grattis PI.
 • tilted
  Cavatus har en mycket stor del av PI framgång, och alla som har delat ut hans material! Jag tycker att Cavatus förtjänar en eloge!
 • Du har helt rätt. Cavatus är en förebild minst sagt.
  Här är hans mest slagfärdiga flyer som jag ser det.
  Printa och sprid!!

  http://www.box.net/shared/dn4vryl63j/1/43968532...
 • cavatus
  Jag bugar och bockar allra ödmjukast för berömmet. Men det har även sin grund i PI:s läsvärda och tankeväckande nyhetsförmedling. Det finns en ny ton här, en annan infallsvinkel som egentligen är helt revolutionerande för svensk nyhetsrapportering. Därför är PI väl värda alla framgångar.
 • Detär viktigt att våga skriva, våga visa sin ståndpunkt.
  Helt politiskt oberoende skriver vi själva en hel del och människor vill gärna läsa nyheter som visas av andra än "gammel media", vi skriver själva under parollen Ditt fel - Vår humor, det är uppskattat!

  Ett tips till Politiskt Inkorrekt är att ta upp könkillnader i Sverige.
  Vi bifogar här ett inlägg intressant att följa upp:

  Myten om satanister av Ingrid Carlqvist
  http://ingrid-carlqvist.blogspot.com/2009/08/my...


  SÅ HÄR BLIR SVERIGE UTSKÄMT INTERNATIONELLT!!!

  ”Myten om satanister som offrade små barn och mördade kvinnor för nöjes skull, härjade i Sverige och hela västvärlden under 80- och 90-talen. Jag skrev själv om pappan i Umeå som dömdes mot sitt nekande och helt utan några bevis, sedan dottern påstått att han utsatt henne för övergrepp och tvingat henne att delta i satanistritualer. Det var inte förrän dottern några år senare började anklaga kommunalråd och polischefer i stan för att också ha deltagit i satansriterna som berättelserna började ses som de stolligheter de var. Först då fick pappan en ny rättegång och friades från det tioåriga straff han dömts till.”

  ”En av de mest aktiva bakom anklagelserna var Nea Mellberg, då mycket aktiv i kvinnojouren i Umeå.”

  UMEÅ UNIVERSITET HAR ANSTÄLLT NEA MELLBERG SOM LEKTOR
  UNDERVISANDE I GENUSSTUDIER – ELLER HÄXKONST OM DU SÅ VILL SE DET, SÄTTANDE UMEÅ UNIVERSITET PÅ VÄRLDSKARTAN

  ”Några år senare var Mellberg och Lundgren inblandade när polisen grävde upp stora områden i Södertälje för att hitta de lik som en tonårsflicka påstod att hon varit med om att gräva ner där. Båda hennes föräldrar skulle ha varit involverade i en satanistklubb där ett stort antal barn offrades till djävulen. Trots att inte en enda benbit hittades dömdes pappan till fem års fängelse – ännu en rättsskandal framdriven av radikalfeminister.”

  ”Uppsalaprofessorn Eva Lundgren skrev (tillsammans med Nea Mellberg, Kerstin Aldén, Agneta Lundström och Maggi Wikström) boken ”La de små barn komme til meg” om Södertäljefallet. När professorn efter SVT-dokumentären Könskriget anmäldes för att ha fabricerat fakta, granskades hon. Eva Lundgren friades men med motiveringen att det var svårt att ”utföra en granskning av boken som behandlar rituella övergrepp mot barn på grund av att vi inte fått tillgång till det material som ligger till grund för intervjuerna och inte heller har någon möjlighet att kontrollera om dessa berättelser bygger på verkliga händelser eller ej”. Granskarna finner inte någon grund att anklaga Eva Lundgren för att ha att fabricerat data. Däremot kritiserar de henne och hennes medförfattare för att det inte finns något ifrågasättande i boken av att övergreppen ägt rum.”

  ”1992 gick FBI till botten med alla anklagelser om satanistövergrepp i Amerika. FBI granskade i stort sett varenda anmälan som gjorts och fann – ingenting. Det fanns inte tillstymmelse till bevis för att det någon enda gång inträffat att en ”satanistring” kidnappat, torterat, våldtagit och ritualmördat något enda barn.”

