Srijeda, 06. Srpanj 2011.
Home
WWE Monday Night Raw PDF Ispis E-mail

Subotom u 13:15 h

Željni ste dobre akcije i žestoke borbe u ringu? OBN Televizija, ekskluzivno predstavlja, po prvi put na ovim prostorima World Wrestling Entertainment i spektakularni Monday Night RAW! Vrhunske borce, istinske zvijezde WWE-a čije hrvačke predstave u ringu prate milijuni gledatelja diljem svijeta, potpisivanjem ekskluzivnog ugovora OBN Televizije i kompanije WWE od sada će moći pratiti i gledatelji u Bosni i Hercegovini, ali i u cijeloj regiji, te uživati u dobrim mečevima, napetim borbama koji su odličan spoj zabave i sporta.

O popularnosti WWE-ovog Monday Night Raw-a govori i činjenica da se širom svijeta obožavatelji ovog sporta broje u milijunima, a sam show drži televizijski rekord i to kao najduže emitirani tjedni show u povijesti televizije! Monday Night Raw se emitira gotovo 18 nevjerovatnih godina, a u Europi WWE emitira se više od 20 godina. Kao oblik zabave, može se klasificirati kao svojevrsna "akcijsko-dramska" sapunica, sadržaj je napet i ne znamo kakav će biti konačan ishod pojedine borbe. Cijeli program namijenjen je mlađoj publici i onima koji se tako osjećaju.

John Cena, Randy Orton, Sheamus, Chris Jericho, Edge, Družina Nexus te mnoštvo drugih, sjajnih boraca svake subote u Monday Night Raw-u samo na OBN TV. Za stručne i zanimljive komentare pobrinuli su se Adis Hadžić, poznato ime sportske redakcije, te simpatični dvojac iz zabavne redakcije Fadil i Dario.

 

 

INFO: Podaci o globalnoj uspješnosti programa WWE

 

*        Kao što smo već naveli, programi WWE mogu se danas pratiti u 145 zemalja svijeta. Svake godine više od 7500 sati WWE programa emitiraju se na 30-ak jezika u Europi, na Srednjem Istoku, u Africi, Aziji i Južnoj Americi

*        WWE održava hrvačke evente diljem svijeta. Prošle godine WWE  je održao 77 live eventa izvan Sjeverne Amerike, te oduševio više od 650.000 obožavatelja hrvanja

*        Na 25. godišnjicu Wrestelemanije, a riječ je o live eventu, postavili su fantastičan rekord za jednodnevni utržak u 2009. čime su nadmašili utržak od 30 milijuna dolara za prvu noć emitiranja Fast and Furious I iz 2008. najveći utržak za jedan dan ostvaren na nekom zabavnom eventu, konkretnije, koncertu Madonne koji je utržio 6.1 milijun dolara. Gore spomenuti event ukupno je utržio 52 milijuna dolara.

*        Od 1999. godine WWE video igrice prodane su u više od 44.7 milijuna primjeraka, a kompanija je zaradila 1.3 milijarde dolara.  Od studenog 2008. igricu "WWE SmackDown vs. RAW 2009" prodali su u nevjerojatnih 4 milijuna primjeraka!