Vad var det jag sa? Invandringsvåg från Tunisien

Jag skrev detta inlägg redan den 14 januari; Varning för invandringsström från Tunisien:

Nu får vi rapporter att Tunisien är nära inbördeskrig.

Om oroligheterna fortsätter riskerar Sverige att få en strid ström som söker sig hit även från Tunisien, inte minst p.g.a. Sveriges rykte som naivt litet land som tror på allt folk säger och därefter ger livstids försörjning.

Vi borde redan nu förbereda ”safe havens” i Tunisiens närområde för att kunna hjälpa de som eventuellt flyr på riktigt samtidigt som vi bör stödja försök att lugna ner det hela. I vilket fall får vi inte släppa dammarna även för detta land för att inte själva ytterligare spä på våra egna problem.

Föga förvånande besannas mina farhågor nu; Ilska mot EU i migrantvåg:

Italiens regering har utlyst humanitärt krisläge sedan cirka 5 000 asylsökande på kort tid anlänt från Tunisien. Majoriteten är tunisier som tagit sig över Medelhavet i små båtar efter Jasminrevolutionen.

Vänta lite nu. Var inte denna revolution folklig och fantastisk? Men tunisierna tar givetvis tillfället i akt och drar till Europa. Stäng gränserna mot Afrika och låt EU:s budget istället finansiera en mur av militärskepp i Medelhavet vars enda uppgift är att stävja invandringen och smugglingen.

Bli först att gilla denna post.

54 svar

 1. Det är allt annat än gynnsamt för dig och ditt parti att uttrycka sig så brutalt som du gör. Du måste lära dig mer av ett diplomatiskt språkbruk.

  • Du menar att han ska vara PK istället?

   Kent talar klarspråk, något som de andra partierna borde lära sig. Tror det snarare är det som gör att folk väljer SD. Folk är trötta på alla floskler och ”prata-runt-fakta-språk”.

   Fortsätt så Kent!

  • Tycker Kent är rätt mild i sitt uttalande, men jag antar att han måste vara så pass återhållsam av ren omtanke.
   Så PK folket inte ska få hjärtsnörp.

 2. Precis!

  Demokrati är inte kompatibelt med Islam.

  Försök på alla sätt att hålla dessa lycksökare borta från Sverige! De är inga flyktingar. De ställer till en massa bråk för att få anledning att komma hit och suga ut oss.

  Deras personkult säger dem att de ska skapa anledningar till massmigration för att sprida islamofascismen, så ta kamp mot packet som tränger sig på och vill hit!

 3. http://www.iraniumthemovie.com.
  Streamas gratis. Angelägen.

 4. Nu har ju Tunisien förstått EU:s missnöje och sänt soldater till hamnarna för att hindra dessa migranter som tar språnget över Medelhavet mot den skattefinansierade välfärden i Europa.

 5. Då får vi ju ett utmärkt tillfälle att rekrytera partikelfysiker, hjärnkirurger och raketforskare. Alla politiskt korrekta kommer väl få en enda stor gemensam hjärn-orgasm nu.

  • dags att dra huvudet ur röven nu, ärade kommentarorer. Framtiden är här, julottesverige finns inte längre. Fler muslimer till Sverige, tack! Mångfald berikar!

   • Klarar du inte det själv så får du väl be någon i din bekantskapskrets.

   • Du kan ju själv bidra med fler mohammedaner genom att själv konvertera.
    Lånar från sidan Konvertitguiden som jag annars inte besöker i onödan men det är ju svårt att komma ihåg det där arabiska svamlet utantill och jag mindes att jag sett trosbekännelsen där. Vill inte länka till denna fiendesida så jag nöjer mig med att klippa och klistra.

    ”Ash-hadu an laa ilaha illAllah wa ash-hadu anna Muhammadar-rasulUllah” vilket betyder;

    ”Jag vittnar om att det inte finns någon gud som förtjänar dyrkan utom Allah och jag vittnar om att Muhammad är Allahs Budbärare”

    Nu har du tagit steget in i Islam och är Muslim!

