Tre nye ruter innenriks

Fra 5. mai utvider Norwegian sitt tilbud innenriks, med tre nye ruter. Vi starter lavprisflygninger fra Gardermoen til Bodø og Harstad/Narvik, og mellom Tromsø og Trondheim.

Vi vil i første omgang fly en daglig rundtur til henholdsvis Bodø og Harstad/Narvik, og mellom Trondheim og Tromsø. Mottakelsen av tilbudet vil avgjøre om vi utvider med flere avganger. I dag er det ingen direkterute mellom Trondheim og Tromsø.

- For oss er det avgjørende med lønnsomhet i våre ruter, og vi ser på disse nye rutene som en god mulighet til å tilby lavprisreiser til enda flere nordmenn. Vi mener at nettopp de rutene vi har valgt å utvide på vil gi oss et godt passasjergrunnlag. Samtidig bidrar utvidelsen til en bedre utnyttelse av flyflåten vår, sier administrerende direktør Bjørn Kjos i Norwegian.

Norwegians lavprisruter flys med en moderne flåte av Boeing 737-fly. Hvert fly har plass til 148 passasjerer.

I tråd med Norwegians konsept selges alle reisene som enveisbilletter, uten binding på at man må kjøpe returreise, eller være borte et visst antall dager/netter. Lørdag/søndag-regelen gjelder heller ikke for våre billetter. En enveis billett på våre tre nye ruter vil koste fra 459 kroner, inklusiv skatter og avgifter. Billettsalget starter den 27. mars, og billettene kan bestilles på internett, via vårt kundesenter på telefon 815 21 815 eller hos reisebyrå.

Server:NAS-EPIX64-02  EPiServer LanguageBranch:no