Oulu 14.9.2010 

Tuulikki Ukkola luopuu eduskunnasta

Kansanedustaja Tuulikki Ukkola ei asetu ehdolle ensi vuoden huhtikuussa pidettäviin eduskuntavaaleihin.
Kansanedustaja Tuulikki Ukkola ei asetu ehdolle ensi vuoden huhtikuussa pidettäviin eduskuntavaaleihin. Jukka Leinonen
Jukka Leinonen
Kansanedustaja Tuulikki Ukkola ei asetu ehdolle ensi vuoden huhtikuussa pidettäviin eduskuntavaaleihin.
Kokoomuksen oululainen kansanedustaja Tuulikki Ukkola ei asetu ehdolle ensi vuoden huhtikuussa pidettäviin eduskuntavaaleihin.

Hän ilmoittaa syikseen henkilökohtaiset perhesyyt.

66-vuotias Ukkola istuu kansanedustajana toista kauttaan. Ensimmäisen kerran hän toimi Liberaalisen kansanpuolueen kansanedustajana vuosina 1991-1995.

Uudelleen hänet valittiin kokoomuksen riveistä vuonna 2007, jolloin hän sai vajaat 4 000 ääntä. Eduskunnassa hän on suuren valiokunnan ja perustuslakivaliokunnan jäsen, ja hän kuuluu myös Yleisradion hallintoneuvostoon.

Pohjois-Pohjanmaan kokoomuksen puheenjohtaja Tomi Kaismo sanoo, että Pohjois-Suomi menettää voimakkaan puolestapuhujan mutta eduskuntavaalien ehdokasasettelun mielenkiintoisuus lisääntyy.

Vaalipiirin muut kokoomuksen kansanedustajat Suvi Lindén ja Lyly Rajala asettuvat ehdolle.


Kaleva 

KOMMENTOI
LÄHETÄ 
TUOREIMMAT KOMMENTIT
 
P-kaupunnin asukas
15.9.2010 
Lylylle ainakin uni maittoi eilisessä budjettikeskustelussa, näytti nukkuvien puolueella olevan muitakin edustajia. Suvi Linden ei vienyt/ ei uskaltanut viedä mediamaksua eteenpäin. Miksi? Pelkäsi kai asemansa puolesta.
 
Nimimerkki
15.9.2010 
Kaikki oululaiset politikot voisivat tehdä saman kuin Tuulikki,eli älytä lähteä NYT pois pilaamasta koko suomen kansaa ja sen tulevaisuutta.
 
Ei-porvari
15.9.2010 
Päivän hyvä uutinen! Pohjois-Suomen puolesta puhuminen oli Ukkolalla lähinnä perussuomalaistyylistä suunsoittoa. Liberaalien puheenjohtajuus oli varsinainen katastrofi ja johti puolueen tuhoutumiseen - moiseen saavutukseen on harva poliitikko yltänyt...
 
Vaari
15.9.2010 
Eipä ole tullut minkäänlaista referenssilistaa tältä Ukkolalta. Nuinko tuo oli, että palakka tuli maksettua saamatta mitään vastinetta. Eläke pitää vielä maksaa, ompas tämä nyt kallista touhua.
 
Nimimerkki
15.9.2010 
Hyvä,hyvä,toimittaja joka uskoi kaiken mitä syötetään hänelle jos se vain tukee hänen arvomaailmaansa
+ Näytä kaikki kommentit
JAA TIETOA
Lähetä juttuun liittyvä kuva tai video
Avaa keskustelu aiheesta juttutuvassa
Facebook 
del.icio.us del.icio.us
moottori
Aidon Land Roverin konepellille sijoitettu vararengas ja taustalla rivi englantilaisen autoteollisuuden tuotteita, jotka 1960- ja 1970 -luvulla muodostivat suuren osan
suomalaisesta autokannasta.
Aidon Land Roverin konepellille sijoitettu vararengas ja taustalla rivi englantilaisen autoteollisuuden tuotteita, jotka 1960- ja 1970 -luvulla muodostivat suuren osan suomalaisesta autokannasta. Tapio Maikkola
autouutiset 13.5. 
Brittiautot Oulun automuseon tähtiä
koti
_
_ Jori Liimatainen
Koti-Kaleva 7.5. 
Leikkisä ja värikäs kotipesä
hightech forum

POLTTOPISTEESSÄ 12.5. 
Laitteet sulautuvat toisiinsa
kiekko-kaleva

Lehtikuva
KiekkoJuttu 17:55 
Pesonen täydessä pelikunnossa MM-välierässä
hyvä olo
Aikuinen saa päivittäisen kalsiumin ja suuren osan D-vitamiinin tarpeesta kolmesta lasillisesta maitoa tai piimää ja parista viipaleesta juustoa.
Aikuinen saa päivittäisen kalsiumin ja suuren osan D-vitamiinin tarpeesta kolmesta lasillisesta maitoa tai piimää ja parista viipaleesta juustoa. Päivi Karjalainen
Hyvä olo 7.5. 
Maito maistuu nuorille naisille
sunnuntain puheenvuoro
YHTEYSTIEDOT
Tekijänoikeudet © Kaleva Oy