Kotimaa 22.3.2010 

Valpas ei asetu ehdolle eduskuntavaaleissa

Unto Valpas ei asetu ehdolle eduskuntavaaleissa.
Unto Valpas ei asetu ehdolle eduskuntavaaleissa.
Unto Valpas ei asetu ehdolle eduskuntavaaleissa.
Vasemmistoliiton raahelainen kansanedustaja Unto Valpas ei asetu ehdolle seuraavissa eduskuntavaaleissa. Hän perusteli Vasemmistoliiton Raahen seutukunnan järjestöjen tilaisuudessa päätöstään eläkeiän saavuttamisella. Valpas on ollut kansanedustajana vuodesta 1999 lähtien.

Valpas arvosteli myös Vanhasen porvarihallituksen keskittämispolitiikkaa. Valppaan mielestä Vanhasen hallitus on muuttunut toimitusministeriöksi eikä maan asioita näytä johtavan kukaan. Puheessaan hän tuomitsi myös mediamaksun epäoikeudenmukaiseksi pienituloisille.

Vasemmistoliiton Raahen seutukunnan järjestöt esittivät kokouksessa yksimielisesti vuoden 2011 eduskuntavaaleihin ehdolle Katja Hännistä Raahesta.


Kaleva 

KOMMENTOI
LÄHETÄ 
TUOREIMMAT KOMMENTIT
 
NÄIN ON
22.3.2010 
On tainnut ihan mukava mies olla, sillä eipäs ole kuulunut eikä näkynyt mitään "örvellyksiä" hänen taholtaan, joten mukavia ja kiinnostavia eläkepäiviä toivottelen Unto Valppaalle.
 
eera
22.3.2010 
Valpas ei ole esitellyt vaatekaappiaan, mutta ei ole lymynyt missään vaan tehnyt töitä. Nykyään huomataan ne politiikot, jotka ovat juorulehdissä, eivät ne, jotka tekevät kovasti töitä.
 
holitikko
22.3.2010 
ihan outo tyyppi minkähän patsaan takana tuoki on viettänny aikaans 4v .vai onko muhinnu josain lautakunnasa kun ei oo misään näkynny nyt varmaan rupee kirjoja ja muistelmia rustaan
 
Unton äänestäjä
22.3.2010 
Valpas uskalsi kritisoida mediamaksua jo viime kesänä. Hänen toimintansa on muutenkin ollut linjakasta.
 
Nimimerkki
22.3.2010 
Viisas ratkaisu, vaikka kyllä Unto olisi mielellään nähty eduskunnassa.
+ Näytä kaikki kommentit
JAA TIETOA
Lähetä juttuun liittyvä kuva tai video
Avaa keskustelu aiheesta juttutuvassa
Facebook 
del.icio.us del.icio.us
moottori
Aidon Land Roverin konepellille sijoitettu vararengas ja taustalla rivi englantilaisen autoteollisuuden tuotteita, jotka 1960- ja 1970 -luvulla muodostivat suuren osan
suomalaisesta autokannasta.
Aidon Land Roverin konepellille sijoitettu vararengas ja taustalla rivi englantilaisen autoteollisuuden tuotteita, jotka 1960- ja 1970 -luvulla muodostivat suuren osan suomalaisesta autokannasta. Tapio Maikkola
autouutiset 13.5. 
Brittiautot Oulun automuseon tähtiä
koti
_
_ Jori Liimatainen
Koti-Kaleva 7.5. 
Leikkisä ja värikäs kotipesä
hightech forum

POLTTOPISTEESSÄ 12.5. 
Laitteet sulautuvat toisiinsa
kiekko-kaleva

Lehtikuva
KiekkoJuttu 17:55 
Pesonen täydessä pelikunnossa MM-välierässä
hyvä olo
Aikuinen saa päivittäisen kalsiumin ja suuren osan D-vitamiinin tarpeesta kolmesta lasillisesta maitoa tai piimää ja parista viipaleesta juustoa.
Aikuinen saa päivittäisen kalsiumin ja suuren osan D-vitamiinin tarpeesta kolmesta lasillisesta maitoa tai piimää ja parista viipaleesta juustoa. Päivi Karjalainen
Hyvä olo 7.5. 
Maito maistuu nuorille naisille
sunnuntain puheenvuoro
YHTEYSTIEDOT
Tekijänoikeudet © Kaleva Oy