Ljungkile vs Assyriska FF Söndag 12 sept kl.17.00

Lördag, 11 september 2010

På söndag kl. 17.00 väntar en viktig match för Assyriska då man åker till Ljungskile. Det bjuds på fri entré till matchen så det är bara att bege sig till Starke Arvid på söndag. Assyriska behöver Ditt stöd på plats i Ljungskile!


Nästa hemmamatch på Apelsinplan

Torsdag, 9 september 2010

Vi informerar om att nästa match spelas lördag 11 sept på Apelsinplan och startar kl. 15.00. Hjälp oss att Informera  detta vidare till andra intresserade.


P-00 fortsätter att övertyga

Måndag, 7 september 2010

Idag tog vi emot Cruz Azul IF,  våra killar började mycket starkt och spelade stundtals en mycket underhållande fotboll.

Killarna rullade boll bra och pressade tillbaka motståndarna  som aldrig lyckades komma in i matchen, och detta trots att vi tappade mycket av det fina spelet under andra halvleken. Matchen slutade 7-1 till oss och nu väntar Kortedala IF borta.


Assyriska vann mot jumbon

Måndag, 31 augusti 2010

Det var minst sagt en viktig match på ruddalen när Assyriska Bk tog emot tabelljumbon Fässberg IF. Assyriska började direkt med att ta kommandot och rulla boll genom laget. Tempot var högt och det fanns en hunger i spelarnas ögon. Tempot och hungern skulle löna sig. På topp fanns den hårt arbetande och tekniske Topuz som tog sig genom Fässbergs försvar, sköt i stolpen, och på returen flyger Franjo Ladan fram och petar in bollen i mål. Fässberg hade vid det här laget inte haft en målchans men från ingenstans efter en rörig situation i ABK:s målområde gör dom mål.
Läs Ninos Cahmouns matchreferat här…


Assyriska upp på kvalplats

Söndag, 22 augusti 2010

Assyriska BK tog emot tabelltrean Kvarnby och ABK var pressade att vinna för att fortsätta striden om sin existens i division två. Och det började bra. Långbollarna hade man lagt åt sidan och man gjorde det man gör bäst: rulla boll. Assyriska startade med högt temp och tvingade tillbaka Kvarnbys mittfält långt bak i planen. Mattias Kesenci kom in rätt i matchen direkt och var ett ständigt problem för Kvarnbys försvar. Han avlossade två skott inom loppet av några minuter och visade att det var full fart framåt som gällde.På topp fanns ABK:s nummer nio Gabriel Topuz som verkade otroligt….läs Ninos Chamouns hela matchreferatet här.


OBS!!! Ändrad matchtid

Torsdag, 19 augusti 2010

Vi har tidigare skrivit tiden för nästa match  till kl. 15.00, vilken är felaktig.  Den rätta matchtiden för kommande hemmamatchen, nu lördag 21 aug,  är kl 17.00 på Ruddalens Huvudarena. Vi ber om ursäkt för felet och önskar alla intresserade välkomna till matchen.


Jon Stockhaus klar för Assyriska

Onsdag, 4 augusti 2010

Assyriska har värvat Jon Stockhaus, 30 år, som senast spelade för Qviding i div 1. Dessförinnan  spelade han  för Ljungkile SK i superettan. Jon är en spelande back som utmärker sig genom att  fördela bollar. Jons längd, styrka och rutin från högre divisoner blir en stor tillgång för Assyriska. Han blir spelklar 5 augusti och står till tränarens förfogande redan inför kommande hemmamatch nu på lördag. Vi hälsar Jon varmt välkommen till klubban.


Assyriska tog en viktig seger

Söndag, 1 augusti 2010

Assyriska vann en prestigefylld match mot ett av seriens topplag, Lindome GIF.  Det blev en mycket tät och välspelad match där båda lagen visade hög klass. Assyriska  vann till slut matchen med 1-0 efter ett straffmål av Mattias Kesenci, en nyförvärven från Assyriska FF. Det var en stark lagseger där samtliga nyförvärv spelade en avgörande roll för Assyriskas stabila spel och seger.

Läs Tomas Aksoy matchreferat via den här länken.


Assyriska värvar Mattias Kesenci

Onsdag, 28 juli 2010

Assyriska Göteborg har gjort klart med ytterligare en Assyriska FF spelare. Mattias kommer närmast från div 1 laget Arameiska-Syrianska i Norsborg dit utlånats fårn Assyriska FF.  Mattias är 24 år och spelar som mittfältare. Han anslöt till Assyriska  Göteborg i måndags och blir spelklar till kommande match, som spelas nu på lördag mot Lindome . Vi hälsar Mattias varmt välkommen till klubben och önskar honom lycka till.

Läs mer om övergången på:http://fotbolltransfers.com/?p=viewNews&id=2802/


Träning / P-00

Lördag, 24 juli 2010

Lördagen den 31/7   kl. 10.30  börjar vi att träna igen på Välen .