Nieuws

facebooktwitter

Campagnebeeld_Kunst_door_het_oog_van_de_naald_WEB_groene_ruimteAnneke_vd_Wal_-_Boom_-_DSC_6753Janie_-_Noorwegen_-_DSC_7295

Quilts! Nog tot en met 2 oktober. De expositie Kunst door het oog van de Naald toont Artquilts van de Groningse Duikvlucht Fantastique en historische quilts uit een particuliere collectie. Meer. Klik hier voor foto's van de opening.

Zondagmiddag 11 september, 14.00 - 15.30 uur: Lezing Lieke Veldman over de ontwikkeling van het quilten. Entree € 3,50 (inclusief museumtoegang en een kopje koffie/thee). Graag van te voren aanmelden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefoon 0597 53 15 09.

LogKMkl X restaurant X get_wbs_thumb2
Fotoactie
Deelnemers fotoshoot feest Bellingwolde, hartelijk dank! Klik hier voor meer info.
Doe mee met de digitale fotoactie, win misschien je eigen tentoonstelling wel en maak kans op Eftelingkaarten.
X
Nieuw: lunchaanbod
Speciaal voor groepen (6-25 personen): lunch heerlijk en sfeervol in hotel restaurant Villa de Theetuin, voor maar
€ 12,50 pp, inclusief museumentree. Aanmelden en meer
Verbouwing
In oktober start de verbouwing van MOW onder supervisie van AAS-architecten uit Groningen. Volg de vorderingen van het museum op de speciale webpagina "Onder Constructie".
magnuskerk__zwart_10x15steenhuis_10x15_cm_MG_9662_ster_15x10heksenbos_1__10x10_cm
Diepe Gronden
Online tentoonstelling van negen foto's van Ab Postma. De (verborgen) geschiedenis van Westerwolde komt tot leven in het landschap. Hierboven ziet u alvast de Magnuskerk te Bellingwolde, een eerste steenhuis in Vriescheloo, de vestingwerken van Oudeschans en het Heksenbos bij de Geselberg tussen Veele en Wedde. Lees de verhalen bij deze en andere foto's: meer.