Inspirerende lezingen en bijna 4000 bezoekers bij 'Meet the future'Op 18 november 2010 vond 'Meet the Future, Science & Technology Summit 2010' plaats in het het World Forum in Den Haag. Internationale topsprekers als Neil Armstrong, Steve Wozniak en Kishore Mahbubani inspireerden de bijna 4000 bezoekers uit onderwijs, wetenschap en bedrijfsleven rond het thema bèta techniek en talentontwikkeling. Naast de vele lezingen en workshops toonden bedrijven hun innovatieve producten, streden VMBO-leerlingen bij de VMBO Challenge in een Jet-Car race, luisterden basisschoolleerlingen naar kinderlezingen van echte wetenschappers en was er een kunstexpositie van Nederlandse Bètahelden. Binnenkort vindt u op deze site een uitgebreid verslag.

Voor meer informatie over de resultaten en de toekomst van het Platform Bèta Techniek, kijk op: www.platformbetatechniek.nl.

Waarom 'Meet the future'?

Kennis is de grondstof van de Nederlandse economie: investeren in talentontwikkeling is investeren in de toekomst. Zo’n driekwart van de kenniswerkers is bèta of technicus. Excelleren van mensen in wetenschap en technologie is dus essentieel voor de toekomst van Nederland. Tijdens 'Meet the future' keken bezoekers met behulp van onze zeven ambassadeurs door verschillende ogen naar bèta techniek.

Het Platform Bèta Techniek dankt alle deelnemers en sprekers voor hun komst naar ‘Meet the future, Science & Technology Summit 2010’!