TV fra Sex
8. december 2010

TV: Hvem er du utro?

Kommentarer (19)
Jesper Poulsen
6. oktober 2009 14:44
Er det den her bog? http://www.saxo.com/dk/item/anja-lysholm-hvem-er-du-utro.aspx
Anja Lysholm
6. oktober 2009 14:45
Ja, det er den. :-)
Gæst
7. oktober 2009 11:12
Tja, troskab mod en selv - det kan man vel godt sige ;-)
Ego
8. oktober 2009 15:14
troskab mod en selv = egoisme
bliktuden
11. oktober 2009 00:27
hvem fanden villle duske nogle af de to grimme kællinger..? siger alt om danskere, de blevet nogle vattede slatne egoistiske idioter!! og nej er ikke indvandre.. sjovt som man siger man er tro hvis man ikke er det og vil ikke have kæresten er utro men man må godt selv.. latter lig dobbelt moralsk skam jer.. hvis man ikke vil leve monogamt, hvorfor har man så ikke nosser til og indrømme det hvis det er så normalt og legalt??? ørting er en meget sindsforvirret person som kun kan lide og provokere fordi hun er medieliderlig.
Annonce
Olfert Hansen
16. oktober 2009 20:31
Skattevæsnet og alle andre væsner er jeg utro over for. Min elskede hustro går fri.
Anja Lysholm
16. oktober 2009 23:30
Bliktud, der er noget du helt har misforstået. Bogen handler netop om at stå ved at man ikke er monogam, så din kritik falder en anelse til jorden. Hvis du skal komme med sådan en svinerkommentar, kan du i det mindste have sat dig ind i sagen så du kan svine til på et ordentligt grundlag. ;-)
Birgitte
19. oktober 2009 07:42
Det er da det største selvbedrag at mene at der sandelig ikke er noget galt i ens forhold hvis man er utro. Jeg har selv været utro,og det var da ihvertfald ikke min kærestes følelser jeg tænkte på da jeg lå i en andens seng. Så gu er det da et behov man mangler at få opfyldt,andet er da kun ævl for at retfærdiggøre ens handling.
Deb
19. oktober 2009 21:17
Jeg synes, at det er problematisk at generalisere ud fra subjektive erfaringer. Endnu mere problematisk er det, er det kun er 'den utro' - i denne sammenhæng; den der lyster andre end sin (faste) partner - der er fortaler for det åbne forhold. Hvad med den forsmåede part? Medmindre begge er rørende enige om præmisserne i et åbent forhold, så er der kun én der nyder og den anden tvinges til at tolerere præmisserne, hvis vedkommende da ikke finder sig en anden (tro) partner. Jeg synes problematikken er noget ensidigt beskrevet.

