Tjen penger innen 30 minutter. Garantert.

”23-åring avslører hvordan han tjente 1,3 millioner på 11 måneder…”

Først vil jeg gratulere deg med at du fant frem til denne siden! Det var nok ikke tilfeldig. Du vil helt sikkert tjene penger på Internett. Gode nyheter: Du slipper å lete lenger. Jeg skal nå vise deg nøyaktig hvordan du gjør det.

Men jeg må advare deg: Hvis du er ute etter å ”tjene penger mens du sover” eller andre ”bli-rik-i-en-fei-muligheter”, ikke kast bort tiden din her. Du finner ingen magiske triks som gjør deg rik over natten. Er du imidlertid innstilt på å gjøre en enkel rutinemessig jobb skal jeg vise deg nøyaktig hvordan du:

Hvordan kan DU tjene penger på Internett?

Først litt om meg: Jeg er 23 år, utrolig lat og har det siste året tjent svært gode penger på Internett. Jeg har aldri hatt en ordentlig jobb og gjør helst minst mulig. Tidligere viste denne livsstilen seg dessverre å være lite gunstig rent økonomisk: For bare ett år siden befant jeg meg i en 20 KVM leilighet, kjørte en gjennomrustet Volvo stasjonsvogn og nærmest druknet i kredittkortgjeld. En skikkelig råtten tilværelse som jeg en maidag i fjor bestemte meg for å komme ut av.
Som sagt har aldri hard jobbing vært min greie så jeg fant ut at Internett burde være den enkleste måten å tjene penger på. Fast bestemt på aldri å jobbe og naiv som en 5-åring, svidde jeg derfor av tusenvis av kroner (jeg ikke hadde) på håpløse bli-rik-svindler og såkalte MLM-forretninger. Jeg pløyde desperat gjennom tykke innviklede bøker, men til ingen nytte. Hvordan i all verden kunne det ha seg at så mange andre satt med skyhøye inntekter fra nettet og ikke meg? Hva gjorde de som ikke jeg gjorde?

 

Tjene penger på Internett - enklere enn du tror

Etter noen uker med stadige skuffelser gav jeg mer eller mindre opp det å tjene penger på Internett. Jeg skaffet meg jobb som postbud(!) og slo meg til ro med det. Men så en dag skjedde det noe helt uventet:

Etter en kveld på byen kom jeg tilfeldigvis i snakk med en halvfull engelskmann i taxikøen på vei hjem. Han fortalte at han var en tidligere software-programmerer som nylig hadde sagt opp jobben for å reise jorden rundt. Hvordan finansierte han det? Jo - han hadde funnet en metode han kunne tjene penger på via Internett! Var det mulig?! Han virket som en oppegående og troverdig kar – så jeg insisterte hardnakket på at han skulle fortelle meg hvordan i all verden han klarte dette. Og det gjorde han…

Metoden han fortalte om var nesten på kanten kontroversiell og sleip, men samtidig 100 % lovlig. Alt virket imidlertid nesten litt for enkelt til å være sant. Så det første jeg gjorde når jeg kom hjem den kvelden var å teste ut om dette faktisk fungerte i praksis. Alt jeg trenger å si er at det forandret tilværelsen min totalt. Jeg tjente penger med en gang! Jeg måtte riktignok gjøre en enkel, rutinemessig jobb foran skjermen, men det var det. Siden den dagen har jeg aldri jobbet som postbud og tjener mer penger enn jeg noen gang har drømt om. Jeg tuller ikke; hver gang jeg logger meg inn og bruker metoden er det som å gå inn i nettbanken og ta ut penger. Jeg reiser på ferie flere ganger i året, spiser alltid ute og har byttet ut Volvo`n med en Mercedes. Alt dette takket være en superenkel metode som kan benyttes av absolutt alle. Interessert i å lære dette?

”Ved å bruke metoden din bare noen få timer i uka, tjente jeg 30 000 kroner i forrige måned. Tusen takk!”

