Som sagt – stängt gränserna mot Afrika

Jag har skrivit om det innan – behovet av att stänga gränserna mot Afrika – och säger det igen. Låt EU lägga ner en stor andel av sin budget på att upprätthålla gränserna mot Afrika.

Arabuppror kan spridas till Europa

Uppropen i arabländerna kan få konsekvenser även för Europa. Inte nog med att flyktingströmmen från Nordafrika förväntas öka explosivt – dessutom finns en rädsla för att arabiska invandrare i de europeiska länderna ska inspireras av sina landsmän och ta ut sin ilska och upprorslusta på sina nya hemländer.

Khaddafi till EU: ”Europa kommer att bli svart”

EU förbereder sig för att våldsamheterna i Libyen kan utlösa en invandringsvåg. Runt 750 000 personer väntas ta sig in i Europa. Samtidigt hotar Libyens pressade ledare Muammar Khaddafi med att totalt öppna gränserna till Europa om EU:s ledare fortsätter att kritisera honom.

Bli först att gilla denna post.

20 kommentarer

 1. Ja, vi vill inte ha några arabuppror här, för vi har en annan agenda. Vi ska göra en demokratisk revolution, och då kan vi inte ta emot mer av den reaktionära smörja som redan har infekterat den demokrati vi har i Europa!

  • Jag skulle nog kanske inte ha något emot ett arabuppror här. Media och sjuklöver politiker har ju sagt att det är befriande…
   …Hoppas araberna då istället eldar upp (som i sina hemländer) svenska nyhetsredaktioner och politikernas hem, istället för kommunala skolor och invånarnas bilar.

  • Cou!!

 2. Det måste vara det enda raka. Annars kommer det att bli kaos här i Europa.

 3. Det är viktigt att man från EU klargör att resurserna ska sättas in i grannländerna. Att man tidigt klargör att det inte löna sig att ta sig över Medelhavet . Är man inte tillräckligt klar på denna punkt så får Europa uppleva en invasion utan dess like , en situation som det ordinära asylsystemet inte klarar av utan folk från hela afrikanska kontinenten tar chansen till en arbetsfri tillvaro i Europa.Att som Cecilia Malmström talar om tillfälligt uppehållstillstånd när hela asylkontrollen havererar
  är ogenomtänkt, för är de väl i Europa så finns det ingen möjlighet att återföra dessa till hemlandet.

 4. Väninnan och jag råkade igår kväll se lite på ett teveprogram om kvinnor som letade efter sin nästa/slutliga partner. Bl a fick vi se snabbdejting på ett café – tre minuters snack och sen bedömning.
  Vad som förvånade oss var att killarna på stället var ‘ensamkommande barn’ från olika nationer! Samma ålder och liknande utseenden! Får ‘barn’ syssla med sånt?
  Men vi förstår ju att de ‘barn’ som kommer till Sverige bedöms som vuxna överallt i andra länder.

 5. Dansk Folkepartis veckobrev:

  Christiansborg, torsdag den 24. februar 2011/KE

  DF: Stop også den humanitære hjælp til Somalia

  Dansk Folkepartis fungerende udenrigsordfører, Kenneth Kristensen Berth, reagerer positivt på udviklingsminister Søren Pinds udmelding om at stoppe ulandsbistanden til Somalia, da landet er faldet i kløerne på den ekstreme islamistiske sekt, Al Shabaab. Dansk Folkeparti kan således ikke længere støtte at sende midler til Somalia, herunder nødhjælp, da dette bliver misbrugt i Al Shabaabs kamp for at islamisere Somalia.

  - Dansk Folkeparti mener nu, at tiden er kommet til helt at stoppe for hjælpen til Somalia, da enhver form for hjælp reelt vil gå til at brødføde de voldelige militser, der arbejder for islamisering af Somalia ved at gennemføre en brutal undertrykkelse af civilbefolkninger, ikke mindst kvinderne. Det er selvklart, at også nødhjælpen til Somalia nu konfiskeres og inddrages af Al Shabaab, hvorfor det giver langt mere mening at overføre denne nødhjælp til andre nødlidende mennesker i den tredje verden, der får reel gavn af vores støtte, siger Kenneth Kristensen Berth.

  - Udviklingsminister Søren Pind har jo helt ret i, at Danmark ikke kan støtte Somalia med ulandsbistand, når vi ved, at pengene går til Al Shaabab, der beviseligt er involveret i terror og massiv undertrykkelse af den somaliske civilbefolkning i organisationens nådesløse kamp for at indføre sharia-styre i Somalia, siger Kenneth Kristensen Berth.

  - Det var som bekendt en tilhænger af den somaliske terrororganisation Al Shabaab, der forrige år forsøgte at slå Kurt Westergaard ihjel i forbindelse med et bestialsk økseangreb på tegnerens privatadresse, slutter Kenneth Kristensen Berth.

 6. läser på svt text att nu ska alla ”underbara” analfabeter-raketforskare från Somalia få stanna i Sverige….. Jag spyr, men detta är väl bara en föraning om vad som komma skall

 7. Lär dig svenska Kenta!
  Läs rubriken, gör om, gör rätt!
  Du hade inte klart svenskaprovet för medborgarskap

 8. Lär ni er farsi, hade varit skitkul!
  Ju mer man lär sig om andra kulturer och folk desto mindre hat uppstår. Lär du dig farsi så lär jag mig franska eller nåt.

  Och faaaaaan jag hatar när jag leker lustig och det går åt skogen (”klart” demokratbloggen)

  • Hade hellre lärt mig sindarin eller klingon trots att jag inte haft nån praktiskt nytta av det. Mohammedan-språk vägrar jag lära mig av rena principskäl. Den dagen ni slänger pislam på soptippen och joinar resten av den civiliserade världen vore det en annan sak. Men det lär ju inte inträffa i min livstid eller överskådlig tid för den delen. Risken är väl däremot överhängande att ditt hemland snart kommer vara ett rykande hål i marken. Och det kommer vara helt självförvållat p g a rövlyftar-regimens galenskap.

   • Men farsi har inget med islam att göra? Farsi har talats i persien innan islam

   • Ja, det är ju mycket möjligt angående själva språkfrågan men det förändrar ju inte det faktum att ni har varit mohammedaner i långt över tusen år. Vilket gör det hela ännu mera tragiskt eftersom det var en av dom äldsta civilisationerna på jorden. Men efter pislamiseringen så gick vettet in genom det ena örat och ut genom det andra.

   • Ja kanske det, nu är det så och det är därför vi är här i Sverige och får stå ut med bonnatölpar som dig.

Kommentera

Gravatar
WordPress.com Logo

Please log in to WordPress.com to post a comment to your blog.

Twitter-bild

You are commenting using your Twitter account. (Logga ut)

Facebook-foto

You are commenting using your Facebook account. (Logga ut)

Ansluter till %s