    Gör nu som jag har sagt och utöka mohammedanpopulationen med dig själv.

   • Halalslakten närmar sig för dig Häcklar-Anders!

   • Ni borde tacka er lyckliga stjärna att det här landet fortfarande står för mångfald och alla människor lika värde och existensberättigande. Annars hade ni varit ett minne blott.

   • Anders, du fattar visst inte..
    Tyskland, England, och nu senast Frankrike har redan dödförklarat din ”mångfalds”-utopi som det misslyckade projekt det bevisat sig vara.

   • Det blir väl ingen mångfald av enfaldiga mussar med mindre än att korsa dessa varelser med mårdhundar och/eller dvärgbandmaskar.

   • Du ser dig som ett offer va? Det går inte riktigt som du vill i Sverige va? Det är därför du är en förlorare, hela du. Vad jobbigt ditt liv måste vara, om du verkligen tror att allt är på väg åt fel håll där du bor. Jag däremot tycker det är härligt i Sverige. Därför är mitt liv mycket roligare än ditt liv.

   • Anders, du får gärna förklara närmare vad det är som är så härligt och roligt i ditt liv. Eftersom du älskar mohammedaner så förutsätter vi att du bor bland dessa kulturberikare också. Har du konverterat ännu eller det gjorde du kanske redan för länge sedan?

   • Varför tar inte ni mohammedanivrare och flyttar till länder, som kämpar för demokratin. Med tanke på din tro på dig själv skulle du kunna verka direkt på plats i stället för att bråka med oss här. Om du älskar islamismen så mycket, är dörren öppen för dig att flytta. Fast jag är inte säker på att de vill veta av dig, din otrogna hund som de kallar oss. Eller du kanske redan är trogen?

   • Helena, du är väl inte så dum som du låter? De övriga i gänget på den här sidan har redan tappat fotfästet.
    Robin: Det som är härligt och roligt med mitt liv är att jag trivs i mitt land, ser framtiden an med glädje och inser att livet är för kort för att sitta och vara bitter.
    För övrigt är det intressant att gänget här, sir Robin inräknad, är så insnöade på den religion som föraktas. Kan likas vid ett missbruk. Varför inte lägga energin på något som utvecklar er?

   • Du har fortfarande inte lyckats förklara vad det är som är så roligt och härligt med mohammedaner. Är det kroppsdelsavhuggningar och steningar kanske som gör dig extatisk? Eller är det månne rövlyftandet fem gånger dagligen som gör dig så upprymd? Är det våldet och våldtäkterna som du finner så härligt och berikande? Du kanske tyckte det eldades alldeles för lite innan vi blev ett mohammedanland? Eftersom du inte vill svara så får man ju gissa själv.

   • Fler muslimer till Sverige! Det kanske innebär vändningen även för dig, sir Robin. På ett eller annat sätt.

   • Fortfarande slingrar du dig och undviker att konkret nämna vad det är som är så underbart med mohammedaner. Bor du själv bland kulturberikarna?? Ett enkelt JA eller NEJ räcker!

 6. SD = Sisyfos 2.0

 7. Och vem kan man tänka sig lämna skeppet? Demokratisökare eller diktaturkramare?

 8. Kent! Tack för 8.5 % som snart klättrar över tio. Happy Valentine !

 9. • Saudiarabisk finansiering av moskéer och skolor i Sverige
  Interpellation idag 15/02 av Kent Ekeroth (SD)

  “Hur är det möjligt att ca. 1.000 muslimer i en stad med ca. 48.000 invånare, Borlänge, får sin vilja igenom att bygga en moské? Rädsla, naivitet, religionsfrihet med mera = ‘ Vi är toleranta mot er därför att vi tror att ni blir snälla mot oss om ni får som ni vill’. Kanske tror man på tomten också?”
  - – -
  Den svenska flatheten – och dumheten saknar gränser. Om islam behöver man inte tycka eller tro, om islam vet man. Allting finns på pränt, färdigt att ta del av, om man gitter. Utgående från tillgänglig dokumentation borde islam i varje västerländskt land, om landets ledarskikt/maktelit varit vid sina sinnens fulla bruk, inte bara vara förbjudet utan ha haft inreseförbud. Men vad skall man nu ta’ sig till, när Nyctereutes procyonoides och Echinococcus multilocularis och Homo Islamicus snart synes vara inhemska?

