Avsvenskningen fortsätter…

SD Kuriren rapporterar att folkpartiet i Södertälje (närmare bestämt en vid namn Metin Hawsho) lagt en motion om att ”att Södertäljes gatuskyltar ska få internationella namn som har anknytning till Södertäljes minoritetsgrupper” (se även här).

Folkpartiet fortsätter sitt arbete med att avsvenska Sverige i oförminskad takt. Snart kanske vi får njuta av ett gäng arabiska/syriska/assyriska namn på våra svenska gator (Södertälje är trots allt ”Lilla Irak”).

Härliga tider stundar…

PS. Se läsarkommentarerna (204 st!) i LT. Folk är skönt nog allt annat än glada för detta upptåg.

2 kommentarer

 1. http://sydsvenskan.se/malmo/article36801.ece

  Detta var ett aprilskämt i Sydsvenskan 2003… Dessa aprilskämt brukar alltid vara av karaktären att de är uppenbart inte sanna.

  Istället är det nu Metin Hawsho som är skämtet…

  Påminner om kille som vill tvinga ett köpcenter i en svensk stad att inte heta Samarkand längre… för att det kränkte honom. Kränkt har blivit svenska språkets fulaste ord…

 2. hörru din lilla korkade svenne banan … ve tror du att du är du och dina korkade kompisar i ert lilla parti ni kommer alltid att vara i underläge ni e som folket i amerika som bränner kors och liknande. tror ni att ni någon sin kommer att ha något att säga i regeringen.
  jag vet att sverige och resten av världen kommer att blandas tills det inte finns några riktiga svenskar.

  er egen dorttning är en av dessa minoriteter hon kommer inte från sverige och tror du att du själv är en riktig viking om du kollar i ditt familje träd några 100 år.

Lämna ett svar