Andra


	Andra

Sunt foarte incantata ca mi s-a propus acest rol important, intr-o competitie foarte stransa. Ce astept eu de la acest show? Astept cu emotie sa descoperim talente ascunse, oameni extraordinari care, daca n-ar fi acest concurs, s-ar pierde in tacere, in anonimat, neindraznind sa bata la usi. Ei bine, asteptarile mele au fost rasplatite in timpul preselectiilor din tara.

Se stie deja ca pe tot globul formatul “Got Talent” a descoperit valori exceptionale, carora altfel nimeni nu le-ar fi deschis usa spre celebritate. Sunt convinsa ca la fel se va intampla si la noi!

In calitate de jurat, voi fi alaturi de concurenti, ii voi sustine si ii voi incuraja. Eu sunt o persoana emotiva si ma impresioneaza foarte tare atat pasiunea oamenilor cat si povestile lor de viata. Caut sa-i inteleg pe toti, pentru ca fiecare are dreptul sa incerce. Ma straduiesc sa nu le strivesc visele. Nu sunt cinica, caut  sa-i menajez, chiar si pe cei care n-au nicio urma de talent. Nu e niciodata usor nici sa-ti dovedesti talentul, nici sa-l evaluezi la justa valoare pe al altora.

Romanii au foarte mult talent in diferite domenii, suntem un popor foarte creativ. Suntem un popor artistic, suntem patimasi si tindem sa incercam multe lucruri. “Romanii au talent” este un concurs care da o sansa oamenilor simpli, talentati, care nu au avut acces la linia intai a showbiz-ului fiindca nu au indraznit mai mult, sunt prea modesti. Noi le dam o sansa!

 

Comentarii

Adauga comentariu:

1
yuhlia (2011-02-02 15:18:34)
esti deosebita,esti un talent al Romaniei....canti minunat....ce sa-ti spun ,totul la superlativ si ai si un barbat super(olteanu'.....!)
Raspunde
Oana (2011-02-02 14:45:09)
Buna Andra esti fffff. buna si nu askulta celelalte prostii si mult noroc si sanatate cu copilaslul
Raspunde
mihai (2011-02-01 18:31:24)
ejti frumoasa dar ejti prea rea tu
Raspunde
jacko (2011-02-01 13:45:45)
bag mana-nfoc ca ea o sa fie cea mai ingaduitoare...asa e firea ei....:)...respect andra :)
Raspunde
ana (2011-01-31 18:55:02)
esti cea mai frumoasa femeie din lume
Raspunde
mihai (1 februarie 2011)
tu ejti tare proasta sa jti k nu e ea cea mai frumoasa din lume
raspunde »
1