  Allah är sedan 1400 år det arabiska ordet för gud, det vill säga benämningen på den ursprungliga beduinska månguden, och enligt denna gud är varje bit erövrad, köpt eller på annat sätt åtkommen mark en Waqf (‘Waqf-alal-aulad’ med innebörd av ‘frihetsberövande’), som kommer att tillhöra Allah, dvs muslimerna, för evigt. Således skall man inte primärt se uppförandet av moskéer som byggandet av bönehus, utan som ett utbredande av läran, ett erövrande av landamärer, som enligt dokrtrinen aldrig kan återgå i otroget ägande. Därför minareter för att utmärka att här – och hit, är det Allah:s land, här härskar vi. Jmf byggandet av fort i dåvarande ‘vilda västern’ – utposter i fiendeland (Dar al-Harb). Muslimerna gör hittills enligt denna doktrin anspråk på halva Ryssland, Balkan och resten av Europa fram till Wiens portar, Frankrike upp till Poitiers och hela den Iberiska halvön. När bin Ladin “tog ner” tvillingtornen i New York, krävde han Andalusien åter. I Hamas stadga står det att hela Palestina är en Waqf.

 10. Det är nog bara en bråkdel ännu.Betänk när besvikna egyptier och algerier från mycket större befolkningar vill komma hitAlgeriet 35 milj Egypten 83 milj..Grunden till upproren är ju från början fattigdom ,brist på arbete och höjda matpriser.Demokratifrågan är bara en del i allt detta.Ekonomierna lär inte bli bättre inom överskådlig framtid så allt fler kan nog tänkas rösta med fötterna.Riktigt kul att se driftkuckun Cecilia Malmströms alltmer avlånga ansikte!

 11. Man ska nog inte ha för höga förhoppningar om vad EU kan göra. Inte när det gäller att lösa problem i alla fall, skapa dem möjligtvis…

  Det som kan göras, och som jag hoppas att SD kommer att titta närmare på, är hur vi kan kan återskapa ett fungerande gränsskydd för Sverige.

  Gränspolisen har mer eller mindre försvunnit från många hamnar och inreseorter på grund av Schengen och tullen har nästan halverats sedan EU-inträdet. Där finns en del att göra.

 12. ANDERS@

  Du skriver att mångkultur berikar Sverige. Du skriver positivt om religionen Islam.

  Konkretisera! På vilket sätt är Sverige ett bättre land idag jämfört med 30 år sedan på grund av de sista decenniernas massinvandring? Vad är positivt med Islam? Det du skrivit hittills är bara flummiga floskler. Ge mig fakta.

  Mvh Dumle

  • Vi, utanför missnöjespartierna, är nöjda med sakernas tillstånd. Vi känner oss inte som offer. Varför måste jag konkretisera? Inser du inte att det handlar om hur du och jag mår som människor. Du och dina polare mår dåligt, syndabockar måste utses. Jag mår bra, trivs med sakernas tillstånd. Och som tur är mår de flesta människorna i det här landet bra! Alltså tyr vi oss inte till missnöjesgängen!

   • Om du mår så bra, varför söker du dig till den här bloggen för, precis som en hjälpsökare?

   • Du mår bra för att du är lyckligt ovetande om det som pågår i dagens Sverige. På samma sätt som jag själv var innan jag började läsa PI och alternativa medier istället för Aftonbladet och andra värdelösa vänstermedier som döljer fakta. Därifrån har jag dragit mina egna slutsatser och SD är det enda alternativet. Tror inte ens du har bemödat dig med att läsa deras partiprogram.

    Kort sagt, ni mår bra för att ni inte vet något. Och om ni vet, så vill ni inte ta till er det. I annat fall så är ni svenskfientliga.

