KeyedIn Solutions: Bringing poker vaardigheden te spelen in Business

Beoordelen van risico’s aan de pokertafel ontwikkelt vaardigheden die kunnen worden toegepast voor het bedrijfsleven, een Leeds publiek hoort op 17 april.

KeyedIn Solutions, de software en consultancy bedrijf, heeft uitgenodigd voormalig professioneel gokker en Byker Grove ster Caspar Berry te spreken bij de lancering van een nieuwe huisstijl na de succesvolle overname van Atlantic Global PLC.

Tijdens het evenement zal worden gehouden op Leeds ‘Alea Casino, de keynote presentatie gaat in op hoe bedrijven nemen berekende risico’s elke dag. Hoe het begrijpen van de risico’s helpt managers betere beslissingen te nemen en hoe tijdige, beknopte informatie is het equivalent van ‘het tellen van kaarten en laadt de dobbelstenen in het voordeel van succes.

Afgevaardigden zullen genieten van een lunch bereid door de keuken van James Martin, Yorkshire geboren chef-kok en de ster van ‘Saturday Kitchen’.

KeyedIn, die zijn Britse hoofdkantoor heeft in Ilkley, West Yorkshire en software ontwikkeling bedrijf in Bradford, ontwikkelt Enterprise Resource Planning (ERP), Project Portfolio Management (PPM) en de Professional Services Automation (PSA) software. De producten, die organisaties helpen plannen en succesvol uit te voeren grote projecten, worden geleverd op een SaaS (Software as a Service) platform en is ontworpen voor bedrijven van elke omvang.

Een Amerikaans bedrijf gevestigd in Minnesota, KeyedIn kondigde de succesvolle $ 8M (USD) overname van Atlantic Global in januari. Naar aanleiding hiervan is een wereldwijd verkoop-station leidde tot Bradford ontwikkelde producten van het bedrijf worden verkocht in Silicon Valley in Californië, en het aantal personeelsleden is al gestegen van 18 naar 25.

Voormalig professionele gokker Caspar Berry zegt dat zijn missie in het leven is om uit te leggen dat we leven in een wereld van waarschijnlijkheden, geen zekerheden, en dat risico is een essentieel onderdeel van ieders leven. “The concept of risk is linked with the concept of success,” zegt hij. “We are decision-making machines and we all take risks every day. The only question is how much risk and how much do you understand that risk?”

James Waterhouse, MD van KeyedIn Solutions Verenigd Koninkrijk, die de engineering van de Atlantische Oceaan Global overname zal praten over hoe je de kansen te slaan in het bedrijfsleven door het effectief beheren van risico’s in bedrijfskritische projecten.

Hij zegt: “All human relationships deal with risk and reward — we will look at how this can be used to your advantage (and take a look at the primal instincts which impact how you make decisions), the day will equip delegates with tools, tips and insight into more effective decision making.”