Broederlijke Orde van de politie Ondersteuning voor Online Poker Verordening

De Broederlijke Orde van de politie, die het Congres lobbyt namens 330.000 wetshandhavers, een brief gestuurd aan leiding van de Amerikaanse Senaat en het Huis van Afgevaardigden vorige week vragen om de federale actie om een ​​stevige regelgevend kader voor juridische Internet gaming te maken aan de Amerikaanse beschermen consumenten en zorgen voor de rechtshandhaving van de instrumenten die nodig zijn om offshore-locaties uit de markt.

De brief werd ondertekend door FOP-president Chuck Canterbury en gericht aan de Senaat Majority Leader Harry Reid, Senaat Minority Leader Mitch McConnell, voorzitter van het Huis John Boehner en House Minority Leader Nancy Pelosi.

Op het eerste gezicht, is de brief niet zo belangrijk lijken de oorzaak van de officieel het legaliseren van online poker. Nergens is de brief ook uitdrukkelijk vermelden poker. De FOP lijkt meer interesse in het afsluiten van vermeende illegale offshore-poker sites nog steeds ten dienste van de VS

Echter, ongeacht of de FOP belangen precies af te stemmen met spelers, de brief is een waardevolle chip voor de beweging.

Zoals Canterbury noemt in de brief, de FOP ondersteund vaststelling van de Unlawful Internet Gambling Enforcement Act in 2006. Nu is de FOP zich realiseert dat miljoenen Amerikanen willen om online poker te spelen, en dat als het niet gereglementeerd is in de VS, zullen ze gewoon spelen op offshore-locaties buiten het bereik van de federale overheid.

“Today, there are no controls on Internet gambling to give U.S. consumers recourse to U.S. courts to provide prompt and accurate payments; no protections are in place to prevent or detect money laundering; no firm and transparent licensing of operators exists; and no regulatory controls are in place to prevent criminals from entering the marketplace, rigging games, or misusing customer financial data,” schreef Canterbury. “This has created a situation in which U.S. law enforcement authorities cannot shut down illegal activity, nor is there any way for those victimized by fraud or other criminal acts to seek redress.”

Voor de wetgeving om licentie-en reguleren internet poker te passeren door het Congres, zullen veel beleidsmakers die hebben gestemd ten gunste van de UIGEA moeten ondersteunen sanctionering een van de belangrijkste vormen van online gokken.

Niemand in de politiek genoemd wil worden een flip-flopper. Door de oprichting van zijn overtuiging dat het ondersteunen van online gokken verordening is een logisch vervolg op het steunen van de UIGEA, wordt de FOP het instellen van een belangrijke precedent.

Het is ook duidelijk uit de verklaring dat de FOP kennis heeft van de schade aan de Amerikaanse consumenten door voorheen vertrouwde websites, zoals Full Tilt Poker genomen, en ziet het als een reden regelgeving nodig is.

Als grootste vakbond van politieagenten in het land, de FOP een invloed van betekenis, zowel in politieke partijen. De Poker Players Alliance was vooral verheugd om FOP te krijgen als een bondgenoot.

“The simple truth is the status quo is not working,” zei PPA directeur John Pappas. “Even our law enforcement officials recognize that regulation is the only way we can protect U.S. consumers and ensure their basic rights are upheld. We are proud to have the FOP join our efforts to ensure a safe and regulated online poker market for all Americans.”