FC VASLUI
Lopez Caro şi-a reziliat contractul cu FC Vaslui! Citeşte comunicatul avocaţilor spaniolului!
09.10.2010 - 12:33

Avocaţii tehnicianului spaniol Juan Ramon Lopez Caro au emis un comunicat prin care anunţă rezilierea contractului acestuia cu FC Vaslui.


"Având în vedere evenimentele ce au avut loc la Clubul FC Vaslui, suntem autorizaţi să facem următoarele declaraţii în numele dlui Juan Ramon Lopez Caro:


1. Începând cu data de ieri, 8 octombrie 2010, Dl Juan Ramon Lopez Caro a reziliat Employment Contract (denumit în continuare „Contractul”) încheiat cu SC Sporting Club SA (denumită în continuare „Clubul” sau „FC Vaslui”), din motive ce ţin de culpa gravă a Clubului. Dl Juan Ramon Lopez Caro îşi va apăra drepturile contactuale în faţa instanţelor competente.

2. Acţiunile abuzive ale conducerii şi angajaţilor Clubului s-au concretizat în mod repetat, între altele, în: modificarea nejustificată a programelor de antrenament aprobate de dl Juan Ramon Lopez Caro, intervenţii în formarea echipei, presiuni asupra staffului tehnic şi demiterea progresivă a acestora, afirmaţii defăimătoare, neplata drepturilor financiare, şi au culminat cu subminarea autorităţii anternorului în faţa jucătorilor şi a suporterilor, prin declaraţii repetate privind demiterea acestuia şi izolarea antrenorului.

3. Antrenorul Juan Ramon Lopez Caro a urmărit în permanenţă să-şi îndeplinească obligaţiile faţă de Club şi să obţină performanţe împreună cu echipa, care în prezent se află pe poziţia 6 în Liga 1, la doar 7 puncte de prima clasată. Însă din cauza atitudinii reprezentanţilor FC Vaslui, a încălcărilor repetate şi grave ale prevederilor contractuale de către Club, precum şi ca urmare a deciziilor abuzive ale SC Sporting Club SA, antrenorul Lopez Caro se vede obligat să înceteze colaborarea cu FC Vaslui.

4. Evenimentele petrecute ieri, 8 octombrie 2010 la FC Vaslui, hotărârea Clubului privind suspendarea contractului de muncă şi desemnarea de către conducerea Clubului a unui nou antrenor la echipa FC Vaslui, reprezintă încălcări extrem de grave ale Contractului. Din aceste motive, dl Lopez Caro este nevoit să rezilieze Contractul, şi să acţioneze în justiţie SC Sporting Club SA.

5. Dl Juan Ramon Lopez Caro le mulţumeşte jucătorilor echipei FC Vaslui, precum şi staffului tehnic care l-a sprijinit, şi îşi doreşte ca echipa să atingă performanţele pe care şi le-a propus.


"Chiuariu şi Asociaţii" SCA", se arată în comunicatul emis.

Totul despre: contract, reziliere, avocati, juan ramon lopez caro, fc vaslui, liga 1
NOTEAZA ARTICOLUL:
NOTA ARTICOLULUI:
Olanda - Suedia
1
X
2
Bet-at-home
Italia - Serbia
1
X
2
Bet-at-home
COMENTARII (26)
gio1
Comentarii: 53
Trimite-i mesaj
Profil
10.10.2010, 10:34  |  RAPORTEAZA ABUZ  |  CITEAZA
#26
Sint multi antrenori romani( si antrenori, nu caraghiosi!), care si-au dat demisia(nu au fost demisi) cind nu au avut rezultate, sau n-au mai fost doriti.
Si inca ceva,ar trebui ca toata lumea sa inteleaga ca traim in capitalism.Asta trebuie sa insemne performanta si faptul ca daca patronul nu te mai doreste, foarte bine, esti bun,sigur pe tine, te duci altundeva.Sint multe firme care isi dau seama ca au semnat un contract dezavantalos, si il intrerup, ca doar nu doresc sa intre in faliment.
gio1
Comentarii: 53
Trimite-i mesaj
Profil
10.10.2010, 10:27  |  RAPORTEAZA ABUZ  |  CITEAZA
#25
Greseala lui porumboiu este ca a semnat un asemenea contract(fara clauze de performanta); s-a dat complet pe mina unui necunoscut, incompetent.Caro n-a avut nicaieri rezultate, si faptul ca a fost la real un fel de talnar la dinamo (adica haina de vreme rea)nu inseamna nimic. Fanii din Spania rid de el pe site-uri!
Greselile lui caro sint doua: ca se da antrenor si nu este si ca are caracter de sluga(accepta orice umilinta pt niste bani).