   • Du läser alltså antingen PI eller Aftonbladet? Det är dina källor till kunskap? That sums it all up.

   • ”vi är nöjda med sakernas tillstånd”
    ”Fler muslimer till Sverige! ”

    Låt mig, kort, se vad du är nöjd med för typ av import…

    Otrygghet, segregation, 300 nyblivna ghetton, slum, utanförskap, splittring, arbetslöshet, krav på efterblivna religionsinfluerade seder och bruk, systematiska angrepp och stenkastning på poliser, brandkår, ambulanser, bussar, tunnebanor, spårvagnar, nerbrända bilar, nerbrända skolor, missbruk av välfärdssystem, skattefinaserade bidragsturister, anafabetism, skäggbarn, ankarbarn, introduktion av nygamla sjukdomar, faunaparasiter, respektkillar, patriakat, kvinnoförnedring, skenäkteskap, tvångsäktenskap, barnäktenskap, hedersmord, omvänd rasism, gängvåld, gaturån, knivskärningar, vardagskottlosning, mord, överfallsvåldtäkter, gängvåldtäkter, serivåldtäktsmän, barnvåldtäkter, akutvåldtäktsakuter…. sverige på plats 2 i anmälda våldtäker, sverige på plats 1 i anmälda misshandlar i världen, i en aldrig sinande tsunami av en uppåtgående kriminell våldspiral… , religonsbaserade terroristgrupperingar terroristetableringar, terroristfinasieringar, ”svenska”-terrorister i terrordåd utomlands, terrorbomb bland civila julhandlare i huvudstaden….

    …Du är nog inte riktigt frisk i huvudet.

   • Källa på det? PI? Demokratbloggen?

   • Som min käre far skulle ha uttryckt det, du är dummare än ett lass Hörby-grisar!

 13. För att jag mår bra av att se hur snett ute ni är på det. Det blir då lite lättare att leva med att SD finns överhuvudtaget i allmänhet, och i riksdagen i synnerhet!

 14. Du, av alla människor, pratar om rigida människor? hahahahaha! Du ÄR rolig, det visar du gång på gång!

  • Varför går du in på den här bloggen när du inte har något gemensamt med vare sig kent eller kommentarerna här?

   Är inte det att vara riktigt fel ute?

   Jag kallar det för rigiditet eftersom du inte fattar att du är helt fel ute. Kom också ihåg att rigiditet och servilitet är två sidor av samma sak.

   Du är alltså en person som fullständigt knäböjer för den auktoritet som du utsett. Därför har du problem.

   Ödmjukhet stämmer till eftertanke. Hur mycket eftertanke har du?

   Du har fått många frågor av de andra här om varför du kommer hit, men du kan inte svara.

   Det är inte ett bevis för eftertanke, snarare för just rigiditet. Du följer samma linje hela tiden och blir allt löjligare, men du kan uppenbarligen inte hjälpa det.

   Tvångshandling kallas det, och det kommer av rigiditet.

   Ditt nervösa skratt visar också på att du är osäker. Förmodligen har du inga naglar kvar, för du har bitit ner dem till nagelbanden.

   Men du vill ha det till att jag, och förmodligen de andra har det som du själv lider av, rigiditet!

   • Är ”rigiditet” dagens svåra ord för dig och dina kompisar? Hur många gånger ska du använda det? 40 000 miljarder?

   • Aha, du förstår inte vad ordet rigiditet betyder?

    Det betyder att du är svag och böjer dig för minsta småsak och att du inte vågar tänka efter. Därför står du på dig, för du förstår inget annat.

    Du är en häcklare, det måste du väl hålla med om?

    Att underhålla dig med att håna andra är detsamma som att hävda dig på andra för att det gör mindre ont i dig själv då.

    Man kan se det på skolgårdar över hela landet. Det finns dem som kommer från svåra hemförhållanden och känner sig som skit.

    Enda sättet att få något som liknar självkänsla är att försöka knäcka andras självkänsla.

    Här lyckas du inte med det, men du gör dig löjlig med dina tvångshandlingar.