  I Umeå lever vi idag med organisationen Centrum mot våld styrt av bl.a. Nea Mellberg… sammanfogande ALLA myndigheter i angrepp på män. Om män slår är det fel och om kvinnor slår är det mannens fel…
  Undrar hur de tänker i samkönade relationer?

  Om två kvinnor slår varandra, vems fel är det då eller är de offer av mäns påverkan???

  Mer i detta ämne skriver vi om själva på UmeNytt.SE http://umebloggen.se/umenytt
 • Tobleråna Sahliv
  Det jag avskyr mest i världen är nazister, islamister, feminister, kommunister, pk-idioter och inskränkta idioter som tror att dom är PI, när dom egentligen bara är korkade.

  Just islamister och feminister har jag dock fördjupat mig i, debatterade i många år på ett numer nedlagt forum antifeministiskt samfund, 10 års privata studier av feminister har fått mig att inse att feminismen är en religion på vänsterkanten, att feminister generellt sätt, även deras forskare, har 0 trovärdighet och att de har väldiga likheter med nazister.

  Jag har också insett att feminister och konsvervativa kristna har ganska många likheter, dom sitter förvånadsvärt ofta i samma båt och medan dom insiktslöst gapar om patt-riarkatet, så finns det nog inga i samhället som vill frånta kvinnor ansvar lika mycket som feminister. Inte ens islamisterna.

  Ja, jag kan skriva hur länge som helst, skönt att det finns eldsjälar som tagit vid när vi gamla hökar (inklusive mig som är ganska ung) lämnade frågan ganska mycket. För tio år sen kunde t.ex. feminister propagera för abort på pojkfoster utan att någon höjde särskilt mycket på ögonen, eller att det fick några konsekvenser för dem.

  Ganska mycket tror jag förändrades i.o.m. Könskriget, men på feminazisterna fick det egentligen ingen större effekt, de har bara blivit lite tystare och kanske lite mer försiktiga med vad dom säger, men dom är ju lika körda i huvudet iaf.

  F! skulle nästan kunna vara som ett argument mot kvinnlig rösträtt, om det inte vore så att F!:arna vore så marginaliserade, tack o lov så är de flesta inte så körda i huvudet, även om feminist offer -tjafset satt ganska djupa avtryck i ungdomsgenerationerna.
 • Nils_1
  När jag väl började läsa PI förra året så kände jag mig förd bakom ljuset av gammelmedia. Visst kände man till förekomsten av kriminella invandrare men att det spårat ur så totalt med både brottsbekämpning och invandringspolitik visste jag inte förrän jag började läsa PI.

  Tack för att ni finns och förmedlar sanningen!
 • Fulgurous
  Numera man inte längre se de länkar som kom in till "Kontakt / Tips". Går detta att återinföra? PI skrev bara om en bråkdel om alla märkligheter som man fick tips om där.
 • presound
  Trägenhet och ärlighet är alltid den slutliga vinnaren! Grattis...
 • Asystoli
  Snälla PI, skriv inte MVH. Det ser så slött ut. Skriv ut ordet, dvs. "med vänlig(a) hälsning(ar)".
 • var PI rankad nummer 314


  Det här var lite roligt! ;)
 • Karpstryparn
  Grattid, PI, det är ni och Fria Nyheter. Jag länkar till PI i många av mina artiklar, länkar till er via mina bloggar också.
 • Gaybar
  Härligt att läsa! Grattis och bra jobbat! Jag kan förstå att det kan kännas jobbigt och motigt för er som skriver emellanåt. Det kan inte vara lätt att hitta tid och ork för att skriva om allt elände samtidigt som ni som driver sajten blir kartlagda och uthängda.

  Jag säger bara: Stå på er! Ni gör verkligen ett fantastiskt jobb och får många likt mig själv att vakna upp och inse hur fel ställt allting är inom invandringspolitiken!

  Håll pennan vässad och fortsätt vara en nagel i ögat på gammelmedia!