flaviag
Comentarii: 8
Trimite-i mesaj
Profil
09.10.2010, 17:34  |  RAPORTEAZA ABUZ  |  CITEAZA
#24
....Orice patron poate concedia un angajat daca acesta nu-si face treaba si au fost aplicate etapele cuprinse in legislatia muncii.
flaviag
Comentarii: 8
Trimite-i mesaj
Profil
09.10.2010, 17:33  |  RAPORTEAZA ABUZ  |  CITEAZA
#23
Sa analizam situatia fara patima. Exista un contract de munca cu o clauza favorabila lui Caro in caz ca e demis. FC Vaslui nu l-a demis, l-a suspendat. Caro si-a reziliat unilateral contractul pe motiv ca nu este lasat sa lucreze. Daca FC Vaslui demonstreaza ca acest antrenor nu si-a facut treaba asa cum a fost specificat in contract, inclusiv prin marturii ale membrilor staff-ului lui caro, are toate sansele sa castige un proces in instantele UEFA. Orice patron poate concedia un angajat daca ac
flaviag
Comentarii: 8
Trimite-i mesaj
Profil
09.10.2010, 17:25  |  RAPORTEAZA ABUZ  |  CITEAZA
#22
Sa analizam situatia fara patima. Exista un contract de munca cu o clauza favorabila lui Caro in caz ca e demis. FC Vaslui nu l-a demis, l-a suspendat. Caro si-a reziliat unilateral contractul pe motiv ca nu este lasat sa lucreze. Daca FC Vaslui demonstreaza ca acest antrenor nu si-a facut treaba asa cum a fost specificat in contract, inclusiv prin marturii ale membrilor staff-ului lui caro, are toate sansele sa castige un proces in instantele UEFA. Orice patron poate concedia un angajat daca ac
jonny23cos
Comentarii: 34
Trimite-i mesaj
Profil
09.10.2010, 17:16  |  RAPORTEAZA ABUZ  |  CITEAZA
#21
bai GSP-izdelor P.U.T.A cenzurati dar PUTAS nu ? de ce ca sunt mai multe ?
libertatea.ro

