Afleveringenarchief

GOEDE TIJDEN SLECHTE TIJDEN

Neerlands allereerste soapserie ziet het levenslicht op 1 oktober 1990. Boegbeelden zijn indertijd Antonie Kamerling (Peter), Reinout Oerlemans (Arnie) en Frédérique Huydts (Annete). In de de loop der jaren heeft de serie zowel qua cast, decor als leader een grote metamorfose ondergaan.


GTSTCourant tournament

Biografieën

  • Biografieën GTST

Episodeguide

 • Maandag 2/5
  Maxime krijgt ongevraagd advies van een opdringerige maar zeer intrigerende man. Wiet wil Nina een kans geven, ook al weet ze zeker dat Nina een luxepopje is dat een sober leven niet aankan. Tussen Danny en Rik loopt het zodanig uit de hand, dat de politie eraan te pas moet komen.

  Dinsdag 3/5
  Maxime heeft een geheim voor Amy. Ludo krijgt een onverwachte bezoeker. Rik moet verantwoording afleggen voor zijn daden. Charlie kan alle spanningen niet meer aan. Edwin wordt kwaad op Anton.

  Woensdag 4/5
  Nina verrast haar medebewoners. Maxime loopt Frederik weer tegen het lijf, maar op een onverwachte plek. Om Bing te ontlopen wil Sjors Meerdijk ontvluchten. Rosa krijgt de schrik van haar leven.

  Donderdag 5/5
  Anton krijgt een schikkingsvoorstel, maar is niet van plan zich daarbij neer te leggen. Sjors komt voor een moeilijk dilemma te staan. Het verbaast Lorena dat haar moeder haar twee weken weg wil hebben.

  Vrijdag 6/5
  Door Anton komen Lucas en Edwin lijnrecht tegenover elkaar te staan. Charlie weigert zich bij een besluit van Danny neer te leggen. Rik gaat gebukt onder zijn verdriet. Rikki maakt zich grote zorgen om hem.

Castingnieuws

mei 2011

ma di wo do vr za zo
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Bijrollen en oudgedienden

  • Bijrollen GTST

web-log.nl, powered by TypePad

Reacties

Controleer je reactie

Voorbeeld van je reactie

Dit is een voorbeeld. Je reactie is nog niet geplaatst.

Bezig...
Je reactie kon niet worden ingediend. Fout type:
Je reactie werd gepubliceerd. Nog een reactie achterlaten

De letters en cijfers die je invulde kwamen niet overeen met de afbeelding. Probeer opnieuw.

Als laatste stap voor je reactie wordt gepubliceerd, vul je de letters en cijfers in die je ziet in de afbeelding hieronder. Dit voorkomt dat automatische programma's reacties achterlaten.

Problemen met het lezen van deze afbeelding? Alternatief bekijken.

Bezig...

Laat een reactie achter