NHL godkjenner ikke Kovaltsjuks 17-årskontrakt

Ishockey Den russiske ishockeystjernen Ilja Kovaltsjuks nye superkontrakt blir ikke godkjent av NHL-ledelsen.

Shampo reagerer på «drittslenging»

Ishockey Kritikken fra Knut Henrik Spets får VIF-manageren til å se rødt. 1

Manglerud Star har ikke fått lisens

Ishockey Ni av ti eliteserieklubber har fått innvilget lisens i GET-ligaen.

Landslagssjefen synes synd på Olimb

Ishockey Landslagssjef Roy Johansen har vondt for å forstå hvorfor landslagsløper Mathis Olimb ble banket av en lagkamerat. 1

Se Mathis Olimb slåss med lagkamerat i Blackhawks

Ishockey Mathis Olimb har fått en tøff start i Chicage Blackhawks. Hockeytalentet brøt ut i full slåsskamp med lagkamerat Kyle Beach. Nå er han ute i fire måneder med skade. 6

NHL-fighter er død

Ishockey Bob Probert var en av NHLs tøffeste spillere. Mandag falt han død om.

Duo forlenget med Stavanger

Ishockey Henrik Solberg og Peter Lorentzen har bestemt seg for å gå løs på nok en sesong i Stavanger Oilers.

Knut Henrik Spets innrømmer at Lørenskog frister

Ishockey Nå tyder alt på at han tar med seg broren Lars Erik fra Jordal til Lørenskog.

Shampo føler seg robbet

Ishockey Lørenskog ishockey skaper hodebry for regjerende seriemester Vålerenga. Nå jakter de på de ti mest profilerte spillerne til Oslo-klubben. 1

Olden draftet til NHL

Ishockey 17 år gamle Sondre Olden draftet til Toronto Maple Leafs.

Byfuglien ferdig hos mesterne

Ishockey Chicago Blackhawks kvittet seg med Stanley Cup-helter.

Svenske NHLs mest verdifulle spiller

Ishockey Alexander Ovetsjkin maktet ikke å bli kåret til NHLs mest verdifulle spiller tre år på rad. Vancouver Canucks' Henrik Sedin stakk av med prisen for 2009/10-sesongen.

Superstjerne takker av etter 18 sesonger

Ishockey Scott Niedermayer har bestemt seg for å legge opp etter 18 sesonger i den nordamerikanske ishockeyserien.

Målvakt-bonanza i NHL

Ishockey Klubbene kan velge og vrake i målvakter.

Olimb til NHL-mesterne

Ishockey Mathis Olimb har skrevet under for NHL-mester Chicago Blackhawks. 2

49 års venting er over

Ishockey Patrick Kane sørget for etterlengtet jubel i Chicago. 1

49 år med venting nærmer seg slutten

Ishockey Chicago Blackhawks bare en seier unna Stanley Cup-tittelen.

Thoresen satt på salgslisten

Ishockey Philadelphia Flyers har satt Patrick Thoresen på salgslisten. Dermed kan den norske ishockeyspilleren havne hvor som helst i NHL-systemet.

Matchvinneren: - Det var leve eller dø

Ishockey Claude Giroux avgjorde overtidsdrama i den tredje Stanley Cup-finalen.

Kan miste Zuccarello- og Holøs-penger

Ishockey Ishockeyforbundet mangler avtale med NHL.

Thoresen har sagt opp i Salavat

Ishockey Patrick Thoresen (26) er klubbløs etter å ha sagt opp kontrakten med Salavat Julajev. Nå venter han på et tilbud fra NHL.

Blackhawks har grepet om trofeet

Ishockey Chicago Blackhawks er på vei mot lagets første Stanley Cup-trofé på 49 år.

Holøs: - NHL-overgangen er et eventyr

Ishockey Tilværelsen har endret seg fort for Jonas Holøs. Nå pakker han flyttelasset og reiser til USA.

Blackhawks tok første stikk

Ishockey Chicago Blackhawks vant første finalekamp mot Philadelphia Flyers i Stanley Cup.

Pronger og Stanley Cup-finalen hører sammen

Ishockey Philadelphia Flyers' Chris Pronger og Stanley Cup-finalen henger sammen. Han har vært i tre finaler på fem år. 2

Jonas Holøs klar for NHL

Ishockey Färjestad- og landslagsbacken Jonas Holøs er formelt klar for Colorado Avalanche.

Zuccarello: - Drømmen er én kamp i hvert fall
Zuccarello Aasen bekrefter Rangers-kontrakt

Ishockey Mats Zuccarello Aasen kan endelig si at han har skrevet under for NHL-klubben New York Rangers.

Carter sendte Flyers til finale

Ishockey Jeff Carter scoret to mål da Philadelphia Flyers ble klare for finale i Stanley Cup.

Norge møter Sverige, USA og Østerrike

Ishockey Norge skal ut mot Sverige, USA og nykommer Østerrike i neste års ishockey-VM i Slovakia.
Se hele oppsettet her

Halvt-norske Byfuglien sendte Chicago til finale

Ishockey Dustin Byfuglien satte inn det matchavgjørende målet da Chicago Blackhawks tok seg til sin første Stanley Cup-finale på 18 år. 1

Tsjekkia VM-vinnere for sjette gang

Distribusjon Storfavoritt Russland tapte VM-finalen i ishockey 1-2 mot Tsjekkia. For sjette gang gikk tsjekkerne til topps. 1

Holøs klar for NHL

Ishockey 22 år gamle Jonas Holøs er klar for NHL-klubben Colorado Avalanche. 1

Bronseavslutning for svenskenes trener

Ishockey Det ble medalje i det siste mesterskapet for landslagssjef Bengt-Åke Gustafsson.

Russland til finalen i ishockey-VM

Ishockey Snudde til seier mot Tyskland.

Svensk hockeynedtur i semifinalen

Ishockey Sverige var på vei mot VM-finale, men Tsjekkia tvang fram forlengning åtte sekunder før slutt. Tre kronor måtte se seg slått etter straffeslag.

Chicago nærmer seg finale

Ishockey Chicago Blackhawks er bare én seier unna sin første Stanley Cup-finale på 18 år.