  (Senast idag blev min kommentar på Aftonbladet gällande en ledare om hur hemskt fel det var av Frankrike att förbjuda Burqa och niqab då jag länkade till både PI och Allahu Akbar.se)

  Stort Grattis än en gång!
 • Baltzar
  Jag vill uppmana samtliga som läser detta att sprida ordet om PI vidare.

  Välj ut en artikel på PI som är inressant och som ni tror gör folk upprörda. Skicka länken vidare till så många av era vänner och bekanta som möjligt. Lägg dessutom till att PI är en sida som förmedlar ocensurerade nyheter. Jag gör ofta detta och om vi är många som gör det kommer PI att fortsätta växa.

  På så sätt kan vi hjälpa till att sprida det fria, ocensurerade ordet till så många som möjligt och på så sätt hjälpa SD till stora framgångar den 19 september.

  Behöver du motivation? Tänk dig en gråtande Mona Sahlin som snyftande förklarar att hon inte kan förstå hur hennes parti kunde förlora valet och att SD kunde bli så stora. Sen berättar hon att hon avgår... Jag tror att vi får uppleva detta om drygt två månader.
 • idiotplague
  Jag mår ofta fruktansvärt dåligt av att läsa på PI. Jag blir enormt deprimerad och uppgiven av att läsa på PI. Men det beror endast på att ni fömedlar sanningen och det totala vansinnet som pågår i det här landet. Så jag vill ge ett STORT TACK (och ett ekonomiskt bidrag) till er på PI för det fantastiska jobb ni gjort/gör för att väcka folket.

  Jag sökte på ”Borlänge” i PI´s sökfunktion, skrev ut alla utmärkta artiklar om den dårskap som pågår där.
  Skrev sedan ut några artiklar från dalarnas tidning om pågående besparingar/nedskärningar inom äldreomsorgen i Borlänge.
  Häftade sedan ihop dessa artiklar med PI´s artiklar i kronologisk ordning. Och fram kom ett mycket talande bevis på vad som pågår i Sverige, där man kan följa hur myndigheterna häller mer och mer pengar över ”flyktingar”, ”ensamkommande manliga tonåringar” och diverse ”integrationsprojekt” samtidigt som dom sparar mer och mer pengar på äldre och {svenska] barn och socialtjänsten [för svenskar].

  Visade sedan detta ”häfte” för ett antal människor och förklarade att Borlänge är ett "Sverige i miniatyr".
  Typ ”Idag Borlänge- imorgon Sverige”

  Fyra personer har hitills blivit ”omvända” pga häftet, varav en f.d svärfar som röstat på sossarna varje val sedan 1976. Han hade inte särskilt långt till tårarna när det gick upp för honom hur lurad han blivit större delen av sitt liv av ”partiet” och media. Han ska nu om två månader rösta på det där partiet som han bara för något halvår sedan betraktade som ”odemokratiska fascister”. :)

  Så TACK PI. Era artiklar om Borlänge är fantastiska och ett mycket konkret bevis på åt vilket håll utvecklingen går och hur vansinnet eskalerar, just tack vare att artiklarna visar på ett mycket tydligt sätt hur massinvandring per automatik leder till sociala och ekonomiska problem för kommunen.

  Och TACK, Cavatus. Min 54årige f.d. svärfar och f.d. gråsosse springer nu omkring på kvällarna och tapetserar hela stan :)
 • cavatus
  Tack Idiotplague för din information om vad din fd svärfar numera ägnar sig åt på kvällarna. Det stärker min övertygelse om att ju fler som får reda på sanningen, desto fler kommer att vakna upp ur sin pk-dvala, som även jag gjorde en gång i tiden.
 • Boman
  Postgiro , Bankgiro till PI ?
 • Ser inget hör inget säger inge
  Hej! Såvitt jag vet finns inget pg/bg konto (än så länge) men man kan donera via payson och paypal,
  själv har jag payson, enkel hantering och man betalar via internetbanken man har när man går vidare med betalningen. Det skulle underlätta om det fanns pg/bg så man kunde lägga in en bet. månadsvis men vi får hålla till godo med det som finns :-)
blog comments powered by Disqus