Tillsammans får vi lägre elpriser, varje år.

En gång i månaden lägger Sveriges elleverantörer bud på elpriset i Kundkrafts auktion. Den elleverantör som lägger lägst elpris vinner och får leverera till oss medlemmar.

  • Billig el - enkelt Auktionen garanterar ett lågt elpris till bra villkor.

  • Gratis medlemsskap Det kostar ingenting att vara med i vår auktion. Det är elbolagen som betalar för att få leverera till dig.

  • Automatisk omförhandling Vi gör om auktionen varje år när ditt elavtal går ut och byter till vinnande elleverantör. Du behöver inte göra något.

Våra elpriser tål att jämföras

Elpriser i Kundkrafts upphandlingar jämfört med andra elbolags elpriser.

Den blå linjen längst ner i jämförelsen är Kundkraft. Den grå massan är 75 av de mest aktiva bolagen på den svenska elmarknaden. Kundkrafts priser är bara tillgängliga för de som deltar i våra upphandlingar, så missa inte chansen till ett enklare och bättre elpris, gå med du också!

Elprisguiden har hjälpt oss med prisuppgifterna för de övriga elbolagen. Prisjämförelsen avser fast elpris med ett års bindingstid vid tidpunkten för Kundkrafts elupphandling och anges inklusive energiskatt och moms. Eventuella fasta avgifter är beräknade för en normal villa med 20 000 kWh i årsförbrukning. (Som medlem i Kundkraft får du inga fasta avgifter.)


Från Kundkraftbloggen

Oct
29

Ny tjänst: Kundkraft pressar försäkringsbolagen!

Som försäkringstagare har du individuella behov men alla har ett gemensamt mål, att få en bra bil- och hemförsäkring till ett bra pris. Nu lanserar vi en ny tjänst: Vi samlar ihop alla som vill ha bättre försäkring till ett billigare pris och låter försäkringsbolagen lägga anbud. Sedan får kunden välja bästa möjliga försäkring. I [...] Läs mer »


Sep
22

Därför var elen så dyr i vintras

Svenska Dagbladet publicerar i dag en intressant granskning av bakgrunden till de extremt höga elpriserna den gångna vintern. Systemet verkar minsta sagt sårbart. Läs mer: E24, elprisbloggen. Läs mer »


Billigare el, varje år.
Registrera dig gratis!
Kundkraft på Facebook