Dertil må jeg indrømme, at jeg synes argumentation halter. Hvis det er biologisk betinget at mennesket ikke er monogamt, så er det også biologisk betinget, at kvinder skal føde børn. Alligevel er der mange kvinder der fravælger det, eller rettere; ikke tilvælger børn. Kan man så ikke også bestride naturen udfra nogle kulturelle referencer og tilvælge troskab med én partner? Modsætningen til 'natur' er netop 'kultur', som er forskellen på dyr og mennesker. Jeg synes, at hele problematikken forsimples i uhørt grad: Enten er man tro mod sig selv og menneskets natur, og har dermed flere partnere, eller også underkues man i et monogamt forhold og er dermed utro mod sig selv. - Hvis man lever i et monogamt forhold og ikke har lyst til andre partnere, er man så syg? Det er absurd at vægte sig selv og sit ego så højt, at det går ud over andre mennesker, man måske endda holder meget af.
md
22. oktober 2009 10:21
det er der noget mærkeligt noget. hvorfor indgå i et forhold når man alligevel også har lyst til at bolle med alle andre. det er sgu da sygt. så kan man jo lige så godt sige, at man ikke vil i et forhold. har mistet alt respekt overfor dig Joan Ørting. det er sgu da mærkeligt det du har gang i. Møg klamt.
Annonce
Åse
23. oktober 2009 17:37
Troskab handler om at være tro mod sigselv. Hvis man er enig med sin partner om, at man ikke må gå i seng med andre end hinanden så er man utro, hvis man alligevel gør det. Jeg blev syg af kræft og troede ham jeg var gift med ville hjælpe mig igennem. Han tog til udlandet for at videreuddanne sig så jeg klarede selv operation og efterfølgende behandlinger. DET er utroskab for mig. Sådan er vi mennesker forskellige
kisser
25. oktober 2009 18:24
jeg tror ikke man kun såres af løgnen - man såres lige så meget af det faktum at den man elsker begærer en anden og giver sit mest intime jeg til en anden. For mig bekræftes kærligheden og tilhørsforholdet igennem seksualiteten - så at en anden får andel i min elskedes intime liv er da en trussel mod vores kærlighed. Selvfølgelig bliver man bange og såret. Løgnen er kun en del af forbandelsen ved utroskab.
rose
27. oktober 2009 22:45
Kisser, jeg er rørende enig. Selv har jeg det på samme måde, men mener også at folk skal danne par, som de har lyst til. Frie parforhold er fine, når begge er indforstået med det, og det "frie" foregår på en gensides balanceret vis - hvilket jeg aldrig selv kunne være en del af. Monogami og polygami er fint så længe det ikke blandes sammen i ét forhold.
Egon
28. oktober 2009 11:42
En beretning fra det virkelige liv. Vi er et ægtepar på 58 og 61 ,vi en ven på46 som er kommet hos os genem 15år,det har udviklet sig til at min kone en gang i mellem er sammen med ham sexuelt. Han var ikke i forhold på det tidspunkt men er det nu. Det startede med at jeg kunne se at de hade lyst til hinaden, og jeg sagde så til dem at de godt måtte for mig. Jeg var tilstede.Første gang følte jeg det ubehageligt, men senere er det bare frækt.Min kone har meget fornøjelse af det og det har jeg også, da hun i dagene efter at hun har været sammen men vennen, er meget sexult opstemt.
Direktør
30. oktober 2009 13:16
Jeg er alle utro. Det vil de fleste piger nok ikke finde sig i, og det er fint med mig.
Annonce
MUNDI
6. november 2009 12:59
Fru Ørting. Du er så evigt malplaceret, men i min opfattelse også med god grund. Du skulle forestille at være en vejleder for andre par, men ligger selv med spredte stænger og får adspredelse. Hvis det fungerer fint nok for dig og Carsten, så er det jo suuuuper, men for langt størstedelen af befolkningen blusser vreden, skuffelsen og sårbahedens væsen op, når utroskab viser sit grimme ansigt. Fru Ørting, din tunge hopper og danser i munden på dig, blot du skal udtale ordet monogami. Er det virkelig så lang tid siden, at du sidst har brugt det? Føler du væmmelse over det, eller hvad er det der bevirker, at ordet bliver så problematisk for dig at ytre? Utroskab kan kort og hurtigt defineres som dét, man ikke ville gøre hvis ens partner var til stede. Jeg vil i øvrigt sige, hvis folk mener jeg lyder alt for hellig, at jeg selv har lavet fuck ups før, og må erkende at graden af dårlig samvittighed afhænger af partneren man har svigtet. Har dog ingen intentioner om at gøre det igen, da jeg er træt af at have været et svin, og vil tillade mig selv, at gå med rank ryg.
Lisette
10. december 2009 23:36
Til MUNDI: Jeg er helt enig.
Zepton
4. januar 2010 12:55
Hvem gider kneppe hende Anja og den slidte sæk til Ørting?
MissSofie
17. februar 2010 21:52
Zepton: Det er da helt sikkert, du ingen ting får så dum i låget, du er!!! Ved ikke, hvorfor folk tror man bare kan svine folk til i en debat, fordi man er anonym. Hvis jeg skal tale, så du kan forstå det, så er du en fucking TABER nar!!! Og det er yderst sjældent jeg skriver sådan til folk, men må jo tale dit sprog!!!