    Allt detta är innebörden i ordet rigiditet, det som du i din förvirring trodde att jag hade.

    Men till skillnad från dig så har jag för vana att tänka över olika situationer, så därför drabbas inte jag av dessa olika tvångsmässiga reaktioner som du gör.

    Men som sagt. Om du ska kunna få någon hjälp med dina psykiska besvär så krävs det att du får sjukdomsinsikt.

 15. Och jag har svarat er alla, jag gästar den här sidan för att jag mår bra av att se så mycket gränslös dumhet samlad. Ett gott skratt förlänger livet, inte sant?

  • Det tvivlar jag på. Ingen människa mår bra av att uppleva något som man ser som dumhet, så det ÄR något fel på dig, och ditt sätt att vara är ett neurotiskt rop på hjälp.

   Men vi kan inte hjälpa dig, så det slutar väl med att du tar livet av dig. Så går det med rigida människor som har behov av att häckla andra, för så roligt är det inte.

   Du är helt enkelt inte nornmal!

  • Anders återgå till ruta ett och stoppa in huvudet där det hör hemma. Du är bara en i mängden av löjliga figurer som våldgästat denna och liknande bloggar.

 16. DB och ni andra: Varför lägger ni energi på att svara och kommentera sign. Anders? Ni förnedrar er själva genom detta. Ignorera honom så slutar han snart att skratta.

 17. Ni som svarar på signaturen Anders. Sluta med det. Ni förnedrar er själva.

 18. Fortsätt att tala i klarspråk.
  Du gör det bra

 19. Vi är fler, Ni är färre. Så kommer det att förbli, bäste AW. Jag anar att ni förstår det här också. Leve kampen, nationalister!

  • Anders är uppenbart nationalsocialistisk radioislam adept, som drömmer om och hoppas på inbördeskrig.

  • Du har uppenbarligen inte tagit mina varningar på allvar.

   Tro inte att du är unik. Sådana här häcklare finns över hela världen, och deras liv brukar ofta sluta på antingen mentalsjukhus eller som självmordsoffer.

   Du är svag på grund av att du har en trasig bakgrund, och därför känner du ett desperat tvång att häckla andra, men det leder bara till att du kommer att må mycket sämre.

   Din psykiska svaghet kan du göra något åt, medan tid är. Men att hålla fast vid rigiditeten och att fortsätta häckla leder bara till att du förkortar ditt eget liv.

   Den enda möjligheten att bli stark är att bli ödmjuk.

   Ödmjukhet leder till eftertanke, och denna eftertanke bjuder dig till att undersöka och förbättra dig, därför är ödmjukhet en styrka.

   Du kommer in på den här bloggen för att försöka genera oss, men vi är inte så lättkränkta. Istället känner vi dels ett löje över dig och dels ett medlidande eftersom vem som helst förstår att du håller på att krossas under ditt eget självförakt.

   Man kommer aldrig ifrån självförakt genom att häckla andra. Man måste ärligt erkänna sina svagheter för sig själv för att kunna växa, för hur ska du kunna åtgärda dina problem om du inte försöker analysera dem.

   Så din sjukdomsinsikt kommer du bara till genom att arbeta med dig själv. Men du är så distanserad till dina problem så att du inte inser att du skämmer ut dig gång på gång när du kommer hit och larvar dig som ett småbarn.

   Du blir aldrig av med din ångest på det här sättet. Möjligtvis att det känns bättre bara för en kort tid, men sedan känns det allt värre vartefter, så för din egen skull. Var ärlig till dig själv och erkänn att det stämmer vad jag försöker få dig att inse.

   Du känner dig underlägsen och vill hävda dig på andra!

   Var sedan ödmjuk och lär dig hur sanningen verkligen ser ut och var öppen för att lära om, annars blir du inte gammal här på jorden.

Lämna ett svar

Gravatar
WordPress.com Logo

Please log in to WordPress.com to post a comment to your blog.

Twitter-bild

You are commenting using your Twitter account. (Logga Ut)

Facebook-foto

You are commenting using your Facebook account. (Logga Ut)

Ansluter till %s