Pe gustul tau!
Exclusiv / Madalina Manole avea capul intr-o balta de sange
Libertatea a reprodus pentru dumneavoastra fotografia cu Madalina Manole moarta, din dosarul de ancheta Libertatea a vazut fotografia cu Madalina Manole moarta din dosarul anchetatorilor si a reconstituit scena pe care acestia au surprins-o, pe 14 iulie, atunci cand au intrat in casa artistei. Unul dintre ei a acceptat sa povesteasca pentru Libertatea, sub protectia anonimatului, ce s-a intâmplat in dimineata acelei zile. Libertatea: Când ati ajuns la vila Madalinei Manole?
Anchetator: Ambulanta a fost anuntata pe 14 iulie, la ora 5.37, pentru o femeie pe numele Madalina Mircea, de catre sotul acesteia, Petru Mircea, care a spus ca artistei i s-a facut rau. Cea mai apropiata ambulanta a ajuns la ora 6.01 si a gasit-o pe Madalina in stop cardiorespirator, fiindu-i facuta o manevra de resuscitare, insa cântareata nu a mai putut fi intoarsa din moarte. Dupa aceasta am ajuns si noi, anchetatorii. Care au fost primele imagini pe care le-ati vazut?
Chiar daca usa de la intrare era larg deschisa, in hol, acolo unde a fost gasita artista decedata, se simtea un miros intepator. Otrava amestecata cu sânge... Practic, din curte se intra direct in acel hol. Medicul constatase moartea, asa ca noi ne-am pus imediat pe treaba. Amprente, masuratori, primele declaratii, adica cercetarea la fata locului. Am stat acolo pâna dupa-amiaza. A fost mult de munca. Cum arata incaperea in care ati gasit-o?
Holul in care se afla era luminat doar de un bec de la baie. Cadavrul era intins in fata usii care duce spre toaleta, iar in apropiere erau sticla si paharul cu pesticid, ambele in picioare. Cum era asezat cadavrul Madalinei Manole?
Era intinsa pe spate in hol, cu picioarele spre usa de la intrarea in casa si cu capul aproape de tocul usii de la baie. Parul si capul erau intr-o balta de sânge, iar la gura avea urme roz de otrava. Era imbracata intr-o pijama, cu pantaloni bleumarin, iar maioul era patat de sânge si de pesticid. Familia ne-a spus ca nu au gasit-o pe artista in pozitia aceasta, ci au miscat-o incercând s-o resusciteze. De ce nu se varsase paharul de otrava?
Paharul, care avea 500 de mililitri, adica era foarte mare, prezenta resturi de pesticid pe pereti, semn ca fusese umplut pâna sus. Se pare ca a apucat sa bea continutul, a umplut din nou paharul, apoi i s-a facut rau. Probabil ca atunci a pus jos paharul si recipientul cu Furadan, iar ea a cazut. Cel putin, aceasta a fost una din primele variante pe care au mers anchetatorii. Noi am luat amprente de pe toate lucrurile din baie, din hol, de pe sticla si de pe pahar, dar si din restul casei. Credeti ca ar mai fi avut putere sa faca ceva dupa ce s-a otravit?
In zeci de ani de activitate in domeniu m-am intâlnit cu tot felul de cazuri. Chiar si cu incercari de sinucidere cu Furadan. Unii au murit imediat, altii, dupa câteva minute si, minune, au fost si cazuri când au existat supravietuitori. Nu este o reteta. Depinde de cât este de rezistent organismul fiecarei persoane. Substantele chimice reactioneaza in mod diferit de la individ la individ. Deci, exista posibilitatea ca Madalina Manole sa mai fi trait câteva minute dupa ce a inghitit Furadanul, timp in care sa isi poata umple din nou paharul si sa il aseze pe podea pentru ca acesta sa nu se verse. Libertatea a reusit sa desluseasca misterul paharului cu Furadan Paharul cu Furadan aratat ieri, in premiera, de cotidianul Libertatea a dus la aparitia mai multor semne de intrebare. Declaratiile oferite presei de anchetatori si de avocati se bat cap in cap, de trei luni incoace, si alimenteaza starea de nervozitate a familiei artistei. Jurnalistii Libertatii au reusit, in sfârsit, sa elucideze misterul otravii roz care a ucis-o pe “Fata cu parul de foc”. Conform informatiilor oferite, intr-o prima faza, de anchetatori, artista ar fi baut un pahar de Furadan diluat cu apa, dupa care si-ar fi turnat a doua cantitate pe care, insa, nu a mai apucat sa o inghita. Initial, am mers pe mâna celor implicati in caz. Totusi, parea greu de crezut ca un trup plapând ca al Madalinei nu ar fi fost rapus de la primele inghitituri de substanta ucigasa si ar fi gasit resursele necesare sa: deschida din nou sticla cu Furadan puna substanta in pahar pentru a doua oara o dilueze iar cu apa insurubeze capacul sticlei aseze paharul plin cu a doua cantitate ucigasa pe pardoseala. Operatiune aproape imposibil de realizat, câta vreme cei mai multi specialisti care cunosteau compozitia chimica a Furadanului au afirmat clar ca o cantitate mult mai mica decât cea gasita de legisti in stomacul artistei ar fi ucis-o aproape instantaneu, la câteva secunde dupa ingurgitare. Ei, bine, cu ajutorul unor persoane implicate in ancheta, Libertatea a deslusit ieri misterul paharului: nu a existat un al doilea pahar de Furadan. Madalina si-a preparat doar o singura doza de otrava, cea din fotografia prezentata in exclusivitate de Libertatea. Dupa ce a inghitit substanta letala, artistei i s-a facut brusc rau, si-a pierdut cunostinta, a cazut pe spate, lovindu-se cu capul de tocul usii, moment in care s-a ranit la cap, ceea ce a dus la aparitia baltii de sânge in care a fost gasita moarta. Substanta vâscoasa, lipita pe margini Unii anchetatori au lansat in mod eronat ipoteza existentei celui de-al doilea pahar de Furadan, pe care si l-ar fi preparat singura Madalina. De ce au facut acest gest, doar ei stiu. Cert este ca aceste variante au fost sustinute, de-a lungul timpului, si de mai multi avocati care si-au exprimat parerea in legatura cu acest caz. Ei au fost indusi in eroare, probabil, de paharul murdar de Furadan pe care l-au crezut plin, studiind fotografia din dosar pe care a prezentat-o Libertatea. Am deslusit si acest mister: Furadanul este o substanta cu o compozitie vâscoasa si densa, asemanatoare unei smântâni. Se prepara prin diluare cu apa, insa nu isi pierde prea mult din densitate. Asa se explica faptul ca paharul din dosar avea o culoare roz puternica. Furadanul ramasese pe peretii paharului intr-o pelicula groasa, desi continutul recipientului fusese aproape golit de Madalina in momentul in care a decis sa isi incheie socotelile cu viata. Provoaca greata si tremuraturi In indicatiile de utilizare a Furadanului, producatorii avertizeaza asupra efectelor dure ale supradozajului cu astfel de otrava: “Efectele supradozajului rezulta din inghitire, inhalare sau contactul cu pielea si cu ochii. Simptomele supradozajului includ dureri de cap, ameteli, slabiciune, crampe abdominale, greata, salivare excesiva, transpiratie, vedere incetosata, lacrimare, pupile contractate, culoare albastruie a pielii, tremuraturi si coma”. A avut o moarte violenta Potrivit rezultatelor finale ale necropsiei, prezentate ieri, moartea Madalinei Manole a fost violenta si s-a datorat insuficientei cardiorespiratorii acute consecutive intoxicatiei acute cu carbofuran (n.r. - Furadan). Calea de patrundere a toxicului a fost digestiva (orala). La autopsie s-a constatat si o lovitura la cap care s-ar fi putut produce, cel mai probabil, dupa ce artista a lesinat si s-a lovit in cadere. La analize, medicii nu au gasit alcool sau droguri in sânge, in schimb au observat ca artista urma un tratament medicamentos.

