Rosengårdskravallerna: islamiseringen av Sverige fortgår

muslimska-hatet2Uppdatering 4: Läs kommentarerna till denna artikel. Skönt att se så många som ser verkligheten.

Uppdatering 3: Basem Mahmoud menar att ”Det är inte vi som bråkar” (och med ”vi” menar han ”oss muslimer”). Vem säger att det inte handlar om vi mot dem? Ytterliggare citat från denne ”talesman”:

Det påstås att vi lämnat över nycklarna till hyresvärden och att vi därmed redan gått med på att släppa ifrån oss lokalen. Detta är helt fel…[] Tre av dessa nycklar, de som tillhör Islamiska kulturföreningen, har återlämnats till hyresvärden. De andra 97 har vi kvar, eftersom vi inte accepterar att bli utslängda på det här sättet.

Det är inte vi som ska sansa oss, vi är sansade.

[]…jag har tröttnat på att försöka nå fram till dem som uppenbarligen inte vill samarbeta med muslimer

Uppdatering 2: En arab jämför situationen med Israel – ”Palestina”, där Sverige är Israel då. Bra jämförelse; araberna attackerar, Sverige försvarar sig. Precis som Israel gör då alltså.

Uppdatering: Ytterliggare kravaller, upplopp och stenkastning i Rosengård. Läs SvD här.

Dem som inbillar sig att invandrarupplopp liknande de som inträffar i t.ex. Frankrike inte kan hända i trygga lilla Sverige bör ta sig en funderare. För det händer redan nämligen.

SvD rapporterar om ”Stenkastning och bråk i Rosengård”:

Fyrverkerier sköts mot polisen och flera bränder startade när polisen kom till källarlokalen i Rosengård för att blockera lokalen med hjälp av containrar.

På Rosengårds polisstation krossades fönsterrutor och ett flertal bränder anlades i sophus och containrar i området. Mellan 50 och 100 ungdomar samlades kring en bensinmack och där utsattes väktare och polis för stenkastning. Enligt polisen var det flera AFA-aktivister som deltog i upploppen.

Men det är klart – inte ska väl muslimerna böja sig för svenska regler och lagar? De har väl all rätt att göra vad de vill och att uppvisa det grövsta förakt för landet som var snällt (och dumt) nog att välkomna dem? Eller?

Vad vi ser är inte förvånande. Liknande beteende har gång efter annan sett i Sverige, Europa och världen. De av er som tror att Sverige är befriat från den muslimska kravmaskinen och det våld som medföljer kanske ska se sig om och inse att vi redan är där.

Se även här och Dragan’s blogg.

2 kommentarer

  1. Jasså! Man kan kommentera här?

    Tycker det är lite otydligt visat att man kan kommentera.

  2. [...] Det är viktigt att känna till detta faktum, även för de som inte är speciellt intresserade av konflikten mellan just Israel och araberna. Varför? Jo, eftersom att Israel inte är det enda land som kämper emot islam och det muslimska våldet. Det gör många andra länder (bl a i Afrika och Indien) men även vi i Europa och Sverige (som jag skrivit om bl a här och här). [...]

Lämna ett svar