Wachtwoord vergeten? Registreer
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Home Nieuws Elrio Van Heerden: alleen nog medische testen
Elrio Van Heerden: alleen nog medische testen Afdrukken E-mailadres
Nieuws
donderdag, 22 juli 2010 14:11

Elrio Van Heerden (27) is normaal vanaf vandaag lid van Westerlo. De besprekingen met de vroegere middenvelder van Club Brugge liepen al langer. Donderdag streek de Zuid-Afrikaan, die na zijn Brugse periode voor Blanckburn en vorig seizoen voor het Turkse Sivaspor speelde, neer in het Kuijpe. Niets lijkt een overgang nog in de weg te staan. Tenzij... Van Heerden ondergaat vandaag medische testen. Bij een positief resultaat zou hij zaterdag al ingezet kunnen worden in de wedstrijd op en tegen Den Bosch (19 uur).

Van Heerden moet bij Westerlo een alternatief worden als vleugelspeler. Want het draait nog niet echt zoals het hoort, wat recent in de wedstrijden tegen Excelsior en Sparta Rotterdam bleek. Het spitsenduo Chavez-Ruiz geraakte niet echt los in een wedstrijd met te weinig diepgang en een nogal defensief spelende tegenstrever.

Met Van Heerden werft Westerlo een speler aan die het al langer wou. Voor zijn verhuis naar Blackburn was er al interesse. Toen bleek Van Heerden naar Westerlose normen nog onbetaalbaar.

Share/Save/Bookmark