Madalina ar fi vrut sa divorteze?

Ion Manole, tatal Madalinei, a declarat, ieri, pentru “Acces direct”, ca fiica sa i-ar fi spus la un moment dat ca planuieste sa divorteze. Mai mult, acesta sustine ca vinovata ar fi doar soacra Madalinei. In plus, tatal artistei a spus ca, in urma cu doar câteva zile, i-a cerut ginerelui sau sa il lase sa isi vada nepotul. “E copilul meu, nu vi-l dau”, ar fi ripostat Petru Mircea.

jonny23cos
Comentarii: 34
Trimite-i mesaj
Profil
09.10.2010, 17:07  |  RAPORTEAZA ABUZ  |  CITEAZA
#20
Esti mai prost ca noaptea . cine facea misto de el ? fac pariu ca nu ai " ni ideea de español " bai caiine vagabond
tatola
Comentarii: 5
Trimite-i mesaj
Profil
09.10.2010, 17:06  |  RAPORTEAZA ABUZ  |  CITEAZA
#19
PARA CP23 FEDAYN..TU Y LOPEZ CARO SOIS HIJOS DE PUTAS ESTE ES UN VAGO NO ENTRENADOR, EN ESPAÑA NO HA TENIDO NIGUN RESULTADO SOLAMENTE HA DESCENDIDO EQUIPOS DE PRIMERA DIVISION A SEGUNDA TODO MUNDO SABIA QUE VA ACABAR MAL CON EL VASLUI PORQUE ES DE TRECERA MANO LO SABEN MUCHAS DE TU PAIS
cp23fedayn
Comentarii: 128
Trimite-i mesaj
Profil
09.10.2010, 16:21  |  RAPORTEAZA ABUZ  |  CITEAZA
#18
Porumboiu, hijo de , tu crees que te burlas de quein quieras, vas a ver que te van a soltar tus ropas y te vas a quedar desnudo :))
jiji_ssheepyard
Comentarii: 64
Trimite-i mesaj
Profil
09.10.2010, 15:42  |  RAPORTEAZA ABUZ  |  CITEAZA
#17
Pentru mine Porumboiu este un investitor in sistemul in care a lucrat si s-a complacut ,alaturi de 90 % din cei care sunt si acum ``colegii`` lui .
Problema este ca cei care vor judeca raportul lui cu Lopez Caro vor fi din afara sistemului .
Sunt curios ,ca mai toti altii ,cum se vede din afara sistemul dominat de Mitica ,Sandu ,diversi frati , veri ,nepoti ,...Becali . Oricum ,daca Porumboiu pierde procesul ,vom sti destul de clar ca altii nu sunt atat de prosti cum le-ar place unora .
hartibaciu
Comentarii: 101
Trimite-i mesaj
Profil
09.10.2010, 15:12  |  RAPORTEAZA ABUZ  |  CITEAZA
#16
Ha-ha! Comenteaza stelistii, sperand ca Porumboiu sa falimenteze! Pai, bai, oitelor, Porumboiu a facut averea asa cum a facut-o, dar macar produce ceva, nu se compara cu unul ca Jiji, care traieste din bisnita cu terenuri. Altfel, sunt convins ca Porumboiu si-a pregatit si el apararea cu avocati buni, ca doar nu s-o fi lasand ca la mana acelui cersetor spaniol, de care faceau misto la greu conationalii lui pe forumuri.
hofer
Comentarii: 24
Trimite-i mesaj
Profil
09.10.2010, 14:38  |  RAPORTEAZA ABUZ  |  CITEAZA
#15
Legea Europeana trebuie sa existe si in Romania, acesta este doar un inceput.
jonny23cos
Comentarii: 34
Trimite-i mesaj
Profil
09.10.2010, 14:25  |  RAPORTEAZA ABUZ  |  CITEAZA
#14
Ha Ha Porumboaio sa vezi ce o sa platesti mai mult de un milion de euro cum zic spanioli ai sa "flipezi"
jonny23cos
Comentarii: 34
Trimite-i mesaj
Profil
09.10.2010, 14:25  |  RAPORTEAZA ABUZ  |  CITEAZA
#13
Ha Ha Porumboaio sa vezi ce o sa platesti mai mult de un milion de euro cum zic spanioli ai sa "flipezi"
ursuu01
Comentarii: 183
Trimite-i mesaj
Profil
09.10.2010, 14:13  |  RAPORTEAZA ABUZ  |  CITEAZA
#12
de nu o sa ai ia asta si pielea de pe PORUMBOIU o sa il lase fara ciorapi in picioare,ce sa le ceri unor moldoveni cazuti in cap,spaniolul a fost de 10 ori mai destept ca voi
bugy65
Comentarii: 18
Trimite-i mesaj
Profil
09.10.2010, 13:58  |  RAPORTEAZA ABUZ  |  CITEAZA
#11
fara Base si acum ati fi jucat in liga a doua.(asa ca vorba lui Apostol...MUCLES)
