Kultur Kalas

 
Nyhedsbrev
Indtast din e-mailadresse og klik på Tilmeld for at tilmelde dig kulturKALAs' nyhedsbrev.
E-mail:

Om kulturKALAs.dk

Velkommen hos kulturKALAs.dk

 

Hvad er kulturKALAs.dk
kulturKALAs.dk er en slags antikvariat og så alligevel ikke. Siden er tænkt som en elektronisk platform med salg af brugte bøger, tidsskrifter, spillefilm, kortfilm, dokumentarfilm, tegneserier, musik og i det hele taget alle slags materialer, der har det til fælles, at de relaterer sig til den græsk-romerske antik og dens indflydelse på senere vestlig kultur.

 

Emnerne er ikke hierarkiseret eller smagsdømt. Tegneserien Odysseen står side om side med den oldgræske tekstudgave.

 

Siden fungerer desuden som informationsplatform og informerer bredt om forskellige dagsaktuelle arrangementer med relation til den græsk-romerske verden: tv- og radioudsendelser, forestillinger, udstillinger og meget andet.

Ved på ét sted at samle materialer på tværs af medie og genre er intentionen at lette det opsøgende arbejde for dem, der interesserer sig for og arbejder med antikken og dens virkningshistorie. 


Hos kulturKALAs.dk finder du "basis-materiale" som tekstudgaver, oversættelser, kommentarer og ordbøger; men går du og leder efter Homers Iliaden tegnet af Alex A. Blum i serien Illustrerede Klassikere, Henry Purcells opera Dido & Aeneas over Æneidens kærlighedsdrama, Pier Paolo Pasolinis civilisationskritiske Medea, George Steiners Antigones om Antigones reception eller en dokumentarudsendelse om Pompeji, Alexander den Store, Troja eller Perserkrigene, er kulturKALAs.dk også det rette sted at søge.

   

Månedligt nyhedsbrev
Hver måned udsendes et nyhedsbrev med opdatering og beskrivelser af nyeste varer og aktuelle arrangementer.

Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet i boksen øverst på siden.

De data, du har opgivet, placeres sikkert i databasen og videregives under ingen omstændigheder til andre. 

 

 

Efterlysning af materiale

Kan du ikke lige finde det, du søger, er du velkommen til at kontakte kulturKALAs.dk på tlf. + 45 40527881 eller mail@kulturkalas.dk. kulturKALAs.dk har en del flere titler på lager, end der er registreret på hjemmesiden. Det er også muligt at blive skrevet på venteliste til ønskede titler, ligesom kulturKALAs.dk gør alt for at fremskaffe det materiale, som du står og mangler.  

 

Udsolgte titler bliver bevidst ved med at figurere på siden, da al materiale er nøje beskrevet, og informationen således kan bruges til søgninger andre steder.

 

Går du forgæves hos kulturKALAs.dk kan du forsøge dig på den interskandinaviske søgedatabase www.antikvariat.net eller på de danske handelsplatforme for brugte bøger www.bogtorvet.dk og www.bogbasen.dk.

Internationalt anbefales International League of Antiquarian Booksellers, Amazon, der også formidler køb og salg af brugte bøger, AbeBooks og Used books.

 

 

Profil

kulturKALAs.dk blev etableret 8. januar 2007 og drives af cand. mag. i klassisk filologi og nordisk sprog & litteratur, Anne Mette Borcher Hansen. 

 

 

Virksomhedsinformation

 

kulturKALAs.dk

v/Anne Mette Borcher Hansen 
Samsøgade 87
8000 Århus C.
Tlf.: +45 40527881
E-mail: mail@kulturkalas.dk


CVR: 29259623 

 

Bankforbindelse: Sydbank

Registreringsnr.: 7110

Kontonr.: 0000382341

 

 

Opkøb af materiale

kulturKALAs.dk er meget interesseret i at købe alle typer af brugt materiale, der relaterer sig til den græsk-romerske antik og dens reception, uanset medie.

Både enkelte eksemplarer og større og mindre samlinger har interesse.

 

Kontakt kulturKALAs.dk på telefon 40527881 eller send en mail til mail@kulturkalas.dk - også hvis du er i tvivl om, hvorvidt dit emne falder inden for rammerne. 


God fornøjelse under besøget hos kulturKALAs.dk!

Søg i varekatalog
Nyheder

Du kan tilmelde dig kulturKALAs' nyhedsbrev og i begyndelsen af hver måned blive opdateret om alle de nyeste bøger, film, tidsskrifter, dokumentar-udsendelser o.a. hos kulturKALAs.dk.