Lars Petter, 29

 

Gjør Internett om til en pengemaskin!

Dersom du i likhet med meg ikke vil finne opp hjulet på nytt, men likevel tjene mye penger med minst mulig risiko, er Internett eneste stedet å gjøre dette på. Hvorfor? Jo – i motsetning til all annen forretningsdrift kreves det så og si ingen investeringer. En trenger verken lokaler eller ansatte. På Internett omsettes det for milliarder hver eneste dag og hvem som helst har tilgang til dette enorme markedet. Som nevnt er mange av tjen-penger-mulighetene på nettet ren svindel. Det er derfor lett å brenne seg. Nå snakker jeg av erfaring og jeg har selv tapt store summer på nettopp dette. Likevel finnes det tusenvis av mennesker verden over som lever av Internett. De jobber når de vil og hvor de vil. Mange av disse er svært rike. Men hvordan gjør de det?

Den enkleste å sikreste måten å gjøre dette på er rett og slett å finne noen som har gjort det før deg for så å gjøre nøyaktig det samme selv. Kopier andre som har lykkes og gjør det samme selv. Så enkelt er det! Kopier. På den måten unngår du ubehagelige overraskelser samtidig som du vet du vil tjene penger hvis du bare følger oppskriften. Så fort du har funnet ut hva som virker og hvordan du skal jobbe, er veien til økonomisk uavhengighet svært kort. Tro meg – jeg gjorde nøyaktig det samme. Og nå skal du kopiere meg.

 

Tjen penger på 1,2, 3!

Mange forbinder det å tjene penger på Internett med langsiktig hard jobbing og avansert datakunnskap. Metoden jeg nå skal vise deg skiller seg derfor klart ut. Du må riktignok som ved alt annet utføre en form for arbeid, men du tjener penger umiddelbart. Du trenger overhodet ingen kunnskap om verken programmering eller webside-laging. Alt du trenger er en PC med Internett-tilkobling. Du kommer til å bli overasket over hvor enkelt det er å tjene penger på denne måten.

For å gjøre det lett å forstå, har jeg laget en e-bok hvor jeg skritt for skritt forklarer deg hva du skal gjøre. I denne oppskriften avslører jeg nøyaktig hvordan jeg det siste året har tjent over 1,3 millioner kroner. Jeg viser deg alt fra A til Å, både hva du skal gjøre og hvor du skal gjøre det. Boken er enkel, kortfattet og selvfølgelig på norsk. Metoden fungerer for alle (se fornøyde lesere) og du vil tjene dine første kroner allerede i dag. Du tjener mellom 800 og 4000 kroner pr. dag alt ettersom hvor mye du jobber. 1 time gir kr. 800,-. Du kan benytte metoden 5 timer pr. dag. Det blir kr 120 000,- pr. måned!

 

Timer pr. dag Inntekt pr. dag Inntekt pr. måned
1
Kr 800,- Kr 24 000,-
2
Kr 1600,- Kr 48 000,-
3
Kr 2400,- Kr 72 000,-
4
Kr 3200,- Kr 96 000,-
5
Kr 4000,- Kr 120 000,-

Tenk litt på det: Hva vil 120 000,- i måneden kunne gjøre for deg?


”Woooow! Dette er jo helt rått!

Lasta ned boka di i går og tjente 1600 kroner på et par timer. Klart den kuleste måten jeg har sett å tjene penger på. Funker det like bra framover så slutter jeg på skolen!"

Marius, 18

 

Bli økonomisk uavhengig: Tjen opptil 4000 kroner pr. dag.

Det er enkelt: Alle kan gjøre det uansett kunnskap, alder og økonomi.

Bestem selv: Jobb når du vil og fra hvor som helst i verden.

Alt er klart: Alt du trenger er tilgang til Internett.

Umiddelbar inntekt: Følg oppskriften, logg deg inn og tjen penger med en gang!