mich
Comentarii: 450
Trimite-i mesaj
Profil
09.10.2010, 13:46  |  RAPORTEAZA ABUZ  |  CITEAZA
#10
Acum nu va mai cere Lopez lui Porumboiu milionul din contract, o va face justitia!
ockiu
Comentarii: 2372
Trimite-i mesaj
Profil
09.10.2010, 13:33  |  RAPORTEAZA ABUZ  |  CITEAZA
#9
postat de saofutpemata pe 09.10.2010, 12:41
ba ne-a scos slatina din cupa,unde e performanta?acuma 2 saptamani au fost facute publice hartiile care arata clar ca omul e platit la zi,astia manaca la liber.o sa castige la pwuwlivara
din pct-ul de vedere al rezultatelor saracutu Carlo e in culpa si in mod normal logic si firesc trebuia sa plece fara a mai face un astfel de scandal - echipa nu juca nimic.
e foarte adevarat ca s-au mai vazut antrenori lucrati de jucatori si in alte parti dar acolo nu s-a tinut asa mult de scaun.
cat priveste un contract - da ala ar trebui respectat asa CUM a fost semnat. daca in acel contract se specifica si PERFORMANTA atunci datele problemei se schimba.
o telenovela - bleah!
cocoio
Comentarii: 30
Trimite-i mesaj
Profil
09.10.2010, 13:29  |  RAPORTEAZA ABUZ  |  CITEAZA
#8
ce cuvinte merita mult spus oameni ca basescu porumboiu,fam.becali,oracolul din valcea,m.sanu,riti,udrea ,morar,culcer folositi voi o nuanta ca tot cenzurati
dinamo4eva
Comentarii: 330
Trimite-i mesaj
Profil
09.10.2010, 13:18  |  RAPORTEAZA ABUZ  |  CITEAZA
#7
porumboiu a facut o greseala si trebuia sa plateasca (milionul) . Sunt sigur ca Porumboiu a modificat program ... A recunoscut Pancu cand a zis ca Patronu le-a dat zile libere (ce sa te astepti de la un betivan) . Dar presa a mascat declaratia lui .
tavix
Comentarii: 1204
Trimite-i mesaj
Profil
09.10.2010, 13:09  |  RAPORTEAZA ABUZ  |  CITEAZA
#6
Sper sa cstige procesul si sa-l falimenteze pe mizeria aia porumbista. A reusit sa ne faca tara de ras in cel mai pur stil manelisto-becalian. Rataidreacu de scarb0si!
danc
Comentarii: 5
Trimite-i mesaj
Profil
09.10.2010, 12:58  |  RAPORTEAZA ABUZ  |  CITEAZA
#5
bietul om........el nu stia un lucru atat de evident si anume ca-n Romania inca "se toarna"....industrial.
comportamentul celor de la Vs.-intimidari,diversiuni,etc in cel mai pur stil cominternist.............
ass_1q
Comentarii: 131
Trimite-i mesaj
Profil
09.10.2010, 12:54  |  RAPORTEAZA ABUZ  |  CITEAZA
#4
Castiga bani lucrand de acasa 3-4 ore pe zi si vei vedea cum poti face 75-100$ pe saptamana. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line.... Pentru informatii suplimentare, trimite-mi un e-mail cu subiectul "LUCRU" pe adresa de e-mail asssdanny@gmail.com
max_24
Comentarii: 8
Trimite-i mesaj
Profil
09.10.2010, 12:50  |  RAPORTEAZA ABUZ  |  CITEAZA
#3
pot spune ca de acuma incepe campionatul pt noi , multa bafta echipei
pohfala
Comentarii: 84
Trimite-i mesaj
Profil
09.10.2010, 12:49  |  RAPORTEAZA ABUZ  |  CITEAZA
#2
sper sa se tina de cuvint si sa dea clubul FC Vaslui in judecata; patronii de club din Romania trebuie sa inteleaga ca un contract se inchie pt a se garanta respectarea lui. Mafiotul de Porumboiu insa nu opereaza cu aceste principii si sper sa plateasca, macar milionul.
saofutpemata
Comentarii: 104
Trimite-i mesaj
Profil
09.10.2010, 12:41  |  RAPORTEAZA ABUZ  |  CITEAZA
#1
ba ne-a scos slatina din cupa,unde e performanta?acuma 2 saptamani au fost facute publice hartiile care arata clar ca omul e platit la zi,astia manaca la liber.o sa castige la pwuwlivara
 1  
   
