Džet-set svet

pošalji prijatelju štampaj MySpace Share it: Digg Buzz up

14. 11. 2008

PRESS

ĐURIĆ IDE SA AVALE!

Srđan Đurić nije više glavni i odgovorni urednik TV Avale, jer nije želeo da produži ugovor s vlasnicima ove medijske kuće

s
Srđan Đurić

Srđan Đurić od danas više nije glavni i odgovorni urednik TV Avale, otkriva Press. Đuriću, koji je na čelo ove televizije došao u aprilu, istekao je ugovor i on nije želeo ga da produži . TV Avala nedavno je prodala 49 odsto akcija nemačkom RTL-u.

Srđan Đurić za Press govori o razlozima zbog kojih odlazi s čela ove televizije.

- Nisam želeo da ostanem na TV Avala jer su u poslednja tri meseca bila obustavljena sva dogovorena razvojna ulaganja u program. Televizija je stajala, a ja to neću. Vlasnici su mi ponudili produženje ugovora, ali, posle svega, to nisam želeo - kaže Đurić.

slika

Za sedam meseci, koliko je vodio ovu televiziju, računajući i tromesečni „prazan hod", Đurić je uveo 13 novih emisija, 30 novih špica, u javnosti je potpuno promenio sliku o ovoj televiziji i duplirao njen udeo na tržištu...

- Nije mi žao što odlazim sa Avale jer verujem da sam za ovo kratko vreme, zajedno sa ekipom ove kuće, uspeo da pomerim neke stvari i da pokažem da Avala može da postanje televizija koja se gleda - kaže Đurić.

Na pitanje šta će sada, Đurić odgovora da se vraća tamo odakle je sve i počelo.

- Vratiću se u moju agenciju za PR „Pleon Olaf end Mekatir", koja je prva agencija za PR osnovana u Srbiji. U njoj radi dvadesetak ljudi, imamo desetak dobrih klijenata... Idemo dalje - kaže Đurić.

(S. M.)

komentari (3)
pošalji komentar

anonymous [neregistrovani] (13. 11. 2008, 23:48:42)

a-ha

Da,da,baš jepodigao rejting.Ha ha ha,koga vi folirate?Uveo nove špice?Ja samo kada čujem one likove što rade prenos fudbala,njihove komentare i vokale...sačuvaj me bože!

pošalji odgovor

anonymous [neregistrovani] (14. 11. 2008, 01:01:46)

Re:a-ha

otkad je to Olaf prva PR agencija u Srbiji????? Otkad gdin Djuric vise nije u vladi i klijenti mu odlaze, jer nikad ni nisu bili u toj agenciji sto pruza dobar PR nego da bi imali vezu u vladi preko njega.

pošalji odgovor

anonymous [neregistrovani] (14. 11. 2008, 14:56:16)

Re:Re:a-ha

ja mislim da su nove špice presudile

pošalji odgovor

Find us on Twitter

Džet-set svet
Toni i 200 muzičara rasplakali Beograđanke

15. 02. 2012

Toni i 200 muzičara rasplakali Beograđanke

Press i kompanija „Delez" priredili su iznenađenje za posetioce koncerta, podelivši im 10.000 primeraka sveže odštampanog prazničnog dvobroja naših novina ...

Arhiva
Najnovije vesti
U Zagrebu prijem za Dan državnosti Srbije

14. 02. 2012

U Zagrebu prijem za Dan državnosti Srbije

Ambasada Srbije u Zagrebu večeras je u zagrebačkom hotelu "Westin" organizovala prijem povodom Dana državnosti i Dana Vojske Srbije na kome je ambasador Srbije Stanimir Vukićević ...

Arhiva
Arhiva
Click Here to Pick up the date
Click Here to Pick up the date