Jeg garanterer at du tjener penger*

Du leste riktig. Jeg er faktisk så overbevist om at absolutt alle kan tjene penger på denne måten at jeg garanterer det. Som du sikkert har skjønt gir jeg ikke bort e-boken min gratis. Men dersom du mot all formodning ikke tjener penger ved å følge oppskriften, gir jeg deg alle pengene tilbake. Denne garantien gjelder i hele 30 dager etter bestilling. Så hvis du uansett årsak skulle bli missfornøyd med produktet, gi beskjed og jeg returnerer hver krone. Ingen diskusjon. Du får til og med beholde produktet. Så enkelt er det.

 

“Litt irriterende

Jeg har over lang tid drevet innen e-business og må si jeg har gjort det ganske bra. Trodde derfor jeg hadde rimelig god oversikt over hvilke inntjeningsmuligheter som fantes der ute.

Det du presenterer i materialet ditt var imidlertid helt ukjent for meg. Temmelig kontroversielt, men som du sier også lovlig. Smart måte å generere inntekter på uten behov for websider eller salg. Det som er irriterende er at jeg allerede tjener like mye med metoden din som jeg gjør på alle andre inntektskildene mine fra nettet til sammen. Men jeg skal ikke klage. Bra jobba!”

Bjørn Tore, 35

 

Gratis bonus!

Dersom du i likhet med meg har en målsetting om å gjøre det virkelig stort en dag - større enn 120 000,- i måneden, er ”Think And Grow Rich” helt uvurderlig.  Boken er skrevet av ingen ringere enn pioneren Napoleon Hill og avslører hemmelighetene bak suksessen til mange av verdens rikeste mennesker.

Kanskje du ønsker å bruke pengene du nå vil tjene på nettet til startkapital for å satse enda større?

Bestiller du boken min i dag – får du ”Think and Grow Rich” gratis med på kjøpet!

 

Last ned boken i dag – si opp jobben i morgen!

Du er heldig som fant frem til denne siden. Du slipper å kaste bort mer tid på leting etter muligheter som ganske sikkert ikke fungerer. Er du lei av å aldri ha råd til det du vil, eller er fanget i jobb du ikke liker så la denne guiden bli din siste investering. Få den livsstilen du fortjener; Dra på eksotiske ferier, få deg en større leilighet eller kjøp deg en ny bil! Her får du alt servert på et sølvfat. Dette er ikke en 400-siders bok fullt med unyttig kunnskap, men en 12-siders oppskrift som kun forteller deg hva som faktisk VIRKER. Jeg viser deg EN konkret metode som absolutt ALLE kan bruke. Her har du ingen ting å tape. Prøv metoden i 30 dager og jeg gir deg alle pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd. Tusenvis av mennesker lever i dag av inntekter fra Internett, nå er det på tide at du blir en av dem. Last ned e-boken nå og tjen penger umiddelbart!

 

Spesialtilbud

Ordinær pris: Kr 475,-

Samlet verdi: Kr 987,-

Din pris: Kun kr 127,-

 

P.S: Det er satt av kun 30 bøker til denne spesialprisen. Jeg selger vanligvis boken til kr 475,- uten bonusboken inkuldert. Så vær rask og sikre deg en utgave i dag. Venter du til i morgen kan det være for sent!

P.P.S: Husk å klikke "return to merchant" etter du har fullført bestillingen. Du får da umiddelbar tilgang til e-boken.

 

”Dette var jo saker!

Ble anbefalt boken din av en kompis og jeg bare digger den. Jeg tjente inn det jeg brukte på boka på et kvarter. Nå er det null jobbing på Kiwi for meg fremover! Hvorfor selger du den så billig? Du kunne jo krevd en formue for den! Men, men, det gjør ikke meg noe da:) Takker for boka, du er helt konge!”

Karoline, 19

*Garantidefinisjon: Garantien gjelder full tilbakebetaling begrenset til salgsprisen av boken som tilbys her på siden. Garantien er gjeldende i 30 dager fra bestillingsdato.