ULTIMELE STIRI
Unde trăiesc cei mai fericiţi oameni din lume? Unde trăiesc cei mai fericiţi oameni din lume?
Dr. Quinn vinde casa construită de socrii săi Dr. Quinn vinde casa construită de socrii săi
Monica Tatoiu sau viaţa în Cartierul Francez Monica Tatoiu sau viaţa în Cartierul Francez
Top 10 marcatori / portari
4273-eric_de_oliveira.jpg
Eric
8 GOLURI
IMOBILIARE.GSP.RO
 
Tags:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Autori:   A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Televiziune Ziare Reviste Radio Business Cariere
Antena 1
Antena 2
Antena 3
Antena International
EuforiaTV
GSP TV
Saptamana Financiara
Financiarul
Jurnalul National
Gazeta Sporturilor
TopGear
Felicia
Confidential
Cultura
GoodFood
GoodHomes
RadioZU
Romantic FM
Tipografia INTACT
INTACT Production
Open Media Network
INTACT Advertising
INTACT Interactive
Euroexpo Trade Fairs
Seed Consultants
Logicons
Oportunitati in cadrul INTACT
CSR
FUDV
Fundatia Mereu Aproape
Internet
NEWS ENTERTAINMENT FINANCE WOMEN SPORT MOBILE
antena1.ro
jurnalul.ro
antena3.ro
videonews.ro
antena2.tv
antenai.ro
vdtonline.ro
sfin.ro
financiarul.com
euforia.tv
revistafelicia.ro
goodfood.ro
goodhome.ro
gsp.ro
gsptv.ro
mysport.ro
pariori.ro
m.gsp.ro
m.antena1.ro
m.antena3.ro
AUTO SERVICII
topgear.ro totulredus.ro
intactimages.ro
meteoplus.ro
© Acest site este parte a INTACT MEDIA GROUP