Attackerna mot det svenska samhället fortsätter

Den muslimska ”intifadan’” i Sverige fortsätter. Tensta är nu senaste exemplet på hur invandrargäng attackerar samhällets insitutioner, senast nu svensk ambulans som försöker göra sitt jobb:

Tidigt på juldagens morgon hindrade ett ungdomsgäng en ambulans vid en utryckning i Tensta i nordvästra Stockholm. Ambulans hade kallats till platsen efter uppgifter om att en person knivskurits i nacken, men personen behövde inte åka med ambulansen.

Media försöker i vanlig ordning förklara det med sina naiva, socialistiska dum-vänster perspektiv; de hade inget att annat göra! Förklaringar som att de var ”understimulerade” eller att det finns för få ”ungdomsgårdar” haglar.

Hallandsposten skriver:

Oroligheterna på måndagskvällen började när ungdomarna eldade bildäck och anlade bränder i papperskorgar på Tenstaplan. När brandmännen kom dit kastade ungdomar sten mot dem.

Längre öppettider
I Tensta förstärks beredskapen inför jullovet med längre öppettider på fritidsgårdarna och mer personal och frivilliga.

I Rosengård har man också öppet fler dagar och under längre tid än vanligt under jul. Främst beror det på att många av de barn och ungdomar som bor i stadsdelen, som inte firar jul och nyår, ska ha något att göra under jullovet.

Men i Göteborg verkar de ha fattat att ”fritidsgårdar” inte hjälper och ”brist” på dem knappast är probemet:

Stadsdelen Gunnared i Göteborg väljer en annan väg efter en stökig höst. Där stänger fritidsgårdarna under jullovet för att personalen inte orkar med hot och stökiga ungdomar.

Trots att själva syftet med fritidsgårdarna är att sysselsätta ”ungdomarna”, alltså jobba för ungdomarnas skull, måste de stänga p.g.a. hot och våld, från just ”ungdomarna”! De visar sitt förakt mot fritidsgårdarna på samma sätt som de visar sitt förakt för Sverige. Men roligt att media försöker inbilla sig (och andra) att problemet är ”fritidsgårdar” eller ”understimulans”.

Och som om svaret på en påstådd ”understimulans” vora att attackera polis, brandkår och ambulans? Bränna upp bilar, däck och slå sönder allt i deras väg? Är det reaktionen på ”understimulans”? Konstigt att de enda ”understimulerade” är invandrare, speciellt folk från muslimska länder.

Nej, som flera tidningar skriver, händer detta nu i flera länder. Det startade i Grekland, nu i Sverige…och fler kanske följer. Kan detta vara startskottet för en gemensam europeisk muslimsk ”intifada”? Eller försmaken därav? Vi i trygga Sverige får i alla fall nu allt mer uppleva hur det är att vara utsatt.

Kanske kan detta förändra den sosse-svenska mesattityden rörande konflikthantering som råder i Sverige. När vi allt mer får uppleva våldet och hatet från den muslimska ideologin kanske det får somliga att nyktra till, både vad gäller hur vi hanterar det interna våld som blossar upp, men även hur Sverige ska ställa sig i internationella konflikter.

2 kommentarer

  1. Jag säger bara ”Vi har ju ingen lokal”

  2. [...] andra länder (bl a i Afrika och Indien) men även vi i Europa och Sverige (som jag skrivit om bl a här och [...]

Lämna ett svar