Åsiktsförtrycket allt grövre i Sverige – Herslow åtalas för historiskt korrekt bild

Sydsvenskan rapporterar:

Skånepartiets ordförande Carl P Herslow har åtalats för tryckfrihetsbrottet hets mot folkgrupp. Justitiekanslern (JK) anser att affischen med Muhammedteckningen uttrycker missaktning för personer med muslimsk tro.

Alltså; man kan numera bli åtalad om:

1. Man visar en historisk korrekt bild av något politiskt inkorrekt.

2. Man uttrycker missaktning för en åsikt, i detta fall en religiös åsikt (islam).

Detta visar, tillsammans med många händelser på senare tid, att Sverige inte längre kan klassas som demokrati med yttrande- och åsiktsfrihet. Att ”uttrycka missaktning” för en åsikt är grundläggande i en demokrati; jag kan uttrycka ”missaktning” för kommunism, nazism och islam. Vad är den principiella skillnaden mellan dem? Varför får man ha ”missaktning” mot kommunism och nazism men inte mot islam?

Jag har missaktning för ”personer med kommunistisk tro” och för personer med ”nazistiskt tro” och detta får man uttrycka öppet i Sverige. Men varför kan man då i Sverige idag åtalas för ”missaktning för personer med muslimsk tro”?

Och vad gjorde Herslow? Visade en bild på Muhammed med sin nioårig fru. På sin höjd är det ”missaktning” mot islam och/eller den historiska/religiösa figuren Muhammed. Borde inte då även konstnären som utmålade Jesus som homosexuell också åtalas för ”missaktning mot kristna”?

Nej, Sverige är så äckligt politiskt korrekt att jag börjar tro vi är värre ute än självaste England. Den svenska eliten består bara av en massa lismande, falska, fega, naiva och dumsnälla stackare som försöker överträffa varandra i floskler. Sedan sover de gott i tron att de varit ”goda” och ”toleranta” så att de kan få en klapp på axeln av sina lika dumma politiskt korrekta vänner. Det är sorgligt.

Ännu mer sorgligt blir det när samma personer om kanske 5-10 eller 15 år kommer låtsas som att de minsann alltid såg problemen med islamiseringen eller mångkulturen. Jag glömmer i alla fall inte…

Be the first to like this post.

10 kommentarer

 1. De gör en Geert Wilders med honom.

  Men i Wilders fall var det en skjuts uppåt, och det kommer det bli i det här fallet också. Jag kan inte tro att folk är så dumma att de tycker det är riktigt att åtala för en sådan affisch!

 2. Helt otroligt !!!!

 3. Ska bli synnerligen intressant när ni lyckas få Justitiekanslern åtalad för ”otillbörligt maktmissbruk”.

 4. Jag tror att det var detta att Herslows teckning avbildade nakenhet, som i detta land ses som sex alt porr och inte något naturligt tillstånd, vilket väckte mest anstöt. Någon som man kallar Muhammed får inte vara naken.

  Nu hör jag danskar och finnar gapskratta åt det hjärnskakade folket på andra sidan vattnen …

 5. Jag ser att du blivit förbannad, det är bra! Man måste ha kvar sin förmåga att känna helig vrede, det är ett gott bränsle i en politiska kampen för att återskapa ett demokratiskt Sverige.

 6. Enligt Pia Kjærsgaard så är alla SVENSKAR välkommna att flytta till danmark sen stänger de bron till det islamska sverige.
  Jag vet vad jag ska göra.

 7. Att tänka rätt är stort men att få tänka och uttrycka sig fritt i detta PK-land är kanske en dröm att stilla bedja om, utan att samtidigt bli anklagad för diverse saker, vid ca-22 tiden på söndag sitter Du i riksdagen med ett stöd på runt 5% tror jag, om dom andra utlyser nyval pga oss hur kan dom någonsin tro att vi skulle få mindre stöd då än nu. Och som SHAKESPEARE SADE”Upp flyga orden, tanken stilla stå”

 8. Inom 15 år kommer dom politiskt korrekta antingen ha flytt landet, dom som nu har möjlighet till det och resten kommer ha blivit hängda av islamisterna.

 9. Var det inte nat spektakel som hette Ecce Homo eller nat som drev med Jesus? Det gar bra att driva med de kristnas tro men inte med den nya adelns tro. Markligt. Jag tror for ovrigt att det bara ar en tidsfraga innan det smaller i Sverige. Antingen begar de inavlade nat extremt attentat eller sa far en svensk nog och ger tillbaka (med rage).

 10. Det finns ingen elit i Sverige.

  Jag minns när jag var på hembesök från USA för ett antal år sen och nån sa förebrående till mig under en konversation att ”jag var elitistisk”.
  Alltså, som om det vore nåt fult och förkastligt.
  Och jag hade som sagt precis landat från USA…
  Ha, ha!

  50 år av sossevälde har sett till att ALLA vettiga borgare (samhällets så kallade stöttepelare) numera är utlandssvenskar. Vad vi har kvar är personer som precis klivit ut ur ladugården.
  Finns det verkligen någon som har missat det??
  Och det är ganska unikt i Europa.
  England har aldrig gjort sig av med sina olika klasser.
  De inser att en riktig elit är nödvändig.
  Det handlar om refererensramar och kompetens.
  Det handlar om att INTE lyda efter jante.
  Det handlar om plikt, bildning, ansvar och auktoritet.
  Det är omöjligt att vara omhändertagande alternativt beslutsam om man inte fixar dylikt.

Lämna ett svar

Din e-postadress komme inte att publiceras. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <pre> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>