top
logo

Login formulier
We hebben 34 gasten online
Home
Welkom bij Brouwerij Het Koelschip
Bezoek Brouwerij en Workshops PDF Afdrukken E-mail

bezoekbrouwerijWij van brouwerij en distilleerderij t Koelschip hebben ten doel gesteld om typisch Keltysche bier types te brouwen zoals Blond, Amber, rookbier, oerbier, weisse bier, hopfazupfa, hopfakratza, monnikbier explosie en natuurliijk OBILIX het zwaarste bier ter wereld, verder maken we hopkaas,bierkaas,bierworst, bierjam, hopjam bierchutny,biermosterd en gedistilleerd als bierwhisky, hopwhisky, bierlikeur almerebitter.

Wij hebben als doelgesteld dat mensen bij ons tijdens het proeven een bierbelevenis beleven, dit kan in kleine  groepjes bij ons op lokatie in Almere, of bij U thuis, maar ook tijdens feesten en partijen en heeft u zelf een lokatie dan kunnen we het daar ook doen, waar u ook woont of iets organiseerd wij komen naar u toe.

Wij zijn gespecialiseerd in een proeverij met of zonder bierbrouw demo u mag zeggen hoe u het wil hebben, wij geven proeverijen en demonstratie in Nederland maar ook in zuid Duitsland Bayern dus voor ons is afstand geen probleem vraag gerust naar de mogelijkheden

Wat kost een proeverij dat ligt er aan wat u wilt hier volgt een indicatie, een bierproeverij in Almere kost € 15,00 p.p., workshopbierbrouwen € 20,00 p.p., workshop whisky € 25,00 p.p.whisky art € 30,00  u kunt ook bierproeven met een workshop combineren Dit kan van 2 tot 10 personen. Voor grotere groepen wijken we uit naar elders. Prijs op aanvraag.

 

fiture3_-_kopie't Koelschip presenteert  ZWAARSTE BIER TER WERELD nu de Schotten een bier van 55 % op de markt brengen  was de vraag: wat doen we nu? Hij is er START THE FUTURE 60% alc.  als antwoord op de schotse reactie ; Obilix 45% was een succes, maar dit is nog beter!

START THE FUTURE is net als OBILX een bier product; een zwaar alcoholische drank met de ingredienten WATER, MOUT, HOP en gist. Het bier is daarna bewerkt tot een bier produkt een drank op basis van bier. START THE FUTURE is net als OBILIX is een 100% bierproduct gemaakt van bier. Hoe? Vvraag het aan de brouwer. Je drinkt onze START THE FUTURE en  Obilix ook uit een klein glas en niet uit een bierglas. Wil je START THE FUTURE EN OBILIX  proeven boek dan een bierproeverij. Dat kan tijdens een proeverij  bij t koelschip , of op festivals waar we staan of kopen (zie prijslijst)  bij de brouwerij. Vragen bel 036-5375503 - 06-50636106

nieuw   Klik hier voor de
reportage van SBS6 Hart van Nederland of lees het Laatste Nieuws       nieuw

 

U vindt ons op 29 augustus 2010  op de Pure Markt Frankendael Amsterdam van 10.00 uur tot 17.00 uur www.puremarkt.nl

1 augustus vindt u ons in Einighaus op de ambachten markt

 

7 augustus op het burg bierfestival in ermelo aan de putterweg

Op 3 september vindt u ons in hazerswoude bij Polder Plaza van 10.00 tot 15.00 uur

 

 

't koelschip werkt samen met de Maaslandbrouwerij in Oss daar brouwen we een van onze bieren zoals Hopfazupfabier, hopfakratza, hopbockbier, op ?????  kom rustig naar oss, en kom kijken hoe bier uit het verleden word gebrouwen. tevens open dag bij de maasland brouwerij. kant singel van 10.00 tot 16.00 uur u kunt zien  hoe we bier brouwen en u kunt natuurlijk  OBILIX proeven

 

waar vindt u ons kijk op rubriek, WAAR VINDT U ONS

kijk ook op wist u dat voor speciale medelingen nu vaderdag biertje met eigen etiket.

 

bezoek onze cadeaushop  met orginele cadeaus en gelegenheidsbieren

weet u niets te geven GEEF een cadeaubon, cadeau. b.v een bierproeverij met workshop wij sturen hem op naar uw ???? 

bij ons verkrijgbaar via de e.mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 


 

Laatst aangepast op vrijdag, 30 juli 2010 11:00
Lees meer...
 
Hop het groene goud in speciaal bier PDF Afdrukken E-mail

hopHop een ingrediënt in bier dat zeer belangrijk is;  het is niet voor niets dat het Duitse Reinheitsgebot spreekt over bier dat bestaat uit water, mout en hop. Deze drie ingrediënten maken het bier.
Hop is een jaarlijks terugkerende plant die wel zestig jaar zijn vruchten geeft maar voor bier is de hop plant circa dertig jaar goed om zijn vruchten te geven, wel zijn dat zeer aanspreekbare jaren van dienst die dertig jaar en hij verlangd dan veel van zijn eigenaar de hopboer.

Laatst aangepast op zaterdag, 22 november 2008 12:08
Lees meer...
 
Whisky en Likeur PDF Afdrukken E-mail

gedestilleerdHet destilleren van whisky is eigenlijk helemaal niet zo bewerkelijk als veel mensen denken. Het proces van het maken is betrekkelijk eenvoudig, en daarna komt het grote wachten. Geduld is een schone zaak. Het maken (eigenlijk alleen het distilleren) van whisky is te onderscheiden in twee processen, dat van de van de Schotse malt whiskies en dat van de grain whiskies..

Laatst aangepast op vrijdag, 01 mei 2009 13:08
Lees meer...
 

bottom
(c) Hofsté Consultancy.nl - 2008